Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.690 μηνύματα σε 12.383 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 17:34:50

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 17:34:50

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 15:03]

[Σήμερα στις 08:22]

από AKISSSS
    [Χθες στις 13:15]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 09:28:56]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]

από AKISSSS
    [Πέμπτη, 2 Ιουλ 2026, 09:25:10]

[Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 22:36:48]

από SV 1 BTA
    [Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 14:24:54]

από spirost
    [Κυριακή, 28 Ιουν 2026, 20:23:34]

[Δευτέρα, 22 Ιουν 2026, 11:19:02]

από Yiannis_S
    [Κυριακή, 21 Ιουν 2026, 19:58:57]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 17 Ιουν 2026, 22:24:37]

από carapis
    [Δευτέρα, 8 Ιουν 2026, 21:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309690
    Σύνολο θεμάτων: 12383
    Online σήμερα: 82
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 36
    Συνολικά: 37
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 [2] 3 4 5 6     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Μοντέλα σταθερών πτερύγων Ανύψωσης βάρους με ηλεκτρικό προωστικό σύστημα  (Αναγνώστηκε 16411 φορές)
    Γιάννης Παξιμαδάκης
    Global Moderator
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Τρίτη, 30 Οκτ 2012, 22:06:49 »

Σίγουρα οι καιροί ειναι δύσκολοι. Είναι ο κύριος λόγος που δεν συμμετέχω σε αγωνες.
    Αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν πρέπει να σχεδιαστεί και να στηθεί μια νέα κατηγορία. Άλλωστε όταν  βρεθεί σωματείο να οργανώσει τον κανονισμό και τον προτείνει στον ομοσπονδία , είμαι σίγουρος οτι θα εγκριθεί.
    Ο λόγος της ύπαρξης του συγκεκριμένου θέματος είναι να δούμε τι ιδέες υπάρχουν και να διαμορφωθεί με τον καιρό ,εάν  ειναι δυνατόν ένα προσχέδια κανονισμού .

Η συμμετοχή στο θέμα δεν σημαινει οτι υποβαθμίζεται σε τίποτα η διοργάνωση ενός άλλου αγώνα , παρόμοιου ναι αλλά άλλου αγώνα , που ειναι ήδη επίσημος με τον κανονισμό του.

Ο καιρός θα δείξει  αν η υπό εξέταση κατηγορία θα φτάσει να γινει επίσημος αγώνας.
    Εγω προσωπικά θα προσπαθησω να προσφέρω όσο μπορώ  στην σχεδίαση διαμόρφωση μοντέλου , τοσο σε αυτόν όσο και στον F3-WL-GR.

Καταγράφηκε

Γιάννης Παξιμαδάκης
    http://woodenkayakgreece.blogspot.gr/
    _ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator

« Απάντηση #16 στις: Τρίτη, 30 Οκτ 2012, 22:26:25 »

Καλησπέρα Γιάννη,

Σίγουρα οι καιροί ειναι δύσκολοι. Είναι ο κύριος λόγος που δεν συμμετέχω σε αγωνες.
    Αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν πρέπει να σχεδιαστεί και να στηθεί μια νέα κατηγορία. Άλλωστε όταν  βρεθεί σωματείο να οργανώσει τον κανονισμό και τον προτείνει στον ομοσπονδία , είμαι σίγουρος οτι θα εγκριθεί.
    Ο λόγος της ύπαρξης του συγκεκριμένου θέματος είναι να δούμε τι ιδέες υπάρχουν και να διαμορφωθεί με τον καιρό ,εάν  ειναι δυνατόν ένα προσχέδια κανονισμού .

Η συμμετοχή στο θέμα δεν σημαινει οτι υποβαθμίζεται σε τίποτα η διοργάνωση ενός άλλου αγώνα , παρόμοιου ναι αλλά άλλου αγώνα , που ειναι ήδη επίσημος με τον κανονισμό του.

Καμμιά αντίρρηση ας περιμένουμε ιδέες, ρεαλιστικές όμως και σύμφωνα με τους καιρούς !

Ο καιρός θα δείξει  αν η υπό εξέταση κατηγορία θα φτάσει να γινει επίσημος αγώνας.
    Εγω προσωπικά θα προσπαθησω να προσφέρω όσο μπορώ  στην σχεδίαση διαμόρφωση μοντέλου , τοσο σε αυτόν όσο και στον F3-WL-GR.

Για να καταλάβω, ένα θέμα που ανοίχθηκε εδώ απο αερομοντελιστές έφτασε να είναι "υπό εξέταση κατηγορία" ?
    Κάτι έχασα ...... !!!!!

Νομίζω ότι για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να
    1. Δημιουργηθεί κανονισμός
    2. Να υποβληθεί στην ΕΛΑΟ για έγκριση απο το/τα/τους ενδιαφερόμενα/ους Σωματεία.

Μετά είναι υπό εξέταση.

Τώρα ειναι θέμα για προβληματισμό και καφέ !
    Καταγράφηκε

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.
    GRE-F-0611
    Γιαννης Κλειδαρας
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #17 στις: Τρίτη, 30 Οκτ 2012, 22:29:29 »

Επιτρέψτε μου να επισημάνω κάτι΄
    Κανένας με ατομική του απόφαση δεν μπορεί να αποκλείσει κάποιον απο αγώνα που διοργανώνει σωματείο (θα μπορούσε να το κάνει σε αγώνα που διοργανώνει ο ίδιος).
    Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΑΘ δεν εχει πάρει καμιά απόφαση αποκλεισμου κάποιου απο τον επικείμενο αγώνα ανύψωσης βάρους, πολύ περισσότερο δεν υπάρχει μέχρι τώρα σχετική ανακοίνωση του σωματείου.
    Η επαναλαμβανόμενη αναφορά σε "αποκλεισμο" ελπίζω να οφείλεται σε παρερμηνεια και όχι σε πρόθεση πρόκλησης εντάσεων.
    Καταγράφηκε

Οι αγωνες βελτιωνουν τη ρατσα.
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #18 στις: Τρίτη, 30 Οκτ 2012, 22:42:28 »

Αποστολε μην στεναχωριεσε...! και μην κανεις κανα αστειο να τα παρατησεις...!

εγω την συγνωμη μου την ζητησα και φερθηκα αρκετα αντρικια. ο αγωνας της Ε.Α.Θ. αν και με απεκλησε εγω και παλι συνεχισα να δινω αν και οτι μπορω...!

Κανένας με ατομική του απόφαση δεν μπορεί να αποκλείσει κάποιον απο αγώνα που διοργανώνει σωματείο (θα μπορούσε να το κάνει σε αγώνα που διοργανώνει ο ίδιος).
    Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΑΘ δεν εχει πάρει καμιά απόφαση αποκλεισμου κάποιου απο τον επικείμενο αγώνα ανύψωσης βάρους, πολύ περισσότερο δεν υπάρχει μέχρι τώρα σχετική ανακοίνωση του σωματείου.
    Η επαναλαμβανόμενη αναφορά σε "αποκλεισμο" ελπίζω να οφείλεται σε παρερμηνεια και όχι σε πρόθεση πρόκλησης εντάσεων.

Δν σε απέκλεισε κανένας..>! Και δν μπορεί κανένας να αποκλείσει ούτε εσένα ούτε κανέναν χωρίς ιδιαίτερο λόγο...!!

Είναι δυνατόν να αποκλείσουν το μέλλον του αερομοντελισμού???! Κανείς δν θα το δεχτεί..!

Μην πέφτεις σε παγίδες..!

Καταγράφηκε
    Γιάννης Παξιμαδάκης
    Global Moderator

« Απάντηση #19 στις: Τρίτη, 30 Οκτ 2012, 22:49:00 »

Κ Kλειδαρά καλησπερα σε εσας και σε όλους τους φιλους .
    Κι εγω πιστεύω οτι σε άλλο θέμα , υπήρξε μια παρεξήγηση που αν δεν έχει ήδη λυθεί, θα λυθεί σύντομα .

Τάσο. όταν λέω "υπο εξέταση κατηγορία " εννοώ υπό εξέταση από τους αερομοντελιστες και όχι από τα επίσημα όργανα.
    Ας δουμε τι σκέψεις , διαθέσεις , προθέσεις  πρώτα .

Στο δίκτυο βλέπω αρκετές αναφορές σε αγώνες  cargo με ηλεκτρικά.

ΠΧ."μια εκτενής μελέτη από το Purdue University

Total flight score is the sum of the three individual mission scores. The first mission is a dash flight where score is based on the number of laps completed in a four minute time span. Maximizing score in mission one requires a high flight velocity. The second and third missions are three-lap payload flights, requiring the aircraft to internally carry steel bars and golf balls, respectively."

Καταγράφηκε

Γιάννης Παξιμαδάκης
    _ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator

« Απάντηση #20 στις: Τρίτη, 30 Οκτ 2012, 23:04:38 »

Κ Kλειδαρά καλησπερα σε εσας και σε όλους τους φιλους .
    Κι εγω πιστεύω οτι σε άλλο θέμα , υπήρξε μια παρεξήγηση που αν δεν έχει ήδη λυθεί, θα λυθεί σύντομα .

Τάσο. όταν λέω "υπο εξέταση κατηγορία " εννοώ υπό εξέταση από τους αερομοντελιστες και όχι από τα επίσημα όργανα.
    Ας δουμε τι σκέψεις , διαθέσεις , προθέσεις  πρώτα .

Στο δίκτυο βλέπω αρκετές αναφορές σε αγώνες  cargo με ηλεκτρικά.

ΠΧ."μια εκτενής μελέτη από το Purdue University

Total flight score is the sum of the three individual mission scores. The first mission is a dash flight where score is based on the number of laps completed in a four minute time span. Maximizing score in mission one requires a high flight velocity. The second and third missions are three-lap payload flights, requiring the aircraft to internally carry steel bars and golf balls, respectively."

Ναι το βλέπω και εγώ και ευχαριστώ για το link αλλά αυτοί έχουν το χρήμα ...... εμείς ?

Δεν το δραματοποιώ, έτσι είναι !
    Καταγράφηκε

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.
    GRE-F-0611
    GMeskos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #21 στις: Τετάρτη, 31 Οκτ 2012, 01:51:16 »

Γιάννη,έχω μία άπορία,
    Άπό πότε τό "ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ τήν διαγραφή σημαίνει διαγράφω,διέγραψα ή θά διαγράψω?
    Τελικά τό ΔΣ τής ΕΑΘ  συνεδρίασε ή οχι?
    Ή έπαναλαμβανόμενη άναφορά σέ"άποκλεισμό" είναι θέμα παρεμηνείας άλλων.(δές πιό πάνω) καί όχι δική μου.
    Όπως θά πρέπει νά ξέρεις Γιάννη τά γραπτά μου είναι πάντοτε σαφή καί δέν δέχονται καμμία παρερμηνεία.
    Όσο γιά τό ποιός διαγράφει ποιόν καί άπό πού ισως θά έπρεπε νά τό έχω κάνει στόν δεύτερο άγώνα πού είχα διοργανώσει μόνος μου καί μιλούσα γιά κανονισμό
    καί κάποιος ήταν άρνητικός καί ήθελε νά πετάμε μέ ότι έχουμε στό στυλ "Γιουργια στόν ταβλά μέ τά κουλούρια", τόν θυμάσαι?
    Τελικά τόν κάθε σύλλογο έκφράζει ό πρόεδρος καί ό Γ γραμματέας.Ό πρόεδρος έχει ήδη πάρει μέρος σ'αύτή τήν κατ'ευφημισμό συζήτηση καί δέν έφερε καμμία
    άντίδραση.Ισα ίσα πού τήν ύποστήριξε. Έσύ μιλάς σάν Γιάννης κλειδαράς ή σάν ΔΣ τής ΕΑΘ?

Σέ ευχαριστώ γιά τήν άπάντησή σου
    Καταγράφηκε

SO MANY PLANES,SO LITTLE TIME!!
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #22 στις: Τετάρτη, 31 Οκτ 2012, 08:30:39 »

Στο site της επιτροπής αερομοντελισμού της ΕΛΑΟ υπάρχουν ήδη 30 επίσημες κατηγορίες /υποκατηγορίες αγώνων.

Σε πόσες από αυτές γίνονται αγώνες; Ούτε στο 25%.

Χρειαζόμαστε πράγματι περισσότερες;
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Γιάννης Παξιμαδάκης
    Global Moderator

« Απάντηση #23 στις: Τετάρτη, 31 Οκτ 2012, 08:41:59 »

Καλημέρα.

Κ. Κωνστατακάτο   , ο καιρός περνάει , Κάποια πράγματα ξεθωριάζουν , άλλα χάνονται και νέα εμφανίζονται.
    Ισως ο συγκεκριμένος αγώνας να είναι κάτι τέτοιο., ίσως και όχι
    Θα δείξει.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Παξιμαδάκης
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

Φέρε ΕΣΥ την αλλαγή που θά 'θελες να Δείς

« Απάντηση #24 στις: Τετάρτη, 31 Οκτ 2012, 08:45:24 »

Καλημέρα σας Κύριοι.

Κύριε Γιάννη, αναρωτηθείτε όλοι οι "παλιότεροι" τί λάθη κάνατε εσείς και τα πληρώνει τώρα η γενιά μας... Τότε είχατε γεμάτα τα μοντελοδρόμια και τα αεροδρόμια όταν κάνατε αγώνες... ΕΣΕΙΣ θα μας απαντήσετε γιατί γίνονται αγώνες μόνο στο 25% των κατηγοριών σήμερα. ΜΗΝ ρωτάτε, ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ.
    Οι άνθρωποι για μένα, χωρίζονται σε 2 κατηγορίες. Σε αυτούς που πιστεύουν πως είναι κομμάτι του προβλήματος και κοιτάν τί θα κάνουν για να το διορθώσουν, και σε εκείνους που πιστεύουν ότι για όλα φταίν οι άλλοι.
    Kαι αν νομίζετε ότι είναι Πολιτικό το θέμα γιατί δέν έχουμε να βάλουμε καύσιμα κλπ, για δείτε αυτό το "Οθωμανικό" σύστημα το οποίο είναι ακόμα στο DNA μας... "Μπαχτσίς" το λέν οι Τούρκοι και ζεί και βασιλεύει καλά μέσα στο αίμα μας. Πότε ήταν η τελευταία φορά που ΔΕΝ δώσατε φακελάκι σε Γιατρό?
    Όταν πεθάνω, θέλω να έχουν να λέν μιά καλή κουβέντα για την προσφορά μου και τίποτα παραπάνω. Με αυτή την σκέψη θα φύγει η ψυχή μου ήσυχη.

ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΟΙ ΞΟΠΙΣΩ.

Πρόταση Nikolas K... Ναί, νομίζω ότι έτσι χάνουμε ξανά όλη την μαγεία της σχεδίασης. Αν το ψάξουμε λίγο, θα δούμε ότι είναι βαριές σχετικά οι ARF άτρακτοι, και κάποιος που θέλει να συμμετέχει Άξια, θα το αποφύγει. Άλλωστε, σωστά ειπώθηκε ότι αν είναι να φτιάξεις κάτι απο την αρχή, γιατί να ακολουθήσεις κάποιο ενιαίο σχέδιο, αφου ούτως ή άλλως θα βάλεις που θα βάλεις εργατοώρες...

Γιάννη, μεταφράζω... πώς να μεταφράσω την "Dash Flight"... ? Κενή πτήση, πτήση παύλα, τί... ?

Η επίσημη επιστολή που τόσο ποθείτε και θα στείλουμε εν καιρώ, σαν πρόταση σωματείου, θέλουμε να γραφτεί απο όλους εδώ μέσα, όχι απο έναν άνθρωπο, γι'αυτό το συζητάμε._ Το Νέτ είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιούμε για τον σκοπο αυτό!
    Καταγράφηκε

Επιτυχία στη Ζωή= Πέφτω "ν" φορές, Ξανασηκώνομαι "ν+1" φορές. Βοήθα τους Έλληνες επαγγελματίες.
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #25 στις: Τετάρτη, 31 Οκτ 2012, 09:02:24 »

Γιάννη Παξιμαδάκη, προβλέπω ότι θα στήσουμε τελικά κατηγορία ανύψωσης βάρους με ηλεκτροκίνητα, ο καιρός θα δείξει (με τις συμμετοχές) αν την θέλαμε πραγματικά ή ήταν καπρίτσιο της στιγμής.

Απόστολε Γαδετσάκη, δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν όλα αυτά που βράζουν μέσα σου, με το αν έχουμε ανάγκη μιας νέας κατηγορίας. Εσύ να απαντήσεις με επιχειρήματα.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #26 στις: Τετάρτη, 31 Οκτ 2012, 09:14:37 »

Κύριε Γιάννη, το πόσο Βράζω το ξέρει μόνο η καρδούλα μου αυτή τη στιγμή...

ΚΑΠΡΙΤΣΙΟ της στιγμής η Ανύψωση Βάρους?  ΌΛΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΠΡΙΤΣΙΟ??

ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΠΟΥ ΦΟΡΑΜΕ, ΤΟ ΠΟΜΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, Η ΖΑΚΕΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ... ΟΛΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ !!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. ΆΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ, γίνονται Παγκόσμιοι Διαγωνισμοί, όλο το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα βασίζεται πάνω στις μεταφορές υλικών αλλά εμείς οι Έλληνες...

ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΠΡΙΤΣΙΟ, ανάμεσα σε τόσες άλλες ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ κατηγορίες, όπως είναι το Pattern!

Θα Πηδηχτώ απ'το Παράθυρο. Καλά είχε πεί ο Τάσος._ 

Καταγράφηκε

Επιτυχία στη Ζωή= Πέφτω "ν" φορές, Ξανασηκώνομαι "ν+1" φορές. Βοήθα τους Έλληνες επαγγελματίες.
    Γιαννης Κλειδαρας
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #27 στις: Τετάρτη, 31 Οκτ 2012, 09:31:40 »

Γιάννη,έχω μία άπορία,
    Άπό πότε τό "ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ τήν διαγραφή σημαίνει διαγράφω,διέγραψα ή θά διαγράψω?
    μβανόμενη άναφορά σέ"άποκλεισμό" είναι θέμα παρεμηνείας άλλων.

Αυτό ακριβώς θέλω να επισημάνω Γιώργο, ότι εσύ είπες "θα προτείνω" και η παρερμηνεία αυτού απο ΑΛΛΟΥΣ, κατέληξε να καταλογίζεται στην ΕΑΘ με επαναλαμβανόμενες αναφορές σε δήθεν τετελεσμένο γεγονός αποκλεισμού.
    Δέν εκπροσωπώ την ΕΑΘ γιαυτό και δεν δημοσιοποίησα κάποια ανακοίνωση που να είναι (η να μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι του συλόγου).
    Απλά υπενθύμισα ότι δεν υπάρχει σχετική ανακοίνωση απο το σύλλογο και παρά ταύτα κάποιοι συνεχίζουν να τον αναφέρουν, κάτι που ως μέλος της ΕΑΘ δεν δέχομαι και θεωρώ τουλάχιστον δυσάρεστο.
    Ζητώ συγνώμη απο όλους για τη δεύτερη εκτός θεματος αναφορά μου.
    Καταγράφηκε

Οι αγωνες βελτιωνουν τη ρατσα.
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #28 στις: Τετάρτη, 31 Οκτ 2012, 09:42:28 »

΄Ντάξει, το καταλάβαμε. Δέν αποκλείσατε κανέναν. Μιλήστε και καθαρά και ανοιχτά για αλλαγή... σάν να ακούω τη Βουλή κάνουμε μερικές φορές...

Πρώτα γράφει ο Μέσκος "θα προτείνω τον αποκλεισμό σου", λές και το γράφει κάθε μέρα αυτό, και μετά μπαίνετε και το "κουκουλώνετε" με δήθεν παρερμηνείες και ιστορίες... Άιντε!
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #29 στις: Τετάρτη, 31 Οκτ 2012, 10:28:09 »

Κύριε Γιάννη, το πόσο Βράζω το ξέρει μόνο η καρδούλα μου αυτή τη στιγμή...

ΚΑΠΡΙΤΣΙΟ της στιγμής η Ανύψωση Βάρους?  ΌΛΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΠΡΙΤΣΙΟ??

ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΠΟΥ ΦΟΡΑΜΕ, ΤΟ ΠΟΜΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, Η ΖΑΚΕΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ... ΟΛΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ !!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. ΆΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ, γίνονται Παγκόσμιοι Διαγωνισμοί, όλο το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα βασίζεται πάνω στις μεταφορές υλικών αλλά εμείς οι Έλληνες...

ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΠΡΙΤΣΙΟ, ανάμεσα σε τόσες άλλες ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ κατηγορίες, όπως είναι το Pattern!

Θα Πηδηχτώ απ'το Παράθυρο. Καλά είχε πεί ο Τάσος._ 

Υπερβολές και τίποτε άλλο. 
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Σελίδες: 1 [2] 3 4 5 6     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Μοντέλα σταθερών πτερύγων Ανύψωσης βάρους με ηλεκτρικό προωστικό σύστημα
    Μεταπήδηση σε: