Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.918 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 17 Αυγ 2026, 23:56:17

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 17 Αυγ 2026, 23:56:17

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 22:47]

από coach
    [Χθες στις 11:22]

από Yiannis_S
    [Πέμπτη, 13 Αυγ 2026, 15:40:31]

από TheLurker
    [Κυριακή, 9 Αυγ 2026, 12:27:54]

από Stargazer
    [Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 16:11:02]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309918
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 270
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 231
    Συνολικά: 232
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: [1] 2 3 4 ... 6     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Αποχώρηση μέλους  (Αναγνώστηκε 20644 φορές)
    panelpni
    Aeromodeller Sr. Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Γνώμη εχουν όλοι, γνώση έχουν λίγοι.

« στις: Πέμπτη, 28 Ιουν 2007, 13:31:53 »

Τελευταίες γραμμές πριν σβήσω το λίνκ του αερομοντελινκ  από τα αγαπημένα μου

Φίλοι συφορουμίστες ( αν υπάρχει τέτοια λέξη) η αλήθεια η αξιοπρέπεια και ανταπόδοση σεβασμού είναι βασικές αρχές και  πάντα προσπαθώ να κινούμε στα πλαίσια αυτόν στη ζωή μου. Κάποιοι δεν της γνωρίζουν αυτές της άξιες στην ουσία τους, όσο και αν ωρύονται για το αντίθετο  Ανακάλυψα και πολύ περισσότερο διαπίστωσα και ακόμα παραπάνω εμπέδωσα ότι είναι  μάταιο της διάφορες ψευτιές η κακόβουλες πρόκλησης που εκφράζουν γράφοντας  μερικοί σε αυτό το  φόρουμ να της αντιμετωπίσει το κάθε απλό μέλος γιατί δεν έχει την δύναμη και την πρόσβαση στα κατάλληλα κουμπιά ή απλός δεν ενδιαφέρετε πραγματικά το φόρουμ να μην  γίνονται αυτές. Δεν ξέρω.............Μήπως πήρα το φόρουμ πολύ στα σοβαρά?  Τέλος δεν θα με απασχολεί αυτό πλέον.

Θέλω να ευχαριστήσω όσους συνομιλήσαμε αντιμαχησαμε αλλά βγάλαμε καλό αποτέλεσμα στο τέλος. Γνώρισα ανθρώπους στο φόρουμ και τους πήρα στα σοβαρά χωρίς να αμφιβάλλω για αυτούς,  όπου η λέξη εξαίρετοι είναι η ελάχιστη για να τους περιγράψει και είναι αυτοί ο λόγος που πραγματικά παρέμεινα και έκανα (αν έκανα) κάτι και εγώ. Με πλησίαζαν με pm και μου έδιναν κουράγιο όταν χρειαζόταν και όταν τα διάφορα σκουπίδια με πλαισίωναν. Το μόνο πράγμα που πήρα από το φόρουμ ήταν η ευκαιρία να τους ανταποδώσω την εκτίμηση που είχα και έχω για αυτούς.

Σας χαιρετώ όλους και καλές προσγείωσης.

Αντίο σας.

Καταγράφηκε
    dim sofos
    Aeromodeller Hero Member

..Καλύτερα να πετάς παρά να μιλάς.

« Απάντηση #1 στις: Πέμπτη, 28 Ιουν 2007, 14:59:39 »

Φίλε panelpni πραγματικά δέν γνωρίζω άν έχει συμβεί κάτι εκτός "σκηνής".

Αυτό όμως που γνωρίζω το έχεις γράψει κάτω απο το Avatar σου, "Γνώμη έχουν όλοι,γνώση έχουν λίγοι"
    Μήν μας στερείς τις γνώσεις σου,δώσε τόπο στην οργή και έλα ξανά στην παρέα μας. white flag beer
    Καταγράφηκε
    otakis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #2 στις: Πέμπτη, 28 Ιουν 2007, 15:46:32 »

Τελευταίες γραμμές πριν σβήσω το λίνκ του αερομοντελινκ  από τα αγαπημένα μου...

φίλε Δημήτρη

σε συνάντησα μία κ μοναδική φορά, στο "Σεμινάριο RC Indoor" της ΕΑΑ τον περασμένο Φλεβάρη.
    παράλληλα κ με τα άρθρα σου στο forum είχα την ευκαιρία να σε εκτιμήσω, πέρα από τις ειδικές γνώσεις σου, σαν άνθρωπο επιπέδου, που έχει -κ οφείλει θα συμπλήρωνα- να δίνει στο χώρο.
    κ επειδή άνθρωποι σαν κ σένανε δεν είναι κ πολλοί στις μέρες μας, είμαι της γνώμης πως η απόφασή σου είναι βιαστική.

εγώ δεν έστειλα pm, ούτε στήριξα τις απόψεις σου στο γνωστό topic, που παρακολούθησα όμως με μεγάλο ενδιαφέρον.
    δεν το έκανα γιατί εξελίχθηκε -κακώς- σε δημόσιο διάλογο ουσιαστικά μεταξύ δύο ανθρώπων κ αφορούσε στο τέλος αποκλειστικά κ μόνον αυτούς.
    αν το θέμα απασχολούσε μια πραγματική-ζώσα κατάσταση, ας πούμε μια Γενική Συνέλευση, τότε νάσαι βέβαιος ότι θα είχα πάρει θέση.
    όχι υπέρ κάποιου συγκεκριμένα, αλλά για τη διακοπή της επί προσωπικού συζήτησης κ τη μη καταγραφή της στα πρακτικά.

το forum όμως είναι άλλη ιστορία. ο καθένας μπορεί να παρέμβει, χωρίς να του πέφτει λόγος, έτσι για το μαμώτο της υπόθεσης κ να πει ότι του καπνίσει, επί παντός του επιστητού -Έλληνες γαρ-...
    τους τελευταίους μήνες είδαμε κάμποσα τέτοια έργα. ακόμη κ θέματα που μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε με χιούμορ κ ευρύτητα πνεύματος, καταφέρναμε να τα οδηγούμε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις και ομαδοποιήσεις.
    c' est la vie...
    αν λοιπόν με μια αστεία αντιπαράθεση "παραιτούμαστε" από το forum, στις σοβαρές-πραγματικές καθημερινές συγκρούσεις κ αντιπαραθέσεις παροιτούμαστε από τη ζωή?

φίλε panelpni ο κόσμος του αερομοντελλισμού έχει ανάγκη από την παρουσία κ τη δυναμική συμμετοχή όλων εκείνων, που μπορούν να προσφέρουν το παραμικρό.
    εσύ δε -επαναλαμβάνω- έχεις πολλά χρόνια ακόμη μπροστά σου για να δίνεις απλόχερα!

μείνε μαζί με όλους.

Με εκτίμηση

Τ.Οικονόμου
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 28 Ιουν 2007, 15:57:46 από otakis » Καταγράφηκε
    gerolikos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #3 στις: Πέμπτη, 28 Ιουν 2007, 17:23:36 »

Τελευταίες γραμμές πριν σβήσω το λίνκ του αερομοντελινκ  από τα αγαπημένα μου...

φίλε Δημήτρη

σε συνάντησα μία κ μοναδική φορά, στο "Σεμινάριο RC Indoor" της ΕΑΑ τον περασμένο Φλεβάρη.
    παράλληλα κ με τα άρθρα σου στο forum είχα την ευκαιρία να σε εκτιμήσω, πέρα από τις ειδικές γνώσεις σου, σαν άνθρωπο επιπέδου, που έχει -κ οφείλει θα συμπλήρωνα- να δίνει στο χώρο.
    κ επειδή άνθρωποι σαν κ σένανε δεν είναι κ πολλοί στις μέρες μας, είμαι της γνώμης πως η απόφασή σου είναι βιαστική.

εγώ δεν έστειλα pm, ούτε στήριξα τις απόψεις σου στο γνωστό topic, που παρακολούθησα όμως με μεγάλο ενδιαφέρον.
    δεν το έκανα γιατί εξελίχθηκε -κακώς- σε δημόσιο διάλογο ουσιαστικά μεταξύ δύο ανθρώπων κ αφορούσε στο τέλος αποκλειστικά κ μόνον αυτούς.
    αν το θέμα απασχολούσε μια πραγματική-ζώσα κατάσταση, ας πούμε μια Γενική Συνέλευση, τότε νάσαι βέβαιος ότι θα είχα πάρει θέση.
    όχι υπέρ κάποιου συγκεκριμένα, αλλά για τη διακοπή της επί προσωπικού συζήτησης κ τη μη καταγραφή της στα πρακτικά.

το forum όμως είναι άλλη ιστορία. ο καθένας μπορεί να παρέμβει, χωρίς να του πέφτει λόγος, έτσι για το μαμώτο της υπόθεσης κ να πει ότι του καπνίσει, επί παντός του επιστητού -Έλληνες γαρ-...
    τους τελευταίους μήνες είδαμε κάμποσα τέτοια έργα. ακόμη κ θέματα που μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε με χιούμορ κ ευρύτητα πνεύματος, καταφέρναμε να τα οδηγούμε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις και ομαδοποιήσεις.
    c' est la vie...
    αν λοιπόν με μια αστεία αντιπαράθεση "παραιτούμαστε" από το forum, στις σοβαρές-πραγματικές καθημερινές συγκρούσεις κ αντιπαραθέσεις παροιτούμαστε από τη ζωή?

φίλε panelpni ο κόσμος του αερομοντελλισμού έχει ανάγκη από την παρουσία κ τη δυναμική συμμετοχή όλων εκείνων, που μπορούν να προσφέρουν το παραμικρό.
    εσύ δε -επαναλαμβάνω- έχεις πολλά χρόνια ακόμη μπροστά σου για να δίνεις απλόχερα!

μείνε μαζί με όλους.

Με εκτίμηση

Τ.Οικονόμου

Ας μην κοροιδευομαστε κιολας εσυ εισαι ο πρωτος οποιος διωχνει κοσμο απο εδω μεσα κ χαρακτηριστηκα εχεις γραψει σε ενα νεο :

νεαρέ...

δεν το πετάς να πάρεις ένα καινούργιο?
    λιγότερο θα στοιχίσει κ σε σένα κ στο forum (εξηγούμαι: σε άγχος κ αγωνία, κρίνοντας κ από τον -δίκην ελληνικής τραγωδίας- σαπουνοπερικό τίτλο του topic)  Smiley Smiley Smiley

κ μη φωνάζεις pls... υπάρχουν κ οι πεζοί χαρακτήρες. μη γράφεις με κεφαλαία - είναι σφόδρα ενοχλητικό!!!

μην χανουμε κ την μπαλα εδω μεσα μετα απο τετοια απαντηση εσυ τι πιστευεις  ο κακαμοιρος ο νεος που τον αποπηρες θα ξανα ρωτησει κατι?Huh?

και θα σας δωσω κ την απαντηση  η οποια ειναι ΟΧΙ

Πραγματικα δηλαδη τοση καλοσυνη σε μια απαντηση κ τοση κοροϊδια σε αλλη ειναι ο ιδιος ανθρωπος ειλικρινα εχω χασει μπαλα

Με εκτιμηση

Υ.Γ    Α κ συγνωμη που δεν συνηθιζω να βαζω οξιες κ otaki κ για τα κεφαλαια μου  γιατι οπως λετε κ εσεις:

κ μη φωνάζεις pls... υπάρχουν κ οι πεζοί χαρακτήρες. μη γράφεις με κεφαλαία - είναι σφόδρα ενοχλητικό!!!

Καταγράφηκε

πεταξε ελευθερα στους ουρανους
    Quad copter Promitheas in my village
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #4 στις: Πέμπτη, 28 Ιουν 2007, 18:56:27 »

Μόλις τώρα ξεκίνησε ένα θέμα, που, όπως πιστεύω, οφείλεται σε μια αντιπαράθεση που εξελίχθηκε σε προσωπικό επίπεδο.

Λυπάμαι ιδιαίτερα που, πριν καν αρχίσει, φαίνεται να πυροδοτείται ένα νέο προσωπικό ζήτημα, το οποίο έπρεπε να έχει λήξει

Πιστεύω οτι ο panelpni θα σκεφτεί κάποια πράγματα πιο ήρεμα αργότερα και θα καταλάβει τα όρια που έχουν μπει. Η μέχρι τώρα συμμετοχή και προσφορά του με κάνει να το πιστεύω. Ο συντονισμός και η  διαχείριση στο Aeromodelling GR δεν είναι αυστηρά αλλά υπάρχουν και θα γίνει παρέμβαση, όταν χρειαστεί.

Περιμένω απ' όλους ένα αυτοέλεγχο. Νομίζω οτι υπάρχουν αρκετά θέματα που μπορεί κάποιος και να προφέρει και να πάρει και να δημιουργήσει.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    otakis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #5 στις: Πέμπτη, 28 Ιουν 2007, 22:51:03 »

admin περίμενα αρκετά κ παρά τα pm δε σε βλέπω να ανταποκρίνεσαι...

τι θα πει: "φαίνεται να πυροδοτείται ένα νέο προσωπικό ζήτημα, το οποίο έπρεπε να έχει λήξει"? από ποιον κ γιατί?
    κ πως να αντιληφθώ το: "Περιμένω απ' όλους ένα αυτοέλεγχο"? ποιοι είναι οι όλοι κατά τη γνώμη σου?

σε δύο περιπτώσεις, τις οποίες σου γνώρισα, θίγουμαι άσχημα.
    τα μηνύματα παραμένουν, δεν απαντάς επί της ουσίας κ ως Πόντιος Πιλάτος ζητάς "αυτοέλεγχο από όλους". κ από μένα δήλα δη?
    πως ακριβώς σκέπτεσαι να χειριστείς το θέμα, γιατί με τον τρόπο αυτό πάλι θα τιναχτεί στον αέρα το forum άνευ λόγου κ αιτίας.
    Καταγράφηκε
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #6 στις: Παρασκευή, 29 Ιουν 2007, 00:33:58 »

Βλέπω μεγάλη ανυπομονησία. Δεν έστειλες ΠΜ αλλά τρεις αναφορές σε συντονιστή. Το μήνυμα μου είχε προηγηθεί και το θεωρώ αρκετό.

Ηδη στο θέμα Ε.Α.Α & ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΕΣ είχαν αρχίσει να τροποποιούν ορισμένα μηνύματα, λίγο υπομονή ακόμα χρειάζεται. Πιστεύω θα διευθετηθεί.

Τα μηνύματα μου δεν γράφονται βιαστικά και εννοούν αυτό που γράφουν. Αν υπάρχει αυτοέλεγχος αποφεύγονται δυσάρεστες καταστάσεις για όλους και όχι μόνο εδώ.

Σε κανέναν από την ομάδα συντονισμού δεν αρέσει να παρεμβαίνει. Οταν παρέμβει θα προσπαθήσει να το κάνει με τρόπο που θα ηρεμήσει την κατάσταση. Κυρίως ενδιαφέρει να μάθουμε να συζητάμε στο θέμα, χωρίς οξύτητα και άσκοπες αιχμές και να μπορούμε να κάνουμε το ίδιο, όταν κάποτε συναντηθούμε στους χώρους μας.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    fouriozos
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #7 στις: Παρασκευή, 29 Ιουν 2007, 01:21:16 »

δε συνδεομαι και δεν φαινομε πολλες μερες ομως βλεπω οτι παλι τα ιδια γινονται εδω 
    ειναι κριμα γιατι υπαρχουν πραγματα που με ενδιαφερουν και ενδιαφερουν & αλλους. Το ψαρι λενε στον τοπο μου βρωμοκοπαει απο το κεφαλι του. Ειναι ασχημο που το πιο μεγαλο φορουμ μοντελισμου δεν εχει καλη διοικηση και την εχουν δει ολοι αστυνομοι. Μηπως να χαλαρωσεται εσεις οι μεγαλοι? Το μονο που καταφερνεται ειναι να μας διωχνεται εναν εναν η να μας πεισμωνεται και να ξανερχομαστε για να σας τα χωσουμε
    Καταγράφηκε
    mc90606
    Aeromodeller Full Member

6938430125

« Απάντηση #8 στις: Παρασκευή, 29 Ιουν 2007, 01:25:51 »

Εγω θα ελεγα επειδη τα θεματα ειναι λεπτα και καποια πραγματα ειναι καπως οριακα να μην γραφονται ανωνυμα μυνηματα..
    Καταγράφηκε

6938430125
    GiannisX
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #9 στις: Παρασκευή, 29 Ιουν 2007, 01:27:19 »

Βρήκατε πάλι αφορμή να τα χώσετε....
    φουριόζε σου έκοψε κανείς κλήση?
    Καταγράφηκε

Aeolus-Rc
    fouriozos
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #10 στις: Παρασκευή, 29 Ιουν 2007, 01:30:41 »

Ακριβως το ιδιο λεμε. Τα λεπτα θεματα θελουν καλους χηρισμους.
    Εμεις ομως δε χηριζομαστε κατι, απλα μπαινουμε στο χορο που στηνουν αλλοι.

GiannisX  οχι! εσενα σου εταξε κανεις καινουργια μπαταρια;
    Καταγράφηκε
    GiannisX
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #11 στις: Παρασκευή, 29 Ιουν 2007, 01:42:36 »

Που τους είδες τους αστυνόμους τότε?
    Εδώ ο admin σε λέει πολύ απλά
    Σε κανέναν από την ομάδα συντονισμού δεν αρέσει να παρεμβαίνει. Οταν παρέμβει θα προσπαθήσει να το κάνει με τρόπο που θα ηρεμήσει την κατάσταση. Κυρίως ενδιαφέρει να μάθουμε να συζητάμε στο θέμα, χωρίς οξύτητα και άσκοπες αιχμές και να μπορούμε να κάνουμε το ίδιο, όταν κάποτε συναντηθούμε στους χώρους μας.

Τώρα τι σχέση έχει η κανούργια μπατταρία...συγχώρα με αλλα δεν καταλαβαίνω.
    Δεν θέλει καλους χειρισμούς μόνο αλλα και καλη προδιάθεση.
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 29 Ιουν 2007, 02:25:00 από GiannisX » Καταγράφηκε

Aeolus-Rc
    fouriozos
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #12 στις: Παρασκευή, 29 Ιουν 2007, 01:55:50 »

Δεν ξερω τι με λενε οι αλλοι φιλε. Ξερω αυτα που βλεπω και μου φτανει.
    Αφου καταφεραν να στειλουν και τον πανελπνι οπως και αλλους παλιοτερα, μαλλον ο ενας φταιει και οχι οι πολλοι.

Τι ενοεις καλη προδιαθεση; Μηπως μπαινουμαι εδω για να σκοτωθουμε; Η μηπως νομιιζεις οτι ξηπνησε καποιος στραβα και δεν ειχε τι να κανει και ηρθε να τα χωσει εδω μεσα;

Αν εσυ δε μπορεις να δεις πως καποιοι δεν μπορουν να ελεξουν την γελοια δυναμη τους τοτε ειναι δυο τα ενδεχωμενα.
    1) εχεις επιλεκτηκη οραση 2) εκτος απο μπαταριες μαλλον σου εταξαν και θεση υπαρχηγου

(εκει κολανε οι μπαταριες, εφοσο δεν καταλαβες πριν)

συχωρεσε με φιλε αλλα δεν θελω να τσακωθουμαι εμεις. Γραφω αυτα που πιστευω. Τα εχω πει παλια σε pm και στον admin.
    Αν μπορει ας πει οχι!
    Καταγράφηκε
    GiannisX
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #13 στις: Παρασκευή, 29 Ιουν 2007, 02:19:38 »

Ούτε γνωρίζω και εμένα τι μου λένε οι άλλοι
    όχι δεν μου ταξαν τιποτα
    είναι αστείο που το σκέφτηκες
    καλή προδιάθεση εννοώ καλή προδιάθεση και δεν νομίζω αυτά που σκέφτεσαι εσυ
    Ορίστε αρπάζεσαι εύκολα... ενδεχώμενα...επιλεκτική όραση?(δες λίγο και τα θετικά εδώ,όπως έκανε ο σεβαστός πανελπνι.)

πάω πάσο γιατί θα πάρει και μένα η μπάλα και ζητώ συγνώμη από τους άμεσα ενδιαφερόμενους του θέματος για την παρέμβαση.

Καταγράφηκε

Aeolus-Rc
    fouriozos
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #14 στις: Παρασκευή, 29 Ιουν 2007, 02:29:39 »

Τα θετικα τα ειδα φιλε μου και τα ειπα πριν
    ειναι κριμα γιατι υπαρχουν πραγματα που με ενδιαφερουν και ενδιαφερουν & αλλους.

Ελα ομως που βλεπω και τη μιζερια! Τελικα αναρωτιεμαι αν πετουν αυτοι εστω και ενα lama οπως εγω.
    Και αναρωτιεμαι ξερεις γιατι; Γιατι αν πετουσαν και αν ηταν ικανοποιιημενοι απο αυτο, δε θα ασχολιοντουσαν με μ.....ιες και με μπαν που εκαναν παλιοτερα. Εκτος αν δεν ειναι ικανοποιημενοι και απο αλλους λογους  Wink
    Εσενα δε σε περνει η μπαλα φιλε μου. Τουλαχιστον οχι απο εμενα, γιατι δεν μπορω να το κανω, ουτε και θελω.
    Θελω να με συγχωρεσεις που τα εβαλα μαζι σου γιατι νομιζα στην αρχη οτι ησουν αλλο ενα τσιρακι.
    Εγω ειχα μπει μονο δεκα μερες παλιοτερα και εφριξα με οσα ειδα.

Καλο σου βραδυ
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: [1] 2 3 4 ... 6     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Αποχώρηση μέλους
    Μεταπήδηση σε: