Ένα σημείο που με προβλημάτισε αρκετά για το αν θα έπρεπε να παρέμβω ή όχι, ήταν η σέλα του φτερού και το κενο που υπήρχε στην ένωση με το φτερό...

... που σε σημεία ξεπερνούσε και το 1mm. Αυτό είναι ένα σημείο που ασκούνται πολλές δυνάμεις και ιδιαίτερα κατά τον τρόπο απογείωσης του DLG, οπότε και ο προβληματισμός μου ήταν αν θα έπρεπε να καλύψω αυτό το κενό, για καλύτερη εφαρμογή (άρα και καλύτερη κατανομή των δυνάμεων στο απότομο ζόρισμα της απογείωσης) ή όχι.

Η τεμπελιά μου αλλά και η βιασύνη μου να το δω στον αέρα, με άφησαν με την αμφιβολία αν και μέχρι στιγμής έχει αποδειχθεί ότι κάτι τέτοιο θα ήταν μάλλον περιττό.

Στα flaperons, η ευθεία των servo με τα horn είχε σημειωθεί από πριν (σημαδεύοντας και ανοίγοντας τις θέσεις των servo), οπότε μόνο να ανοίξω τη χαραμάδα είχε μείνει...

...και να κολληθούν τα hornάκια φροντίζοντας να παραμείνουν κάθετα.

Έκοψα τα βυσματάκια των servo και με τη βοήθεια μιας καρφίτσας, πέρασα τα καλώδια τους από μια μικρή τρύπα που άνοιξα στο σημείο που είχα προσημαδέψει...

...ένωσα τα δύο θετικά και τα δύο αρνητικά μεταξύ τους...

...και με το crimping-tool, πέρασα τις αναμονές από το 4-pin βύσμα που είχε το kit.

Τα ντιζάκια από το kit (cf Φ1mm) μπήκαν σφηνωτά στα (καταπληκτικά) ακρόντιζα και ασφαλίστηκαν με μια σταγόνα CA.

...πολύ μεγάλη προσοχή έδωσα ώστε το μήκος τους να είναι απολύτως ίδιο για να με διευκολύνει αργότερα, στη ρύθμιση των throws.
Σκέψη μου επίσης ήταν να του ρίξω μερικές πινελιές σαν υπογραφή, αλλά οι λόγοι που προανέφερα (τεμπελιά - προσμονή) επίσης παρενέβησαν και εδώ, οπότε η συνέχεια γνωστή...
Ευχαριστώ πολύ για την υπομονή, αλλά και τη συμμετοχή σας μέσω των πολύ χρήσιμων παρεμβάσεων και σχολίων.