Καλημέρα σας
Εγώ σαν αρχάριος στο Hoby και στο φόρουμ και χωρίς να γνωρίζω κανέναν σας για να πάρω το μέρος του θα πω απλά την γνώμη μου.
Ο καθένας μας κάνει τις επιλογές του με βάση τις προτιμήσεις του και την οικονομική του δυνατότητα. Δεκτό και σεβαστό.
Δεν είναι όμως δεκτό να κρίνουμε με βάση τις δικές μας προτιμήσεις και μόνον.
Ακούγετε πολύ καλύτερα "Ωραία θα ήταν να μπορούσα να πάω στην εκδήλωση αλλά προτιμώ το F5J."
Γιατί εγώ που δεν γνωρίζω και θα ήθελα να πάω με όλα αυτά που γράφτηκαν αποθαρρύνομαι και αρχίζω να πιστεύω ότι θα είναι Γερμανοί με ξενέρωτα μοντέλα και θα πετάξω τα λεφτά μου αν πάω να το δω από κοντά.
Είναι σαν να έρθω εγώ εκεί που πετάει κάποιος και λόγο ότι το μοντέλο που πετάει δεν είναι του γούστου μου να το κατηγορήσω.
Κάθε εκδήλωση είτε είναι αγώνας είτε εβδομάδα πτήσεων έχει τους fun του και κάποιους όχι. Καμία οργάνωση όμως δεν είναι τέλεια ούτε θα είναι ποτέ ειδικά εδώ στην Ελλάδα.
Αλλά ας μην αρχίσουμε να κατηγορούμε ο ένας την οργάνωση του άλλου. Μόνο κακό κάνουμε στις οργανώσεις και μετά μπαινοβγαίνουμε να πούμε και άλλες κουβέντες.
Γιατί ο πατέρας μου μου λέει: "Τι πετάς τόσα λεφτά στα τηλεκατευθυνόμενα λες και είσαι παιδάκι?? Κάνε κάτι χρήσιμο με τα λεφτά σου."
Και από την σκοπιά που το βλέπει έχει δίκιο αλλά εμένα και μου την σπάει και δεν πρόκειται ποτέ να δεχτώ την άποψή του.
Αυτή ήταν η αρχική μου απάντηση. Δεν νομίζω να έθιξα τους παλιούς αερομοντελιστές.
Πιστεύω ότι ήταν απλά μία άποψη που δεν έχει να κάνει με το εάν είσαι ή όχι αερομοντελιστής, ούτε χρειάζεται να είσαι για να την πεις.
Εγώ δεν είπα ποτέ ότι είμαι αερομοντελιστής ούτε με νοιάζει κάποιος τίτλος. Βρήκα ένα hoby που γουστάρω και περνάω καλά και τίποτα άλλο.
Δεν με νοιάζει να ξεπεράσω κανέναν ούτε διεκδικώ τον τίτλο κανενός.
Φαγωθεί τε για το ποιος είναι ποιο παλιός και ποιος αξίζει να λέγετε αερομοντελιστής με βάση τα αστεία κριτήριά σας.
Αν είναι να γίνω τέτοιος άνθρωπος για να λέγομαι αερομοντελιστής , να μην γίνω ποτέ.
Απαξιώστε με όσο θέλετε αν αυτό σας κάνει καλύτερους αερομοντελιστές και ανεβάζει το εγώ σας.
Εγώ πετάω το ελικόπτερο γιατί μου αρέσει, δεν πετάω για να κερδίσω τίτλους και δικαιώματα.