Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.364 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 19 Απρ 2026, 10:33:51

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 19 Απρ 2026, 10:33:51

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Χθες στις 23:13]

από ILIASDJ
    [Χθες στις 10:47]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 12:22:09]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 15:32:33]

[Πέμπτη, 26 Μαρ 2026, 23:29:08]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309364
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 1117
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 661
    Συνολικά: 663
    Στυλ εμφάνισης

- Για να μπορέσει ν' αναπτυχθεί ο αερομοντελισμός, είτε σαν χόμπυ, είτε σαν άθλημα, πρέπει οι αερομοντελιστές να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Χρειάζεται η δυναμικότητα, η γνώση και το κύρος των ατόμων που θ' ασχοληθούν αλλά όλα αυτά θ' αποδώσουν καρπούς καλύτερα μέσα από τους συλλόγους και στηριζόμενοι από αυτούς.

- Σημαντικό είναι το πνεύμα ενότητας. Δεν έχουν θέση πυροτεχνήματα, προσωπικές εμπάθειες  και άσκοπες επικρίσεις που διχάζουν. Δώστε και σεις την βοήθεια σας ή και μόνο την συνδρομή σας στον σύλλογο αερομοντελισμού του τόπου σας. Βοηθείστε να δημιουργηθούν σύλλογοι εκεί όπου δεν υπάρχουν και δημιουργούνται προϋποθέσεις.

- Η ανώτατη αρχή στην Ελλάδα είναι η ΕΛ.Α.Ο. με όργανο την Επιτροπή Αερομοντελισμού.
    Σελίδες: 1 [2] 3 4 5 ... 7     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Ε.Α.Α & ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΕΣ  (Αναγνώστηκε 28895 φορές)
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Πέμπτη, 14 Ιουν 2007, 20:44:32 »

Συναντησεις ελικοπτερων δεν εχουν γινει πουθενα στην Ελλαδα . Διοτι αερομοντελιστες που ασχολούνται με το ελικοπτερο δεν εκαναν ποτε τον κοπο .

φίλε pilot harris μέχρι και σήμερα ο ΟΑΜΕΛ έχει διοργανώσει έξι πανελλήνιες συναντήσεις ελικοπτέρων... η τελευταία το 2005 που έγινε και το κριτήριο των ελικοπτέρων.

Αμαν !!!!!!!! Λαθος εκανα .............και "μας την ειπε" ο dapan  χαλαλι σου ομως διοτι πασχισες για αυτες τις συναντησεις , και εμενα μου χρειαζονται τετοιου ειδους πληροφοριες . Thumbs up

Φιλε johnnie Red γεια σου .............δεν χρειαζονται τετοιου ειδους "πιπεράτες" απαντησεις σε φιλους αερομοντελιστες που προσπαθουν να επικοινωνησουν με ολους μας . Εξαλου δηλωσε ο ανθρωπος οτι δεν "μιλαει με κακια " ας προσπαθησουμε να τον καταλαβουμε λιγο .
    Στο παρελθον και εγω δεχτηκα τετοιου ειδους ειρωνικα σχολια οταν ρωτουσα για τους συλλογους , με αποτελεσμα να μεγαλωσει η ενταση και να δημιουργηθουν αρκετα προβληματα .
    Ενω με μια τετοια απαντηση [που καλο θα ηταν να την υιοθετησουν ολοι ] θα τελειωναν τα παντα ομαλα ,και χωρις χασιμο χρονου .

Καλησπέρα PilotHarris,
    Αλλά επειδή στην βράση κολάει το σίδερο, σε τι θα μπορουσες εσύ να συνδράμεις σε μία προσπάθεια σαν και αυτή που προτείνεις? Και όχι μόνο εσύ αλλά ο οποισδήποτε ενδιαφερόμενος.

Τα λεμε φιλοι μου ...............φιλε haris σε περιμενουμε συντομα κοντα μας  Thumbs up
    Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    Johnnie Red
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #16 στις: Πέμπτη, 14 Ιουν 2007, 21:07:10 »

Φιλε johnnie Red γεια σου .............δεν χρειαζονται τετοιου ειδους "πιπεράτες" απαντησεις σε φιλους αερομοντελιστες που προσπαθουν να επικοινωνησουν με ολους μας . Εξαλου δηλωσε ο ανθρωπος οτι δεν "μιλαει με κακια " ας προσπαθησουμε να τον καταλαβουμε λιγο .
    Στο παρελθον και εγω δεχτηκα τετοιου ειδους ειρωνικα σχολια οταν ρωτουσα για τους συλλογους , με αποτελεσμα να μεγαλωσει η ενταση και να δημιουργηθουν αρκετα προβληματα .
    Ενω με μια τετοια απαντηση [που καλο θα ηταν να την υιοθετησουν ολοι ] θα τελειωναν τα παντα ομαλα ,και χωρις χασιμο χρονου .

Καλησπέρα PilotHarris,
    Αλλά επειδή στην βράση κολάει το σίδερο, σε τι θα μπορουσες εσύ να συνδράμεις σε μία προσπάθεια σαν και αυτή που προτείνεις? Και όχι μόνο εσύ αλλά ο οποισδήποτε ενδιαφερόμενος.

Τα λεμε φιλοι μου ...............φιλε haris σε περιμενουμε συντομα κοντα μας  Thumbs up

Αγαπητέ mastoras,
    Δυστυχώς ενώ τις περισσότερες φορές συμφωνώ με τα γραφώμενά σου αυτή την φορά θα διαφωνήσω πάλι. Ο Αντώνης ο Παπαδόπουλος προσπαθεί τα μέγιστα εδώ και χρόνια με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα - παρόλα αυτά τον διακρίνει μια έμφυτη σεμνότητα και ο άνθρωπος πράττει και κοπιάζει αγογγυστα για το καλό της αεράθλησης χωρίς "ταμπούρλα" και "κωδονοκρουσίες". Το λέω αυτό γιατί ορισμένοι περιμένουν οτι επειδή "Ξύπνησαν σήμερα" και αυτο-αποκαλούνται μοντελιστές μας τσαμπουνάνε συνέχεια το τριπάκι " η λέσχη φταίει" ..... "η Ε.Α.Α. ετούτο..." η το άλλο......ΝΙΣΑΦΙ πια....δεν φταίει κανένας σύλλογος όταν εμείς τα θέλουμε όλα στο πιάτο......πως θα γίνει δηλαδή?Huh Αν κάποιος θέλει να πετύχει κάτι ξεκινάει απο κάπου....Αν ο Χάρης θέλει να γίνει αθλητής έπερεπε χωρίς "τσαλίμια" και "αναθεματισμούς" να γραφτεί στον σύλλογο που επιθυμεί και να βάλει και αυτός το λιθαράκι του.....ΑΝΤΙ Αυτού όμος έχει το σθένος να αναθεματίζει τον σύλλογο (που εντω μεταξύ ο jkon του έχει ήδη δώσει τις πληροφορίες "στο πιάτο") για διάφορα θέματα....χωρίς να έχει το σθένος να πάρει ούτε ένα τηλέφωνο για να μάθει αυτά για τα οποία "κόπτεται"......!!!!!!!
    Αυτό το θεωρώ "ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ" και δεν καταλαβαίνω ποιός ο λόγος για κάτι τέτοιο.....Θεωρώ πάντα οτι ο Χάρις έχει την ευθύτητα του λόγου του και δεν αναμασάει "προϊόντα τρίτων"......Λυπάμαι πολύ που υπάρχουν τέτοια παραδείγματα μοντελιστών και χαίρομαι απο την άλλη που υπάρχουν παραδείγματα μοντελιστών που βοηθούν και προάγουν τον μοντελισμό ...χωρίς αναθεματισμούς και μικροκακίες...
    Τρύφωνας
    Καταγράφηκε

What goes up must come down...

www.petame.gr
    coolvag
    Aeromodeller Hero Member

Ευάγγελος Κουλάδης

« Απάντηση #17 στις: Πέμπτη, 14 Ιουν 2007, 22:25:11 »

Καλό βράδυ σε Ολους

Αγαπητέ Τρύφωνα δεν καταλαβαίνω την εκρηξη σου, και το πάθος που δείχνεις σε αυτο το περιστατικό,  Εμένα προσωπικα με ενδιαφέρουν τετοιου ειδους συζητήσεις, διοτι παει το πραγμα παρακάτω, και επίσης ο Θείος απάντησε, και ο κ. Παπαδόπουλος εδωσε την καλύτερη απάντηση, ακουστηκαν πολλες απόψεις και εμένα με ενδιαφέρει αυτο μιας και ειμαι ανενταχτος και παιδι της αλάνας του ΣΕΦ  Grin Grin.

Τώρα αν ξύπνησε Pilot Haris σήμερα ναι μαλιστα ειναι αερομοντελιστής δεν κατάλαβα εσυ γιατι κάπιος ειναι περισσότερο HuhHuhHuh

Φίλε mastoras αξιαγάπητε Δημήτρη μου αρεσει ο τροπος που βλέπεις τα πράγματα  Ευγε!!!!!!!!!!!!!!!

Ενας Αερομοντελιστής

Καταγράφηκε
    Johnnie Red
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #18 στις: Πέμπτη, 14 Ιουν 2007, 22:39:04 »

Γειά σου Βαγγέλλη

Το πρόβλημα δεν είναι "ο αερομοντελιστής".......Το πρόβλημα είναι η λάθος "προσέγγιση".....με κατάλαβες τώρα;;;;
    Όταν κάποιος είναι ανένταχτος απο επιλογή του, μπράβο του. Και εγώ ήμουν ανένταχτος. Το να πετάει λάσπη όμως επειδή δεν ενδιαφέρθηκε να ενταχτεί μέχρι τώρα είναι "ΘΡΑΣΣΟΣ"........Τι του φταίει η λέσχη;;;; Την σήμερον ημέρα όλα γίνονται με το πάτημα κουμπιών....Απο ένα "τηλεφώνημα" μέχρι και συλλογή κάθε είδους πληροφόρησης.....Δηλαδή Βαγγέλλη τί πρέπει να κάνει κατα την γνώμη σου η "λέσχη";;;; Να στέλνει στον κάθε αερομοντελιστή "αντιπροσωπεία" στο σπίτι του για να του κάνει ενημέρωση;;;;;;
    Το αν ξύπνησε αερομοντελιστής είναι δικό του θέμα.....Σίγουρα όμως καταφέρθηκε με Θράσσος και ύβρεις κατά του συλλόγου και αυτό εμένα που είμαι μέλος του χρόνια με βγάζει απο τα ρούχα μου. Κατάλαβες τώρα;;;
    Αν δεν καταφερόταν έτσι σε τόσα πόστ με τόσες απαντήσεις και πληροφορίες που δώθηκαν δεν θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα.
    Εχε γειά και ελπίζω να απάντησα στα ερωτήματά σου.
    Τρύφωνας

Παραθέσεις μηνυμάτων. Pilot Haris  https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=2794.30
    Αν κάτσουμε κάτω και τα λογαριάσουμε στον αερομοντελισμό στην Ελλάδα είναι όλα σκατούλες. Από τις αντιπροσωπίες τα μαγαζιά τα μοντελοδρόμια και συγνώμη για το τελευταίο και από τον υποτιθέμενο σύλλογο αερομοντελιστών. .....................
    .... Και τότε και οι τιμές θα είναι καλές και κανείς δεν θα έχει παράπονο και στην βοήθεια που λέω μεγάλο ρόλο θα παίξει και ο “σύλλογος”  που λέμε ότι έχουμε. Αυτός μπορεί να κάνει πολλά αλλά μόνο αν αφήσουμε τις γκρίνιες αναμεταξύ μας. Οι τιμές είναι το τελευταίο πράγμα που εμποδίζει τον μοντελισμό...................................Είναι η πρώτη φορά που μπαίνω και γράφω στο forum. Αλλά επειδή βλέπω ότι ο καθένας λέει την μ…….α του είπα και εγώ να γράψω. Αν όλα αυτά που γράφουμε εμείς εδώ τα διαβάζανε στο εξωτερικό θα έβαζαν τα  ΓΕΛΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ.   

Υ.Γ. αν με αυτά που είπα στεναχωρήσω το προεδρείο του συλλόγου ζητώ συγνώμη αλλά έτσι νιώθω. Για εμένα είναι ανύπαρκτος πάντως. Δικιά μου προσωπική άποψη.
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 14 Ιουν 2007, 23:15:03 από Johnnie Red » Καταγράφηκε

www.petame.gr
    coolvag
    Aeromodeller Hero Member

Ευάγγελος Κουλάδης

« Απάντηση #19 στις: Πέμπτη, 14 Ιουν 2007, 22:56:04 »

Γεία σου Τρύφωνα  Thumbs up

Καταλαβαίνω τι λες, σιγουρα δεν ειναι ωραίο να πετάς λασπη και οτιδήποτε αλλο, απλως ειδα οτι οι υπεύθυνοι, εχουν λόγο, και γραφή πολυ καλή και βαζουν τον καθένα στην θέση του, ε αυτο είναι κατι που μου αρέσει να βλέπω διοτι ετσι αποκαθίσταται η αλήθεια, η προθεση και σιγουρα σε εμενα αφηνει κατι πολυ θετικο, δεν βλεπω δυσφημυση και φυσικα εκρηξεις σαν και τις δικές σου , εντάξει σιγουρα ανθρωποι ειμαστε δεν ειμαστε ρομποτ, αλλα η φορουμκοινωνια τα καταλαβαίνει ολα, δεν εχω κατι με κανεναν, φυσικα ουτε με εσενα, ουτε με την Ε.Α.Α, και ουτε φυσικα με τον
    Pilot Haris.

Δεν θεωρω δυσφήμιση ολη αυτη την κουβέντα εδω, ισα ισα που θεωρω οτι εχουμε ανοικτη επικοινωνια με τους φορείς και αυτο ειναι παρα πολυ καλο, για φαντάσου την δυναμη που εχει ενας απλος αερομοντελιστης π.χ εγώ, να συζητώ με τον Κ Κωνσταντακάτο, να ανταλάζουμε απόψεις και να με κερδίζει απο τις απαντήσεις του,  αυτο δεν ειναι διαφήμιση??!!!!!!!!!  τι καλύτερο που ο καλος μας  ο admin εχει στήσει αυτο το το φορουμ  Thumbs up Thumbs up Thumbs up, για δες το και ετσι  Thumbs up

Φιλικά

Βαγγέλης
    Καταγράφηκε
    Johnnie Red
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #20 στις: Πέμπτη, 14 Ιουν 2007, 23:33:10 »

Αγαπητέ βαγγέλη

Η Ε.Α.Α. και οι υπεύθυνοι που την απαρτίζουν ασφαλώς και έχουν λόγο ( και αερομοντελιστικό έργο) όπως και τα μέλη της. (Αθλητές κτλ.)
    Όταν ανοίγεις ένα πόστ (δυσφορίας) όπως είναι αυτό από τον Author (συγγραφέα) θα πρέπει πρίν αρχίσεις να γράφεις να έχεις τουλάχιστον μια άμεση σχέση με αυτό που πας να θίξεις. Η Επικεφαλίδα λοιπόν είναι Ε.Α.Α. και Μοντελιστές.
    Πως πας να γράψεις "γνώμη" όταν για αυτό που πας να γράψεις δεν έχεις ενδιαφερθεί να πάρεις μια ιδέα;;;; Δηλαδή αν εγω ήθελα να γίνω μέλος στο Χ σύλλογο αντί να επικοινωνήσω με τον σύλλογο να πάρω τις πληροφορίες μου , θα ήταν πιο πρόσφορο να πάω να συζητήσω γι αυτό με τον "περιπτερά" της γειτονιάς μου, και όταν αυτός με πήξει στις αρλούμπες να τις μεταφέρω και δυσμενώς στο φόρουμ;;;;; Αυτό είναι φορουμενταλισμός;;;;; Δηλαδή όταν εσύ θέλεις υδραυλικό παίρνεις τηλέφωνο τον ηλεκτρολόγο και όταν βλέπεις οτι η ζημιά είναι εκεί και αύριο τα βάζεις με τον Υδραυλικό;;;;; Οχι ρε φίλε Βαγγέλη....να προωθούμε το χόμπι όχι να δίνουμε και δίκιο στίς "αρλούμπες"....Νισάφι πια.....Νισάφι....
    Τρύφωνας
    Καταγράφηκε

www.petame.gr
    Κωστής Νικολάου
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #21 στις: Παρασκευή, 15 Ιουν 2007, 00:24:59 »

Χαίρεται κ από μένα

Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι μου φαίνεται λογική η αγανάκτηση αλλά πιστεύω ότι ο κάθε ένας διαβάζοντας τα posts βγάζει τα συμπεράσματά του. Πιστεύω ότι η θέση του Pilot Haris ήταν λανθασμένη αλλά επίσης πιστεύω ότι κατάλαβε το λάθος του. Δεν χρειάζεται να δίνουμε έκταση σε αντιπαραθέσεις κ διαξιφισμούς.

Στην πραγματικότητα είμαστε μια οικογένεια. Μπορεί κάποιοι από μας να κάνουν απλά το χόμπυ τους και άλλοι να ενδιαφέρονται για περισσότερα, όπως ο αθλητισμός, η εξάπλωση κτλ. Όλοι όμως είμαστε ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΤΕΣ! Ας μην φερόμαστε με μικρότητα.  devil

Φιλικά πάντα και με ηρεμία μπορούμε να λύνουμε όλα μας τα προβλήματα. Ελπίζω να λήξει το θέμα χωρίς έκτροπα...   angel

Αυτά τα λίγα από μένα  Thumbs up
    Καταγράφηκε

Αερομοντελλισμός είναι να πετάς μακριά απ'τα προβλήματα!
    Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

http://www.facebook.com/pilot.haris.5

« Απάντηση #22 στις: Τρίτη, 19 Ιουν 2007, 00:50:59 »

συγνωμη για την απουσια. δουλεια και κουραση. λοιπον.
    1) δεν ριχνο λασπη στο συλλογο και ουτε πουθενα αλλου.
    2) εχω δωση τα χαρτια μου εδω και κανενα χρονο με εναμιση σε ατομο τισ λεσχης για να με γραψη σαν μελος.δεν εχει γινει και δεν ξερω για ποιο λογο. δεν θελω να πω ονομα. που υπαρχει φορμα στο internet η καπου αλλου που μπορουμε να την κατεβασουμε εμεις που θελουμε να γραφτουμε? αν δεν κανο λαθος πρεπει να με συστησουν και 2 μελη τις λεσχης για να γραφτο?
    3) απο οτι καταλαβα για να γινει συγκεντρωση με ελικοπτερα πρεπει να ειναι ιδιωτικη προτοβουλεια. δεν μιλαμε για αγωνες. κατι σαν meeting.
    4) δεν ξυπνησα αερομοντελιστης. ασχολουμε με μοντελισμο εδω και 10 χρονια. με αμαξακη στην αρχη για πλακα. μετα ασχολιθικα με σκαφακια - heli και αεροπλανα. με τα 2 τελευταια ασχολουμε εδω και 4 χρονια. δεν εχω την εμπειρια που εχουν οι παλαιοτεροι αλλα κατι γνωριζουμε. μαλλον μερικα ατομα τους ενοχλησε που τα ειπα χιμα.αν γινει ποτε καποιο ελευθερη συναντιση να ξερεται οτι θα ειμαι εκει και θα πω τα ιδια. ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΜΕ ΚΑΚΙΑ. απλως δεν βλεπω φως στον τομεα heli απο μερια συλλογου. αποψη μου ετσι!
    5) δειται στο θεμα ΜΟΝΤΕΛΟΔΡΟΜΙΑ - νεο μοντελοδρομιο στο Λαυκο. ενα θεμα που το ξεκινισα εγω. καποιος που λετε οτι και καλα ξυπνησε αερομοντελιστης δεν βοηθαει καποιος να κατασκευασουν - οργανοσουν 1 μοντελοδρομιο. μου αρεση πολλη και τρωω πολλες ωρες για να ασχολομε με αυτο.
    6) ο συλλογος πως μπορη να βοηθηση για αυτο το μοντελοδρομιο? υπ οψιν οτι ολα αυτα που θα γινουν θα ειναι με πρωσοπικα εξοδα - εργασια και προσφορες απο τους συνχωριανους. δεν αποβλεπουμε σε οικονομικα εσοδα. μονο στην αναπτηξη του χωριου. αυτα τα λεω για να μην λεμε οτι τωρα ξυπνησα αερομοντελιστης.

ειναι πολλα αυτα που θελω να πω και δεν γραφονται και ουτε βεβαια μπορουν να λυθουν με μια συναντιση και κουβεντα. δεν πρεπει ομως καποτε να ασχολιθουμε και με το ελικοπτερο?

θα μου πειται τωρα..... ποιος εισαι εσυ ρε μεγαλε που θα κανεις μαθημα??? δικιο θα εχεται!!!
    ειμαι ενας ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΤΗΣ  που του αρεση να ειναι ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΤΗΣ
    Πυστευο  και εχω ακουσει και απο αλλλους τα ιδια παραπονα - αποριες που δεν τα λενε εδω. για τον λογο? μπορη να εχουνε καποια συμφεροντα. μπορη να μην θελουν να τους πουν - βρε μ......... τι βγηκες και λες. μπορη μπορη μπορη. μπορη και να πεφτο εξω.

ελπιζω παντος να μπορεση ο συλλογος να  μπορεση να κανονιση  καποια συναντιση και να τα πουμε απο κοντα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Υ.Γ  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΙΕΣ ΟΥΤΕ ΛΑΣΠΕΣ. ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!
    Καταγράφηκε

http://www.facebook.com/pilot.haris.5

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    alleo
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #23 στις: Τρίτη, 19 Ιουν 2007, 08:42:44 »

Ρώτησε  τον  Γιώργο  στο  Λαύκο,  και  θα  σου  πει,  πως.
    Καταγράφηκε

Αλέκος Λεονταρίτης
    mc90606
    Aeromodeller Full Member

6938430125

« Απάντηση #24 στις: Τρίτη, 19 Ιουν 2007, 09:38:44 »

παντως εχει ευθυνες και η ΕΑΑ γιατι οταν ηταν να κλεισουν τα σπατα αλλα και μετα αντι να βρει ενα χωρο και να στησει εκ νεου το μοντελοδρομιο, εστελνε αεραθλητες σε πολυδαπανα ταξιδια για αγωνες του εξωτερικου (τελευταιες θεσεις κατα κανονα)
    Καταγράφηκε

6938430125
    dapan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #25 στις: Τρίτη, 19 Ιουν 2007, 09:57:27 »

3) απο οτι καταλαβα για να γινει συγκεντρωση με ελικοπτερα πρεπει να ειναι ιδιωτικη προτοβουλεια. δεν μιλαμε για αγωνες. κατι σαν meeting.

Αν δεν σε κάλυψε η απάντηση μου για της έξι Πανελλήνιες συναντήσεις ελικοπτέρων και της αποδίδεις σε ιδιωτική πρωτοβουλία τότε πραγματικά έχουμε πρόβλημα συνεννόησης... και νομίζω όχι μόνο με μένα...

dapan
    Καταγράφηκε

Όποιος μαθαίνει από τα λάθη του είναι έξυπνος,
    όποιος μαθαινει από τα λάθη των άλλων είναι σοφός
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #26 στις: Τρίτη, 19 Ιουν 2007, 12:22:26 »

Θα επαναλάβω ένα χιλιοειπωμένο μήνυμα.

Η Ε.Α.Α. διοικείται από αιρετό πενταμελές συμβούλιο, που ελέγχεται από την συνέλευση των μελών, και μόνον από αυτή.

Οιαδήποτε προσπάθεια κριτικής, κατηγορίας, παραπόνου, ή ελέγχου των πράξεων του παρόντος ή των παρελθόντων Δ.Σ. της Ε.Α.Α. από άτομα (επώνυμα ή ανώνυμα) που δεν έχουν καμία σχέση με το σωματείο, εκτός του ότι είναι άτοπη, όσο και ύποπτη, προκαλεί κυρίως θυμηδία.

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    mc90606
    Aeromodeller Full Member

6938430125

« Απάντηση #27 στις: Τρίτη, 19 Ιουν 2007, 21:12:27 »

TEST
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 28 Ιουν 2007, 23:49:33 από mc90606 » Καταγράφηκε

6938430125
    mrkaza
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #28 στις: Τρίτη, 19 Ιουν 2007, 22:10:58 »

Αν και διαφωνώ σε πολλά απο το στυλ απαντησεων την μανια για τυπικότητα  και αλλα πολλα  για να μην πω σχεδων στα παντα .

Αλλα μονο και μονο οτι παρα τα δικαστήρια αντι να πει ενα άντε γα*****τε  ( Συγνωμη αλλα ετσι νιωθω οτι πρεπει να το  πω)  εσεις η λέσχη τα μοντέλα σας παίρνω τι γνωση μου αφηνω την λεσχη & κανω το hobby μου βοηθαω οποιον μου τι ζητηση χωρις να ασχολουμε αλλο με εσας τους μαθητες και τους δηθεν φιλους , αλλα καθησε και εγραψε βιβλιο για τον αερομεντελισμο και συνεχίζει να ασχολιτε μαζι με αυτους που τον κυνιγησαν , Οφειλουμε να μην τον κατηγορουμε και για αυτο αλλα να του σταθουνε οι παλαιοί τουλαχιστον που εμαθαν πολλα παο αυτον  .

οπως ειπα και αλου διαβαζω ιστορια για να μην κανω λαθη που εκαναν αλλοι , αν και τα κανω απο υπερβολικό ζηλω ισως .

« Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 20 Ιουν 2007, 00:13:08 από mrkaza » Καταγράφηκε

mc90606
    Aeromodeller Full Member

6938430125

« Απάντηση #29 στις: Τρίτη, 19 Ιουν 2007, 22:36:24 »

μα εγω δεν κατηγορησα κανεναν παιδια απλα ειπα οτι κατα τη γνωμη μου ηταν λαθος η πολιτικη της μη εξευρεσης χωρου το λαθος αυτο δε το χρεωσα στον κυριο Γιαννη φυσικα αλλα στο συνολο της ΕΑΑ ωστοσο μια παρατηρηση εκανα τιποτα περισσοτερο. Αυτο δε σημαινει ομως κιολας οτι ανηκω σε σκοτεινους κυκλους και δρω υποχθονια... απλα θεωρησα οτι η απαντηση που μου δοθηκε ηταν σαν ανακοινωση πολιτικου κομματος. τελος παντων ας μη δωσουμε συνεχεια δεν υπαρχει λογος να παρελθοντολογουμε. Η διοικηση της ΕΑΑ ακολουθει μια πολιτικη της ενισχυσης του αθλητικου χαρακτηρα του σωματειου ειναι μια πολιτικη που προφανως βρισκει συμφωνους τη πλειοψηφια των μελων της οποτε νομιζω πως δεν εχουμε δικαιωμα να την κριτικαρουμε. αυτα για να δωθει ενα τελος στη συζητηση
    Καταγράφηκε

6938430125
    Σελίδες: 1 [2] 3 4 5 ... 7     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Σύλλογοι Αερομοντελισμού (Συντονιστές: Γιάννης Παξιμαδάκης, andreas)  |  Θέμα: Ε.Α.Α & ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΕΣ
    Μεταπήδηση σε: