Καθως μόλις το αγόρασα και το "φτιάχνω" ψάχνω να βρω μια λύση για το πως θα βάλω ενα Stick mount τυπου GWS καθώς αυτο που εχει ειναι λιγο φαρδυτερο απο το κλασικο 1*1

Σαν προσωρινή λυση εκοψα λιγο απο την βαση που ειχε και εκμεταλλευόμενος οτι ειναι τρύπιο το Stock φαρδυ stick εκοψα 2 ποντους απο αυτο και έκανα ψιλότερο τo stick της GWS ωστε να μπει στην βαση του wilga

αλλα κάθετε λιγο ποιο κατω το Moter ετσι οπότε δεν ξερω τι προβλήματα θα μου δημιουργήσει αυτο

.
Πανσγιώτη είδα χθες το mount για την Wilga 2000 της Sapac. Είναι πλαστικό και καταλήγει σε ένα πλαστικό κούφιο δοκάρι (αυτό που έκοψες) 12Χ8mm περίπου. Εκεί στηρίζεται η μείωση.
Τι θα έκανα για να πάρει την μείωση της GWS.
Για οποιαδήποτε κατασκευαστική μετατροπή θα πρέπει να διατηρηθεί η κάτω πλευρά του δοκαριού στο ίδιο ύψος. Από κάτω ακριβώς είναι ο άξονας της έλικας στην μείωση της Sapac και εκει δεν νομίζω να υπάρχει σημαντική διαφορά στην απόσταση από την μείωση της GWS.
Λύση 1η- Γέμισμα του κεντρικού κενού με δοκαράκι σκληρού ξύλου 6cm περίπου και εποξική. Δεν μέτρησα διαστάσεις για πάχος.
- Διατήρηση της κάτω πλεράς.
- Γέμισμα της πάνω πλευράς με κόντρα πλακέ 2mm.
-
Προσεκτικό λιμάρισμα των πλευρών (1 mm από την κάθε πλευρά).
Λύση 2η- Μέτρηση της προεξοχής όπου στηρίζεται το μοτέρ και κόψιμο.
- Γέμισμα του κεντρικού κενού με δοκαράκι σκληρού ξύλου 6cm περίπου και εποξική. Αφήνουμε προεξοχή για την στήριξη του μοτέρ, όσο έχουμε μετρήσει πριν το κόψιμο.
- Γεμίζουμε τις πλευρές γύρω από το δοκαράκι με κόντρα πλακέ για να το φέρουμε σε 10Χ10mm,
προσέχοντας ιδιαίτερα το κάτω όριο.
Εναλλακτικά μπορούμε να διαμορφώσουμε ένα δοκαράκι 10Χ10mm από σκληρό ξύλο για να μπαίνει στο κενό,
προσέχοντας πάντα ιδιαίτερα το κάτω όριο.
Λύση 3η (για όλα τα μοτέρ, ίσως απαραίτητα για outrunner)
Αντιγράφουμε το κομμάτι που βιδώνει στο firewall σε κόντρα πλακέ 2mm και σχεδιάζουμε, μετά από μετρήσεις το mount που θα στηρίξει το μοτέρ.
Ερχόμαστε τώρα σε ότι έχεις κάνει. Απ΄οτι λες είσαι πιο κάτω απ' ότι πρέπει. Αν τα έχεις κολλήσει, για να μην πας για άλλο mount:
- Φέρνεις με λίμα το κάτω χείλος του δοκαριού πιο πάνω. Το λιμάρισμα θέλει προσοχή και όχι βιασύνη.
- Συμπληρώνεις με κόντρα πλακέ και εποξική το πάνω.
Νομίζω οτι θάσαι εντάξει.