Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.768 μηνύματα σε 12.386 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 15:14:48

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 15:14:48

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:54]

από spirost
    [Σήμερα στις 14:40]

από Yiannis_S
    [Σήμερα στις 14:25]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309768
    Σύνολο θεμάτων: 12386
    Online σήμερα: 811
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 5
    Επισκέπτες: 192
    Συνολικά: 197
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 3 4 5 [6] 7 8 9 10     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Απόψεις με αφορμή το Athens Flying Week  (Αναγνώστηκε 21631 φορές)
    Yankos
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Χρωστάω, άρα υπάρχω. - Yankos -

« Απάντηση #75 στις: Κυριακή, 5 Αυγ 2012, 23:34:30 »

Παιδιά, χαρά μας να σας κάνουμε χαρούμενους.
    Όποτε νιώσετε λίγο ντάουν, μη διστάσετε να σας φτιάξουμε το κέφι, έτσι;  Thumbs up
    Καταγράφηκε

STRATOS77
    Aeromodeller Hero Member

Λυμπερης Ευστρατιος.

« Απάντηση #76 στις: Κυριακή, 5 Αυγ 2012, 23:38:52 »

Η ζωη θελει καλοπεραση τελικα...να ειμαστε καλα και καλο καλοκαιρι σε ολους!!!
    Καταγράφηκε

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ MATRIX ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΩΝ
    gravitywins
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #77 στις: Δευτέρα, 6 Αυγ 2012, 01:39:23 »

worry worry worry worry τι εγινε παλι ρε παιδια? αντε να βρουμε καμια αλανα να πεταξουμε.
    ^^^^^^^^ Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Ζήτα να σου πούνε που είναι (για το λεκανοπέδιο μιλάω) τα "στελέχη" του αερομοντελισμού, που πρίν από 30 ή και 20 χρόνια κοίταγαν τ'αστέρια - γιατί είχαν όραμα για τους νεότερους - και σήμερα σε ένα πληθυσμό μεγαλύτερο από 4 εκατ. ψάχνουμε να βρούμε αλάνες αντί να μιλάμε για μοντελοδρόμια συλόγων.
    Καταγράφηκε

Never argue with an idiot, he'll drive you down to his level and beat you by experience.
    orck
    Aeromodeller Hero Member

game over :|

« Απάντηση #78 στις: Δευτέρα, 6 Αυγ 2012, 06:47:41 »

Ζήτα να σου πούνε που είναι (για το λεκανοπέδιο μιλάω) τα "στελέχη" του αερομοντελισμού, που πρίν από 30 ή και 20 χρόνια κοίταγαν τ'αστέρια - γιατί είχαν όραμα για τους νεότερους - και σήμερα σε ένα πληθυσμό μεγαλύτερο από 4 εκατ. ψάχνουμε να βρούμε αλάνες αντί να μιλάμε για μοντελοδρόμια συλόγων.

Τωρα πας αλλου την κουβεντα, εδω συζηταμε για την αυθεντικοτητα των φερομενων ως αερομοντελιστων συμφωνα με την μπαλσα που εχουν κοψει, το τρεξιμο που εχουν ριξει για διαφορα και τους αγωνες που εχουν παει. Εσυ ξεκινας κατι διαφορετικο το γνωστο μοτιβο "για ολα φταινε οι αλλοι".

Θελω να σε ενημερωσω οτι ακομη και να φταινε για ολα τα παλια στελεχη που δεν εκαναν τιποτα, οσοι νεοι ανθρωποι θελουν μπορουν να κανουν θαυματα.
    ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ.
    Υπαρχει ενας συλλογος αποτελουμενος απο μια παρεα που εψαξε και στηνει την στιγμη που μιλαμε μοντελοδρομιο συλογου σε μια αποσταση 40χλμ απο το κεντρο της Αθηνας. Προκειται για τον συλλογο ΠΕΤΜΕ με εδρα τον Μαραθωνα. Δεν θεωρω απιθανο συντομα να διαβασουμε απο αλλο συλλογο (πχ ΑΜΣΑ) να ανακοινωνσει και αυτος κατασκευη μοντελοδρομιου.

https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=29003.msg207250

http://www.petame.gr/forumv/showthread.php?t=6828

Πραγματικα σε ποιο μυνημα υπαρχει βρισιμο; Ειδα μονο μια παρα πολυ ακομψη απαντηση και τιποτε αλλο. Καλο θα ηταν να σταματησουν οι υπερβολες.

Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    Bladedancer
    Aeromodeller Sr. Member

Θέλω να πετάξω τώρα!!!!

« Απάντηση #79 στις: Δευτέρα, 6 Αυγ 2012, 10:07:19 »

Εγώ πάντως αν αξιωθώ και έχω την τιμή ποτέ να κόψω χιλιόμετρα μπάλσα δεν θέλω να θεωρούμε αερομοντελιστής.
    Θέλω να με λέτε μαραγκό ή ξυλουργό ή ξυλοκόπο.
    Καταγράφηκε

Trex 100 ~ Trex 450 pro v2 BeastX ~ Futaba T7C
    Δημήτρης Άρτα
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #80 στις: Δευτέρα, 6 Αυγ 2012, 11:03:38 »

Σας βαρέθηκα....!Λέω να δώ λίγο TV....
    http://www.nasa.gov/externalflash/mars/curiosity_news3.html
    Καταγράφηκε

Πετάμε ?
    gravitywins
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #81 στις: Δευτέρα, 6 Αυγ 2012, 11:12:02 »

Τωρα πας αλλου την κουβεντα, εδω συζηταμε για την αυθεντικοτητα των φερομενων ως αερομοντελιστων συμφωνα με την μπαλσα που εχουν κοψει, το τρεξιμο που εχουν ριξει για διαφορα και τους αγωνες που εχουν παει. Εσυ ξεκινας κατι διαφορετικο το γνωστο μοτιβο "για ολα φταινε οι αλλοι".

Θελω να σε ενημερωσω οτι ακομη και να φταινε για ολα τα παλια στελεχη που δεν εκαναν τιποτα, οσοι νεοι ανθρωποι θελουν μπορουν να κανουν θαυματα.
    ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ.
    Υπαρχει ενας συλλογος αποτελουμενος απο μια παρεα που εψαξε και στηνει την στιγμη που μιλαμε μοντελοδρομιο συλογου σε μια αποσταση 40χλμ απο το κεντρο της Αθηνας. Προκειται για τον συλλογο ΠΕΤΜΕ με εδρα τον Μαραθωνα. Δεν θεωρω απιθανο συντομα να διαβασουμε απο αλλο συλλογο (πχ ΑΜΣΑ) να ανακοινωνσει και αυτος κατασκευη μοντελοδρομιου.

https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=29003.msg207250

http://www.petame.gr/forumv/showthread.php?t=6828

Πραγματικα σε ποιο μυνημα υπαρχει βρισιμο; Ειδα μονο μια παρα πολυ ακομψη απαντηση και τιποτε αλλο. Καλο θα ηταν να σταματησουν οι υπερβολες.

Λέω ότι φταίνε οι άλλοι?? Πώς μπορεσα να το κάνω αυτό? Επειδή γεννήθηκα - και εσύ μάλλον - αργότερα απο αυτούς που πέταγαν πχ στην Κατεχάκη όταν ήταν αλάνα και όχι δρόμος ταχείας κυκλοφορίας? Και τότε που υπήρχαν διαθέσιμες αλάνες για να γίνουν μοντελοδρόμια, σε αποστάσεις που κάποτε, για τα δεδομένα της εποχής, ήταν μεγάλες αλλά σήμερα "λογικές", αυτοί, τα παλαιότερα στελέχη, περί άλλων τύρβαζαν? Δηλ τι πρέπει να κάνω? Να πω ότι φταίω εγώ επειδή ο αρχαιότερος αερομοντελιστικός σύλογος της χώρας (ίδρυση πρίν απο 50 χρόνια) δεν έχει δικό του μοντελοδρόμιο? Έχεις δίκιο, φταίω εγώ και μάλιστα ζητώ συγνώμη που ενώ ήμουν αγέννητος, ή μαθητής στα δέκα μου, ή σπουδαστής στα 20 μου δεν φρόντισα να κάνω τις απαραίτητες ενέργειες, που κατά σύμπτωση δεν έκαναν ούτε οι 30άρηδες και 40άρηδες της εποχής, τότε που υπήρχαν περισσότεροι ελεύθεροι χώροι και μεγαλύτερες δυνατότητες ευκολότερης παραχώρησης, να δημιουργηθεί/ούν μοντελοδρόμιο/α, δεν έκανα αυτά που έπρεπε να κάνω.

ΥΓ
    Ξαναζητώντας συγνώμη και αναλαμβάνοντας τις ευθύνες μου   Grin Grin Cheesy idiot2 Grin Grin, από εδώ και εμπρός δεν θα αποκριθώ σε άλλο thread παρά μόνο αν αφορά τεχνικό θέμα που γνωρίζω, κατέχω με γνώση (όχι "νομίζω", "πιστεύω" κλπ) και μπορώ να συνεισφέρω. Παραμένω πιστός στο γεγονός όμως ότι αυτά τα "παλαιότερα" "στελέχη" θα έπρεπε να ψεχθούν από όλους εμάς τους νεότερους που τότε που μπορούσαν και ήταν εφικτό, δεν έπραξαν ή αν έπραξαν (αμφιβάλλω γιατί έχω ρωτήσει και το συμπέρασμα είναι ότι ήταν αδρανείς) ήταν ανεπαρκείς, "λίγοι" κοινώς. Μήν το πάρετε στραβά, είναι ένα συπέρασμα που εξάγεται από το αποτέλεσμα. Και το αποτέλεσμα είναι η απάντηση στην εξής ερώτηση: Στην Αθήνα, στην ευρύτερη περιοχή του λεκανοπεδίου, που κατά τα μέσα και μετά τη 10ετία του '60 είχε το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού (και κατά συνέπεια τον μεγαλύτερο πλυθησμό αερομοντελιστών), υπάρχει σύλογος (μη κερδοσκοπικός) που να κατέχει δικό του μοντελοδρόμιο εντός του λεκανοπεδίου?
    Καταγράφηκε

Never argue with an idiot, he'll drive you down to his level and beat you by experience.
    Pritsinias
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #82 στις: Τετάρτη, 8 Αυγ 2012, 11:02:11 »

Εγώ πάντως αν αξιωθώ και έχω την τιμή ποτέ να κόψω χιλιόμετρα μπάλσα δεν θέλω να θεωρούμε αερομοντελιστής.

Βλεπω νεαρε παραμερησαμε τους Καλους τροπους το Ηθος,και την Καλη Ανατροφη που σου εδωσε ο πατηρ και το ριξαμε στην ειρωνια, Pant εσυ αυτα που γραφει ο κυριος αυτος δεν τα εκλαμβανεις ως ρατσιστικα σχολια; η επειδη δεν αφορουν τα ελικοπτερα τα προσπερνας σφυριζοντας αδιαφορα;;;
    Καταγράφηκε

_-_=_-_¤>₹₪ ₪ ៛₪
    Bladedancer
    Aeromodeller Sr. Member

Θέλω να πετάξω τώρα!!!!

« Απάντηση #83 στις: Τετάρτη, 8 Αυγ 2012, 11:56:58 »

Βλεπω νεαρε παραμερησαμε τους Καλους τροπους το Ηθος,και την Καλη Ανατροφη που σου εδωσε ο πατηρ και το ριξαμε στην ειρωνια, Pant εσυ αυτα που γραφει ο κυριος αυτος δεν τα εκλαμβανεις ως ρατσιστικα σχολια; η επειδη δεν αφορουν τα ελικοπτερα τα προσπερνας σφυριζοντας αδιαφορα;;;

Αυτό φίλε μου ήταν humor και όχι ειρωνεία.
    Και δεν νομίζω ότι παραμέρισα τους καλούς μου τρόπους και το ήθος μου από την στιγμή που δεν προσβάλω κανέναν.
    Και αν δεν θες να το εκλάβεις ως humor , δες το σαν να είναι μία προσωπική επιλογή για τον εαυτό μου που είναι δικαίωμά μου άλοστε.
    Όσον αφορά λοιπόν τα σχόλια μου προσέχω πολύ καλά τι γράφω και πως το λέω.
    Υπάρχουν πολύ ποιο ανάρμοστα και απρεπείς σχόλια σε αυτό το thread για να κατακρίνεις.
    Οπότε άσε τον κύριο Pant και ας είμαστε όλοι όσο μπορούμε αντικειμενικοί προς όλους στις απαντήσεις μας.
    Γιατί η εμπάθεια σε συγκεκριμένα post είναι χειρότερη από το να σφυρίζεις αδιάφορα.
    Καταγράφηκε

Pritsinias
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #84 στις: Τετάρτη, 8 Αυγ 2012, 12:50:23 »

Σου σφυριζω.......για βγεις σου σφυριζω....

αδει ο Τονυ Πιννελι

Αστα εκτεθηκες Πρωταθλητη, εκτεθεικες σου λεω......
    Καταγράφηκε

_-_=_-_¤>₹₪ ₪ ៛₪
    Bladedancer
    Aeromodeller Sr. Member

Θέλω να πετάξω τώρα!!!!

« Απάντηση #85 στις: Τετάρτη, 8 Αυγ 2012, 13:03:34 »

Δεν την συμμερίζομαι αλλά δεκτή η άποψή σου φίλε μου.
    Καταγράφηκε

PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #86 στις: Τετάρτη, 8 Αυγ 2012, 15:31:54 »

Ισα ισα που συμφωνώ..! Είμαι κατα τις αποψής ότι πρέπει καποιος για να γινει αερομοντελιστής να τηρεί κάποιες πορυποθέσεις..!

Δν συμφώνω με τον τρόπο που το λέει αλλά συφωνώ με την ουσία ...! Εγω δν έχω κανενα προβλημα με αεροπλάνα κτλ κτλ..! Ίσα ίσα και στην συνάντηση στην Λαμία πρώτος πρώτος ήμουν..!
    Καταγράφηκε
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #87 στις: Τετάρτη, 8 Αυγ 2012, 16:30:00 »

Τρίτωσαν οι εκδηλώσεις στην ίδιες ημερομηνίες για να μην έχει παράπονο κανένα γεωγραφικό
    διαμέρισμα της χώρας μας!!  Wink

Καλημερα σε ολους!!  

Μετα απο συνεννοηση με το Δ.Σ της λεσχης(Α.Ε.ΜΑ) αποφασιστηκε η συναντηση των ακροβατικων  να πραγματοποιηθει το τελευταιο Σ/Κ του Σεπτεμβρη
    δηλαδη στις 29-30 του μηνα .Η συναντηση θα εχει "χαλαρο" και φιλικο χαρακτηρα  οπως συζητηθικε το θεμα και στα παραπανω ποστ.

Καταγράφηκε
    purplefox
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #88 στις: Δευτέρα, 27 Αυγ 2012, 12:16:34 »

Γιατι απλα δε χαιρεται κανεις που γινονται εκδηλωσεις ακομα και αυτους τους δυσκολους καιρους??
    Γιατι να μπαινω να ενημερωθω για εκδηλωσεις και να βλεπω ξεκατινιασματα?

Απλες ερωτησεις!!!
    Καταγράφηκε
    Sokratis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #89 στις: Τετάρτη, 3 Οκτ 2012, 18:15:36 »

Τοσα ανεμοπτερα(αγορασμενα με κρατικο χρημα....)τοσες πτησεις,τοσοι "πιλοτοι",τοσοι "ανεμοποροι",τοσοι "μαγκες χειρισταραδες".....ολα αυτα τα χρονια,τους βλεπω και τους ακουω να κομπαζουν και να καμαρωνουν σα γυφτικα σκεπαρνια....Κανενας τους ομως δεν ασχοληθηκε ποτε(σοβαρα ή εστω ερασιτεχνικα)με τα ακροβατικα.Γιατι αραγε?
    Καταγράφηκε

" Στην αρχή σε αγνοούν, μετά σε γελοιοποιούν, μετά σε πολεμούν και μετά σε ασπάζονται " (Mahatma Gadhi)
    Σελίδες: 1 ... 3 4 5 [6] 7 8 9 10     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Ανακοινώσεις (Συντονιστές: Γιώργος Κανδυλάκης, andreas)  |  Θέμα: Απόψεις με αφορμή το Athens Flying Week
    Μεταπήδηση σε: