Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.374 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 04:32:28

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 04:32:28

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Χθες στις 07:07]

από Markhelis
    [Χθες στις 02:55]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 20 Απρ 2026, 10:26:27]

από Loukis35
    [Κυριακή, 19 Απρ 2026, 15:46:42]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309374
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 59
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 37
    Συνολικά: 37
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6 7     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ  (Αναγνώστηκε 35624 φορές)
    NikFrance
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #45 στις: Παρασκευή, 18 Ιαν 2008, 23:06:09 »

Έχω να πιάσω αγγλόφωνο περιοδικό χρονια και χρονια, λογικό αγοράζω μονο γαλλικά λόγο τις γλώσσας και αφού είμαι γαλλία κτλ...
    Σίγουρα κάνω τις επιλογές μου, κατά καιρούς υπάρχουν τα κάτω και τα πάνω που λένε των περιοδικών, ότι και αν κάνετε το δέχομαι δεν τίθεται θέμα,
    μάλλον πρέπει να είμαι τις παλιάς σχολης ,ακόμα ψάχνω για περιοδικά  βιβλία extra εκδόσεις κτλ...

Το net να ξανά συμφωνήσω έχει αλλάξει τα δεδομένα έχει απλουστεύσει τα πάντα δύσκολα τα βγάζουμε πέρα χωρίς, ΕΞAΡΤΗΣΗ πλέον!

Το τι είναι εύκολο σήμερα να είσαι του χώρου εδώ διαφωνώ,
    το ARF δεν έκανε κακό έκανε καλο βέβαιος ,όταν κάποιος αγοράζει ένα ARF με βοήθεια
    η όχι καταφέρνει και το μοντάρει το σεταρι, μαθαίνει τριμαρι,  μαθαίνει και βγαίνει pilot και
    εξελίσσεται  και έχει διάρκεια και περνάει σε διαφορες κατηγοριες κτλ κτλ

αυτός δεν είναι αερομοντελιστις?  Τι είναιι μανάβης?

Μην μπερδεύεται το στόρι με τα παιχνίδια, και τους πολλούς που ενθουσιάζονται λίγο καιρό και μετά τους περνάει η κάψα...

ακούω και ξανά ακούω οι σημερινοί οι χτεσινοί του χώρου δεν...ενώ οι παλιοί είχαν τον κόλο πίσω κτλ κτλ...

υποτιμάτε τους εαυτούς σας, μου δίνετε την εντύπωση... και είναι κρίμα!  Undecided

Σεβασμός στους παλαιότερους σίγουρα Thumbs up μαθαίνουμε από αυτούς, όπως μαθαίνουν και αυτοί από μας,
    αν κάποιοι από τους παλιούς έχουν άλλη άποψη ας κατεβουν από το καλάμι πριν χτυπήσουν Tongue angel

Καταγράφηκε

Ο ξάδερφος από Γαλλία...
    Hobbitakos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #46 στις: Σάββατο, 19 Ιαν 2008, 01:15:13 »

Παράθεση
    αν κάποιοι από τους παλιούς έχουν άλλη άποψη ας κατεβουν από το καλάμι πριν χτυπήσουν 

Νικ δεν σ εξερω ειλικρινα αν και παρακολουθω τα ποστ σου αρκετα συχνα αλλα για πες μου λιγο με ποια λογικη το λες αυτο σημειωνω δεν εχω διαθεση να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου απλα ηθελα να μου το διευκρινησεις  λιγο και σαν διατυπωση και τροπο σκεψης

Φιλικα Αντωνης Κωνστας
    Καταγράφηκε
    Roinides
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #47 στις: Σάββατο, 19 Ιαν 2008, 01:35:42 »

Nα το πω αλλιώς.

Πόσοι παλιοί, κάνουν ερωτήσεις;

Αν στον 1 χρόνο εγώ, αρχίσω να μην ρωτάω και μόνο να απαντάω και να συμβουλεύω κάτι δεν πάει καλά...

Πιθανόν να υπάρχουν παλιοί που έχουν μείνει σε όσα ξέρουν και είναι δύσκολο να δεχτούν άλλη άποψη από κάποιον νέο.
    Που ίσως με περισσότερο ψάξιμο και διάβασμα βρήκε κάτι που ανέτρεψε παλιές απόψεις.

Προφανώς το " το μόνο που ξέρω ,είναι ότι δεν ξέρω τίποτα" και το " γηράσκω αεί διδασκόμενος", είναι αυτά που εννοεί ο καλλιτέχνης ΝikFrance!

Εγώ τα έχω στο μυαλό μου πάντα και μόνο καλό μου έχει κάνει.

Αντώνη μην αγχώνεσαι, αν και παλιός , σου αποδεικνύω κάθε μέρα πως έχεις πολλά να μάθεις  Grin buck2

Όταν σταματήσεις να βάζεις ερωτήσεις να ανησυχείς, γιατί θα έχουν συμβεί δύο τινά:
    Είτε θα νιώθεις πως τα ξέρεις όλα, είτε δεν έχεις όρεξη να ψάξεις!

Και για να μην χαθούμε από το θέμα, λόγω φόρουμ δεν έχω ασχοληθεί με περιοδικά! Το ίντερνετ είναι από μόνο του το μεγαλύτερο και πιο πλούσιο περιοδικό!

Και αν είχα περιοδικό και έβλεπα μπροστά, επειδή οι καιροί άλλαξαν, θα σκεφτόμουν σοβαρά να το μετατρέψω σε ιντερνετ περιοδικό ή φόρουμ !

Σημεία των καιρών! Ή θα πας μπροστά ή θα μείνεις στάσιμος!
    Καταγράφηκε

| 700e-MJ3 |
    andreas
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #48 στις: Σάββατο, 19 Ιαν 2008, 10:01:49 »

Για περιοδικα νομιζα οτι λεγαμε ..... Undecided! ποιος ειναι ο ποιο "καλος" ο μαθητης ειναι το θεμα συζητησης?  Huh
    Καταγράφηκε

Fly hard ...land soft!
    Periklis
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #49 στις: Σάββατο, 19 Ιαν 2008, 10:42:32 »

Παράλληλα με τη συζήτηση ας ξεκινίσουμε και μια ψηφοφορία για το "Αν και κατα πόσο ένα έντυπο αερομοντελιστικό περιοδικό είναι απαραίτητο στις μέρες μας."
    Καταγράφηκε
    Γιώργος Κανδυλάκης
    Administrator

« Απάντηση #50 στις: Σάββατο, 19 Ιαν 2008, 10:47:06 »

"Αν και κατα πόσο ένα έντυπο αερομοντελιστικό περιοδικό είναι απαραίτητο στις μέρες μας."

Θα συμπληρώσω : απαραίτητο αλλά και βιώσιμο...

gkan
    Καταγράφηκε

όσο ελαφρύτερα είναι, τόσο ψηλότερα πάνε

μέτρα με μικρόμετρο, σημάδεψε με κιμωλία, κόψε με τσεκούρι...
    Periklis
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #51 στις: Σάββατο, 19 Ιαν 2008, 11:01:58 »

Ναι αλλα ας την ξεκινήσει κάποιος...
    Εγω δεν ξέρω πώς γίνετε  Huh Huh
    Καταγράφηκε
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #52 στις: Σάββατο, 19 Ιαν 2008, 12:08:10 »

Μου αρέσει που ψάχνοντας στο νετ βρήσκω αρκετές απαντήσεις, αλλά μου αρέσει επίσης και όταν πάω μια βόλτα σε μια καφετέρια για καφεδάκι και έχω παραμάσχαλα και το περιοδικό και το ξεφυλίζω. Ή όταν κάθομαι στο σαλόνι του σπιτιού μου και χαλαρωμένος, συζητώντας με τα παιδιά ή τη γυναίκα μου κάνω το ίδιο και έρχεται ο γιος μου, ξαπλώνει στην αγκαλιά μου και με ρωτάει για αυτά που βλέπει στο περιοδικό. Δεν μπορούμε να έχουμε πάντα ένα pc ανα χείρας! Επίσης, κάποια ξένα κυρίως περιοδικά, ακόμα και στις διαφημίσεις, έχουν υλικό που πρέπει να είσαι και λίγο τυχερός ή να ψάξεις αρκετά για να το βρεις στο νετ. Γενικά δε μπορώ να πω ότι το νετ αντικαθιστά το περιοδικό ούτε το αντίθετο. Το καθένα έχει την ώρα και τη στιγμή του.
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    Γιώργος Κανδυλάκης
    Administrator

« Απάντηση #53 στις: Σάββατο, 19 Ιαν 2008, 12:52:13 »

προστέθηκε η ψηφοφορία...

Μια ψήφος για τα πρώτα 3 ερωτήματα, μια για τα άλλα δύο...

gkan
    Καταγράφηκε

όσο ελαφρύτερα είναι, τόσο ψηλότερα πάνε

μέτρα με μικρόμετρο, σημάδεψε με κιμωλία, κόψε με τσεκούρι...
    NikFrance
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #54 στις: Σάββατο, 19 Ιαν 2008, 13:51:39 »

Παράθεση
    αν κάποιοι από τους παλιούς έχουν άλλη άποψη ας κατεβουν από το καλάμι πριν χτυπήσουν 

Νικ δεν σ εξερω ειλικρινα αν και παρακολουθω τα ποστ σου αρκετα συχνα αλλα για πες μου λιγο με ποια λογικη το λες αυτο σημειωνω δεν εχω διαθεση να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου απλα ηθελα να μου το διευκρινησεις  λιγο και σαν διατυπωση και τροπο σκεψης

Φιλικα Αντωνης Κωνστας

Αυτό προκύπτει από τις συζητήσεις στα προηγούμενα posts με τα αλλα παιδιά ότι οι νέοι σήμερα δεν είναι αερομοντελιστές σαν τους παλιούς κτλ κτλ
     πράγμα που προσωπικά δεν ανήκω στην νεολαία του χώρου, αλλα δεν συμφωνώ με αυτήν την λογική, κακό είναι??

Και προσωπικά και στην ελλάδα και στην γαλλία έχω πέσει σε περιπτώσεις με φίλους του χώρου μας μεγάλης ηλικίας, που είναι ξερόλες, απαιτητικοί,
    και σίγουρα για μένα χάνουν τον σεβασμό μου όταν αυτό που λένε πρέπει να είναι το ευαγγέλιο!

δεν ξέρω πως αλλιώς να το διατυπώσω ελπίζω να έγινα αντιληπτός.
    Καταγράφηκε

Ο ξάδερφος από Γαλλία...
    NikFrance
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #55 στις: Σάββατο, 19 Ιαν 2008, 13:54:24 »

Μου αρέσει που ψάχνοντας στο νετ βρήσκω αρκετές απαντήσεις, αλλά μου αρέσει επίσης και όταν πάω μια βόλτα σε μια καφετέρια για καφεδάκι και έχω παραμάσχαλα και το περιοδικό και το ξεφυλίζω. Ή όταν κάθομαι στο σαλόνι του σπιτιού μου και χαλαρωμένος, συζητώντας με τα παιδιά ή τη γυναίκα μου κάνω το ίδιο και έρχεται ο γιος μου, ξαπλώνει στην αγκαλιά μου και με ρωτάει για αυτά που βλέπει στο περιοδικό. Δεν μπορούμε να έχουμε πάντα ένα pc ανα χείρας! Επίσης, κάποια ξένα κυρίως περιοδικά, ακόμα και στις διαφημίσεις, έχουν υλικό που πρέπει να είσαι και λίγο τυχερός ή να ψάξεις αρκετά για να το βρεις στο νετ. Γενικά δε μπορώ να πω ότι το νετ αντικαθιστά το περιοδικό ούτε το αντίθετο. Το καθένα έχει την ώρα και τη στιγμή του.

Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up

Καταγράφηκε

Ο ξάδερφος από Γαλλία...
    NikFrance
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #56 στις: Σάββατο, 19 Ιαν 2008, 14:08:26 »

Nα το πω αλλιώς.

Αν στον 1 χρόνο εγώ, αρχίσω να μην ρωτάω και μόνο να απαντάω και να συμβουλεύω κάτι δεν πάει καλά...

Πιθανόν να υπάρχουν παλιοί που έχουν μείνει σε όσα ξέρουν και είναι δύσκολο να δεχτούν άλλη άποψη από κάποιον νέο.
    Που ίσως με περισσότερο ψάξιμο και διάβασμα βρήκε κάτι που ανέτρεψε παλιές απόψεις.

Προφανώς το " το μόνο που ξέρω ,είναι ότι δεν ξέρω τίποτα" και το " γηράσκω αεί διδασκόμενος", είναι αυτά που εννοεί ο καλλιτέχνης ΝikFrance!

Αντώνη μην αγχώνεσαι, αν και παλιός , σου αποδεικνύω κάθε μέρα πως έχεις πολλά να μάθεις  Grin buck2

Όταν σταματήσεις να βάζεις ερωτήσεις να ανησυχείς, γιατί θα έχουν συμβεί δύο τινά:

Και για να μην χαθούμε από το θέμα, λόγω φόρουμ δεν έχω ασχοληθεί με περιοδικά! Το ίντερνετ είναι από μόνο του το μεγαλύτερο και πιο πλούσιο περιοδικό!

Και αν είχα περιοδικό και έβλεπα μπροστά, επειδή οι καιροί άλλαξαν, θα σκεφτόμουν σοβαρά να το μετατρέψω σε ιντερνετ περιοδικό ή φόρουμ !

Φυσικά συμφωνώ και με τον φίλο Roinides !! Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε

Ο ξάδερφος από Γαλλία...
    Hobbitakos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #57 στις: Σάββατο, 19 Ιαν 2008, 14:24:57 »

Παράθεση
    Αυτό προκύπτει από τις συζητήσεις στα προηγούμενα posts με τα αλλα παιδιά ότι οι νέοι σήμερα δεν είναι αερομοντελιστές σαν τους παλιούς κτλ κτλ
     πράγμα που προσωπικά δεν ανήκω στην νεολαία του χώρου, αλλα δεν συμφωνώ με αυτήν την λογική, κακό είναι??

Και προσωπικά και στην ελλάδα και στην γαλλία έχω πέσει σε περιπτώσεις με φίλους του χώρου μας μεγάλης ηλικίας, που είναι ξερόλες, απαιτητικοί,
    και σίγουρα για μένα χάνουν τον σεβασμό μου όταν αυτό που λένε πρέπει να είναι το ευαγγέλιο!

δεν ξέρω πως αλλιώς να το διατυπώσω ελπίζω να έγινα αντιληπτός.

Ok  δεν διαφωνω απλα ηθελα να το εξηγησεις καλυτερα   Wink αλλωστε ειπα δεν το εγραψα για να ερθω σε αντιπαραθεση

Παράθεση
    Nα το πω αλλιώς.

Αντώνη μην αγχώνεσαι, αν και παλιός , σου αποδεικνύω κάθε μέρα πως έχεις πολλά να μάθεις   

Και που εισαι ακομα δεν μεχω μπλεξει με ηλεκτρικα σκεψου να μπλεξω και με αυτα   Thumbs up Thumbs up

Λοιπον για να μην ξεφευγουμε απο το θεμα το οποιο ειναι το περιοδικο δυστηχως στην Ελλαδα δεν υπαρχει περιπτωση ακομα να παρουσιαστει καποιο αναλογο περιοδικο γιατι θεωρουν οτι δεν υπαρχει ενδιαφερον αλλα ποτε δεν ξερεις ......................

Παντως εγω θα ψηνομουνα να κανω παρουσιασεις σε ενα Ελληνικο περιοδικο του χωρου
    Καταγράφηκε
    NikFrance
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #58 στις: Σάββατο, 19 Ιαν 2008, 14:36:32 »

Καλή η ιδέα τις ψηφοφορίας ίσος να βγούνε κάποια συμπεράσματα, όπως στήθηκε η ψηφοφορία δεν μου αρέσει τόσο... worry

χρήσιμο όχι όμως απαραίτητο... καλά τίποτα δεν είναι απαραίτητο...ούτε χρήσιμο ούτε απαραίτητο...αυτό δεν το σχολιάζω καν...

βιώσιμο η όχι βιώσιμο οικονομικά...φύγαμε από τον στόχο πάμε στα οικονομικά? και ποιος από μας θα βγει να πει με σιγουριά είναι η δεν είναι ??

προφανώς χρειάζεται κάποια μελέτη ώστε να βγούν κάποια νούμερα να δούμε αν είναι βιώσιμο η όχι...! angel

είδομεν...
    Καταγράφηκε

Ο ξάδερφος από Γαλλία...
    Periklis
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #59 στις: Σάββατο, 19 Ιαν 2008, 17:19:51 »

Με τον όρο βιώσιμο εννούμε το κατα πόσο το περιοδικό αυτό αρχικά θα βγάζει τα έξοδα του και σε δεύτερη μοίρα το κατα πόσο θα είναι ικανό να πληρώσει τους συντελεστές του;
    Γιατι αν είναι έτσι τότε αυτό ειναι άμεση συνάρτηση του κατα πόσο είναι απαραίτητο. Δηλαδή κατά πόσο ο Ελληνας μοντελιστής θα το αγοράσει. Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα δεν είναι λογικά...
    Ισως έπρεπε να μπούνε περισσότερες παράμετροι στη ψηφοφορία... Undecided Undecided
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6 7     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Το αερομοντελιστικό εργαστήρι  |  Βιβλία και περιοδικά - Θεωρητικά θέματα  |  Θέμα: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ
    Μεταπήδηση σε: