|
evan
|
 |
« Απάντηση #150 στις: Τετάρτη, 29 Απρ 2009, 14:29:05 » |
|
...είδα τον agridoc να αποσυνδέει το buddy box και να μου δίνει σκέτη την τηλεκατεύθυνση για το πρώτο μου σόλο!!!
Μήπως έφτασε η ώρα να αλλάξεις τη φωτογραφία σου; (ή να κόψεις το καλώδιο τουλάχιστον  )
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η ύστατη μορφή ελευθερίας είναι η σιωπή. (Γιάννης Ρίτσος)
|
|
|
Netrinos
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #151 στις: Τετάρτη, 29 Απρ 2009, 15:28:30 » |
|
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 29 Απρ 2009, 16:04:00 από Netrinos »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
tasospap
|
 |
« Απάντηση #152 στις: Τετάρτη, 29 Απρ 2009, 20:44:11 » |
|
Μπηκε και ο κινητήρας.  Και τωρα ετοιμο για απογείωση.Και μερικες φοτο
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Yankos
|
 |
« Απάντηση #153 στις: Τετάρτη, 29 Απρ 2009, 20:51:12 » |
|
Με γειες με γειες!!! Καλά δε θα συνεχίσεις το πράκτις με τη γιαγιά; 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Johnny
|
 |
« Απάντηση #154 στις: Τετάρτη, 29 Απρ 2009, 20:54:46 » |
|
Γεια!Σκεφτομαι στο αμμεσο μελλον την αγορα του calmato trainer και εχω μερικες αποριες. 1)Αξιζει να το αγορασω RTF;Αν οχι τι προτεινετε; 2)Εχοντας πεταξει μονο ενα λαμα V3 θα μπορεσω να το πεταξω μονος η θα χρειαστω βοηθεια (λιγο βλακεια η ερωτηση  ) Ευχαριστω Φιλικα Γαννης 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Someone said that flying is only for gods But if he was here he would say that flying with a little technique is for human too
|
|
|
|
tasospap
|
 |
« Απάντηση #155 στις: Τετάρτη, 29 Απρ 2009, 20:58:28 » |
|
Κατα την πρωσοπικη μου αποψη μην το παρεις RTF.Καλυτερα να μπορεις να συνδηασεις πραματα που θα μπορεις να χρησιμοποιησεις και στο μελον.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Johnny
|
 |
« Απάντηση #156 στις: Τετάρτη, 29 Απρ 2009, 21:03:50 » |
|
Ευχαριστω.Ειναι ευκολο αεροπλανο
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Someone said that flying is only for gods But if he was here he would say that flying with a little technique is for human too
|
|
|
|
bladekiller
|
 |
« Απάντηση #157 στις: Τετάρτη, 29 Απρ 2009, 21:16:39 » |
|
Το αεροπλάνο είναι εύκολο αλλά σε καμιά περίπτωση μην πας να το πετάξεις μόνος σου. Το ότι έχεις πετάξει λάμα δεν λέει τίποτα. Αλλο πράγμα το αεροπλάνο και άλλο το ελικόπτερο. Πετάω και από τα δύο και σου λέω ότι είναι τελείως διαφορετικές πτητικές μηχανές με την τέχνη της η κάθε μιά. Τώρα για το αν θα το πάρεις RTF ή όχι. Υποθέτω ότι δεν διαθέτεις ήδη μια σοβαρή τηλεκατεύθυνση. Οχι ότι η μαμίσια τηλεκατεύθυνση του καλμάτο είναι καμιά της προκοπής αλλά για αρχή στο συγκεκριμένο αεροπλάνο τη δουλειά της θα την κάνει. Αργοτερα αν δεις ότι σου αρέσει το χόμπυ και πας στο δεύτερο αεροπλάνο σου τότε θα ψάξεις εννοείται και για μια σωστή ψηφιακή τηλεκατεύθυνση.
Φιλικά Κώστας.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Δημήτρης Σιόλος
|
 |
« Απάντηση #158 στις: Δευτέρα, 4 Μαΐ 2009, 13:23:41 » |
|
...είδα τον agridoc να αποσυνδέει το buddy box και να μου δίνει σκέτη την τηλεκατεύθυνση για το πρώτο μου σόλο!!!
Μήπως έφτασε η ώρα να αλλάξεις τη φωτογραφία σου; (ή να κόψεις το καλώδιο τουλάχιστον  ) Το έχω ετοιμάσει στο photoshop, αν και τώρα πια πετάω συχνά σόλο, οπότε θα έχουμε ευκαιρίες και για νέες φωτό!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Periklis
|
 |
« Απάντηση #159 στις: Δευτέρα, 4 Μαΐ 2009, 19:09:49 » |
|
1)Αξιζει να το αγορασω RTF;Αν οχι τι προτεινετε;
Εχω την εντύπωση πως μόνο σε RTF βγαίνει. Δεν το έχω δεί πουθενά σε κίτ 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
GiannisX
|
 |
« Απάντηση #160 στις: Δευτέρα, 4 Μαΐ 2009, 20:38:16 » |
|
1)Αξιζει να το αγορασω RTF;Αν οχι τι προτεινετε;
Εχω την εντύπωση πως μόνο σε RTF βγαίνει. Δεν το έχω δεί πουθενά σε κίτ  Γεια σου Περικλή RTF ειναι Ready to Fly κομπλέ με τ/κ σερβο μοτερ κλπ το βγάζεις από το κουτί και πετάει. ARF είναι σκετο αεροπλάνο έτοιμο για συναρμολόγηση με ή χωρίς τον κινητήρα το καλματο βγαίνει arf με ή χωρίς κινητήρα , τώρα οποιςδήποτε καταστηματάρχης μπορεί να το πουλήσει και RTF αν θέλει ,αλλά σίγουρα όχι κιτ 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Aeolus-Rc
|
|
|
|
|
|
|
|
Δημήτρης Σιόλος
|
 |
« Απάντηση #163 στις: Πέμπτη, 7 Μαΐ 2009, 13:54:49 » |
|
Χαχαχα!!!Καλό!!!!Από παρατηρητικότητα σκίζεις!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostas komotini
Aeromodeller Full Member