Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.374 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 04:38:30

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 04:38:30

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Χθες στις 07:07]

από Markhelis
    [Χθες στις 02:55]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 20 Απρ 2026, 10:26:27]

από Loukis35
    [Κυριακή, 19 Απρ 2026, 15:46:42]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309374
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 59
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 43
    Συνολικά: 43
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6 7     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ  (Αναγνώστηκε 35656 φορές)
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #30 στις: Πέμπτη, 22 Μαρ 2007, 18:43:07 »

Panelpni τι μου θύμισες τώρα....Θυμάσαι τα σχέδια για τα σερβο; Δεν μπορούσα να βρω τα ΝΕ που ήταν τα ολοκληρωμένα οδήγησης των κινητήρων. Ήμουν ακόμα παλικαράκι στο λύκειο και το μυαλό μου είχε κυριευτεί από αυτά. Γιαυτό βέβαια και δεν μπόρεσα να σπουδάσω ΤΕΙ ή ΑΕΙ. Τι παίδεμα ήταν αυτό  laugh
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    vhal
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #31 στις: Πέμπτη, 22 Μαρ 2007, 18:46:02 »

Ααααααααααα ρε φιλε Βαγγέλη τι μου θύμησες τώρα. Πω πω................Θυμάσαι τις κατασκευές τα ανεμοπτερακια που έβαζε. Πήγαινα στον ξυλουργό και του ζήταγα μπάλσα και με κοίταγε σαν εξωγήινο. Με έβαλες σε περιπέτειες τώρα. Θα ψάξω την αποθήκη στο πατρικό μου. Πρέπει να έχει απομείνει κάτι ποιος ξέρει μετά από 34 χρόνια ίσως κάτι να έχω, τα μάζευα σαν τρελός άσε που δεν τα έφερναν σε όλα τα περίπτερα τότε και όταν του έλεγες ο Μικρός επιστήμων σε έστελνε σε βιβλιοπωλείο.

Να σε καλά ρε φιλε!!!

Και τα κυκλικής πτήσης με το COX .049??
    Όλο το χαρτζιλίκι έφευγε στον Μακρυγιάννη και τον Καλφάκη... Απίστευτες εποχές μου φαίνονται τώρα...

Τα δε ανεμοπτεράκια μου δημιούργησαν τέτοιο απωθημένο που με τα πρώτα λεφτά που έβγαλα δουλεύοντας πήρα ένα Gentlelady

Αρχίζω να αισθάνομαι σαν παππούς σε ΚΑΠΗ...
    Βαγγέλης
    Καταγράφηκε

Βαγγέλης Χαλκιαδάκης - Αερολέσχη Φθιώτιδας

Ζηλεύω του σταυραετού
    απου πετά στα νέφη
    και παίζει με τσι αστραπές
    και με τ' αστροπελέκια.
    panelpni
    Aeromodeller Sr. Member

Γνώμη εχουν όλοι, γνώση έχουν λίγοι.

« Απάντηση #32 στις: Παρασκευή, 23 Μαρ 2007, 10:11:22 »

Είμαστε η γενιά που έζησε την επανάσταση της τεχνολογίας από την αρχή της. Ξέρουμε από που ξεκίνησε και πως εξελίχθηκε μέχρι σήμερα αυτή. Τέλος σίγουρα δεν υπάρχει, αλλά προβλέπω μεταστροφή της τεχνολογίας  από τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα και φωτόνια σε κάτι άλλο, και εξελίξει αυτού.

Έεεε! εντάξει μεγαλώνουμε αλλά για παππούδες έχουμε ακόμα χρόνια πολλά. Καλά να είμαστε και να θυμόμαστε της πιο παλιές εποχές που ήταν τα πράγματα πιο εύκολα και πιο δύσκολα μαζί. Σίγουρα όμως οι άνθρωποι ήταν λιγότερο βρόμικοι στο μυαλό και σέβονταν περισσότερο ο ένας τον άλλο. Αναφέρομε στην ανθρωπότητα γενικότερα.

Τότε τα ηλεκτρονικά στην Ελλάδα ήταν.................ανύπαρκτα. Ένα BC108 δεν μπορούσα να βρω και περίμενα ποτέ θα το φέρουν στα γραφεία του περιοδικού για να το πάρω αυτό το τότε εξωτικό εξάρτημα και εσύ μου λες για το ΝΕ (555 να υποθέσω) Θα σε κοίταγαν όπως εμένα ο ξυλουργός με τη μπάλσα.

Αργότερα ήρθαν οι ερασιτεχνικοί σταθμοί, οι παρέες που μαζευόντουσαν και κάνανε εκπομπές σε κάποιο φιλικό σπίτι, αξέχαστα χρόνια. Όλα αυτά έχουν αποτυπωθεί στα περιοδικά εκείνης της εποχής και αποτελούσαν είδηση όχι αστεία.

Τώρα περάσαμε στην πρώτη εφεδρεία μαθαίνουμε πραγματάκια στους νεότερους και χαιρόμαστε για αυτό. Αν καταφέρω και ξεθάψω και τα παλιά περιοδικά μου, γραμμένα στην δημοτική και με λέξεις από την καθαρεύουσα που προσδιόριζαν επακριβώς το νόημα τους θα έχω και αναμνηστικά να δείχνω στους φίλους μου.
    Διαβάζω με χαρά ότι κάποιοι πιο οργανωμένοι από εμένα θα κάνουν προσπάθεια να τα φορτώσουν στο ιντερνετ. Μπράβο στην προσπάθεια τους. Κάποια πράγματα που ωφελούν και τους άλλους τα κάνουμε για να αισθανόμαστε καλά και οι ίδιοι.
    Καταγράφηκε
    NikFrance
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #33 στις: Πέμπτη, 17 Ιαν 2008, 16:39:58 »

Αυτό το topic άνοιξε το τέλος του 2005.

Από το τότε έχει αλλάξει κάτι?? Sad

Το έτος 2008 στην ελλάδα θα μπορούσε να σταθεί ένα περιοδικό?? worry

Η "έξαρση" τον φτηνών μοντέλων κινέζοι κτλ δεν έχουν συνεισφέρει θετικά στον αερομοντελισμό?? Undecided

Δεν βρίσκετε ότι στον χώρος μας βρίσκονται αερομοντελιστές αριθμητικά πιο πολύ από ποτε??
    Καταγράφηκε

Ο ξάδερφος από Γαλλία...
    Nikolas K
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #34 στις: Πέμπτη, 17 Ιαν 2008, 18:06:37 »

Αυτό το topic άνοιξε το τέλος του 2005.

Από το τότε έχει αλλάξει κάτι?? Sad

Το έτος 2008 στην ελλάδα θα μπορούσε να σταθεί ένα περιοδικό?? worry

Η "έξαρση" τον φτηνών μοντέλων κινέζοι κτλ δεν έχουν συνεισφέρει θετικά στον αερομοντελισμό?? Undecided

Δεν βρίσκετε ότι στον χώρος μας βρίσκονται αερομοντελιστές αριθμητικά πιο πολύ από ποτε??

Μιλάτε για έντυπο περιοδικό προφανώς..Μα πλέον υπάρχει το ίντερνετ και συνεπώς το ηλεκτρονικό περιοδικό. Ό,τι θέλεις να βρεις υπάρχει στο ίντερνετ. Και ταυτόχρονα έχεις όποτε θες πρόσβαση σε περισσότερες από 1 γνώμες. Πραγματικά, κοιτάζοντας και πώς είναι τα ξένα περιοδικά αερομοντελισμού θα έλεγα ότι δε χρειάζεται άλλο ένα έντυπο περιοδικό, που θα έχει στο 90% των σελίδων του διαφημήσεις και προσφορές και στο άλλο 10% μόνο χρήσιμα άρθρα..
    Καταγράφηκε

Το να φτιάξεις ένα αεροπλάνο είναι εύκολο. Το θέμα είναι να φτιάξεις το αεροπλάνο που ΘΕΛΕΙΣ!

Δεδομένων των συνθηκών, μία μόνο σχεδίαση πληρεί τις προδιαγραφές, ανεξάρτητοι δε σχεδιαστές θα συγκλίνουν σε αυτήν την σχεδίαση μετά από εξελικτική διαδικασία.
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #35 στις: Πέμπτη, 17 Ιαν 2008, 18:56:06 »

Αργότερα ήρθαν οι ερασιτεχνικοί σταθμοί, οι παρέες που μαζευόντουσαν και κάνανε εκπομπές σε κάποιο φιλικό σπίτι, αξέχαστα χρόνια. Όλα αυτά έχουν αποτυπωθεί στα περιοδικά εκείνης της εποχής και αποτελούσαν είδηση όχι αστεία.

Τους τσιλιαδόρους στη γωνία για την αστυνομία, τι κυνηγητό, πόσες κατασχέσεις πομπών, τι αφιερώσεις στις γκόμενες  laugh Αυτή η 504 είχε δώσει ρέστα  buck2
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    NikFrance
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #36 στις: Παρασκευή, 18 Ιαν 2008, 15:39:20 »

Φιλε μου συνονόματε Nikolas K Thumbs up σέβομαι την άποψη σου φυσικά όμως δεν συμφωνώ!

Όσο αφορά το internet καλά τα λες  έτσι είναι αλλα άσχετο με το αντικείμενο μας.

Μάλλον δεν θα έχεις πιάσει περιοδικό του χώρου μας στα χερια σου, δεν εξηγείται διαφορετικά, γιατί ακόμα και οι διαφημίσεις είναι χρήσιμες!

δεν διαφημίζουν σαμπουάν ούτε κιλότες,διαφημίζουν πράγματα που μας αφορούν άμεσα και πολλές φορες με ειδικές προσφορες στους αναγνώστες των περιοδικών κτλ..
    σχέδια κατασκευών κάθε τεύχος και φυσικά πολύ πλούσιο υλικό, test, παρουσιάσεις,τεχνολογικά θέματα,αγώνες, αποκλειστικές συνεντεύξεις,ταξίδια μέσα στα εργοστάσια
    και τους μεγάλους και μικρούς οίκους κατασκευών μοντέλων κτλ κτλ κτλ κτλ...πολύ πράμα!!

Μάλλον να ξανασκεφτείς τι είπες, να αγοράσεις και κάποιο καλο περιοδικό δεν ξέρω τι γλώσσα διαβάζεις με ευκολία, διαφορετικά θα σου πρότεινα εγώ!

Και τέλος το post το έριξα να δω μήπως έχει αλλάξει κάτι σχεδόν 3 χρονια πέρασαν, κάτι γίνετε από μεριά modelteam εκτος αυτό??

Αν αλλάξει κάτι ενημερώστε με buck2 buck2 buck2
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 18 Ιαν 2008, 15:57:08 από NikFrance » Καταγράφηκε

Ο ξάδερφος από Γαλλία...
    Periklis
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #37 στις: Παρασκευή, 18 Ιαν 2008, 17:45:48 »

Μάλλον δεν θα έχεις πιάσει περιοδικό του χώρου μας στα χερια σου, δεν εξηγείται διαφορετικά, γιατί ακόμα και οι διαφημίσεις είναι χρήσιμες! δεν διαφημίζουν σαμπουάν ούτε κιλότες,διαφημίζουν πράγματα που μας αφορούν άμεσα και πολλές φορες με ειδικές προσφορες στους αναγνώστες των περιοδικών κτλ..
    σχέδια κατασκευών κάθε τεύχος και φυσικά πολύ πλούσιο υλικό, test, παρουσιάσεις,τεχνολογικά θέματα,αγώνες, αποκλειστικές συνεντεύξεις,ταξίδια μέσα στα εργοστάσια
    και τους μεγάλους και μικρούς οίκους κατασκευών μοντέλων κτλ κτλ κτλ κτλ...πολύ πράμα!!

Τι είναι αυτό που ένα περιδικό μπορεί να προσφέρει και δεν μπορεί να προσφέρει το ιντερνετ; Σχέδια, υλικό, τέστ, παρουσιάσεις, αγωνιστικά θέματα?Huh Διαφημήσεις???

Οτάν ξεκίνισα το μοντελισμό κυκλοφορούσε τότε το Modelling...Πρέπει να ήταν από τα λίγα  μοντελιστικά περιοδικά εκείνη την εποχή...Συγκεκριμένα έχω τεύχος απο Φλεβάρη 94 (αν θυμάμαι καλά έκανε 800 δρχ!!). Οποιος θυμάτε το περιδικό ήταν μισό για στατικό μοντελισμό, μισό για RC (αεροπλάνα, ελικόπτερα, αυτοκίνητα κλπ κλπ κλπ...).  Στην αρή περίμενα το περιοδικό πώς και πώς να κυκλοφορίσει στα περἰπτερα. Κάθε πρώτη του μήνα βγήκε το Modelling δε βγἠκε...τι έγινε...Χαμός. Και δώσε κάθε μήνα το money, και κάθε τόσο αύξηση. Χιλιάρικο, 1200 κλπ κλπ...(όταν έφτασε 2000 δρχ το σταμάτησα).Και το αποτέλεσμα?? Οσο ανέβενε η τιμή τόσο πιο σκ@τ@ γινότανε το περιοδικό. Ολο και περισσότερες διαφημήσεις, όλο και λιγότερη μοντελιστική ύλη, όλο και λεπτότερο γινότανε το περιοδικό όλο και μεγάλύτερη η απάτη και η κομπίνα!!
    Και σα να μην έφτανε αυτό, βάζανε θέματα για war games, internet, phantasy...κλπ κλπ. Ολα τα ταιριάξανε τα λαμόγια με το μοντελισμό μέσα σε 30 σελίδες!!! Οπότε και το σταμάτισα. 
    Κατα συνέπεια φίλε συμφορουμίτη NikFrance αν μπορούσανε να βάλουν σαμπουάν και κιλότες (δεν ξλερω αν το κάνανε στη συνέχεια) θα τα βάζανε...

Γιατί το αγόραζα; Γιατί ακόμα και αυτά τα λίγα που γράφανε ήταν σημαντικά για μένα. Γιατί δεν ήξερα αν υπηρχε κάτι αλλό καλύτερο.
    Με τα σημέρινά δεδομένα θα αγόραζα περιοδικό μοντελισμου? Χλώμο...
    Ο μόνος λόγος που τα κρατάω ακόμα και τώρα και καμιά φορά τα ξεφυλλίζω είναι μόνο και μόνο για την ανάμνηση...

Αυτά τα όλιγα,
    Περικλης
    Καταγράφηκε
    NikFrance
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #38 στις: Παρασκευή, 18 Ιαν 2008, 18:41:08 »

Κοίτα φιλε περικλή δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ καλών ξένων περιοδικών και το Modelling...
    ανόμοια πράγματα εγώ μιλάω για τα ξένα περιοδικά που στην πλειοψηφία τους είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚA.

Άλλη αίσθηση το βιβλίο άλλο το περιοδικό, άλλο το internet άλλο η εφημερίδα, μην τα ισοπεδώνεται όλα σας παρακαλώ,
    επειδή έχουμε net δεν πάει να πει ότι θα σταματήσουμε να βγαίνουμε από το σπίτι μας...Ήμουν σαφής πιστεύω!!

τώρα...

Tο topic μιλάει για πιθανόν νέο ελληνικό περιοδικό του χώρου μας,αν και κατά ποσο είναι δυνατόν να σταθεί το έτος 2008,

τίποτα λιγότερο τίποτα παραπάνω!

Αγοράστε και κανένα ξένο περιοδικό του χώρου μας ρε παιδιά (όσοι μπορείτε να τα διαβάζετε βεβαια) σας ορκίζομαι ότι δεν θα πετάξετε τα λεφτά σας!

Νίκος
    Καταγράφηκε

Ο ξάδερφος από Γαλλία...
    Periklis
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #39 στις: Παρασκευή, 18 Ιαν 2008, 19:05:13 »

... σας ορκίζομαι ότι δεν θα πετάξετε τα λεφτά σας![/color]
    Νίκος

Καλά ντε...
    Απλά θυμήθηκα την κ0λ0φυλλάδα και μου΄ρθανε αναμνήσεις...
    Καταγράφηκε
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #40 στις: Παρασκευή, 18 Ιαν 2008, 19:42:16 »

Οχι βρε Periklis και κ0λ0φυλλαδα το modelling .

Αυτο το περιοδικο ανοιξε τα ματια χιλιαδων αναγνωστων , μαζι και τα δικα μου , επανω στα θεματα του στατικου μοντελισμου ομως .

Δεν θα μπορουσε να παρουσιαζει και να κρατησει τον  αερομοντελισμο , γιατι απλα δεν υπηρχαν συντελεστες για να στησουν τον χωρο του αερομοντελισμου .

Το οτι ανέβαινε συνεχεια ειναι γιατι , μετα βγηκαν αλλα 2 ιδια περιοδικα , έπεσαν οι πωλησεις , μοιράστηκε το κοινο , και κατέρρευσαν και οι τρεις μαζι .

Τα εχω ολα τα τευχη στην βιβλιοθήκη μου , και απο τα τρια περιοδικά , αλλα με βοηθουν ακομα μονο για τον στατικο μοντελισμο , καμμια σχεση με τον αερομοντελισμο !!!!!

Μην βιάζεστε ομως κοντά είμαστε .......συντομα καποιος εκδοτης θα παρει μυρουδιά και θα κλείσει συμφωνία για έκδοση στην Ελλαδα , απο καποιο ξενο αερομοντελιστικο περιοδικο !!!!
    Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    Periklis
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #41 στις: Παρασκευή, 18 Ιαν 2008, 20:39:49 »

Αλίμονο φιλε Μαστορα βοήθησε αρκετό κόσμο. Και μένα μαζί.
    Αλλά όταν κυκλοφορεί ένα περιοδικό 30--35 σελίδων και έχει μέσα στατικό μοντελισμό (φιγούρες, τρένα, διοράμματα και και και...), τηλεκατευθυνόμενα (αεροπλάνα, ελικόπτερα....), διαφήμησεις, war games, internet, νεες παρουσιάσεις, αγώνες και δεν ξερω γώ τι αλλό, τοτε τί από ολα τα παραπάνω μπορεί να αναλυθεί επαρκώς;;
    Σε τι διαφέρει αυτο το περιοδικό από ένα περιοδικό ποικίλης ύλης;
    Εμένα πραγματικά μου έδωσε την εντύπωση της αρπαχτής απο ένα σημείο και έπειτα. Και γι αυτό και το σταμάτησα.
    Αν τώρα βέβαια γίνει αυτό που λές στο τέλος, τότε θα σίγουρα θα μιλάμε για σημαντικη αλλαγή. Thumbs up Thumbs up 
    Καταγράφηκε
    Nikolas K
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #42 στις: Παρασκευή, 18 Ιαν 2008, 20:48:52 »

Φιλε μου συνονόματε Nikolas K Thumbs up σέβομαι την άποψη σου φυσικά όμως δεν συμφωνώ!

Όσο αφορά το internet καλά τα λες  έτσι είναι αλλα άσχετο με το αντικείμενο μας.

Μάλλον δεν θα έχεις πιάσει περιοδικό του χώρου μας στα χερια σου, δεν εξηγείται διαφορετικά, γιατί ακόμα και οι διαφημίσεις είναι χρήσιμες!

Έχω πιάσει, αγγλόφωνα βέβαια. Αν ποτέ δείτε στο μεγάλο περίπτερο της Κηφισιάς έναν τρελό να ξεφυλλίζει τα περιοδικά αερομοντελισμού εγώ θα είμαι...Εν πάσει περιπτώσει, όπως είπα αγγλόφωνα μόνο. Δεν ξέρω τί γίνεται εκεί στη Γαλλία βρε Νικ, αλλά ποιό περιοδικό αγγλικό ή αμερικάνικο θες να σου πω και να μην είναι τίγκα στις διαφημήσεις. Δε λέω, χρήσιμες μπορεί να είναι, αλλά πραγματικά το ίντερνετ υπερκαλύπτει τα πάντα στο διαφημηστικό τομέα (τουλάχιστον αν κινείσαι στα σχετικά σάιτ...).

δεν διαφημίζουν σαμπουάν ούτε κιλότες,διαφημίζουν πράγματα που μας αφορούν άμεσα και πολλές φορες με ειδικές προσφορες στους αναγνώστες των περιοδικών κτλ..

Σχέδια κατασκευών...τα οποία όμως μπορεί να μην είναι πλήρη. Τα καλά και πιό κατατοπιστικά σχέδια σου λένε στείλε πχ 5 δολλάρια να στα στείλουμε. Και βέβαια μπορείς να τα βρεις και στο ίντερνετ. Βέβαια για να μην είμαι και άδικος μερικές φορές ακόμα και αυτά τα σχέδια που δίνουν είναι αρκετά, μόνο όταν πρόκειται όμως για απλή κατασκευή.
    Για τα tests, παρουσιάσεις, τεχνολογικά θέματα, αγώνες, τεχνικές και λοιπά που λες, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχουν δημοσιευτεί ή που να μη δημοσιευτούν σύντομα στο διαδίκτυο!

Μάλλον να ξανασκεφτείς τι είπες, να αγοράσεις και κάποιο καλο περιοδικό δεν ξέρω τι γλώσσα διαβάζεις με ευκολία, διαφορετικά θα σου πρότεινα εγώ!

Αγγλικά. Θα ήθελα να μου προτείνεις κάτι που εσύ νομίζεις για να το ψάξω, μήπως μου ξεφεύγει!
    Καταγράφηκε

Το να φτιάξεις ένα αεροπλάνο είναι εύκολο. Το θέμα είναι να φτιάξεις το αεροπλάνο που ΘΕΛΕΙΣ!

Δεδομένων των συνθηκών, μία μόνο σχεδίαση πληρεί τις προδιαγραφές, ανεξάρτητοι δε σχεδιαστές θα συγκλίνουν σε αυτήν την σχεδίαση μετά από εξελικτική διαδικασία.
    Nikolas K
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #43 στις: Παρασκευή, 18 Ιαν 2008, 21:04:51 »

Κοίτα φιλε περικλή δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ καλών ξένων περιοδικών και το Modelling...
    ανόμοια πράγματα εγώ μιλάω για τα ξένα περιοδικά που στην πλειοψηφία τους είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚA.

Άλλη αίσθηση το βιβλίο άλλο το περιοδικό, άλλο το internet άλλο η εφημερίδα, μην τα ισοπεδώνεται όλα σας παρακαλώ,
    επειδή έχουμε net δεν πάει να πει ότι θα σταματήσουμε να βγαίνουμε από το σπίτι μας...Ήμουν σαφής πιστεύω!!

τώρα...

Tο topic μιλάει για πιθανόν νέο ελληνικό περιοδικό του χώρου μας,αν και κατά ποσο είναι δυνατόν να σταθεί το έτος 2008,

τίποτα λιγότερο τίποτα παραπάνω!

Αγοράστε και κανένα ξένο περιοδικό του χώρου μας ρε παιδιά (όσοι μπορείτε να τα διαβάζετε βεβαια) σας ορκίζομαι ότι δεν θα πετάξετε τα λεφτά σας!

Νίκος

Σε μερικούς τομείς το ίντερνετ υποκαθιστά άριστα τη μέχρι τώρα κατάσταση. Ο αερομοντελισμός είναι ένας απο αυτούς τους τομείς πιστεύω.
    Άσε που πραγματικά χρήσιμα πρέπει να ήταν τα περιοδικά αερομοντελισμού σε παλιότερες δεκαετίες, τότε που ο κόσμος κατασκεύαζε μόνος του και ψαχνότανε. Σήμερα με όλα αυτά τα ARF μόνο για reviews είναι χρήσιμα. Ούτε ένα κιτάκι δεν έχω δει να σε συμβουλεύουν πώς να φτιάξεις.
    Εδω στην Ελλάδα λοιπόν καλά καλά δε στέκονται τα περιοδικά τεχνολογίας αυτοκινήτου τύπου R&D, που από διμηνιαίο αναγκάστηκαν να το κάνουν εξαμηνιαίο. Πλέον έτσι εύκολος που έχει γίνει ο αερομοντελισμός, τον άλλο δεν τον νοιάζει να διαβάζει τεχνικές ή τρόπο κατασκευής κιτ κλπ (γι' αυτό ίσως και τα έχουν μειώσει στα ξένα περιοδικά). Αυτά νοιάζουν λίγους. Ούτε και τρομερά συχνά γίνονται αγώνες για να τους παρουσιάζουν. Λοιπόν, ποιός παίρνει αυτό το ρίσκο;
    Καταγράφηκε

andreas
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #44 στις: Παρασκευή, 18 Ιαν 2008, 21:31:09 »

Μεχρι προσφατα επαιρνα σε μηνιαια βαση 3-4 αγγλοφωνα περιοδικα ,το RCME και το model airplane news apo U.K  και το Μodel Airplane απο USA  kαι αλλα . οπως βεβαια επαιρνα και το ελληνικο οταν εβγαινε(εκανα και πλαστικα τοτε) . Τα 2 πρωτα τα επαιρνα για τα σχεδια περισσοτερο μια που μεχρι περισι εφτιαχνα .....απο εκει και μετα ολα τα riview ηταν παντα ευνοικα για το μοντελο τον κινητηρα η τον πομπο . ειχε ομως πολυ καλα θεματα τεχνικης φυσης ...... το 3ο ειχε πολλα review μεχρι την μεση και μετα ολο διαφημιση .επισης αυτα τα 3 κοστιζουν 30 ευρο .....Συμπερασμα ....τωρα πια προτιμω τι internet,τωρα αν βγει κατι ελληνικο και αξιζει (για μενα ) φυσικα θα το υποστηριξω
    Καταγράφηκε

Fly hard ...land soft!
    Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6 7     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Το αερομοντελιστικό εργαστήρι  |  Βιβλία και περιοδικά - Θεωρητικά θέματα  |  Θέμα: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ
    Μεταπήδηση σε: