παντος αυτη η σαπουνοπερικη τραγωδια με το εγω παιδια φευγω κ.............. δεν θα ξανα μπω κ..........ευχαριστω ολους που με στηριξαν κ.........οταν με πλαισιωναν σκουπιδια............οι φιλοι μου ηταν εκει........
παραπηγε κ κουρασε η ολη ιστορια θελεις να φυγεις φυγε δεν χρειαζεται να γινεται ολη αυτη η παρωδια με το γυρνα πισω.............. δωσε μας το φως σου...........
ξανα σκεψου το........... ελα ασε τα πεισματα........
ΡΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΟΥΝ Κ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ?

??
ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΟ SITE
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΡΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Κ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΥ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ
""""Κ ΝΑ ΦΕΥΓΩ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ Κ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΕΥΧΕΣ"""""
θελεις να φυγεις φυγε αλλα μην καταστρεφεις του αλλου νου τον κοπο..ουτε εσεις πληρωνεται για να κρατιεται αυτο το site ουτε κ εγω
αρα θα πρεπει να σεβομαστε κ καποια πραγματα δεν μπορει να φερονται ολοι σαν την Μαρια Τερεζα
καθε μερα διαβαζουμε ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ την αλλη ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ και την παραλλη δεν ξερω ουτε κ εγω τι.
οποιος θελει να φυγει ας φυγει κ ας παει στο καλο του θεου δεν θα μας πιασει κ καταθληψη το εχετε ξεφτιλησει κατα πολυ ομως το ολο παραμυθι
ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙ Κ ΑΥΤΟ Κ ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΕΜΕΝΑ Η ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ
ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΝΟΙΑΞΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ Κ Ο ΚΑΘΕ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
καποτε λεγαμε για μοντελα κ χαιρομασταν τωρα φευγει ενας στελνει ενα θλιβερο μεχρι δακρυων μηνυμα κ ολοι οι αλλοι λεμε τα στραβα κ οτι μας καταβει..
πριν λιγο καιρο αν θυμαστε καποιοι τα ειχαν βαλει με τον Κωστοπουλο μετα με την διαχειριση μετα με τα τσιρακια τωρα με τα δωρα κ τις τριχες της κατσαρες αυριο ασχοληθειτε κ με το ποσο μπαινει ο καθενας μεσα η οχι
Κ. Κωστοπουλε ενα μεγαλο μπραβο που αντεχετε να συνεχιζεται κ να προσπαθητε για κατι καλο
ενα ειλικρινα μεγαλο ευχαριστω που εσεις πληρωνετε κ καποιοι γινονται μαγκες με αλλου νου λεφτα
ειναι αδικια ομως να μην γινονται καινουργιες εγγραφες επιδη καποιος φευγει κ ολοι οι αλλοι κλαινε κ παρακαλανε ριχνοντας το επιπεδο του site κ φτανοντας το σε επιπεδο πατωματος
κριμα...