Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.920 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 18 Αυγ 2026, 23:35:53

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 18 Αυγ 2026, 23:35:53

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:20]

από coach
    [Κυριακή, 16 Αυγ 2026, 11:22:33]

από Yiannis_S
    [Πέμπτη, 13 Αυγ 2026, 15:40:31]

από TheLurker
    [Κυριακή, 9 Αυγ 2026, 12:27:54]

από Stargazer
    [Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 16:11:02]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309920
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 296
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 119
    Συνολικά: 121
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Αποχώρηση μέλους  (Αναγνώστηκε 20656 φορές)
    gerolikos
    Aeromodeller Sr. Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #30 στις: Σάββατο, 30 Ιουν 2007, 13:36:40 »

παντος αυτη η σαπουνοπερικη τραγωδια με το εγω παιδια φευγω κ.............. δεν θα ξανα μπω κ..........ευχαριστω ολους που με στηριξαν κ.........οταν με πλαισιωναν σκουπιδια............οι φιλοι μου ηταν εκει........

παραπηγε κ κουρασε η ολη ιστορια θελεις να φυγεις φυγε δεν χρειαζεται να γινεται ολη αυτη η παρωδια με το γυρνα πισω.............. δωσε μας το φως σου...........
    ξανα σκεψου το........... ελα ασε τα πεισματα........

ΡΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΟΥΝ Κ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ?HuhHuhHuhHuhHuh??

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΟ SITE 

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΡΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Κ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΥ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ
    """"Κ ΝΑ ΦΕΥΓΩ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ Κ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΕΥΧΕΣ"""""

θελεις να φυγεις φυγε αλλα μην καταστρεφεις του αλλου νου τον κοπο..ουτε εσεις πληρωνεται για να κρατιεται αυτο το site  ουτε κ εγω
    αρα θα πρεπει να σεβομαστε κ καποια πραγματα δεν μπορει να φερονται ολοι σαν την Μαρια Τερεζα

καθε μερα διαβαζουμε ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ την αλλη ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ και την παραλλη δεν ξερω ουτε κ εγω τι.

οποιος θελει να φυγει ας φυγει κ ας παει στο καλο του θεου δεν θα μας πιασει κ καταθληψη το εχετε ξεφτιλησει κατα πολυ ομως το ολο παραμυθι

ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ SITE  ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙ Κ ΑΥΤΟ Κ ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΕΜΕΝΑ Η ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΝΟΙΑΞΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ Κ Ο ΚΑΘΕ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

καποτε λεγαμε για μοντελα κ χαιρομασταν τωρα φευγει ενας στελνει ενα θλιβερο μεχρι δακρυων μηνυμα κ ολοι οι αλλοι λεμε τα στραβα κ οτι μας καταβει..

πριν λιγο καιρο αν θυμαστε καποιοι τα ειχαν βαλει με τον Κωστοπουλο μετα με την διαχειριση μετα με τα τσιρακια τωρα με τα δωρα κ τις τριχες της κατσαρες αυριο ασχοληθειτε κ με το ποσο μπαινει ο καθενας μεσα η οχι

Κ. Κωστοπουλε ενα μεγαλο μπραβο που αντεχετε να συνεχιζεται κ να προσπαθητε για κατι καλο
    ενα ειλικρινα μεγαλο ευχαριστω που εσεις πληρωνετε κ καποιοι γινονται μαγκες με αλλου νου λεφτα

ειναι αδικια ομως να μην γινονται καινουργιες εγγραφες επιδη καποιος φευγει κ ολοι οι αλλοι κλαινε κ παρακαλανε ριχνοντας το επιπεδο του site κ φτανοντας το σε επιπεδο πατωματος

κριμα...
    Καταγράφηκε

πεταξε ελευθερα στους ουρανους
    Quad copter Promitheas in my village
    mc90606
    Aeromodeller Full Member

6938430125

« Απάντηση #31 στις: Σάββατο, 30 Ιουν 2007, 14:18:56 »

Συμφωνω απολυτως με τον Γερολυκο. Εγω απο την μερια μου οφειλω ενα συγνωμη στους υπολοιπους  (πλην αυτων που εριξαν το επιπεδο σε προσωπικες επιθεσεις) που απαντησα στις προκλησεις, στις προσβολες και τις επιθεσεις εναντιον μου σε προσωπικο επιπεδο (δε θα σταματησω να το επαναλαμβανω μεχρι καποιος εστω ενας να παρει θεσει για αυτη τη βρωμια) και συνεβαλλα και εγω σε αυτη τη κατηφορα. στεναχωρεθηκα που κανεις δεν πηρε θεση επι της ουσιας οταν γραφτηκαν εδω προσωπικα πραγματα και ολοι σταθηκατε οτι δηθεν ειμαι βαλτος επειδη εθιξα το θεμα του μοντελοδρομιου. Δεν πειραζει ομως ετσι ειναι στο Ελλαντα. Οταν διαφωνουμε με τις αποψεις σου δεν αντιμετωπιζουμε μονο αυτες αλλα ψαχνουμε να βρουμε να σε κτυπησουμε και σε αλλα επιπεδα. Εμ πασει περιπτωση απο μενα συγνωμη για οπου ημουν υπερβολικος και ξεφυγα των οριων της καλης συμπεριφορας και του απαιτουμενου σεβασμου ως προς την συλλογικη προσπαθεια αλλων.
    Καταγράφηκε

6938430125
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #32 στις: Τετάρτη, 25 Ιουλ 2007, 09:29:08 »

Το θέμα αυτό ξεκίνησε πριν σχεδόν ένα μήνα.

Δεν θέλησα τότε να δώσω τα πραγματικά αίτια της αποχώρησης του panelpni. Δίνω περιθώρια πάντα, όταν πιστεύω οτι κάτι δεν είναι κακοπροαίρετο, ακόμα και όταν θίγομαι προσωπικά ή το Aeromodelling GR. Εχουμε αποδείξει οτι αντέχουμε 

Δυστυχώς έκανε το ίδιο σε άλλο φόρουμ, ήδη λοιπόν έχει αποκαλυφθεί από αλλού.

Η αποχώρηση του panelpni έγινε όταν αποκαλύφθηκε οτι είχε δημιουργήσει δεύτερη ταυτότητα Efialtys. Ειδοποιήθηκε με ΠΜ αλλά έστειλε και άλλο μήνυμα. Το μήνυμα διαγράφτηκε και ο δεύτερος λογαριασμός αποκλείιστηκε χωρίς ν' ανακοινωθεί δημόσια. Τρεις ώρες μετά άνοιξε το θέμα αυτό.

Κανένας από τους λόγους που αναφέρονται στο αρχικό μήνυμα δεν είναι αληθινός. Οι επιλογές των κουμπιών ήταν στην διάθεση του,  η επιλογή ήταν λάθος. Το Aeromodelling GR ενδιαφέρεται για την σωστή λειτουργία του, δεν θα ισχύσουν όμως αθέμιτες διακρίσεις.

Λυπάμαι για την συμπεριφορά αυτή, ειδικά από κάποιον που έχει προσφέρει και μπορεί να προσφέρει ακόμα στο σύνολο, αν ξεπεράσει κάποιες προσωπικές φοβίες.

Το μήνυμα αυτό έθιξε τόσο το Aeromodelling GR, όσο και τον τρόπο λειτουργίας του.

Πολλές φορές μια ένταση σε μια προσωπική αντιπαράθεση μπορεί να οδηγήσει κάποιον σε αποχώρηση. Είναι λάθος, κατά την γνώμη μου, αντίδραση αλλά κατανοητή. Συνήθως ο χρόνος δείχνει τον δρόμο. Οχι όμως ψεύτικες δικαιολογίες και λάσπη στο Aeromodelling GR.

Λάσπη στο Aeromodelling GR προσπαθούν και άλλοι να ρίξουν επειδή δεν καταφέραν να επιβάλλουν το δικό τους ΕΓΩ ή τον δικό τους ρυθμό και βλέψεις. Κατάχρηση ΠΜ, flooding, spamming κ.α.

Λάσπη στο Aeromodelling GR και χαρακτηρισμοί τύπου "τσιράκια" για την ομάδα συντονισμού, επειδή δεν περνάει το δικό τους γινάτι και δεν μπορούν να επιβληθούν.

Αρκετές εντυπώσεις αφέθηκαν να παραπλανούν, μη θέλοντας να επέμβουμε.

Θα παρακαλέσω, ειδικά τον mc90606, να μην γράψει κάτι στο θέμα λόγω παλιάς προσωπικής διαμάχης.

Οι κακές προσωπικές αντιπαραθέσεις και η μή συμμόρφωση στις οδηγίες οξύνουν ένα θέμα. Ολα τα προβλήματα (και στους συλλόγους) ξεκινούν από εκεί.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    panelpni
    Aeromodeller Sr. Member

Γνώμη εχουν όλοι, γνώση έχουν λίγοι.

« Απάντηση #33 στις: Τετάρτη, 25 Ιουλ 2007, 11:46:10 »

Λοιπων για να πουμε δυο πραγματα γιατι σαν πολυ τραβηξε και τα ιδια συμβενουν και στο AMAC και μια που είναι και ο admin του αλλου φορουμ εδω να πουμε 5 αληθειες ε? Τι λετε?
    Καταγράφηκε
    mc90606
    Aeromodeller Full Member

6938430125

« Απάντηση #34 στις: Τετάρτη, 25 Ιουλ 2007, 11:50:47 »

Εγω δεν θα συμμετάσχω σε καμμια συζητηση γιατι με αυτα που βλεπω διαπιστωνω οτι τα ορια της ξεφτυλας δεν εχουν τελειωμο, οποτε επειδη δεν θελω να γινω βρωση για τις γνωστες κοτες (με τα πιτουρα κτλ) δεν εχω λογο. Ανεγνων Εγνων Κατεγνων
    Καταγράφηκε

6938430125
    panelpni
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #35 στις: Τετάρτη, 25 Ιουλ 2007, 11:56:10 »

Προς aero modeling Γιατί αφήνετε τα μέλη να σκοτώνονται χωρίς να επεμβαίνετε?

Προς AMAC. Σε πείραξε που ο κολλητός σου NITRO 35 δεν ξέρει τίποτα άλλο εκτός από να ειρωνεύεται και να πουλάει μαγκιά ? Ας μου έλεγε ποιος είναι και αν άξιζε θα κέρδιζε τον σεβασμό μου.  Όλα του τα πόση στο ίδιο στυλ είναι. Κάνω λάθος οτι είναι βαλτός? Σας πειράζει εάν ένας άνθρωπος ξεχωρίζει με την σκέψη του?
    Καταγράφηκε
    mc90606
    Aeromodeller Full Member

6938430125

« Απάντηση #36 στις: Τετάρτη, 25 Ιουλ 2007, 12:13:08 »

Ρε τακη ελεος. που αθ φτασεις  εκανες διπλοεγγραφες εδω με σκοπο να πετυχεις τι? να μαθεις αν εχω ταυτοτητα μελους? εχω αν θελεις να ξερεις. Εφυγες λοιπον μετα απο εδω με ενα δακρυβρεχτο λογυδριο προσβαλοντας τους υπολοιπους  κατα κυριο λογο. πηγες αλλου δεν ξερω τι εγινε και δε με αφορα. Εδω ξαναγυρισες με ποιο σκοπο να μεταφερεις την εκει σου κοντρΑ? νομιζεις οτι μας ενδιαφερει? τελικα αναρωτιεμαι κυριως προς τους υποστηρικτας σου με τα μελο μυνηματα τι γνωμη εχουν για ολα αυτα. Εσυ τακη δεν ντρεπεσε λιγο? που θα φτασεις? νομιζω πως πρεπει να παμε για καφε να το συζητησουμε λιγο μηπως και συνελθεις.
    Καταγράφηκε

6938430125
    panelpni
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #37 στις: Τετάρτη, 25 Ιουλ 2007, 12:18:27 »

Εγω δεν θα συμμετάσχω σε καμμια συζητηση γιατι με αυτα που βλεπω διαπιστωνω οτι τα ορια της ξεφτυλας δεν εχουν τελειωμο, οποτε επειδη δεν θελω να γινω βρωση για τις γνωστες κοτες (με τα πιτουρα κτλ) δεν εχω λογο. Ανεγνων Εγνων Κατεγνων

Δημήτρη δεν έχω πρόβλημα μαζί σου. Με προσέβαλες ίσως δεν το κατάλαβες και απάντησα στον ίδιο τόνο. Περασμένα ξεχασμένα. Αν δέχεσαι την συγνώμη μου δέχομαι την δική σου.
    Αλλού είναι το πρόβλημα. Οι άνθρωποι γιατί δεν κυκλοφορούν με όπλα ξέρετε?
    Γιατί θα σκότωναν ο ένας τον άλλον και ετσι  η πολιτεία φρόντισε να τους τα πάρει. Το ιδιο θα επρεπε να κανουν και οι ADMINs τον φορουμ.
    Δεν θελω να πω αλλα δεν το καταλαβενετε?HuhHuhHuhHuhHuhHuh
    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΜΠΑΧΑΛΟ
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΠΕΖΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΒΗΣΤΕ ΤΟ. ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΑΛΗΖΗΣ ΑΛΛΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΕ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΚΑΙ MAIL ΑΝΑΦΕΡΩΝΤΑΣ ΕΜΕΝΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.

ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΙΓΕΤΕ ΚΑΡΦΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ADMIN KAI TA FOROYM TOYΣ
    ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΚΟΜΗΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΕΒΟΜΕ.

Διαγράψτε με επιτέλους να ησυχάσουμε πως να το πω ρε παιδια ΑΜΑΝ.  Δεν θέλω να γράψω ούτε λέξη παραπέρα και εσείς να αποκομίσετε την επισκεψημοτιτα του φορουμ.
    Καταγράφηκε
    mc90606
    Aeromodeller Full Member

6938430125

« Απάντηση #38 στις: Τετάρτη, 25 Ιουλ 2007, 12:55:14 »

Τακη δεν σε προσεβαλα αλλα δεν ειναι του παροντος. Σου θυμιζω οτι εσυ το ξεκινησες κανωντας επιθεση. Δεν εχει ομως νοημα να το συζηταμε τα υπολοιπα βρειτε τα γιατι δεν ξερω τι εχει γινει στο αλλο φορουμ να ειμαι ειλικρινης δεν ειμαι μελος σημερα γραφτηκα για να δω τι εγινε με κουτσομπολιστικη  διαθεση περισσοτερο. Γενικα παντως εαν παιχτηκαν εμαιλς παρασκηνιακα το βρισκω λιγο. Δεν ξερω λεω αν. Τηλεφωνακια και εμαιλακια σε τριτους ειναι πραγμα κακο και θα ελεγα οτι οταν καποιος εχει κατι να το λεει ανοιχτα οπως δηλαδη εκανα και εγω. Επισης αν καποιος θελει να μαθει κατι καλο ειναι να ρωταει αυτον για τον οποιο θελει να μαθει. Ουτε να βαζει αλλους ουτε να ρωτα τριτους. Ειναι λιγο επιτελους σταθειτε στο υψος των προσδοκιων μας. Μην φανειτε ανακολουθοι ως προς την ιστορια σας. Εαν σε ακολουθησε αυτη εδω η ιστορια διπλα στο αλλο φορυμ θεωρω οτι κακως εγινε αυτο! και το κατακρινω παρολη τη μεταξυ μας αντιπαραθεση. Ξερεις δε λογαριαζω αν διαφωνησαμε η οχι το στραβο θα το πω
    Καταγράφηκε

6938430125
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #39 στις: Τετάρτη, 25 Ιουλ 2007, 14:27:32 »

Χαίρομαι που λέτε οτι θα τα βρείτε στις προσωπικές σας σχέσεις, αυτό είναι το κατ' αρχήν ζητούμενο.

Δημήτρη (mc90606) σύστησα να μην γράψεις στο θέμα, η σύσταση δεν εισακούστηκε.

Παναγιώτη (panelpni) αναφέρεσαι σε όπλα και αφοπλισμούς. Δεν μπορείς εσύ και κάποιοι άλλοι να συγκρατήσετε τον εαυτό σας στο τι και πως θα γράψετε και φταίει ο administrator γιατί δεν σας συγκράτησε; Γίνεται παρατήρηση από κάποιον της ομάδας συντονισμού και αμέσως δεν μας αρέσει; Λίγο μετά, αν επέμβει ο administrator ο moderator γίνεται καλός και ο administrator κακός;

Ποιος έχει ευθύνη γι αυτά που γράφονται αν όχι αυτός που τα γράφει;

Παναγιώτη (panelpni) αναφέρεσαι σε όπλα και αφοπλισμούς. Εσύ όμως τσίνισες όταν αποκαλύφθηκε η δεύτερη ταυτότητα σου και η προσπάθεια σου να "μπεις" σε κάποιον άλλο από δυό μεριές. Ηταν τίμιο ή αντρίκιο;

Παρόλο που με ευγενικό τρόπο σου επισημάνθηκε συνέχισες. Οταν σου αφαιρέθηκε το ανέντιμο "όπλο" της δεύτερης ταυτότητας έγραψες ένα μήνυμα αποχώρησης για άσχετους λόγους. Είχες τα κότσια να πεις την πραγματικότητα; Ηταν τίμιο ή αντρίκιο;

Αφησε τις φιοριτούρες και τις φαντασίες στην άκρη και δες την πραγματικότητα στα ίσια και αντρίκια.

Αν έχεις τα κότσια.
    Καταγράφηκε

Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    panelpni
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #40 στις: Τετάρτη, 25 Ιουλ 2007, 14:37:05 »

Μια ερώτηση. Αν ήθελα πιστεύεις ότι δεν μπορούσα να έχω δεύτερο λογαριασμό όπως ακριβώς έχεις και εσύ? ο δικος σου ειναι αντρικιος? Μην με κανείς να σου το αποδείξω εύκολα.

Και μια δεύτερη Γιατί σε παρακαλώ δεν με διαγραφής?  Είναι συνειδητή η επιλογή μου.

Καταγράφηκε
    panelpni
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #41 στις: Τετάρτη, 25 Ιουλ 2007, 14:49:53 »

Μην γραφης κατεβατα σε παρακαλω. Δεν εχει νοημα. Δεν θελω να γραψω τιποτα αλλο γιατι δεν γινετε να το κανω χωρις να βαλω δυναμητη. Σε παρακαλω, αυτοι που μου εμπιστευτικαν πραγματα ξερουν και μαλλον με εκτημησαν και μου τα ειπαν και δεν ειναι ""βαλτοι"" ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ. ΔΙΕΓΡΑΨΕΜΕ. ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ?

Μην λερωνης το στολιδι (ΦΟΡΟΥΜ) που εχεις με τοσο κοπο φτιαξει. Οτι εμαθα και διαπιστωσα ειναι για εμενα ΜΟΝΟ.

Για να δω ποσο σεβεσε τα μελη του φορουμ. Μπορεις να το σταματησης ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ?

Δ Ι Ε Γ Ρ Α Ψ Ε  ΜΕ  ΚΑΙ ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ
    « Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 25 Ιουλ 2007, 15:20:36 από panelpni » Καταγράφηκε
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #42 στις: Τετάρτη, 25 Ιουλ 2007, 15:15:19 »

Κύριε Κωστόπουλε,

έχω μία απορία, που πιθανόν να την έχουν και άλλοι:

Ειναι μέρος της πολιτικής σας να αναμοχλεύετε τις μισοσβησμένες φωτιές, ή απλά αδυνατείτε να τις ελέγξτε;
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #43 στις: Τετάρτη, 25 Ιουλ 2007, 15:38:47 »

Παναγιώτη πέφτεις σε παραλήρημα. Ολοι οι σοβαροί administrators έχουν ένα δεύτερο λογαριασμό. Είναι απαραίτητο εργαλείο και χρησιμοποιείται για να ελέγχεις λειτουργίες του φόρουμ σαν απλό μέλος ή μέλος ομάδας. Δημιουργήθηκε πριν καν ανακοινωθεί το φόρουμ και δεν χρησιμοποιείται σαν δεύτερη ταυτότητα. Μάλιστα έχει και σαν avatar πραγματική φωτογραφία μου: kostopk. Εχει σημασία γιατί έγινε κάτι και κυρίως τι σκοπιμότητα έχει.

Εχω εξηγήσει τους λόγους που έχουν οδηγήσει στο να μην γίνονται δεκτές οι διαγραφές, αν έχουν σταλεί μηνύματα. Ενας απ' αυτούς ήταν και το γεγονός οτι σε επίμαχα θέματα υπήρξαν στο παρελθόν εγγραφές, δυο τρία μηνύματα πυροδότησης και μετά διαγραφή. Αυτά τέλειωσαν πια. Ο καθένας είναι υπεύθυνος γι αυτά που γράφει.

Εχεις αρχίσει να γράφεις με κεφαλαία, δείχνει να εκνευρίζεσαι.

Εχεις προσφέρει σε γνώσεις και σε θέματα στα ηλεκτρονικά και νομίζω οτι όλοι σε ευχαριστούν γι αυτές.

Εσύ επέλεξες να γράψεις οτι δεν συμμετέχεις μόλις αποκλείστηκε η δεύτερη ταυτότητα σου και δικαίωμα σου, στις ψεύτικες επεξηγήσεις τα χάλασες. Δεν σε έδιωξε κανένας, μπορείς να συνεχίσεις αν έχεις διάθεση να σεβαστείς τους κανόνες. Δεν είναι όμως και διακαής πόθος κανενός, όπως θέλεις να το παρουσιάζεις.

Δεν μου αρέσει να πλανώνται υπονοούμενα, καλό είναι να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα. Ξεκαθαρίστηκαν πιστεύω οι πραγματικοί λόγοι αποχώρησης σου. Αν θέλεις να πεις κάτι ακόμα πέστο στα ίσια και αντρίκια.

Δεν νομίζω όμως οτι θα πείσεις κανένα για το διπλά διπλή ταυτότητα.

Το θέμα θα κλείσει από μόνο του όταν θα έρθει η ώρα.
    Καταγράφηκε

panelpni
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #44 στις: Τετάρτη, 25 Ιουλ 2007, 15:54:16 »

ΦΩΝΑΖΩ για να δειξω ποσο πολυ θελω να σταματηση εδω το θεμα. Εγω δεν αναβω φωτιες με 2-3 ποστ αρα σβησε με. Δεν απαντας ομως στο ποσο ευκολο ειναι να εχω οχι 1 αλλα 5 λογαριασμους. Το εκανα ομως εις γνωσην σου για να αποκαληψω καποια πραγματα.Αυτο δεν ειναι αντρικιο?  Εσεις αντι να χωριζετε 2 που μαλονουν προστατευετε το thread να μην μπη μεσα κανενας ""εφυαλτης"" και  κοψη την φασαρια. Κανω λαθος παλι? Για αυτο σου λεω ΣΒΗΣΕ ΜΕ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ?? ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΕΓΡΑΜΕΝΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ.

ΤΕΛΟΣ
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Αποχώρηση μέλους
    Μεταπήδηση σε: