Αγαπητέ PaNt
χαίρομαι να συζητώ με τους νεώτερους, και μάλιστα με αυτούς που δείχνουν κάποια ενεργητικότητα στο θέμα της στελέχωσης του χώρου, που μας απασχολεί εδώ και αρκετό καιρό.
Θα σου απαντήσω σε όλα.
Οτι γενικά πρέπει κάποιες ιδέες να αλλάξουν για να πάμε μπροστά..! Αυτό θα γίνει μόνο με την "αιμοκάθαρση" αλλαγη γερασμένου αίματος με νέο αίμα..!
H λέξη "αιμοκάθαρση" ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση.
Ομως το παράπονο από κάθε παλιό στέλεχος είναι ότι δεν βλέπει αυτή την πολυσυζητούμενη "διαδοχή". Υπάρχουν διάδοχοι και δεν τους βλέπουμε ή δεν τους θέλουμε;
Γιατί όταν γίνονται εκλογές στα σωματεία δεν βάζουν υποψηφιότητα οι νεώτεροι; Οι περισσότεροι θα μου απαντήσουν: "Δεν τους ενδιαφέρουν τα σωματεία". Καλώς.
Ας στραφούμε λοιπόν στο νέο αίμα που υπάρχει έξω από τα σωματεία.
Θέλει το νέο αίμα να παρουσιάσει ένα άρθρο στο φόρουμ;
Θέλει να πάρει ένα - δύο νεώτερους κάτω από τα φτερά του και να τους εκπαιδεύσει ;
Θέλει να πετάξει στην επίδειξη ;
Ποιός θα διαφωνήσει ότι όλοι θα επικροτήσουν μία από τις παραπάνω ενέργειες.
Αλλά μόνο αυτά περιμένουμε από το νέο αίμα;
Ποιός θα φτιάξει μοντελοδρόμια;
Ποιός θα οργανώσει τις επιδείξεις;
Ποιός θα εκπροσωπήσει τους τοπικούς αερομοντελιστές στον "Δήμαρχο";
Ποιός θα παλέψει να ΜΗ βγεί ένας νόμος που θα στραγγαλίσει τις αερομοντελιστικές δραστηριότητες;
Οποιος θέλει να αντικαταστήσει απερχόμενα ή ενεργά στελέχη του Αερομοντελισμού στον Ελληνικό χώρο ας μας πει μία καλημέρα. Κάθε βοήθεια είναι καλοδεχούμενη.
Αλλά ας γνωρίζουν όλοι ότι κατάλληλο στέλεχος δεν είναι αυτός που μόνο κρίνει τους άλλους δημοσίως. Εργα πρώτα, και η αντιπολίτευση ευπρόσδεκτη.
Μία τέτοια εκδήλωση παντού θα την κυνηγούσαν αλλά μόνο εδώ πολλοι προσπαθούνε να την μαυρίσουνε...!
Να γίνει και ο αγώνας και η εκδήλωση και ο καθένας ανάλογα με το γούστο του και το οικονομικό του αποφασίζει το τι θα κάνει..!Και αν στην τελική κρίθεί απο τους αρμοδίους να αλλάξει ο αγώνας ας αλλάξει αν όχι τότε να μην αλλάξει..! Τέλος.!
Γιατι τόσος λόγος???
Επισης τι σας ενδιαφέρει αν ειναι κερδοσκοπική ή όχι??! Μακάρι να γίνει να πετύχει και νόμιμα να βγάλει 100000000000000Ε....
Αν ξαναδιαβάσεις τα γραπτά μου θα διαπιστώσεις ότι:
Δεν θέλω να μαυρίσει η επίδειξη. Ευχήθηκα καλή επιτυχία.
Οι οργανωτές δεν έχουν καλέσει επισήμως τα θεσμικά όργανα του αεραθλητισμού. Θα καλέσουν όποιον θέλουν αυτοί ονομαστικά. Αρα το θέμα της συμμετοχής μας θα μας απασχολούσε ΑΝ μας καλούσαν.
Ακριβώς αυτό ελέχθη ότι ο καθένας θα αποφασίσει αν θα πάει ως θεατής ή όχι.
Και ο αγώνας στη Θεσσαλονίκη θα γίνει με επιτυχία, και η αεροπορική επίδειξη στην Αθηνα θα γίνει - εύχομαι και πάλι - με επιτυχία. Δεν υπάρχει λόγος ημερολογιακής μετάθεσης.
Οι μεν Θεσσαλονικείς δεν έχουν σκοπό να έρθουν στην Αθήνα, από δε τους Αθηναίους αερομοντελιστές μόνο δύο -τρεις θα πάνε στη θεσσαλονίκη για τον αγώνα. Δεν πιστεύω ό΄τι αυτό θα αποδυναμώσει την επιτυχία του αεροπορικού show.
Εγώ δεν ενοχλούμαι επειδή η όλη οργάνωση έχει προϋπολογισμό που στοχεύει στην κάλυψη των εξόδων και μετέπειτα σε πωλήσεις. Απλά, αν ο εισαγόμενος πιλότος ή αερομοντελιστής από το εξωτερικό έχει κάλυψη εξόδων, θα ήθελα να συμβεί το ίδιο και για τους Ελληνες προσκληθησόμενους αερομοντελιστές.
Φίλε PaNt πιστεύω ότι το θέμα ξεκίνησε λάθος, αλλά με τις μετέπειτα αναφορές εξελίχθηκε σε ΠΟΛΥ λάθος.
Γι' αυτό θα είμαι συνεχώς παρών για οιαδήποτε διευκρίνηση.