Πω πω πωωωωω ξεκατινιάσματα!!!! Αυτά είναι!!! Αν πω ότι ντρέπομαι για τους μοντελιστές θα έχω άδικο? Και για τους μαγαζάτορες αλλά και για τους απλούς μοντελιστές!!! Και μετά λέμε για τις γυναίκες!!! Χα χα χααα εμείς είμαστε χειρότεροι

!!! Τόσες μέρες έχουμε βαρεθεί. Βάλτε καμιά αγγελία ρε παιδιά να χαζέψουμε. Κανένα ling…..κάτι ρε παιδί μου. Εντάξει ….το είπατε και το ξανά είπατε …..
έχασε πελάτες ….
θα χάσει και άλλους ……
εντάξει του κάνατε ζημιά…..
ενταξη το πηρε το μαθημα του……
θα τον πάτε στα δικαστήρια …..
θα σας κυνηγήσει και αυτός…….
ο μαγαζάτορας ψάχνει τα στοιχεία του ‘’συνμοντελιστη’’….
φτάνει όμως ……
ήμαρτον τοσες μερες.
Και μην πείτε ότι αυτά τα γράφετε για να μαθαίνουν κάποιοι νεότεροι …..εντάξει ότι ήταν να μάθουν …..το μαθανε . μετά από τόσες μέρες το μαθανε! Τέλος …..φτάνει ….. δεν βαρεθήκατε? Μοντελιστικο φόρουμ είναι δεν είναι δικαστήριο. Ήμαρτον ρε παιδιά ….ήμαρτον!!!!
‘’ Εσυ εισαι τρανταχτο παραδειγμα. Ελα να σε δουμε λοιπον.’’
‘’ Εσύ απλέ αναγνώστη - μοντελιστή βάλε καλύτερα Αθηνα 984 να κερδίσεις κανένα δωράκi τσάμπα’’
‘’ (εαν χρειαστει ειμαι στη διαθεση σας και του manosm1 για μαρτυρας να καταθεσω την προσωπικη μου εμπειρια απο το συγκεκριμενο καταστημα)’’
‘’ Εσύ γιατι ασχολείσαι ρε γκιόζη !’’
‘’ Υ.Γ Γενικα προς όλους χαλαρώστε με τα δικαστήρια..! Λογικά δν θα έχετε πάει ποτέ διακαστήριο για να λέμε ότι θα κάνετε μήνυση για κάτι τέτοιο..! Είναι πραγματικά αστείο να απειλείτε με αυτόν τον τρόπο μήπως και πέσετε σε κανένα ανίδεο και φοβηθεί με την αψεγάδιαστη δικαιοσύνη που έχουμε.....’’
Τρομερές κουβέντες λέγονται. Ειρωνεία ….μαχαιρώματα …..κτλ. φαντάζομαι τι θα γίνεται στα μοντελοδρομια και στις πίστες. Χα χ αχααα
Τα σχόλια που έχω βάλει είναι από αυτά που έχουν πει ορισμένοι και είναι τυχαία! Δεν θα μπω κι εγώ σε πόλεμο
!!! Απλά τα έβαλα για να τα δείτε ποιο συγκεντρωμένα και να γελάσετε με τα χάλια μας!!!