Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.364 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 19 Απρ 2026, 10:33:51

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 19 Απρ 2026, 10:33:51

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Χθες στις 23:13]

από ILIASDJ
    [Χθες στις 10:47]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 12:22:09]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 15:32:33]

[Πέμπτη, 26 Μαρ 2026, 23:29:08]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309364
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 1117
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 662
    Συνολικά: 664
    Στυλ εμφάνισης

- Για να μπορέσει ν' αναπτυχθεί ο αερομοντελισμός, είτε σαν χόμπυ, είτε σαν άθλημα, πρέπει οι αερομοντελιστές να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Χρειάζεται η δυναμικότητα, η γνώση και το κύρος των ατόμων που θ' ασχοληθούν αλλά όλα αυτά θ' αποδώσουν καρπούς καλύτερα μέσα από τους συλλόγους και στηριζόμενοι από αυτούς.

- Σημαντικό είναι το πνεύμα ενότητας. Δεν έχουν θέση πυροτεχνήματα, προσωπικές εμπάθειες  και άσκοπες επικρίσεις που διχάζουν. Δώστε και σεις την βοήθεια σας ή και μόνο την συνδρομή σας στον σύλλογο αερομοντελισμού του τόπου σας. Βοηθείστε να δημιουργηθούν σύλλογοι εκεί όπου δεν υπάρχουν και δημιουργούνται προϋποθέσεις.

- Η ανώτατη αρχή στην Ελλάδα είναι η ΕΛ.Α.Ο. με όργανο την Επιτροπή Αερομοντελισμού.
    Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6 7     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Ε.Α.Α & ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΕΣ  (Αναγνώστηκε 28896 φορές)
    mc90606
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

6938430125

« Απάντηση #45 στις: Πέμπτη, 21 Ιουν 2007, 15:23:12 »

Α και η
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 28 Ιουν 2007, 23:43:33 από mc90606 » Καταγράφηκε

6938430125
    Johnnie Red
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #46 στις: Πέμπτη, 21 Ιουν 2007, 15:36:29 »

Αυτο που εγραψα μπορει να σας προκαλει μια θυμηδια οπως ειπατε.. Ισως να μην αναγνωριζετε σε μη μελη της ΕΑΑ το δικαιωμα να κανουν κριτικη ..
    Αλλα η αλλαζονια σας δεν σας αφηνει καν το περιθωριο να δειτε γιατι πολλοι ανθρωποι οι περισσοτεροι ισως απο τους μοντελιστες του λεκανοπεδιου επελεξαν να μην ειναι μελη, να μην ερχονται στις γεν συνελευσεις.. και τι να ερθουν να κανουν? να καταληξουν στα δικαστηρια? να μαλωσουν? γιατι εχουν γινει και αυτα και δεν μπορει να τα αμφισβητησει κανεις! γιατι απλα εγιναν, εμ πασει περιπτωση ολα αυτα ειναι πραγματα που σε μενα δεν προκαλουν γελιο αλλα λυπη. Λυπαμαι που εσεις χαμογελατε. κριμα

Hey mc90606 (mc90606:2 x4=0)......
    Εδώ μας "αναμασάς" προϊόντα "τρίτων" ή "κουτσομπολιά της κακιάς ώρας"......(προσωπική μου άποψη βέβαια) ....Που να ξέρεις εσύ άλλωστε.....δεν ήσουν ποτέ μέλος!!!!!!
    Καταγράφηκε

What goes up must come down...

www.petame.gr
    Johnnie Red
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #47 στις: Πέμπτη, 21 Ιουν 2007, 15:40:53 »

μα εγω δεν κατηγορησα κανεναν παιδια απλα ειπα οτι κατα τη γνωμη μου ηταν λαθος η πολιτικη της μη εξευρεσης χωρου το λαθος αυτο δε το χρεωσα στον κυριο Γιαννη φυσικα αλλα στο συνολο της ΕΑΑ ωστοσο μια παρατηρηση εκανα τιποτα περισσοτερο. Αυτο δε σημαινει ομως κιολας οτι ανηκω σε σκοτεινους κυκλους και δρω υποχθονια... απλα θεωρησα οτι η απαντηση που μου δοθηκε ηταν σαν ανακοινωση πολιτικου κομματος. τελος παντων ας μη δωσουμε συνεχεια δεν υπαρχει λογος να παρελθοντολογουμε. Η διοικηση της ΕΑΑ ακολουθει μια πολιτικη της ενισχυσης του αθλητικου χαρακτηρα του σωματειου ειναι μια πολιτικη που προφανως βρισκει συμφωνους τη πλειοψηφια των μελων της οποτε νομιζω πως δεν εχουμε δικαιωμα να την κριτικαρουμε. αυτα για να δωθει ενα τελος στη συζητηση

Τώρα εδώ μας λές οτι δεν κατηγόρησες κανέναν......( ου γαρ οίδασι ...)
    Καταγράφηκε

www.petame.gr
    Johnnie Red
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #48 στις: Πέμπτη, 21 Ιουν 2007, 15:42:20 »

Θα ειχε παντως ενδιαφερων να μαθαιναμε τη τιμη του κλασματος Ταμειακως ενταξει αερομοντελιστες μελη ΕΑΑ για την τρεχουσα περιοδο δια του μεσου ορου των μοντελιστων που πετανε καθε κυριακη στα μοντελοδρομια της αττικης. Πιστευω οτι αν το κανετε θα σας πιασει μελανχολια και θα φυγουν τα χαμογελακια και οι θυμηδιες.

Εδώ τι εννοείς;;;;;; Μήπως χαϊδεύεις την λέσχη και εμείς δεν το πήραμε χαμπάρι;;;;;
    Καταγράφηκε

www.petame.gr
    Johnnie Red
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #49 στις: Πέμπτη, 21 Ιουν 2007, 15:45:39 »

παντως εχει ευθυνες και η ΕΑΑ γιατι οταν ηταν να κλεισουν τα σπατα αλλα και μετα αντι να βρει ενα χωρο και να στησει εκ νεου το μοντελοδρομιο, εστελνε αεραθλητες σε πολυδαπανα ταξιδια για αγωνες του εξωτερικου (τελευταιες θεσεις κατα κανονα)

Γι αυτό εδώ τί να πώ......μιλάει απο μόνο του......ο υποβολέας ποιός είναι;;;;;
    Καταγράφηκε

www.petame.gr
    GiannisX
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #50 στις: Πέμπτη, 21 Ιουν 2007, 15:59:31 »

Καλησπέρα σας.
    Να πω και γω την γνώμη μου και τι πιστεύω.
    Είναι αλήθεια ότι κατά βάση μία λέσχη δίνει ιδιαίτερη σημασία στον αθλητή.
    Αλλά δεν νομίζω ότι οι λέσχες υστερούν από ανθρώπους που έχουν όρεξη και αγάπη στο να βοηθήσουν τους νεοεισερχόμενους στο χώρο.Καλή θέληση και από τις 2 πλευρές θέλει
    Είναι ντροπή να ακούγεται μόνο του στραβού το δίκαιο και ειδικά ελλειπώς διατυπωμένα.

σημείωση δεν ανήκω σε σύλλογο και δεν θα είχα πρόβλημα να ενταχθώ κάπου ή να μείνω μόνος.
    Φιλικά και αγαπημένα
    Καταγράφηκε

Aeolus-Rc
    Johnnie Red
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #51 στις: Πέμπτη, 21 Ιουν 2007, 16:01:07 »

Α και η απαντηση στην ερωτηση σου που δεν περιμενες να λαβεις ειναι οτι δεν ασχολουμε ακομα.. Γιατι πολυ απλα πρωτη φορα ασχοληθηκα με αυτο το ζητημα. δεν εχω ξανα εκφρασει την αποψη μου γιαυτο ποτε στο παρελθον δεν εχω κατηγορησει κανεναν δεν εχω γραφτει δεν εχω κανει αιτηση εγγραφης και ουτε θα κανω.... εχτες και σημερα γραψαμε 2 κουβεντες. τιποτα αλλο. και ο λογος που το συνεχισα ειναι γιατι αφεθηκαν κατι ομιχλωδη στον αερα του στυλ υπογεια κυκλωματα κτλ. Δεν εχω ασχοληθει εις το παρελθον (πλην της επισκεψης μου σε 2 πολυ ομορφες εκδηλωσεις) με την λεσχη και ουτε θα ξανασχοληθω,Οσο για το τι θα μπορουσα να κανω για την ΕΑΑ? απαντηση: τιποτα Γιατι πολυ απλα το βλεπω λιγο σαν κλειστη καστα που απευθυνεται σε αθλητες που εγω δεν ειμαι αρα τι να κανω? μονο να κουβαλαω νερα στους αθλητες ισως.
    ΤΕΛΟΣ
    Ίσως αν πραγματικά σε ενδιέφερε να μπορούσες να ασχοληθείς "παραγωγικά" - και όχι "αφοριστικά"......Εδώ φαίνονται και οι "υποβολείς".......ή αν δεν υπάρχουν - η ποιότητα των - ευτυχώς για την λέσχη - προσφερομένων "υπηρεσιών" σου....! Azn
    Καταγράφηκε

www.petame.gr
    mc90606
    Aeromodeller Full Member

6938430125

« Απάντηση #52 στις: Πέμπτη, 21 Ιουν 2007, 16:01:39 »

τεστ
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 29 Ιουν 2007, 01:22:31 από mc90606 » Καταγράφηκε

6938430125
    Johnnie Red
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #53 στις: Πέμπτη, 21 Ιουν 2007, 16:12:13 »

Δημήτρη Πάλλη,

Λυπάμαι που αν σε κάθε 2 πόστ αλλάζεις διάθεση - τι μία τα "χώνεις" στην λέσχη- και την άλλη βγάζεις την "ουρά" σου απέξω....Τελικά αφού δεν είσαι μέλος τι μας πρίζεις με τα πόστ σου τα δήθεν "άνευ σημασίας" "λόγου και αιτίας";;;;
    Ζηλεύεις μήπως τους "αθλητές";;; Τι στο καλό γίνεται με σένα;;;;; Την μία κατηγορείς την λέσχη για "κακοδιαχείρηση" - χωρίς να ξέρεις την "τύφλα" σου για την λέσχη και την άλλη μας λές οτι σου προκαλούμε και την θυμιδία;;;; Μωρε τι μας λές!!!!!!!! Να πας να πείς στον υποβολέα σου - που ξέρεις ποιος είναι - όπως και εγώ- Να πάει να..να.να..νά (το έχεις ακούσει το λαϊκό άσμα).....Άντε μπράβο!!!! knuppel2
    Καταγράφηκε

www.petame.gr
    Γιώργος Κανδυλάκης
    Administrator

« Απάντηση #54 στις: Πέμπτη, 21 Ιουν 2007, 16:23:08 »

Μαζευτείτε όλοι αμέσως ! ! !

Κάπου αρχίσαμε να ξεφεύγουμε με τις ζέστες μου φαίνεται !!!

police    police    police    police    police    police    police
    Καταγράφηκε

όσο ελαφρύτερα είναι, τόσο ψηλότερα πάνε

μέτρα με μικρόμετρο, σημάδεψε με κιμωλία, κόψε με τσεκούρι...
    mc90606
    Aeromodeller Full Member

6938430125

« Απάντηση #55 στις: Πέμπτη, 21 Ιουν 2007, 20:18:33 »

Johny Red ,
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 29 Ιουν 2007, 01:23:10 από mc90606 » Καταγράφηκε

6938430125
    Γιώργος Κανδυλάκης
    Administrator

« Απάντηση #56 στις: Πέμπτη, 21 Ιουν 2007, 20:43:45 »

Πάλι δεν μαζεύεται το θέμα. 

Και έγινε πλέον διάλογος - διαφωνία, λες και έχετε κάτι προηγούμενο οι δυο σας (ή έχετε ?).

Θα παρακαλέσω, άσχετα αν θα εισακουστώ, να συνεχίσετε το θέμα με προσωπικά μηνύματα. Εκεί μπορείτε να πείτε ότι θέλετε, όπως θέλετε, ίσως και να λύσετε τις (όποιες) διαφορές σας.

Όταν ηρεμήσετε και τα βρείτε, (έστω και στη διαφωνία σας), επανέρχεστε...

Ας μην συνεχίσουμε όμως αυτή την συζήτηση έτσι ανούσια. Υπάρχουν και λέγονται πολύ σοβαρά πράγματα που όλοι θέλουμε να ακούσουμε, αρκεί να λέγονται με σωστό τρόπο. Αν δείτε τα μηνύματάσας, θα δείτε και οι δύο σημεία που χρήζουν διόρθωση ή βελτίωση (το λιγότερο)

Γιώργος Κανδυλάκης

mc90606, (κ. Δημήτρη Πάλλη), προσπαθούμε για το καλύτερο, στο χρόνο που έχουμε και στη διάθεση που μας αφήνει το επίπεδο της συζήτησης. Η λέξη "κλίκα" που χρησιμοποιήσατε με βρίσκει αντίθετο. Αν καταλάβατε εσείς ( ή άλλοι κάτι τέτοιο, πρόβλημα σας)

Johnie Red (κ. Τρύφωνα), το έγραψα και παραπάνω, αρπάζεσαι χωρίς λόγο και για λάθος θέμα. Και με λάθος εκφράσεις. Αν δεν το καταλαβαίνεις, χάνεις εσύ, όσο δίκιο και να έχεις.

Σας παρακαλώ να τα βρείτε πρώτα μεταξύ σας.

Καταγράφηκε

όσο ελαφρύτερα είναι, τόσο ψηλότερα πάνε

μέτρα με μικρόμετρο, σημάδεψε με κιμωλία, κόψε με τσεκούρι...
    Johnnie Red
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #57 στις: Πέμπτη, 21 Ιουν 2007, 21:04:05 »

Johny Red , Καταρχην δεν κατηγορησα κανεναν για κακοδιαχειριση ΟΥΤΕ ανεφερα τη λεξη. Μιλησα ΜΟΝΟ για λαθος επιλογες στρατηγικης φυσεως. ΟΧΙ για οικονομικα θεματα. Αν εσυ εχεις καποιο ιδιαιτερο λογο να το πας εκει αυτο αφορα εσενα. Εμενα αυτα δε με ενδιαφερουν ουτε νοιαζομαι. Ο τροπος ομως που απαντας δειχνει οτι εχεις χασει τη ψυχραιμια σου. Αυτο σε κανει να καταφευγεις σε υπονοουμενες υβρεις. (αληθεια η διαχειριση του forum γιατι δεν δειχνει την δεουσα ευαισθησια σε τετοια θεματα αναλογη με αυτη που εχει δειξει στο παρελθον? εδω οσμιζομαι κλικα)
    Λοιπον στο διαταυτα δε βλεπω να εχεις το θαρρος να κατονομασεις τον υποτιθεμενο υποβολεα μου. Δεν εχεις το θαρρος της γνωμης σου? θα ηθελα να τον μαθω και εγω, αν θελεις μπορεις να μου τον πεις και με pm δε θα σε εκθεσω δημοσιως να εισαι σιγουρος. Αλλα οταν λες και υπονοεις κατι να εχεις τα παντελονια να το πεις μεχρι τελους. Τοση λειψανδρια πια? Λοιπον ειτε σαρεσει ειτε οχι ΔΕΝ εχω κανεναν υποβολεα εξαλου σου ξαναθυμιζω οτι δεν ανοιξα την κουβεντα .. μια φραση ειπα και εγινε χαμος. Φαινεται πονεσε λιγο. Κατα λαθος πατησα καλο χωρις να το θελω. Τι να πω
    Θα ηθελα να ρωτησω ομως ολους τους προλαλησαντες εαν τους εκπροσωπουν και τους αντιπροσοπευουν οι υβρεις που εκστομισες οταν στερεψαν τα επιχειρηματα... Οχι οτι με ενδιαφερει και πολυ γιατι ουτως η αλλως αλλον παρεπεμψες προς τελεση γενετησιας παθητικης πραξης. Απλα αναρωτιεμαι αν τα ατομα που υπερασπιζονται και καποιοι απο εσας εκπροσωπουν ενα σωματειο με τοση προσφορα στο παρελθον στα αεροπορικα θεματα του τοπου συμμεριζονται αποψεις και εκφρασεις του επιπεδου σου. Πιστευα οτι συνομιλουσα με ατομα συγκροτιμενα με ηθος και αξιοπρεπεια. Ομως σε σενα δεν τα βλεπω αυτα. Βλεπω μονο υβρεις και εκφρασεις που δεν αρμοζουν και δεν συναδουν με την αεροπορικη ιδεα. Και παλι κριμα. Δεν θα επεκταθω αλλο. Δεν αθ απαντησω αλλο αλλα αυτον τον ρημαδι τον υποβολεα ελπιζω να εχεις το θαρρος και τον ανδρισμο να μου τον γνωστοποιησεις να τον μαθω και εγω. Αλλιως εισαι ενας συκοφαντης αισχιστου ειδους.... Γιατι δεν μπορεις να υπενισεσαι οτι ειμαι ενεργουμενο οποιουδηποτε δεν το επιτρεπω σε κανεναν αυτο ουτε σε σενα ουτε στον κο Κωσταντακατο (ομιλησε περι κυκλων σκοτεινων που απεργαζονται το κακο της ΕΑΑ και του κοσμου γενικοτερα) Αν εχεις λοιπον να πεις κατι πες το σαν ανδρας.. Αλλιως εσυ εισαι ενεργουμενο αλλων. Σε καλω λοιπον να πεις δημητρη παλλη σε εβαλε ο ταδε!
    μπορεις? εαν ειναι να υπεκφυγεις παλι μην το κανεις σε παρακαλω δεν αντεχω και αλλες συγκινησεις
    Απαντώ στα μαρκαρισμένα σου σχόλια....τα υπόλοιπα απαξιώ να τα χαρακτηρίσω καν....και αυτή είναι και η τελευταία απάντησή μου σε αυτό το θέμα....
    Λές οτι δεν κατηγόρησες αλλά υπαινήσεσαι "πολυδάπανα" ταξίδια......(ο νοών νοείτω) Ίσως εγώ να είμαι χαμηλού πνευματικού επιπέδου και να μήν κατάλαβα καλά......
    Αφού όλα αυτά δεν σε ενδιαφέρουν όπως λές ....δεν τα έχεις ζήσει εσύ.....Γιατί αναφέρεσαι συγκεκριμένα και κατηγορείς;;;;;;
    Από 'οτι φαίνεται λόγω "όσφρησης" κατατάσεσαι και στα μοναδικά "λαγωνικά" του είδους.........( Νο comment ...Θα βγάλεις και το σάϊτ τώρα "σκάρτο" ....Ωρε μπράβο σου......Εύγε....Εύγε...συγχαριτήρια)!!!
    ¨οσων αφορά τον υποβολέα σου - σίγουρα είναι κάποιος απο αυτούς που διέσυραν (με Παταγώδη αποτυχία ευτυχώς) την λέσχη στα δικαστήρια.......
    Αφού δεν ήσουν ενεργό μέλος στην λέσχη όλα αυτά τα χρόνια - σίγουρα ότι και να λές δεν είναι προϊόν δικό σου....είναι προϊόντα "ξένα" παραπληροφόρησης σχηματισμένο από "κακόβουλο" κουτσομπολιό......(απλά πράγματα)
    παράθεση mc90606
    Τα κουτσομπολια ναι ακουγονται, και μαλιστα ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ απο οτι εχω αναφερει. ΟΠΩς βλεπεις ομως δεν τα αναμεταδιδω ουτε τα αναπαραγω. ΤΟ μονο που ξερω απο κουτσομπολια ως ΜΗ ΜΕΛΟΣ ειναι οτι εγιναν δικαστηρια απο καποιους εναντιον καποιοων και οτι αυτοι προφανως μαλωνανε στα δικαστηρια (απο οτι ξερω δεν εχει καταγραφει δικαστηριο που να μη μαλωνουνε) αυτο δεν νομιζω οτι δεν ειναι πραγματικοτης? το ειπανε αλωστε και στο παρων threat καποια μελη. Εγω δεν αναφερ8ην σε λεπτομερειες δεν ξερω ΚΑΝ το περιεχομενο των υθποθεσεων και γιατι εγιναν. ............καταληξαμε και γραφουμε αραδες επι αραδων γιατι? γιατι καποιος τολμησε να αμφισβητησει τις επιλογες και τη πολιτικη καποιου σωματειου? Τι ειπα δηλαδη οτι η κακως η ΕΑΑ εστελνε αθλητες εξω και επρεπε να φτιαξει πρωτα υποδομη και μετα αθλητες.... και επισης ειπα οτι ειναι λυπηρο να βλεπεις να μαλωνουνε στα δικαστηρια (αυτο ειναι ψεμα??>? .........και επισης ειπα οτι δεν θα γινομουν ποτε μελος γιατι απλα ουτε θελω να μετεχω σε δικαστηρια και οτι θα μετειχα εαν το σωματειο ειχε ενα χαρακτηρα πιο πως να το πω λιγοτερο ελιτιστικο οσον αφορα τους στοχους του.

Ιδού και του λόγου το αληθές.....Μόνος σου προδίδεις οτι είσαι άσχετος με το θέμα - αλλά η λάσπη - λάσπη....!
    Πάντα μιλώ με επιχειρήματα και απλή λογική. Δεν απευθύνομαι σε τελοιόφοιτους του Harvard....Τώρα αν δεν τα καταλαβαίνεις αυτά τι να σου πώ άλλο;;;;;
    Επειδή όλα αυτά τα έζησα στο παρελθόν , δεν τα΄"άκουσα" κάπου - όπως εσύ....και δεν μεταφέρω τις γνώμες "τρίτων' παρά μονάχα την δική μου....Το ήθος και η αξιοπρέπειά μου δεν μου επιτρέπουν πλέον να συνεχίσω να μιλώ με συκοφάντες που ότι εκφράζουν το αντλούν μέσα απο "κακόβουλα κουτσομπολιά" της 5ης υποστάθμης.
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 21 Ιουν 2007, 21:22:47 από Johnnie Red » Καταγράφηκε

www.petame.gr
    mc90606
    Aeromodeller Full Member

6938430125

« Απάντηση #58 στις: Πέμπτη, 21 Ιουν 2007, 21:25:36 »

4η υποσταθμη.
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 29 Ιουν 2007, 01:23:49 από mc90606 » Καταγράφηκε

6938430125
    dim sofos
    Aeromodeller Hero Member

..Καλύτερα να πετάς παρά να μιλάς.

« Απάντηση #59 στις: Πέμπτη, 21 Ιουν 2007, 21:58:20 »

Έτσι για να πω και εγώ κάτι,

ρε παιδιά δέν υπάρχει περίπτωση να βγεί τίποτε με αυτό τον τρόπο.Όσοι πιστοί είναι στην ΕΑΑ καλά κάνουν και την υπερασπίζονται.Όσο αφορά όλους εμάς απου δέν είμαστε μέλη της,άς κοιτάξουμε τα δικά μας και να αφήσουμε
    αυτή τη γηραιά ένωση να πορευτεί με τον τρόπο που επιθυμεί.

Τι θα κάνουμε δηλαδή μια ζωή πόλεμο;; πάει περάσανε αυτά...πάμε για άλλα!!!!!!!
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6 7     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Σύλλογοι Αερομοντελισμού (Συντονιστές: Γιάννης Παξιμαδάκης, andreas)  |  Θέμα: Ε.Α.Α & ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΕΣ
    Μεταπήδηση σε: