Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.868 μηνύματα σε 12.390 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 18:00:41

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 18:00:41

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Stargazer
    [Σήμερα στις 10:48]

[Χθες στις 17:40]

από Markhelis
    [Χθες στις 14:21]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

από Yiannis_S
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 16:29:00]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309868
    Σύνολο θεμάτων: 12390
    Online σήμερα: 141
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 56
    Συνολικά: 58
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 2 3 4 [5] 6     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Αποχώρηση μέλους  (Αναγνώστηκε 20514 φορές)
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #60 στις: Πέμπτη, 26 Ιουλ 2007, 12:27:53 »

1. Μια τεχνική ερώτηση: Αν μπει η κόρη μου ή κανα φιλαράκι από τον υπολογιστή μου και κάνει εγγραφή στο φόρουμ δίνοντας το δικό μου mail θα θεωρηθεί διπλοεγγραφή; Θα σβηστεί χωρίς ερώτηση;

2. Μοντελιστές είμαστε. Γνωρίζουμε μοναδικά, όμορφα, σπάνια και ποικίλα πράγματα. Είμαστε λίγοι. Οι αποχωρήσεις μόνο κακό κάνουν.

3. Ο όρος τσιράκια δεν θάπρεπεπε να υπάρχει ανάμεσά μας. Μερικοί εδώ μέσα πετάξαμε μαζί, αυτό είναι όλο. Το να υποστηρίζεις το φίλο σου ή τον άνθρωπο που αντάλλαξες μερικά ή αρκετά πράγματα και γνώσεις δε σε κάνει και τσιράκι του.

4. Ηρεμήστε. Στο παρελθόν τέτοιες διενέξεις άφησαν πληγές, που δυστυχώς δύσκολα επουλώνονται γιατί μερικοί δεν ξέρουν τη λέξη συγνώμη. Αυτούς απλά αφήστε τους στον κόσμο τους γιατί άκρη δε βγαίνει. Αλλά μην αποχωρείτε, κάντε το τουλάχιστο γιαυτούς που συμπαθείτε και σας συμπαθούνε, όπως και γιαυτούς που περιμένουν την έμπειρη γνώση σας.

5. Ο χώρος των φόρουμ είναι θείο δώρο για όλους μας. Ευχαριστούμε τους οικοδεσπότες νάναι πάντα γεροί και να έχουν πάντα την υπομονή να μας αντέχουν.
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 26 Ιουλ 2007, 12:38:30 από sfyris » Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #61 στις: Πέμπτη, 26 Ιουλ 2007, 15:27:15 »

Συμφωνώ με τα γραφέντα από τον αγαπητό ανηψιό Κοσμά,

και θα ήθελα να προσθέσω ότι εάν εγώ ήμουν υπεύθυνος για ένα φόρουμ θα εφάρμοζα με προτεραιότητα τους εξής κανόνες:

1) Ολα τα ψευδώνυμα θα αντιστοιχούσαν στο profile με το πλήρες όνομα και e-mail σε κοινή θέα. Τα υπόλοιπα προσωπικά στοιχεία σε κρυφή θέση,  αλλά να υπάρχουν αν τα χρειαστεί ο εισαγγελέας.

2) ΑΝ κάποιος έμπαινε με δεύτερο, τρίτο, ή τέταρτο ψευδώνυμο δεν θα τον σταματούσα, αφού αυτό θέλει να κάνει, και εφ' όσον πληροί τον πρώτον όρο. Απλά θα το κοινοποιούσα σε κοινή θέα.

3) Αυτούς που χρησιμοποιούν απαράδεκτα κοσμητικά επίθετα που θίγουν, ή εμπίπτουν στον ποινικό κώδικα θα τους σταμάταγα επί τόπου αρχικά για χχχ ημέρες (κίτρινη κάρτα) και σε δεύτερη επανάληψη δια παντός (κόκκινη κάρτα). Αυτοί δεν θα μπορούν να ξαναμπούν με νέο ψευδώνυμο.

4) Τις προσωπικές αντιπαραθέσεις θα τις άφηνα ελεύθερες (όσο δεν εμπίπτουν στην προηγούμενη παράγραφο), όμως θα τις μετέφερα σε άλλο κεφάλαιο με τίτλο : "ΑΝΟΗΤΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΑΝΟΗΤΩΝ" και θα τους άφηνα να βγάλουν ότι ανόητο έχουν μέσα τους. Ετσι ίσως καταλάβαιναν ότι αντί να υπερασπίζονται την δήθεν θιγμένη προσωπικότητά τους,  στην ουσία την εκθέτουν περισσότερο και ανεπανόρθωτα.

5) Θα έπαιρνα την διαβεβαίωση από κάθε νεοεγραφόμενο ότι γνωρίζει τους όρους της συμμετοχής, του και κυρίως, ότι μπορεί να σταματήσει να γράφει όποτε θέλει, και να ξαναρχίσει όποτε θέλει, αλλά ότι δεν υφίσταται θέμα διαγραφής του, και ότι ουδέποτε θα σβηστούν τα στοιχεία που έχει δώσει ή τα post που έχει ανεβάσει. Απλά αυτά που εμπεριέχουν βωμολοχίες, ποινικά κ.λ.π. θα μένουν στη μνήμη αλλά όχι σε κοινή θέα.

Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    mrkaza
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #62 στις: Πέμπτη, 26 Ιουλ 2007, 17:00:10 »

1 Αν χρειαστη ο εισαγγελεας δεν χρειαζετε τπτ παραπανω απο την IP ο καθε provider ξερει που ειχε δοσει την ταδε IP και ολοι εχουν δοσει στοιχεια για την συνδεση τους στον provider αν μπενεις με καρτα & Dialup δεν ειναι και δυσκολο να δει απο που ειχε δεχτη την κλησει και εδωσε την ***.***.***.*** IP Δεν θα ηθελα το ονομα μουκαπου στο ιντερνετ γιατι ΔΥΣΤΗΧΟΣ δεν ζουμε σε κόσμο αγίων .
    2 μαλλον θα το εσβινα αλα δεν θα το εκανα βουκινο ισος ενα PM στον ιδιο .
    3 εν μερη συμφωνώ
    4 γιαυτο υπαρχη το καφε αν και εδω στο παρελθον αστο δεν θελω να θυμαμε .
    5 Λαθος ειναι δικαιωμα του καθενος να διαγραφτει ιδικα αν μιλαμε με πληρες ονομα σκεφτείτε πχ κάποιον που αν και ασχολιτε με τον αερομοντελισμο να παρει μια θεση εργασιας που να μην πρεπει να φενεται αυτο ... Εξαλου ειναι πνευματική ιδιοκτησία του καθενος τα ποστ του οποτε μπορει να μην θελει πια να φαίνονται .
    Καταγράφηκε

dim sofos
    Aeromodeller Hero Member

..Καλύτερα να πετάς παρά να μιλάς.

« Απάντηση #63 στις: Πέμπτη, 26 Ιουλ 2007, 17:11:01 »

"αλλά να υπάρχουν αν τα χρειαστεί ο εισαγγελέας."

Θείε μου επιτρέπεις να σου πώ,πώς με αυτή τη λογική άν ήσουν admin το πιο πιθανό θα έμενες  με 3-4 άτομα.
    Καταγράφηκε
    GRELE
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #64 στις: Πέμπτη, 26 Ιουλ 2007, 17:21:40 »

Αγαπητοι φιλοι
    Δικαιωμα του καθ ενος ειναι να γραφει η οχι σε καποιο forum οπως και δικαιωμα μας ειναι να διαβαζουμε η οχι αυτα που γραφονται.
    Απο την στιγμη ομως που εχει γραψει καποια πραγματα δημοσιως ειναι υπολογος για οτι εχει γραφτει και επιπροσθετως παυουν να ειναι πνευματικη ιδιοκτησια του εφοσον προηγουμενως δεν εχει δηλωσει κατι περι αυτου.
    Επιπλεον θα χαρακτηριζα παιδικη την συμπεριφορα καποιου ο οποιος αφου εχει γραψει κατι ,οτι κι αν ηταν αυτο, δεν το υποστηριζει σβυνοντας το η αντικαθιστοντας το με κατι αλλο!......

Γενικως συμφωνω με την λιγο αυστηρη τοποθετηση του Κου Κωνσταντακατου και ελπιζω να πρυτανευσει η λογικη και η συναινεση.

Φιλικα
    Βασιλης Παπαδοπουλος

Καταγράφηκε

......electrics are here to stay......
    Johnnie Red
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #65 στις: Πέμπτη, 26 Ιουλ 2007, 17:30:49 »

"αλλά να υπάρχουν αν τα χρειαστεί ο εισαγγελέας."

Θείε μου επιτρέπεις να σου πώ,πώς με αυτή τη λογική άν ήσουν admin το πιο πιθανό θα έμενες  με 3-4 άτομα.

Αγαπητό αδέρφι μου Dim sofos

Θεωρώ οτι ο "Θείος" αναφέρθηκε στο θέμα αν και εφ' όσων κάποιος παράλογος - υπάρχουν και αυτοί- γράψει, ή παρανομήσει (πχ. βλέπε παιδική πορνεία στο δυαδίκτιο....)
    Βλέπεις στην Δημοκρατία δεν έχουν όλοι την ίδια αντίλιψη περι ηθικής με εμάς τους υπόλοιπους....
    (πχ ενας δολοφόνος αναρωτιέται γιατί η δημοκρατία του στερεί το δικαίωμα να διαπράξει φόνο...εκεί έχουμε φτάσει!!!)
    Σε τέτοιες περιπτώσεις καταλλύεται η Δημοκρατία και απο Δημοκρατία των "πολλών" μετατρέπεται σε "Δικτατορία των λίγων"

Αυτό νομίζω είναι το νόημα του "ελέγχου" που αναφέρεται ο Θείος.....
    Ας μην ξεχνάμε οτι Δημοκρατία δεν σημαίνει "Μπάχαλο" όπως πολλοί πιστεύουν.....
    Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη πάντα, γνωρίζοντας και τους δύο σας , αναφερόμενος στην ουσία.
    Με φιλικούς χαιρετισμούς
    Τρύφωνας

ΥΓ Φαντάζεσαι αδέρφι μου παραδείγματος χάριν να ποστάριζε κάποιος "πολύ προσωπικές" φωτό ενός μελους με φόντο προσωπικού οικογενειακού περιεχομένου....Δεν θα επιζητούσες την αποπομπή αυτού του ανθρώπου;;; Έτσι δεν είναι;;;;
    Καταγράφηκε

What goes up must come down...

www.petame.gr
    dim sofos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #66 στις: Πέμπτη, 26 Ιουλ 2007, 17:40:43 »

Ναι βρε Τρυφωνάκο,αλλά τι δουλειά έχουν οι "πόρνοι" με το hobby μας;;

Δηλαδή μια διαφωνία που ξεκινάει απο αερομοντελιστικό ενδιαφέρον,καταλίξει σε δικαστήρια,το θεωρείς σωστό;;.
    Ο admin πρέπει να είναι σε θέση να μαζέψει την κατάσταση και όχι να αφήσει τον κόμπο να φτάσει στο χτένι.

Πληροφοριακά θα επιθυμούσα και την ελεύθερη διαγραφή.
    Καταγράφηκε
    Johnnie Red
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #67 στις: Πέμπτη, 26 Ιουλ 2007, 17:50:50 »

Ναι βρε Τρυφωνάκο,αλλά τι δουλειά έχουν οι "πόρνοι" με το hobby μας;;

Δηλαδή μια διαφωνία που ξεκινάει απο αερομοντελιστικό ενδιαφέρον,καταλίξει σε δικαστήρια,το θεωρείς σωστό;;.
    Ο admin πρέπει να είναι σε θέση να μαζέψει την κατάσταση και όχι να αφήσει τον κόμπο να φτάσει στο χτένι.

Πληροφοριακά θα επιθυμούσα και την ελεύθερη διαγραφή.

Συμφωνώ αδέρφι μου για την ελεύθερη διαγραφή,

Υπάρχουν όμως και ανθρώπινα "στοιχεία" που με μεγάλη ευχαρίστηση (αυτές οι περιπτώσεις χρήζουν "Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης") θα ήθελαν να σε φέρουν σε δύσκολη θέση - για να γελάνε - με το μπάχαλο που προκαλούν.....βάλλοντας εναντίων σου με κάθε μέσο, θεμιτό ή αθέμιτο, και με τρόπο που προσβάλλει τα χρηστά ήθη......Για τέτοιες περιπτώσεις μιλάμε.
    Φιλικά
    Τρύφωνας
    Καταγράφηκε

www.petame.gr
    dim sofos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #68 στις: Πέμπτη, 26 Ιουλ 2007, 17:55:14 »

Σε αυτή τη περίπτωση υπάρχει και το bannnnnnnnnnnn laugh
    Καταγράφηκε
    Johnnie Red
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #69 στις: Πέμπτη, 26 Ιουλ 2007, 18:58:06 »

Σε αυτή τη περίπτωση υπάρχει και το bannnnnnnnnnnn laugh

Σίγουρα!!!!!

Το ban όμως πρέπι να έρθει πρίν τον "εισαγγελέα"......Αν η υπόθεση φτάσει στον εισαγγελέα (παρατήρηση - πολλές φορές ο εισαγγελέας μπορεί να δράσει και αυταπάγγελτα...) τότε για ποίο ban και μπούν......τότε θα είναι αργά για Ban......θα έχουμε βγεί στο BANNER!!!!!! της εισαγγελείας..LOL
    Τρύφωνας
    Καταγράφηκε

www.petame.gr
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #70 στις: Πέμπτη, 26 Ιουλ 2007, 19:28:16 »

Αγαπητά ανήψια,

χαίρομαι που σας δίνω τροφή για σκέψη και διάλογο.

Εγώ είπα αυτά που σκέπτομαι, ευχαριστημένος είμαι που άκουσα κρίσεις ... Για σκεφθείτε να συνέβαινε κάτι παρόμοιο σαν τότε που κάποιος έβαλε μία ιδέα και οι 250 που την διάβασαν δεν έκαναν κανένα σχόλιο.....

Τώρα νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πείτε και εσείς ποιοί πιστεύετε,  ότι θα ήταν οι σωστοί κανόνες για το φόρουμ που κάποια μέρα σίγουρα θα διευθύνετε.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Αντώνης Παπαδόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #71 στις: Πέμπτη, 26 Ιουλ 2007, 21:01:48 »

Καλησπέρα,

Με προσοχή διαβάζω τις σκέψεις και απόψεις και προσθέτω και τις δικές μου, σε αυτά που ειπώθηκαν σήμερα, αλλά δεν έχουν άμεσο συσχετισμό με το thread αυτό.

Σίγουρα καλύτερο είναι να υπάρχει και το όνομα, το οποίο δεν είναι προσωπικό δεδομένο, και όχι μόνο ένα ψευδώνυμο. Αλλά τι θα με εμποδίσει πχ αντί Αντώνης Παπαδόπουλος να δηλώσω Πέτρος Παπαδόπουλος ή και κάποιο άλλο όνομα. Δεν είναι δυνατόν να γίνεται και ταυτοποίηση των στοιχείων, πράγμα το οποίο θα απαιτούσε χρονοβόρα διαδικασία εγγραφής. Στο κάτω κάτω σε μοντελιστικό forum είμαστε όχι στο υπουργείο αμύνης των ΗΠΑ.

Οσο αφορά την IP address που αναφέρει ο mrkaza. Ισχύει μόνο όταν έχεις σύνδεση με static IP, γεγονός που είναι σχετικά σπάνιο για οικιακούς χρήστες, όπως ο περισσότερος κόσμος. Υπάρχουν και άλλα ζητήματα και αναφέρω πχ την δική μου περίπτωση. Το forum το επισκέπτομαι από το σπίτι μου (dynamic IP, άρα αλλάζει κάθε φορά) από το γραφείο (Static IP) αλλά και από το φορητό το οποίο συνδέεται στο internet από παντού (WiFi) άρα το IP πάει περίπατο. Αρα αν στον λογαριασμό μου, η μηχανή του forum κρατά IPς, θα πρέπει να έχει αρκετές θέσεις. Δεν γνωρίζω τι κάνει η SMF engine που χρησιμοποιεί το forum αυτό.

Οπως πολύ σωστά παρατήρησε και ο Κοσμάς αν το παιδί του μπαίνει από το ίδιο computer θα αποκλειστεί?

Επίσης μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν προγράμματα που κόβουν όλα αυτά και ή δεν μεταδίδουν τίποτα ή μεταδίδουν εντελώς άλλο IP. Στον αντίποδα υπάρχουν και πολύ ειδικά προγράμματα που συνήθως χρησιμοποιούνται από κρατικούς φορείς τα οποία κατά βάση ότι και να κάνεις (ως απλός ή μέσος χρήστης) δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Θυμηθείτε πρόσφατη περίπτωση "ιερομόναχου" που εντοπίστηκε από την χρήση πιστωτικών καρτών ως προς το κράτος και από το internet ως τόπο διαμονής.

Ως προς την διαγραφή τώρα. Ολες οι μηχανές forum βασίζονται σε μία database. H κάθε database έχει τις ιδιαιτέρότητες της αλλά και τους κανονες της. Μήν ξεχνάτε ότι αυτές οι μηχανές δεν κατασκευάζονται από τον κάθε administrator, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα, αν υπάρχει και η γνώση φυσικά, να κάνει ότι θέλει. Ετσι αν δεν γνωρίζεις τι κάνεις μπορείς να διαγράψεις ένα profil και να μείνουν 'ορφανά" τα posts. Επίσης υπάρχουν και links και μεταξύ των posts του ιδίου θέματος, κοκ. Αρα αν σβύσε από δω σβύσε από κεί από forum θα καταντήσει "ορφανοτροφείο". Και αν μάλιστα δεν έχεις και τα κατάλληλα εργαλεία τότε το μπάχαλο δεν αργεί.

Δεν γνωρίζω αλλά μία λύση, που δεν ξέρω αν παρέχει η SMF Engine θα ήταν να μήν σβύνονται τα posts κάποιου που επιθυμεί την διαγραφή του φυσικά (να τα αφαιρέσει δηλαδή δια παντώς από την data base), αλλά λογικά, δηλαδή να υπάρχουν μέν στην database αλλά να μην εμφανίζονται, να είναι αόρατα κατά κάποιο τρόπο.

Μην αγνοείται πάντως ότι στα computers όταν λές delete το computer εκτελεί save once more.

Για το αν επίσης αυτά που γράφουμε στο forum αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία δεν νομίζω ότι ισχύει, γνωρίζοντας την νομοθεσία για το τι πρέπει να κάνεις για να κατοχυρώσεις κάτι ως πνευματική ιδιοκτησία. Ενα παράδειγμα για να γίνει αντιληπτό. Εάν εργάζομαι σε μία εταιρεία και κάνω μία πατέντα, ας πούμε, αυτή δεν ανήκει σε μένα αλλά σε αυτόν που εργάζομαι.

Πιστεύω λοιπόν οτι ότι και να κάνεις και ότι και να σκεφτείς για προστασία του forum, πάντα θα υπάρχει η κερκόπορτα.

Ολα λοιπόν είναι θέμα ανθρώπων, σχέσεων και κοινής λογικής. Ετσι κάποιος που ξεχωρίζει για την σκέψη του θα πρέπει να ξεχωρίζει και από την στάση του και από την συμπεριφορά του. Το τελευταίο το αναφέρω γενικά και όχι ειδικά προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Αντώνης Παπαδόπουλος
    Καταγράφηκε
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #72 στις: Πέμπτη, 26 Ιουλ 2007, 21:05:10 »

Επιπλεον θα χαρακτηριζα παιδικη την συμπεριφορα καποιου ο οποιος αφου εχει γραψει κατι ,οτι κι αν ηταν αυτο, δεν το υποστηριζει σβυνοντας το η αντικαθιστοντας το με κατι αλλο!......

Θα μπορουσανε παρακαλω τα μελη του φορουμ να καταθεσουν την αποψη τους για την παραπανω επισημανση .

Λογω το οτι εχω αποσυρει μια φορα και μονο  ,1 μηνυμα μου , αισθανομαι καποιες ενοχες , και θελω την βοηθεια σας εαν εκανα σωστα που απεσυρα το μηνυμα , για τους χ δικους μου λογους  , η εαν πρεπει  να το επαναφερω στην θεση του .

Με ειλικρινεια απεναντι σας "mastoras"
    Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #73 στις: Πέμπτη, 26 Ιουλ 2007, 21:25:39 »

Κοσμά υπάρχουν διπλές εγγραφές ή άλλες παρατυπίες που δεν έχουν γίνει γνωστές γιατί δεν θίγεται κάποιος. Ποτέ δεν απασχόλησαν το φόρουμ, όπως και άλλα θέματα που λύνονται στο background. Δεν γίνεται κάποια ενέργεια αν τα στοιχεία δεν είναι επαρκή.

Συζητήσεις για τον τρόπο διαχείρισης είναι εκτός θέματος. Για όσους συμμετέχουν στον συντονισμό υτπάρχει ο κατάλληλος χώρος.

Το πως θα διαχειρισθεί ένα φόρουμ εξαρτάται από το αντικείμενο και τους στόχους που έχει, τις δυνατότητες του software και τις δυνατότητες των administrators και moderators.

Το Aeromodelling GR, όπως τόνισα παραπάνω, δεν είναι σύλλογος, ούτε λειτουργεί όπως ένας σύλλογος. Δεν υπάρχει αυστηρότητα, το ζητούμενο είναι να συμμετέχουν όλοι κα μπορεί να ακουστεί οποιαδήποτε φωνή. Το πραγματικό όνομα είναι επιθυμητό αλλά δεν απαιτείται.

Ο χρόνος και οι φουρτούνες που έχει περάσει δικαιώνουν τις επιλογές. Η ευθύνη για το administration, όπως και οι επιλογές είναι καθαρά δικές μου. IP και άλλα στοιχεία βλέπω μόνο εγώ.

Υπάρχει γνώση και συμμετοχή μου σαν moderator και global moderator σε μεγάλα διεθνή φόρουμ. Αυτό σημαίνει οτι έχω πρόσβαση σε συζητήσεις με άτομα με μεγάλες γνώσεις και εμπειρία σε τέτοια θέματα. Επίσης καλή γνώση του software και των δυνατοτήτων και περιορισμών που έχει.

Στο παρελθόν έχω απειληθεί με αγωγές και καταγγελίες. Εχω συκοφαντηθεί γιατί δεν έδωσα προσωπικά δεδομένα. Αν κάποιος προσπαθήσει να κάνει κάτι θα πέσει σε βράχο.

Το αντικείμενο του Aeromodelling GR είναι ο αερομοντελλισμός.

Αφήστε τα υπόλοιπα σε αυτούς που έχουν αρμοδιότητα.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    mc90606
    Aeromodeller Full Member

6938430125

« Απάντηση #74 στις: Πέμπτη, 26 Ιουλ 2007, 21:43:01 »

δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται τοση συζητηση. Εκανε ο τακης μια κινηση προκειμενου να με φερει σε δυσκολη θεση. Οκ και λοιπον? γιατι φτασατε να συζητατε ακομα κα για νομικες προεκτασεις. Εξαλου περαν καποιων προσωπικων επιθεσεων που εδεχθην δεν νομιζω οτι υπαρχει τιποτα περισοτερο. Εγω προσωπικα ηδη το εχω προσπερασει. δεν νομιζω οτι στην παρουσα τουλαχιστον αντιπαραθεση χρησιμοποιησε καποιος χαρακτηρισμους που προσβαλουν τα χρηστα ηθη κτλ. δηλαδη εννοω οτι ειναι καπως υπερβολικα ολα αυτα που λετε.
    Καταγράφηκε

6938430125
    Σελίδες: 1 2 3 4 [5] 6     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Αποχώρηση μέλους
    Μεταπήδηση σε: