Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.413 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 23:17:51

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 23:17:51

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από vtr
    [Σήμερα στις 20:45]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:05]

[Χθες στις 22:01]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309413
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 74
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 3
    Επισκέπτες: 63
    Συνολικά: 66
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 6 7 8 [9] 10     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ! (modellsport )  (Αναγνώστηκε 28229 φορές)
    gvertical
    Aeromodeller Sr. Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

HI ALL

« Απάντηση #120 στις: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 13:49:59 »

να κανω λιγο το δικηγορο του διαβολου!
    οταν εμεις η ιδιοι δεν ξερουμε τη θελουμε να αγορασουμε η τη πρεπει, τοτε μας φτενε ολοι η αλλοι!
    αν παρεις κατι ελατοματικο, που θα βρεις ακρη!!!
    οταν μιλησα με εναν καταστηματαρχη για καυσιμα ελικοπτερων, μου ειπε οτι δεν φερνει γιατι οι ελικοπτεραδες ειναι τρελοι! οταν ρωτησα φιλους ελικοπτεραδες καταλαβα οτι ο καταστηματαρχης ειχε δικιο! ειναι τρελοι!!!(οχι δεν ειναι φρεσκα,οχι δεν εχουν λαδι, και δεν ξερουν πια μαρκα!).
    ειμαστε ολοι λιγο επιπολεοι! και πρωτος εγω!. καλα ειναι να ξεκινησουμε πρωτα απο τον εαυτο μας και τοτε ολοι θα διορθοθουν! Thumbs up
    Καταγράφηκε

live simply, so other people can simply live!
    MODELLSPORT
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #121 στις: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 13:52:45 »

Και απο υποστηριξη πελατων πως τα παμε?

Πέρνα από το μαγαζί να δείς !

αλλιώς αρκέσου σε αυτό :
    http://www.modellsport.gr/index.php?main_page=shippinginfo
    Καταγράφηκε
    MODELLSPORT
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #122 στις: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 13:58:42 »

Ρητορικη ερωτηση δεν χρειαζεται απαντηση. Βοηθησε τους πελατες σου. Χασε λιγο και θα βγαλεις περισσοτερο αφου εχεις και καλες τιμες.

Επρεπε να το ειχες αλλαξει οτι πηρε ο manosm1. Ισως μπορει ακομα να γινει.

Από ρήτορες χορτάσαμε όπως κατάλαβες !

Δεν πρόκειται να το αλλάξουμε με τη στάση του manosμ1
    Μπορεί ακόμη να ζητήσει δημόσια συγγνώμη - προλαβαίνει (αν και δεν θα το κανει - διακίωμά του)
    Καταγράφηκε
    dukepapas
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #123 στις: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 14:03:58 »

καλησπερα διαβαζοντας ολα αυτα απο την αρχη θα ηθελα να πω και εγω την γνωμη μου χωρίς να χρειαστεί ελπιζω να δικαστώ για αυτην.

Ας τα παρω απο την αρχη καταρχην ειχα μια πολυ καλη εντιπωση για την αντιμετώπιση απο το modelsport απο μερικες φορες που εχω παρει κανα διο πραγματάκια απο εκει και για τις καλες του τιμες.Αλλα με αυτα που διαβαζω  απο τετοια συμπεριφορα μαγαζατορα δεν την περιμενα ως προς τον πελατη και για τα μελοι αυτου του φορουμ που πρεπει να λογοκριθουν για τις αποψεις τους.
    Αυτο με εκανε να αλλάξω τελειος εντύπωση και θλίβομαι πραγματικά.

Απο όσο γνωρίζω επειδη μου εχει τυχει και εμενα παρόμοιά περιπτωση και απο οσο ξερω εφοσον ενα προιον δεν εχει χρησιμοποιηθεί (ανοιχτεί και δουλεψει) μπορει να αλλαχτεί σε διαστιμα 15 ημερων με την αποδειξη.Επισης  γνωριζω τον φιλο orc δεν νομιζω οτι ειπε κατι κακο απλα εξέφρασε μια γνωμη οπως και πολλα αλλα παιδια....

Αυτα τα σχολια τωρα αν καποια απο αυτα ειναι αρνητικά φροντίζουμε ωστε να γίνουμε καλύτεροι και να τα διορθώσουμε τυχών λαθη που εγιναν δεν καταφεύγουμε σε απειλες πχ<Παραμένετε αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων σας>...αυτο συγνωμη που θα το πω αλλα μου μοιάζει τελιως χουντικο να μην μπορει να πει καποιος την γνωμη του ειτε θετική ειναι αυτη ειτε αρνητικη με το φοβο μην κατηγορηθεί για αυτην.

Φυσικα πρεπει και εσεις να υπερασπιστείτε το μαγαζι σας αλλα τετοια αντιμετώπιση σε δημοσια συζήτηση ιδιος <Κι εμείς δεν θέλουμε πελάτες σαν κι εσένα. Καλύτερα να τους βλέπουμε με τα κυάλια !> αν και μην ξεχνατε ο πελάτης εχει παντα δικιο μια τετοια δήλωση αποτελεί ταφόπλακα κατα την γνωμη μου οχι απο ενα αερομοντελιστικο μαγαζι αλλα απο οποιαδήποτε επιχείρηση με τέτοια αντιμετώπιση προς ενα πελατη.
    « Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 14:16:22 από dukepapas » Καταγράφηκε
    guest962
    Επισκέπτη
    « Απάντηση #124 στις: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 14:14:09 »

Παιδια ειμαι 50 χρονων απο τα οποια 28 τα εχω φαει στον μοντελισμο. Πιστευω οτι το ολο θεμα ειναι  μια παρεξηγηση και πιστευω οτι αντι γραφουμε αλλο γι αυτο και παει το παιδι με το προιον στο modellsport θα τα βρουνε απο κοντα οι δυο τους και θα τελειωση εκει το θεμα. Αντε δεν θελει και πολυ και καμια φορα οπως λεμε οτι ειπαμε [νερο και αλατι]. Απο κοντα να τα πειτε και θα τα βρειτε ρε παιδια.
    Καταγράφηκε
    markosgt
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #125 στις: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 14:14:18 »

Ρητορικη ερωτηση δεν χρειαζεται απαντηση. Βοηθησε τους πελατες σου. Χασε λιγο και θα βγαλεις περισσοτερο αφου εχεις και καλες τιμες.

Επρεπε να το ειχες αλλαξει οτι πηρε ο manosm1. Ισως μπορει ακομα να γινει.

Από ρήτορες χορτάσαμε όπως κατάλαβες !

Δεν πρόκειται να το αλλάξουμε με τη στάση του manosμ1
    Μπορεί ακόμη να ζητήσει δημόσια συγγνώμη - προλαβαίνει (αν και δεν θα το κανει - διακίωμά του)

Ουτε εγω θα αλλαξω γνωμη οπως και πολλοι αλλοι. Οι επιλογες αλλωστε ειναι προσωπικο ζητημα, το αποτελεσμα των επιλογων μας ομως
    εχει μεγαλη επιρροη στους γυρω μας.
    Καταγράφηκε
    MODELLSPORT
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #126 στις: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 14:16:05 »

Αντε να πω κι εγώ την ατάκα μου.

Χιλιάδες πωλήσεις - συναλλαγές.
    ένας ο παραπονούμενος !

Καταγράφηκε
    markosgt
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #127 στις: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 14:26:27 »

ένας ο παραπονούμενος !

Θα δειξει. Απ οτι φαινεται δεν εχεις και μεγαλη αναγκη απο πελατες.
    Να που λενε οτι ορισμενα επαγγελματα πανε καλα στην κριση.

Εσυ εισαι τρανταχτο παραδειγμα. Ελα να σε δουμε λοιπον.

(στο μετρημα παντως δεν τα πας καλα, η μπορει να φταινε τα ματια σου και να τα βλεπεις ολα μονα, αν και εγω πιστευω πανω στα "κεντρικα" ειναι το προβλημα)
    Καταγράφηκε
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #128 στις: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 14:28:42 »

Παρακαλώ όλους πάλι να συγκρατηθούν, δεν θέλω ακόμα να κλείσω το θέμα.

Σέβομαι την ελευθερία του λόγου, όμως υπάρχουν και όρια. Θυμηθείτε επίσης οτι "θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία".
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    spv(spirosvar)
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #129 στις: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 14:28:54 »

Εσύ απλέ αναγνώστη - μοντελιστή βάλε καλύτερα Αθηνα 984 να κερδίσεις κανένα δωράκi τσάμπα.

σου ειπε κανεις οτι θελουμε δωρα...αναγκη τα ειχαμε ρε νουμερο... εισαι επαγγελματιας εσυ...? με ντροπαιζει η σταση σου σαν επαγγελματιας που ειμαι και ο ιδιος...!

ένας ο παραπονούμενος !

με αυτα που γραφεις που κανει περειεργια το ποσο καιρο εχεις μαγαζι..Huh ειμαι σιγουρος ακομα οτι ναι εχεις δουλεια στο μαγαζι σου και σου εχουν παει ολα καλα....  ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙ ΣΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΣΟΥ   ΡΕ "ΓΚΙΩΖΗ" ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΝΩΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ..?? ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΛΚ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ...

ΚΑΙ ΤΕΛΟς ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΖΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ

Καταγράφηκε
    Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

http://www.facebook.com/pilot.haris.5

« Απάντηση #130 στις: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 15:15:41 »

Πω πω πωωωωω ξεκατινιάσματα!!!! Αυτά είναι!!!  Αν πω ότι ντρέπομαι για τους μοντελιστές θα έχω άδικο? Και για τους μαγαζάτορες αλλά και για τους απλούς μοντελιστές!!!  Και μετά λέμε για τις γυναίκες!!! Χα χα χααα εμείς είμαστε χειρότεροι Thumbs up!!!  Τόσες μέρες έχουμε βαρεθεί. Βάλτε καμιά αγγελία ρε παιδιά να χαζέψουμε. Κανένα ling…..κάτι ρε παιδί μου. Εντάξει ….το είπατε και το ξανά είπατε …..
    έχασε  πελάτες ….
    θα χάσει και άλλους ……
    εντάξει  του κάνατε ζημιά…..
    ενταξη το πηρε το μαθημα του……
    θα τον πάτε στα δικαστήρια …..
    θα σας κυνηγήσει και αυτός…….
    ο μαγαζάτορας ψάχνει τα στοιχεία του ‘’συνμοντελιστη’’….
    φτάνει όμως ……
    ήμαρτον τοσες μερες.
    Και μην πείτε ότι αυτά τα γράφετε για να μαθαίνουν  κάποιοι νεότεροι …..εντάξει ότι ήταν να μάθουν …..το μαθανε . μετά από τόσες μέρες το μαθανε! Τέλος …..φτάνει ….. δεν βαρεθήκατε? Μοντελιστικο φόρουμ είναι δεν είναι δικαστήριο. Ήμαρτον ρε παιδιά ….ήμαρτον!!!!

‘’ Εσυ εισαι τρανταχτο παραδειγμα. Ελα να σε δουμε λοιπον.’’
    ‘’ Εσύ απλέ αναγνώστη - μοντελιστή βάλε καλύτερα Αθηνα 984 να κερδίσεις κανένα δωράκi τσάμπα’’
    ‘’ (εαν χρειαστει ειμαι στη διαθεση σας και του manosm1 για μαρτυρας να καταθεσω την προσωπικη μου εμπειρια απο το συγκεκριμενο καταστημα)’’
    ‘’ Εσύ γιατι ασχολείσαι ρε γκιόζη !’’
    ‘’ Υ.Γ Γενικα προς όλους χαλαρώστε με τα δικαστήρια..! Λογικά δν θα έχετε πάει ποτέ διακαστήριο για να λέμε ότι θα κάνετε μήνυση για κάτι τέτοιο..! Είναι πραγματικά αστείο να απειλείτε με αυτόν τον τρόπο μήπως και πέσετε σε κανένα ανίδεο και φοβηθεί με την αψεγάδιαστη δικαιοσύνη που έχουμε.....’’

Τρομερές κουβέντες λέγονται. Ειρωνεία ….μαχαιρώματα …..κτλ. φαντάζομαι  τι θα γίνεται στα μοντελοδρομια και στις πίστες. Χα χ αχααα

Τα σχόλια που έχω βάλει είναι από αυτά που έχουν πει ορισμένοι και είναι τυχαία! Δεν θα μπω κι εγώ σε πόλεμο  Tongue!!!  Απλά τα έβαλα  για  να τα δείτε ποιο συγκεντρωμένα και να γελάσετε με τα χάλια μας!!! Thumbs up
    Καταγράφηκε

http://www.facebook.com/pilot.haris.5

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    stratisd
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #131 στις: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 15:31:29 »

Δεν χρειάζεται να γράφουμε πολλά, συμπεριφορές και αντιμετωπίσεις όπως αυτή του συγκεκριμένου μαγαζιού,
    πέρα από κατακριτέες είναι και εριστικές, ευτυχώς χάσατε έναν πελάτη ακόμη .... keep walking  Thumbs up
    Καταγράφηκε
    evan
    Aeromodeller Hero Member

Ευάγγελος Μιχαηλίδης

« Απάντηση #132 στις: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 17:30:46 »

Αγαπητοί φίλοι, έχω την εντύπωση ότι το θέμα έχει εξαντληθεί. Όσοι το παρακολουθούν έχουν ολοκληρωμένη άποψη.
    Σας παρακαλούμε μη το συνεχίζετε με προσωπικές αντιπαραθέσεις και άσχετα μηνύματα.

(τα τελευταία άσχετα μηνύματα διαγράφηκαν)
    « Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 20:41:47 από evan » Καταγράφηκε

Η ύστατη μορφή ελευθερίας είναι η σιωπή. (Γιάννης Ρίτσος)
    AlexVag
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #133 στις: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 17:48:09 »

τα πραγματα ειναι απλα...παιρνεις τηλεφωνο την αρμοδια αρχη, μαθαινεις τα δικαιωματα σου...και αναλογως πραττεις... ολα τα αλλα με τις απειλες ειναι μαγκιες του κ...ου
    Καταγράφηκε
    orck
    Aeromodeller Hero Member

game over :|

« Απάντηση #134 στις: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 18:29:55 »

Το γεγονος οτι απειλει καποιος με δικαστηρια δεν σημαινει οτι εχει και δικιο.
    Δηλαδη τι θα πει στο δικαστηριο; Κυριε δικαστα αγορασε το προιον δεν του το αλλαξα γιατι ετσι θελω (δεν του ειπα οτι δεν το αλλωζω οταν το αγοραζε, αλλα θα του το ελεγα εαν με ρωτουσε). Μετα αντι να το πεταξει στα σκουπιδια πηγε και ενημερωσε τους φιλους του για την πολιτικη του καταστηματος οσον αφορα τις αλλαγες και οι φιλοι του εγραψαν οτι ηταν λαθος η πρακτικη του καταστηματαρχη.
    Οποια ζημια εγινε στο καταστημα αυτη την εκανε ο χρηστης με λογαριασμο MODELSPORT.

Το καλυτερο ειναι οτι το καταστημα διαφημιζεται τοσο καιρο αφιλοκερδος απο το φορουμ και ποιος ξερει ποσο κοσμο εχει στειλει στο καταστημα το φορουμ αυτο.

ΥΓ Οι ιδιες εριδες δημιουργουνται και στο modelteam, υπαρχει ενα περιεργο υφος προωθησης των προιοντων αρκετα επιθετικο. Τσακωμος για το εαν το κινεζικο Baja ειναι καλυτερο απο το γνησιο HPI Baja, εαν το παιχνιδο-ελικοπτερακι ειναι καλο κ.α.
    Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    Σελίδες: 1 ... 6 7 8 [9] 10     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ! (modellsport )
    Μεταπήδηση σε: