Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.920 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 18 Αυγ 2026, 21:47:40

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 18 Αυγ 2026, 21:47:40

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:20]

από coach
    [Κυριακή, 16 Αυγ 2026, 11:22:33]

από Yiannis_S
    [Πέμπτη, 13 Αυγ 2026, 15:40:31]

από TheLurker
    [Κυριακή, 9 Αυγ 2026, 12:27:54]

από Stargazer
    [Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 16:11:02]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309920
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 296
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 77
    Συνολικά: 77
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 [2] 3 4 5 6     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Αποχώρηση μέλους  (Αναγνώστηκε 20654 φορές)
    dapan
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Παρασκευή, 29 Ιουν 2007, 02:47:08 »

Καλησπέρα.
    Δυστυχώς λυπάμαι που το δικαίωμα κάποιου να αποχωρήσει γίνεται αφορμή ακόμης μιας αντιπαράθεσης μεταξύ μελών του forum
    Απορώ όμως   που μερικοί  υπερασπίζονται  με θέρμη το καλό κλίμα που θα θέλανε να υπάρχει, δυναμιτίζοντας το ταυτοχρονα.

Παντελής Νταναβάρας

dapan
    Καταγράφηκε

Όποιος μαθαίνει από τα λάθη του είναι έξυπνος,
    όποιος μαθαινει από τα λάθη των άλλων είναι σοφός
    Γιώργος Κανδυλάκης
    Administrator

« Απάντηση #16 στις: Παρασκευή, 29 Ιουν 2007, 02:58:51 »

Φίλε fuiroze έχεις απόλυτο δίκιο.

Υπάρχουν οι άρχοντες του forum, οι μεγάλοι, που την έχουν δει κάπως. Που τους αρέχει να βασανίζουν και να μειώνουν τους υπόλοιπους, απλούς τυχάρπαστους αερομονελιστάκους.

Υπάρχουν και κάποιοι "μικροί" που τους ακολουθούν, τα τσιράκια τους, όπως σωστά τους χαρακτήρισες. Που τους υποστηρίζουν, για μια μπαταρία, για ένα μεταχειρισμένο servo ή για μια προαγωγή τέλος πάντων ή και εγώ δεν ξέρω τί άλλο. Άμοιρα ανθρωπάκια...

Και βέβαια υπάρχουν και οι άλλοι, οι πολλοί, οι αθώοι και αγνοί αερομοντελιστές, που πέφτουν θύματα των πρώτων και που τους την πέφτουν οι δεύτεροι, όταν ξεσπαθώνουν εναντίον του αδίκου που γίνεται. Και που αναγκάζονται σε διωγμό όταν αυτά που λένε πονάνε τόσο πολύ που θίγουν τους άρχοντες. Γιατί, ως γνωστόν, όποιος διώκεται, έχει πάντα δίκιο...

................................................

Παληκάρια, κάπου τα έχετε μπερδέψει μου φαίνεται. Ένα απλό forum για το χόμπυ μας είναι. Αν σας αρέσει έχει καλώς. Αν όχι φεύγετε, πάτε σε άλλο ή κάνετε δικό σας. Να δούμε αν θα το διαχειριστείτε καλύτερα.

Σίγουρα όλα δεν είναι τέλεια, ούτε όμως είμαστε και εμείς όλοι μας. Ο καθένας προσπαθεί στο χρόνο που έχει (τον ανύπαρκτο ελεύθερο), να κάνει αυτό που του αρέσει.

Για τον Κώστα Κωστόπουλο, ένα από αυτά που του αρέσει είναι η διατήρηση αυτού του χώρου. Για μένα (υποθέτω αρχιτσιράκι) και τους υπόλοιπους διαχειριστές (τσιράκια Α') είναι ο παχυλός μισθός. Συγνώμη, λάθος, ξέχασα αυτό δεν υφίσταται...

Κάνουμε όλοι ότι κάνουμε χωρίς κανένα προσωπικό όφελος (όπως το εννοείς εσύ ίσως), πέρα από την ικανοποίηση της προσφοράς στη δημιουργία μιας μεγάλης πανελλήνιας άτυπης λέσχης, όπου μπορούμε να τα λέμε. Με φίλους από όλη τη χώρα, που κανονικά θα τους ακούγαμε μια φορά στα τρία χρόνια...

Το αν πετάμε ή όχι, το κρίνει όποιος διαβάζει. Σε τελική ανάλυση, είναι επιλογή μας.

Το αν κάνουμε ή πρέπει να κάνουμε ένα ban ή όχι, το κρίνουμε εμείς (και κρινόμαστε για αυτό αν είναι άδικο). Άσχημο μεν και για μας (δεν είναι το πιο ευχάριστο), αλλά μερικές φορές απαραίτητο, όπως έχουμε δει στο παρελθόν.

Μην ξεχνάτε μια μεγάλη πλειοψηφία που σιωπά σε τέτοια θέματα, γιατί δεν θέλει να ασχολείται με αυτά. Αυτή μάλλον εγκρίνει τα όσα γίνονται. Και δεν είναι τσιράκια...

Ειλικρινά, το προηγούμενο μήνυμα μου έφερε μια ανακατωσούρα στο στομάχι. Φίλε furioze, αν βλέπεις μιζέρια, άσε μας σε αυτή, γιατί εμάς μας αρέσει. Θα μείνουμε με τα τσιράκια μας και θα περάσουμε καλύτερα.

Αχ αυτή η ζέστη τι μας έκανε...

gkan

Υ.Γ. φίλε Panelpi, πιστεύω ότι κάπου έχεις άδικο στη αντίδρασή σου. Σκέψου το λίγο (όχι την αποχώρηση, αλλά το αν είσαι πραγματικά σωστός). Η αποχώρηση (η οποία προσωπικά με στεναχωρεί), θα είναι αποτέλεσμα, που εκτιμώ ότι αργότερα θα αλλάξεις.

Τις μέρες αυτές γράφτηκαν πολλά που μακάρι να μην είχαν γραφτεί. Από την άλλη, μπορούμε εύκολα να τα αφήσουμε πίσω μας και να δούμε μπροστά. Σιγά την σπουδαία ιστορία, ένα forum στο internet είναι, τίποτα περισσότερο...Καμιά φορά μας θίγουν, θίγουμε και εμείς, μην τρελαθούμε κιόλας...
    Καταγράφηκε

όσο ελαφρύτερα είναι, τόσο ψηλότερα πάνε

μέτρα με μικρόμετρο, σημάδεψε με κιμωλία, κόψε με τσεκούρι...
    GiannisX
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #17 στις: Παρασκευή, 29 Ιουν 2007, 03:05:56 »

Ζήτησα συγνώμη για την παρέμβαση διότι κατάλαβα το λάθος μου...κ.Παντελή  Thumbs up
    Καταγράφηκε

Aeolus-Rc
    fouriozos
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #18 στις: Παρασκευή, 29 Ιουν 2007, 03:16:08 »

Υ.Γ. φίλε Panelpi, πιστεύω ότι κάπου έχεις άδικο στη αντίδρασή σου. Σκέψου το λίγο (όχι την αποχώρηση, αλλά το αν είσαι πραγματικά σωστός). Η αποχώρηση (η οποία προσωπικά με στεναχωρεί), θα είναι αποτέλεσμα, που εκτιμώ ότι αργότερα θα αλλάξεις.
    Καλα ρε, ολοι θα μετανιοσουν καποτε και θα ξαναγυρισουν;
    Σε ολους τα ιδια λετε ειτε ειστε τσιρακια ειτε οχι;  (που ειστε)
    Γιατι; για να βλεπουν τους μισους να γλυφουν και τους αλλους μισους να προσπαθουν να το κανουν;
    Τα μπαν σας με γεια σας και χαρα σας μιας και αυτη εναι η χαρα σας! (αερα στα πανια σας)
    Πως καταφερνετε και συντονιζεσται ολοι οταν γινει κατι παντως ειναι μαγικο!
    Εμενα δε μου πεφτει λογος περισοτερος απο οσα εχω πει. Διωξατε ενα σημαντικο μελος που ενω δε γνωριζα πρωσωπικα εκτιμουσα την εμπειρια του. Συνεχιστε ετσι να δουμε που θα πατε.  

Η ειρωνια σας και η αφ υψηλου αντιμετοπιση σας, καποτε πρεπει να καταλαβεται οτι ειναι γελοια.
    Για να μη πω οτι αυτη ειναι η ανακατοσουρα στο στομαχι που λες.
    Αν εσυ εχεις ανακατοσουρα, εγω εχω ταση για εμετο. Οπως βλεπεις ομως, κρατιεμαι μεχρι να δω που θα τον κανω   Grin

Βαρεθηκα και παω για νανι. Μεχρι να κανετε το επομενο μιτινγκ (τσιρακοσυνεδριαση) τα ξαναλεμε   Cheesy

εκτος και αν δεν προλαβω! Χαχα   laugh laugh laugh laugh idiot2
    Καταγράφηκε
    mrkaza
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #19 στις: Παρασκευή, 29 Ιουν 2007, 03:50:06 »

Εγώ πάλι λυπάμαι που έχω δει αρκετά μέλη  να αποχωρούνε στεναχωρημένα αλλά με θορυβώδη τρόπω και αλλά οχι .

Ο λόγος είναι οτι το Forum το τελευταίο καιρό είναι σαν το ΙΡΑΚ , πάντα κάποιος θα τσακώνεται τα μέλη είναι χωρισμένα σε φανατικούς υποστηριχτές της Ε.Α.Α και σε φανατικούς εχθρούς της. Σε φανατικούς τυπολάτρες και σε αναρχικούς που δεν θέλουν κανένα κανόνα .

Ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν και μερικοί που προσπαθούν να μοιράσουν τι γνώση που έχουν αποκομίσει, μερικοί που πετάνε όπου πετάει μοντελιστης όντας παρόντες  παντού ,και μερικοί με όραμα για τον αερομοντελισμό στην Ελλάδα , δυστυχώς τα μέλι που περιγράφονται σε αυτή την παράγραφο έχουν αρχίσει να μην ποστάρουν πια  Sad
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 29 Ιουν 2007, 12:11:20 από mrkaza » Καταγράφηκε

Serafim
    Administrator

« Απάντηση #20 στις: Παρασκευή, 29 Ιουν 2007, 08:56:10 »

Θα ήθελα κάποιος από σας που μιλάτε για αποχωρήσεις να μου απαντήσει στο εξής απλό ερώτημα:

Αν η διαχείρηση του forum γινότανε με τέτοιο τρόπο ώστε όλοι αυτοί που λέτε να μην αποχωρούσαν, πόσοι άλλοι θα είχαν αποχωρήσει γιατί δεν θα τους άρεσε η τότε εικόνα και λειτουργία του forum;  Θα ήταν λιγότεροι;  Περισσότεροι;

Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβετε ότι είιναι αδύνατον όλοι να συμφωνούν σε όλα.  Για να υπάρξουμε όλοι μαζί κάπου πρέπει να γίνονται μικρές ή μεγάλες παραχωρήσεις.  Όποιοι δεν μπορούν να τις κάνουν μπορούν να αποχωρήσουν.  Δεν είναι κακό, είναι το λογικό όταν δεν συμφωνείς με κάτι τόσο πολύ που δεν μπορείς να το ανεχτείς.  Το μόνο παράλογο είναι να προσπαθείς με φωνές να αλλάξεις το πως λειτουργεί το forum.  Γιατί άσχετα αν έχεις δίκιο ή άδικο, κάποιοι άλλοι θα βρεθούν μετά να φωνάζουν γι' αυτά που αρέσουν σε σένα.

Σεραφείμ
    Καταγράφηκε

There is no greater force in the world than wrong rudder
    gerolikos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #21 στις: Παρασκευή, 29 Ιουν 2007, 09:00:58 »

Καλα ρε, ολοι θα μετανιοσουν καποτε και θα ξαναγυρισουν;
    Σε ολους τα ιδια λετε ειτε ειστε τσιρακια ειτε οχι;  (που ειστε)
    Γιατι; για να βλεπουν τους μισους να γλυφουν και τους αλλους μισους να προσπαθουν να το κανουν;
    Τα μπαν σας με γεια σας και χαρα σας μιας και αυτη εναι η χαρα σας! (αερα στα πανια σας)
    Πως καταφερνετε και συντονιζεσται ολοι οταν γινει κατι παντως ειναι μαγικο!
    Εμενα δε μου πεφτει λογος περισοτερος απο οσα εχω πει. Διωξατε ενα σημαντικο μελος που ενω δε γνωριζα πρωσωπικα εκτιμουσα την εμπειρια του. Συνεχιστε ετσι να δουμε που θα πατε. 

Η ειρωνια σας και η αφ υψηλου αντιμετοπιση σας, καποτε πρεπει να καταλαβεται οτι ειναι γελοια.
    Για να μη πω οτι αυτη ειναι η ανακατοσουρα στο στομαχι που λες.
    Αν εσυ εχεις ανακατοσουρα, εγω εχω ταση για εμετο. Οπως βλεπεις ομως, κρατιεμαι μεχρι να δω που θα τον κανω   Grin

Βαρεθηκα και παω για νανι. Μεχρι να κανετε το επομενο μιτινγκ (τσιρακοσυνεδριαση) τα ξαναλεμε   Cheesy

εκτος και αν δεν προλαβω! Χαχα   laugh laugh laugh laugh idiot2

αν κατι που με διακρινει....ειναι η ειλικρινια μου κ το να μην κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου

γιαυτο κ οτι με πειραζει το λεω χωρις δευτερη σκεψη.εδω πιστευω ομως φιλε οτι εχεις μεγαλο αδικο το οτι εχουν φυγει καποια μελη δεν σημαινει οτι φταιει η διοικηση

αν δηλαδη εσενα στο σπιτι σου καει μια ασφαλεια περνεις την δεη κ την στολιζεις?οχι βεβαια καπως ετσι ειναι κ εδω

το εχω ξανα πει κ θα το ξανα πω αν δεν υπηρχε κ αυτο το site  θα μασουσαμε τα καλαμακια ολη τη μερα στις καφετεριες

δεν πιστευω οτι υπαρχουν τσιρακια αλλα ουτε κ μικροι ουτε κ μεγαλοι εδω ειμαστε ολοι ισοι απο το νεο μελος που εχει 1 μηνυμα εως αυτον που εχει 5000

η διοικηση ειναι μια χαρα.απλα καποιες φορες υπαρχει ενας διαπληκτισμος μεταξυ των μελων που κανονικα δεν θα επρεπε μιλαω κ για μενα με τον οτακι

το οτι φευγει καποιος δεν φταιει ο admin  ο καθενας λεει κ σκεφτεται οπως αυτος θελει

γιαυτο λοιπον θα ηταν καλο οι χαρακτηρισμοι περι τσιρακια, δωρων, κ τριχες κατσαρες να μην λεγονται γιατι δεν υφισταται

κ για το τελος πριν πουμε κατι ας βουταμε την γλωσσα μας μεσα στο μυαλο μας κανα δυο φορες........
    Καταγράφηκε

πεταξε ελευθερα στους ουρανους
    Quad copter Promitheas in my village
    dim sofos
    Aeromodeller Hero Member

..Καλύτερα να πετάς παρά να μιλάς.

« Απάντηση #22 στις: Παρασκευή, 29 Ιουν 2007, 09:21:34 »

Άντε πάλι τα τσιράκια και όλες αυτές οι μπούρδες!! knuppel2

Μα καλά πάτε καλά;;Πώς το αιτιολογείτε αυτό,πραγματικά περιμένω μαι ορθή απάντηση..

Το γελοίο βέβαια της υπόθεσης είναι και το αντάλαγμα που αναφέρθηκε,ότι μοιράζουμε και δωράκια
    για να έχουμε υποστηριχτές!!χαχαχα όποιος έρθει με το μέρος μας του κάνω δώρο ένα Jet κινητήρα
    μαζί με το μοντέλο...και που είστε,ένας-ένας  laugh

Καταγράφηκε
    evan
    Aeromodeller Hero Member

Ευάγγελος Μιχαηλίδης

« Απάντηση #23 στις: Παρασκευή, 29 Ιουν 2007, 10:08:47 »

Για ένα πράγμα όμως πρέπει να είμαστε περήφανοι: Είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων (Σωκράτης/κώνειο), των Ελλήνων του ΄21 (Κολοκοτρώνης/φυλακή), του Μεγάλης Ιδέας και του διχασμού (1918-22), του '40 (και του εμφυλίου)
    Δε γουστάρουμε τους κανόνες, αλλά μόνο εντός συνόρων.
    Είμαστε παρορμητικοί, γράφουμε χωρίς να σκεπτόμαστε και διαβάζουμε επιπόλαια.
    Ενθουσιαζόμαστε και δημιουργούμε και μετά κλωτσάμε τη καρδάρα.
    Είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε εύκολα ότι μας προσφέρουν και μετά ψάχνουμε για σενάρια συνομωσίας.
    Μέσα σε όλα αυτά προστέθηκε και η νέα τεχνολογία.
    Εμείς είχαμε μάθει αλλίως. Καθόμαστε γύρω από ένα τραπέζι και τα λέγαμε πίνοντας το κρασάκι μας (κόκκινο κατά προτίμηση, αλλά και παγωμένο μοσχοφίλερο). Οι παρεξηγήσεις λυνόντουσας επί τόπου.
    Τώρα, πρέπει να διαμορφώνουμε γνώμες, να τις μετατρέπουμε σε γραπτό λόγο και να απαντούμε επίσης γραπτώς και γρήγορα στις διαφορετικές απόψεις.
    Το γραπτό είναι ψυχρό και γυμνό. Δεν έχει ήχο ούτε εικόνα. Είναι εκεί ακόμη και όταν τα συναισθήματα έχουν υποχωρήσει. Κάθε ανάγνωση είναι διαφορετική.
    Για να διαφωνούμε πολιτισμένα απαιτείται τροποποίηση της συμπεριφοράς μας.
    Τι λέτε; Θα καταφέρουμε τελικά;
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 29 Ιουν 2007, 10:53:10 από evan » Καταγράφηκε

Η ύστατη μορφή ελευθερίας είναι η σιωπή. (Γιάννης Ρίτσος)
    fouriozos
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #24 στις: Παρασκευή, 29 Ιουν 2007, 12:30:11 »

Βαριεμαι να τα ξαναλεω.
    Μου αρεσει ομως που μερικοι ψαχνουν τσιρακια χωρις να εχουν καταλαβει οτι τους εχουμαι καταλαβει. 

Ο πιο ενταξει εδω ήταν ο evan και κανενας αλλος

(Γερολυκε δεν ξερω εσυ τι κανεις με τα μυαλα και τη γλωσα, εγω παντως προτιμω να τη βουτηξω σε ενα παγωτακι)  Grin
    Καταγράφηκε
    HarisH
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #25 στις: Παρασκευή, 29 Ιουν 2007, 14:33:01 »

Δημήτρη έρχομαι εγώ με το μέρος σου τώρα..(πότε θα παραλάβω τη τουρμπίνα μου?)

ΟΚ καλή η πλάκα αλλα θα πω μόνο ένα πράγμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ

Για πολλά χρόνια υπήρξα χρήστης και τελικα διαχειριστής του IRC στο GR-NET. Σε στιγμές διαπληκτισμών κτλ κτλ κτλ γινόταν πάντοτε ο χαμός. Κατέληξε λοιπόν το πράγμα στην εξής δήλωση: " Η Υπηρεσία που περέχεται δεν είναι δικαίωμα του χρήστη να τη χρησιμοποιεί αλλα προνόμιο που παρέχεται στον χρήστη ο οποίος είναι υποχρεωμένος να υπακούει τους κανόνες και τους ανθρώπους που τους εφαρμόζουν.'

Λοιπόν για μένα το πρόβλημα του φόρουμ είναι η τακτική που έχει επιλέξει (συνειδητά) ο admin του δηλαδή το χαλαρό moderating και ήπιους τόνους. Καθαρά μοντελιστικά θέματα και κυρίως τεχνικά, ενημερωτικά απο ομοσπονδία, συλλόγους κτλ  και απο εκεί και πέρα όποιος θέλει να εκφράσει πολιτική άποψη η να ξεκινήσει αντιπαράθεση ας το κάνει αλλού.
    Όσες φορές δημιουργήθηκε τριβή σε αυτόν το χώρο πάντα τέτοιου είδους ήταν οι αφορμές.

Ο κος Κωστόπουλος δημιούργησε ένα χώρο που με τα χρόνια κατάφερε να γίνει σημείο συνάντησης για όλους μας, δούλεψε και δουλέυει, πλήρωνε και πληρώνει είναι πολύ στενάχωρο (για κάθε admin) να δημιουργεί κάτι και αυτοί που το απολαμβάνουν να το χαλάνε, άσε τις προσωπικές επιθέσεις....
    Για να μη φεύγει λοιπόν κανείς και να μην στεναχωριέται κανείς θα παραφράσω το strictly business και θα το κανω strictly r/c models και  ολα καλά όλα ωραία.

Υ.Γ. Υπογραμμίζω ότι αναφέρομαι γενικά και όχι στην συγκεκριμένη αποχώρηση, επίσης αν κάποιος νομίζει οτι γλύφω τον Κωστόπουλο η οποιονδήποτε άλλο με τα λεγόμενα μου να κάτσει τον κ@λο του κάτω να φτιάξει ιστοσελίδα, φόρουμ και galley, να τη συντηρεί και να πληρώνει χώρο για 1 χρόνο (όχι παραπάνω) και μετά να κάνει κρίσεις και να  εκφράσει άποψη.
    Καταγράφηκε

Johnnie Red
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #26 στις: Παρασκευή, 29 Ιουν 2007, 15:58:57 »

Hey αερομοντελιστές, φίλοι του αερομοντελισμού και ειδηκότερα Panelpni,

Λυπάμαι που σοβαροί μοντελιστές, μοντελιστές ποιότητας - με γνώση και θέληση προσφοράς - σαν τον εκλεκτό Panelpni, αναγκάζονται απο την "υπόδειξη ευθιξίας" που τους υποβάλει η συνείδησή τους να αποχωρήσουν απο το φόρουμ. Λυπάμαι ακόμα περισότερο δε, επειδή ορισμένοι εδω μέσα μπαίνουν με σκοπό να δυναμιτίσουν καταστάσεις για να γελούν μετά όπως πολύ σωστά έθιξε ο panelpni σε ένα απο τα προηγούμενα πόστ του....Ναι όλοι μας μπορούμε να ξεφύγουμε κάποια στιγμή στην ζωή μας, αλλά ένα συγνώμη μπορεί να αλλάξει τα πάντα.....και ίσως μια καλλίτερη πορεία των "δυναμιτιστών" να έφερνε και ένα καλλίτερο φορουμενταλιστικό - αερομοντελιστικό αποτέλεσμα.
    Φίλε panelpni εάν υπάρχει κάποιο μελανό σημείο στο ήθος και την αξιοπρέπειά σου που ενδεχομένως έχει προκληθεί απο εμένα σου ζητώ ταπεινά συγνώμη και σε καλώ να ξανασκεφτείς την αποχώρησή σου. Είμαι σίγουρος οτι η φορουμκοινωνία θα χάσει πολλά εαν τελικά πράξεις αυτό. Επίσης θα ήθελα να επισημάνω ότι οι moderators πρέπει να επεμβαίνουν πιο νωρίς όταν κάποιο μέλος θίγει "αερομοντελιστικούς θεσμούς".  Όταν μια συζήτηση εξελίσεται σε "μπάχαλο" σίγουρα δεν ευνοείται ούτε το φόρουμ ούτε το ιδεώδες ούτε ο αερομοντελισμός.
    Αυτά τα ολίγα απο εμένα και ελπίζω ο panelpni να συνεχίσει να γράφει, μιας και για εμένα αλλά και για πολλούς άλλους - πιστεύω μας είναι ιδιαιτέρως συμπαθής.
    Τρύφωνας
    Καταγράφηκε

What goes up must come down...

www.petame.gr
    orck
    Aeromodeller Hero Member

game over :|

« Απάντηση #27 στις: Παρασκευή, 29 Ιουν 2007, 16:57:06 »

φιλε penelpi θελω να σου στειλω ενα pm η email γινεται;
    (τωρα μου λεει οτι δεν μπορω να σου στειλω pm μεσω του φορουμ)
    Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #28 στις: Παρασκευή, 29 Ιουν 2007, 17:45:03 »

Αγαπητοί φίλοι, ανήψια και υπόλοιποι...

Το θέμα "με θίξανε" άρα "αποχωρώ από το φόρουμ", είναι καθαρή αποδοχή ότι κάποιος άλλος καταφέρνει να σε ελέγχει και να σε βάζει να κάνεις πράγματα σε βάρος σου, και μετά να γελάει και σε βάρος σου.

Μου θυμίζει το σχετικό ανέκδοτο:
    "Κάποιος έμαθε ότι η γυναίκα του τον απατά, και για να την τιμωρήσει έκοψε τα απαυτά του".
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    mc90606
    Aeromodeller Full Member

6938430125

« Απάντηση #29 στις: Παρασκευή, 29 Ιουν 2007, 23:04:45 »

επειδη βλεπω ολα αυτα τα δακρυβρεχτα καπως αργα μετα την μεταξυ μας αντιπαραθεση δεν αποφασισε να φυγει ο Τακης? δηλαδη 4 μερες μετα τη τελευταια μεταξυ μας κοντρα και αφου συμετειχε ενεργα σε αλλα topics (πετωντας και τις σποντιτσες του)  ξααφνικα αποφασισε να φυγει? Πλακα κανετε μου φενεται.
    Καταγράφηκε

6938430125
    Σελίδες: 1 [2] 3 4 5 6     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Αποχώρηση μέλους
    Μεταπήδηση σε: