Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.412 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 20:06:39

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 20:06:39

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:05]

[Χθες στις 22:01]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309412
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 74
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 46
    Συνολικά: 47
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 4 5 6 [7] 8 9 10     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ! (modellsport )  (Αναγνώστηκε 28179 φορές)
    MODELLSPORT
    Aeromodeller Jr. member
    **
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #90 στις: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 10:27:03 »

Δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά, τι ασχολείστε με τον Κο Παναγιώτη και με το μαγαζί-περίπτερο (όπως ωραία χαρακτήρισε άλλος...).
    Ο τρόπος που εκφράζεται και αυτά που λέει, δείχνουν τι άνθρωπος είναι. Αμετανόητος και αδαής. Αν κατάλαβα καλά είναι ο μάγκας, που καίει το μαγαζί με την πραμάτεια του άμα λάχει , σε στυλ Κούρκουλος (βρέχει φωτιά στην στράτα μου, θεός σχωρέστον...), που δεν υποκύπτει στους "εκβιαστές" πελάτες, που πουλάει "σκουφάκια" και ενίοτε και βιάγκρα διότι αυτά γνωρίζει μόνο που και πως χρησιμοποιούνται. Με λίγα λόγια "γ..μεί" και "δέρνει". Επειδή βαριέμαι πλέον να απαντήσω περισσότερο ή να σχολιάσω, απλή σύσταση δίνω μόνο στους επίδοξους "μιμητές" περιπτεράδες , (σαν τον κυρ Παναή...). Αφήστε ρε παιδιά τον μοντελλισμό αφού δεν σας πάει, και αρχίστε να πουλάτε κυλότες. Ίσως έτσι έχετε περισσότερες πωλήσεις. Όσο για μένα όπως και οι λοιποί πελάτες "εκβιαστές", προσπερνάμε τα "περίπτερα" και μπαίνουμε στα μαγαζιά να ψωνίσουμε. 

Εσύ γιατι ασχολείσαι ρε γκιόζη !
    Δεν νομίζω μετά από όσα έσυρες να σε ενόχλησε ο χαρακτηρισμός

Οχι τίποτα άλλο αλλά κάποιοι διαχειριστές λένε ότι δεν θέλουν μαθήματα ....
    Καταγράφηκε
    MODELLSPORT
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #91 στις: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 10:31:01 »

Αμ κι εσυ δεν ησουν σιγουρος κι αυτος δεν ηταν σιγουρος,τι προχωρησατε στη συναλλαγη ρε παιδια;Εστω,επρεπε να συννενοηθειτε εξαρχης για επιστροφη αν δε σου εκανε.

Ετσι για την ιστορία :
    Υπάρχουν και ξερόλες που ξέρουν τα πάντα !

Οταν κάποιος λοιπόν δεν γνωρίζει.... είναι όσα αναφέρθηκαν !

Οταν όμως κάποιος γκιόζης το παίζει ξερόλας μετά του φταίνε οι άλλοι !

Τι να πείς... ο πελάτης έχει πάντα δίκιο ....
    Καταγράφηκε
    MODELLSPORT
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #92 στις: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 10:37:35 »

Για μενα φταιτε και δυο και εσυ γιατι αγορασες κατι που δεν ησουν σιγουρος αν σου κανει και ο μαγαζατορας επειδη πουλουσε κατι που δεν ηξερε τι ειναι και πως δουλευει.Θα μπορουσε να στο αλλαξει αλλα απο την αλλη για μπες στην θεση του αν καταστρεφει ο καθενας την συσκευασια στο τελος το προιον αυτο δε θα το αγορασει κανεις γιατι θα βλεπει οτι καποιος προηγηθηκε του ανοιγματος.

Αγοράζεις κάτι που δεν είσουν σίγουρος... --- > Είπαμε υπάρχουν και οι ξερόλες !
    Είπαμε,πρώτα ξέρουμε, μετά αγοράζουμε μετά κατεβάζουμε το manual, μετά λέμε δεν μας κάνει και μετά απαιτούμε να μας το αλλάξουν και ας μην το δικαιούμαστε !

Καταγράφηκε
    MODELLSPORT
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #93 στις: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 10:39:53 »

Αμ κι εσυ δεν ησουν σιγουρος κι αυτος δεν ηταν σιγουρος,τι προχωρησατε στη συναλλαγη ρε παιδια;Εστω,επρεπε να συννενοηθειτε εξαρχης για επιστροφη αν δε σου εκανε.
    Γιατί ο πελάτης ήθελε ... και ο πελάτης .... έχει πάντα δίκιο !
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #94 στις: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 10:42:52 »

Κύριε Επαγγελατία που είναι ο επαγγελματισμός σας???!

Αν τον χάσατε καλό είναι να τον βρείτε και να ζητήσετε μια συγνώμη προς όλους ....!

Φιλικά
    Παύλος Αντωνίου

Υ.Γ Γενικα προς όλους χαλαρώστε με τα δικαστήρια..! Λογικά δν θα έχετε πάει ποτέ διακαστήριο για να λέμε ότι θα κάνετε μήνυση για κάτι τέτοιο..! Είναι πραγματικά αστείο να απειλείτε με αυτόν τον τρόπο μήπως και πέσετε σε κανένα ανίδεο και φοβηθεί με την αψεγάδιαστη δικαιοσύνη που έχουμε.....

Κύριε Παύλο Αντωνίου, δεν ξέρω αν γνωρίζετε απόλυτα τη διαδικασία, αλλά υπαρχουν ενέργειες που γίνονται πριν το δικατήριο.
    Οι ενέργειες αυτές δυστυχώς ή ευτυχώς απιαιτούν :

- Ονομα
    - Διεύθυνση επίδοσης.

Εμείς ευγενικά ζητήσαμε από διαχειριστή να μας δώσει αυτά τα στοιχεία του aeromodelling.gr (ιδιοκτήτη - αρμόδιο)
    (Διαβάστε παρακάτω)

Ακόμη και σήμερα δεν τα έχουμε λάβει .
    Η ιστορία όμως συνεχίζεται...

Μόνο και μόνο που λέτε οτι ο κ. Κωστόπουλος χρειάζετε μαθήματα διαδικτύου σίγουρα τότε δν γνωρίζετε απο διαδίκτυο μίας και ο συγκεκριμένος κύριος είναι πολύ προχωρημένος και όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως..!

Αλλα εμένα δν είναι το θέμα μου αυτό..! Απλα σας ρώτησα μήπως χάσατε τον επαγγελματισμό σας..! Είστε σίγουρα νευριασμένος και ίσως να μην ελέγχετε το τι γράφετε..! διαβάστε με ηρεμία τι έχετε γράψει απο την αρχή και θα καταλάβετε..!

Ολες αυτές οι απειλές είναι σίγουρα χάσιμο δικό σας και κανενώς άλλου..! Ακόμα και τα δικαστήρια να κερδιζατε που δν υπάρχει κανένα τέτοιο ενδεχόμενο , θα έχετε χάσει τόσους πελάτες ,που όπως καταλαβένετε δν άξιζε ο κόπος χρόνος χρήμα..!

Λοιπόν τι θα λέγατε να το κλείσουμε εδώ το θέμα και να ευχηθούμε ο καθένας μας καλα Χριστούγεννα.Huh?

Απο εμένα να έχετε όλοι τα καλύτερα Χριστούγεννα και το νέο έτος να μας βρει όλους αγκαλιασμένους με πολυ πολυ πολυ Υγεία..!!!!

Υ.Γ Μαλώνουμε για 200-300ε ενω 20 παιδάκια βρήκαν τον θάνατο στην Αμερική και άλλοι 20 μετανάστες πνίγηκαν ανοιχτά της Λέσβου προσπαθώντας για ένα καλύτερο μέλλον.. Εϊναι κρίμα μέρες που είναι..!
    Καταγράφηκε
    MODELLSPORT
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #95 στις: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 10:47:33 »

Τέλος από μένα, καλές γιορτές, και Υγεία.

Εισαι σίγουρος γιατί τόσες σελίδες όλο σταματάς ... σταματάς ... κι ολο μυξοκλαίς

Οχι τίποτα άλλο αλλά :
    «Οι σοφοί άνθρωποι μιλούν επειδή έχουν κάτι να πουν.
    Οι ανόητοι άνθρωποι μιλούν επειδή πρέπει να πουν κάτι» .

Εσύ νομίζεις ότι είσαι σοφός ή ανόητος ... ανόητε

Καταγράφηκε
    MODELLSPORT
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #96 στις: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 11:15:13 »

Μόνο και μόνο που λέτε οτι ο κ. Κωστόπουλος χρειάζετε μαθήματα διαδικτύου σίγουρα τότε δν γνωρίζετε απο διαδίκτυο μίας και ο συγκεκριμένος κύριος είναι πολύ προχωρημένος και όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως..!

Κύριε Παύλο Αντωνίου μπορεί υπάρχουν και πιο ειδικοί από τον Κ. Κωστόπουλο που μπορεί να έχουν μεγαλύτερη εμπειρία στο διαδύκτιο και με  forum 6 χρόνια πριν το aeromodelling με τους οποίους και συνεργαζόμαστε.
    Σεβόμαστε και τον Κ. Κωστόπουλο και τους λοιπούς διαχειριστές για το έργο που επιτελούν μεσα από το aeromodelling.gr
    Γνωρίζουμε το καλό που πρόσφέρει αυτή η σελίδα τόσο στους μοντελιστές όσο και στα καταστήματα.

Οπως ήδη τους ενημερώσαμε, πεστεύουμε ότι χανουν που και που το έλεγχο με αποτέλεσμα να προκαλείται "ανεπανόρθωτη ζημία - βλάβη "για κάποιους.

Κι επειδή με όλο το σεβασμό ούτε εσείς αλλά ούτε ο κ. Κωστόπουλος είναι αρμόδιος να το κρίνει, γι αυτό και η στάση μας.

Αλλα εμένα δν είναι το θέμα μου αυτό..! Απλα σας ρώτησα μήπως χάσατε τον επαγγελματισμό σας..! Είστε σίγουρα νευριασμένος και ίσως να μην ελέγχετε το τι γράφετε..! διαβάστε με ηρεμία τι έχετε γράψει απο την αρχή και θα καταλάβετε..!

Εμείς και με ηρεμία διαβάσαμε και στην αρχή σημασία δεν δώσαμε.
    Ισως κάποιοι άλλοι πρέπει να διαβάσουν πιο προσεχτικά τι γράφουμε.

Ολες αυτές οι απειλές είναι σίγουρα χάσιμο δικό σας και κανενώς άλλου..! Ακόμα και τα δικαστήρια να κερδιζατε που δν υπάρχει κανένα τέτοιο ενδεχόμενο , θα έχετε χάσει τόσους πελάτες ,που όπως καταλαβένετε δν άξιζε ο κόπος χρόνος χρήμα..!

Κύριε Αντωνίου κανένας δεν απειλεί κανένα.
    Απορώ γιατί ακόμη δεν το καταλάβατε.

Το δίκιο του ζητάει με νόμιμο οδό (αυτό είναι επαγγελματισμός) κι όχι να είναι υποχρεωμένο να ασχολείται με το κάθε γκιόζη που του σέρνει ένα σωρό κοσμητικά επίθετα γιατί δεν του κάνει το χατήρι !

Λοιπόν τι θα λέγατε να το κλείσουμε εδώ το θέμα και να ευχηθούμε ο καθένας μας καλα Χριστούγεννα.Huh?

Για εμάς το θέμα έχει κλείσει - την απόφαση την πήραμε !
    Απλά περιμένουμε να μας αποστείλει κάποιος αρμόδιος μια διεύθυνση - στοιχεία ιδιοκτήτη του aeromodelling.gr για να κάνουμε τα παραπάνω με τη νόμιμη οδό που αναφέραμε.
    Απο εμένα να έχετε όλοι τα καλύτερα Χριστούγεννα και το νέο έτος να μας βρει όλους αγκαλιασμένους με πολυ πολυ πολυ Υγεία..!!!!

Υ.Γ Μαλώνουμε για 200-300ε ενω 20 παιδάκια βρήκαν τον θάνατο στην Αμερική και άλλοι 20 μετανάστες πνίγηκαν ανοιχτά της Λέσβου προσπαθώντας για ένα καλύτερο μέλλον.. Εϊναι κρίμα μέρες που είναι..!

Να είστε καλά

Καλές γιορτές
    Καταγράφηκε
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #97 στις: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 11:26:55 »

Κε Διφώνη

Απ' ότι έχω καταλάβει επιθυμείτε να στραφείτε δικαστικά εναντίον του manosm1 αλλά ίσως και εναντίον του AeromodellinG GR

Αν επιθυμείτε να κινηθείτε δικαστικά κατά του Aeromodelling GR θα κινηθείτε εναντίον μου και μόνο. Το domain name και το site ανήκει σε μένα (προσωπικό), τα έξοδα πληρώνονται από εμένα, ουδέποτε έχει καταβληθεί κάτι από άλλον για τα έξοδα.. Είμαι ιδρυτής, ιδιοκτήτης και διαχειριστής και έχω την τιμή να πλαισιώνομαι στην προσπάθεια που λέγεται Aeromodelling GR από εξαιρετικούς αερομοντελιστές που, χωρίς κανένα συμφέρον, συμβάλουν στο έργο. Ακόμα είμαι ευγνώμων σε πολλούς φίλους αερομοντελιστές που έχουν δώσει πολλά σε άλλους μέσω του Aeromodelling GR. Ευθύνη έχει ο καθένας για οτι γράφει δημόσια, σαν Aeromodelling GR μόνο εγώ.

Είμαι και εγώ ελεύθερος επαγγελματίας, γυναικολόγος όμως και δεν έχω να κερδίσω τίποτα από το Aeromodelling GR, αντίθετα ξοδεύω, .όσο αντέχω, χρήματα και χρόνο, πιστεύω δίνοντας κάτι στον χώρο του αερομοντελισμού στην Ελλάδα.

Υπογράφω σαν Κώστας Κωστόπουλος και στο προφίλ μου έχω περισσότερες πληροφορίες. Αν μπαίνατε στον κόπο να διαβάσετε το Γιατί αυτή η σελίδα; γράφω ποιος είμαι και γιατί ξεκίνησα την προσπάθεια που λέγεται Aeromodelling GR.

Για να μην μπαίνετε στον κόπο να ψάχνετε, τα στοιχεία μου βρίσκονται στους τηλεφωνικούς καταλόγους και στο διαδίκτυο
    Στον Χρυσό Οδηγό
    Στο 11880 (vrisko.gr)

Επίσης, αν αυτό βοηθάει, είμαι εν ενεργεία Γ.Γ. της Αερολέσχης Αγρινίου. Εχω θητεία 6 ετών σαν πρόεδρος και 11 σαν Γ.Γ., Επίσης από το 1973 έως το 1990 ήμουν μέλος στην Ε.Α.Α, 2 χρόνια θητεία στο Δ.Σ. σαν Γ.Γ. και αρκετά χρόνια εξελεγκτική επιτροπή, τώρα επίτιμο μέλος.

Ο manosm1 έχει με την θέληση του δώσει στο προφίλ του προσωπικά στοιχεία, επώνυμο, όνομα, περιοχή κατοικίας. Δεν νομίζω οτι θα έχει αντίρρηση να σας δώσει ακριβή διεύθυνση, αν επιθυμείτε να κινηθείτε δικαστικά. Δεν είναι αναγκαίο να την δημοσιεύσει εδώ. Θα τον παρακαλέσω όμως να το κάνει τουλάχιστον στέλνοντας ΠΜ ή email.

Αν δεν τα δώσει και κινηθείτε δικαστικά, σε περίπτωση που ζητηθεί από δικαστική αρχή το μόνο που παραμένει είναι τα I.P. από τα οποία γράφτηκαν τα μηνύματα για να βρεθεί. Δεν υπάρχει ακριβής διεύθυνση στα στοιχεία, ούτε μπορεί το Aeromodelling GR να ελέγξει την ακρίβεια των στοιχείων.

Βλέπω μια ανακολουθία πάντως ανάμεσα στο τελευταίο ΠΜ και στα μηνύματα που γράφτηκαν μεταγενέστερα εδώ.

Θέλω να πιστεύω οτι γράφτηκαν με διάθεση που δεν μπόρεσε να ελεγχθεί.

Για όλους

Νομίζω οτι υπάρχει πολύς καπνός χωρίς φωτιά.

Θα παρακαλέσω ΟΛΟΥΣ να ηρεμήσουν και να δουν το θέμα στις πραγματικές του διαστάσεις (28,35gr). Πιστεύω οτι από βιασύνη γράφτηκαν πράγματα που δεν έπρεπε και από τις δύο μεριές. Αφήστε το θέμα για λίγο και σκεφθείτε το.

Οταν ξεκίνησε το θέμα ειδοποίησα το κατάστημα και περίμενα οτι το θέμα θα λυθεί μαζί με την παρεξήγηση και οι δυο πλευρές πίστευα οτι θα συγκρατηθούν και θα ξεφουσκώσει γρήγορα. Ομως τράβα ένας από δω, τράβα ο άλλος από εκεί, φούσκωσε ένα τόσο δα πραγματάκι.

Υπενθυμίζω οτι αυτά που γράφει κάποιος εδώ δημιουργούν την δημόσια εικόνα του στον χώρο, τα ίδια του τα λόγια, ούτε ο Κωστόπουλος, ούτε το Aeromodelling GR.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    konanagno
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #98 στις: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 11:39:39 »

σ' αυτό το thread έχω ακούσει τα περισσότερα "χρόνια πολλά", "υγεία", "καλά νάμαστε", "καλές γιορτές", των φετινών Χριστουγέννων!!!!!!!!
    Καταγράφηκε
    MODELLSPORT
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #99 στις: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 12:06:14 »

Κε Διφώνη

Απ' ότι έχω καταλάβει επιθυμείτε να στραφείτε δικαστικά εναντίον του manosm1 αλλά ίσως και εναντίον του AeromodellinG GR

Αν επιθυμείτε να κινηθείτε δικαστικά κατά του Aeromodelling GR θα κινηθείτε εναντίον μου και μόνο. Το domain name και το site ανήκει σε μένα (προσωπικό), τα έξοδα πληρώνονται από εμένα, ουδέποτε έχει καταβληθεί κάτι από άλλον για τα έξοδα.. Είμαι ιδρυτής, ιδιοκτήτης και διαχειριστής και έχω την τιμή να πλαισιώνομαι στην προσπάθεια που λέγεται Aeromodelling GR από εξαιρετικούς αερομοντελιστές που, χωρίς κανένα συμφέρον, συμβάλουν στο έργο. Ακόμα είμαι ευγνώμων σε πολλούς φίλους αερομοντελιστές που έχουν δώσει πολλά σε άλλους μέσω του Aeromodelling GR. Ευθύνη έχει ο καθένας για οτι γράφει δημόσια, σαν Aeromodelling GR μόνο εγώ.

Είμαι και εγώ ελεύθερος επαγγελματίας, γυναικολόγος όμως και δεν έχω να κερδίσω τίποτα από το Aeromodelling GR, αντίθετα ξοδεύω, .όσο αντέχω, χρήματα και χρόνο, πιστεύω δίνοντας κάτι στον χώρο του αερομοντελισμού στην Ελλάδα.

Υπογράφω σαν Κώστας Κωστόπουλος και στο προφίλ μου έχω περισσότερες πληροφορίες. Αν μπαίνατε στον κόπο να διαβάσετε το Γιατί αυτή η σελίδα; γράφω ποιος είμαι και γιατί ξεκίνησα την προσπάθεια που λέγεται Aeromodelling GR.

Για να μην μπαίνετε στον κόπο να ψάχνετε, τα στοιχεία μου βρίσκονται στους τηλεφωνικούς καταλόγους και στο διαδίκτυο
    Στον Χρυσό Οδηγό
    Στο 11880 (vrisko.gr)

Επίσης, αν αυτό βοηθάει, είμαι εν ενεργεία Γ.Γ. της Αερολέσχης Αγρινίου. Εχω θητεία 6 ετών σαν πρόεδρος και 11 σαν Γ.Γ., Επίσης από το 1973 έως το 1990 ήμουν μέλος στην Ε.Α.Α, 2 χρόνια θητεία στο Δ.Σ. σαν Γ.Γ. και αρκετά χρόνια εξελεγκτική επιτροπή, τώρα επίτιμο μέλος.

Ο manosm1 έχει με την θέληση του δώσει στο προφίλ του προσωπικά στοιχεία, επώνυμο, όνομα, περιοχή κατοικίας. Δεν νομίζω οτι θα έχει αντίρρηση να σας δώσει ακριβή διεύθυνση, αν επιθυμείτε να κινηθείτε δικαστικά. Δεν είναι αναγκαίο να την δημοσιεύσει εδώ. Θα τον παρακαλέσω όμως να το κάνει τουλάχιστον στέλνοντας ΠΜ ή email.

Αν δεν τα δώσει και κινηθείτε δικαστικά, σε περίπτωση που ζητηθεί από δικαστική αρχή το μόνο που παραμένει είναι τα I.P. από τα οποία γράφτηκαν τα μηνύματα για να βρεθεί. Δεν υπάρχει ακριβής διεύθυνση στα στοιχεία, ούτε μπορεί το Aeromodelling GR να ελέγξει την ακρίβεια των στοιχείων.

Βλέπω μια ανακολουθία πάντως ανάμεσα στο τελευταίο ΠΜ και στα μηνύματα που γράφτηκαν μεταγενέστερα εδώ.

Θέλω να πιστεύω οτι γράφτηκαν με διάθεση που δεν μπόρεσε να ελεγχθεί.

Για όλους

Νομίζω οτι υπάρχει πολύς καπνός χωρίς φωτιά.

Θα παρακαλέσω ΟΛΟΥΣ να ηρεμήσουν και να δουν το θέμα στις πραγματικές του διαστάσεις (28,35gr). Πιστεύω οτι από βιασύνη γράφτηκαν πράγματα που δεν έπρεπε και από τις δύο μεριές. Αφήστε το θέμα για λίγο και σκεφθείτε το.

Οταν ξεκίνησε το θέμα ειδοποίησα το κατάστημα και περίμενα οτι το θέμα θα λυθεί μαζί με την παρεξήγηση και οι δυο πλευρές πίστευα οτι θα συγκρατηθούν και θα ξεφουσκώσει γρήγορα. Ομως τράβα ένας από δω, τράβα ο άλλος από εκεί, φούσκωσε ένα τόσο δα πραγματάκι.

Υπενθυμίζω οτι αυτά που γράφει κάποιος εδώ δημιουργούν την δημόσια εικόνα του στον χώρο, τα ίδια του τα λόγια, ούτε ο Κωστόπουλος, ούτε το Aeromodelling GR.

Βρέ καλέ μου άνθρωπε αμάν πια με τα δικαστήρια, μέρες που είναι.
    Οπως σας ενημερώσαμε το θέμα "σας ξέφυγε" και έπρεπε να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή από την αρχή.

Συνεχίστε αυτό που κάνετε αλλά καλό θα είναι να καταλάβετε κι εσείς ότι το Forum δεν είναι μέσο επίλυσης διαφορών.
    Οπως σωστά κάποιο μέλος σας είπε ρίξτε και μια ματιά στους "έξω".

Ευχαριστούμε και πάλι για το χρόνο σας

Χρόνια πολλά
    Καταγράφηκε
    MODELLSPORT
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #100 στις: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 12:11:42 »

Μην το ξεχάσω.
    Κ. Κωστόπουλε η εταιρεία μας δεν εκπροσωπείται από το Κ Διφωνή.

Μεγάλωσε από το 2007 !

Αντε και πάλι Χρόνια πολλά
    Καταγράφηκε
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #101 στις: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 12:24:25 »

Λυπάμαι αλλά και σε ΠΜ δεν με ενημέρωσε κανένας.

Στο προφίλ του MODELLSPORT γράφετε ακόμα Γιωργος Διφωνης, μάλλον εκεί πρέπει να διορθώσετε ποιος είναι υπεύθυνος.

Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    markosgt
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #102 στις: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 12:27:30 »

Ειναι πολυ αστεια αυτα που γραφεις modelsport.

Αν νομιζεις οτι ολο αυτο ειναι καλη διαφημιση τοτε μονο τον εαυτο σου προσπαθεις να πεισεις και οχι εμας τους υπολοιπους.

Οσο για τις απειλες και τα δικαστηρια, εγω ερχομαι μαρτυρας σε οποιον χρειαστει.

Ειλικρινα πιστευεις οτι με τετοια συμπεριφορα θα ερθουν και νεοι πελατες? Εδω θα χασεις και τους παλιους.

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΑΛΛΑΞΕΙ.

Και οχι γιατι ο πελατης εχει παντα δικιο αλλα γιατι δεν θα εχανες τιποτα και καλος επαγγελματιας-φιλος-μοντελιστης θα ησουν.

Μια λαθος επιλογη δεν αλλαζει τη επαγγελματικη σου ζωη αρνητικα, αλλα εσυ εκανες και δευτερη εδω μεσα. Στην τριτη θα "καεις".

Αρχιζω και αναρωτιεμαι για το επιπεδο νοημοσυνης σου ως "επαγγελματιας" που δε νομιζω οτι εισαι.

Και οσο για την ανοδο των πωλησεων σου μετα απο αυτο το θεμα δεν με πειθεις ουτε εσυ ουτε τα τσιρακια σου.
    Καταγράφηκε
    thomasprevere
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #103 στις: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 12:31:09 »

Tελικα θα βγει κανενας πελατης να πει καλα λογια για το συγκεκριμενο καταστημα η μονο ασχημες εντυπωσεις εχει αφησει ,αφηνει?

Παω να ακουσω ραδιο μπας και κερδισω κανα δωρακι  ΤΣΑΜΠΑ   Cheesy   
    Καταγράφηκε
    MODELLSPORT
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #104 στις: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 12:32:03 »

Λυπάμαι αλλά και σε ΠΜ δεν με ενημέρωσε κανένας.

Στο προφίλ του MODELLSPORT γράφετε ακόμα Γιωργος Διφωνης, μάλλον εκεί πρέπει να διορθώσετε ποιος είναι υπεύθυνος.

Εχετε απόλυτο δίκιο.
    Χρόνια εκεί ...
    Διορθώθηκε
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 ... 4 5 6 [7] 8 9 10     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ! (modellsport )
    Μεταπήδηση σε: