Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.794 μηνύματα σε 12.387 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 20:35:43

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 20:35:43

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 18:50]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:07]

[Σήμερα στις 03:41]

[Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 14:35:59]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309794
    Σύνολο θεμάτων: 12387
    Online σήμερα: 139
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 5
    Επισκέπτες: 83
    Συνολικά: 88
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 13 14 15 [16] 17 18 19 ... 22     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Tarot FBL Controller  (Αναγνώστηκε 63692 φορές)
    ilias
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #225 στις: Παρασκευή, 31 Μαΐ 2013, 10:04:51 »

ισως να μην το διατυπωσα σωστα. Εχοντας σταθερο βημα στο κεντρικο στροφειο να υπαρχει σταθερο βημα και στην ουρα τετοιο ωστε να κραταει το ελικοπτερο σταθερο χωρις την χρηση του rudder και μονο οταν κουναμε το στικ να αλλαζει βημα. Το ολο σκεπτικο ειναι γιατι ως αρχαριος θα μου ειναι ακομα πιο δυσκολο να εχω φουλ στροφες στο μοτερ και να παιζω με αρνητικες η θετικες μοιρες στα blades
    Καταγράφηκε

Velox 26cc
    Last down xxxl
    PrecisionAerobatics Addiction
    Polaris seaplane
    Bard glider
    TopModel CZ Stinger
    Pilot Q.B. 10L
    Tarot 450PRO V2 Flybarless
    ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
    Bladedancer
    Aeromodeller Sr. Member

Θέλω να πετάξω τώρα!!!!

« Απάντηση #226 στις: Παρασκευή, 31 Μαΐ 2013, 10:24:38 »

ισως να μην το διατυπωσα σωστα. Εχοντας σταθερο βημα στο κεντρικο στροφειο να υπαρχει σταθερο βημα και στην ουρα τετοιο ωστε να κραταει το ελικοπτερο σταθερο χωρις την χρηση του rudder και μονο οταν κουναμε το στικ να αλλαζει βημα. Το ολο σκεπτικο ειναι γιατι ως αρχαριος θα μου ειναι ακομα πιο δυσκολο να εχω φουλ στροφες στο μοτερ και να παιζω με αρνητικες η θετικες μοιρες στα blades

Αυτό σου εξηγώ και εγώ. Δεν γίνεται να είναι σταθερό το βήμα στην ουρά.
    Αν κάνεις σταθερό βήμα στο κεντρικό στροφείο το ε/π θα ανεβοκατεβαίνει γιατί θα αλλάζουν οι στροφές. (όπως στο Lama)
    Με την ίδια λογική αν έχεις σταθερό βήμα στην ουρά ανάλογα με τις στροφές που θα δίνεις για να ανέβει ή να κατέβει θα αλλάζει πορεία και η ουρά.
    Ο Fbl controler για να είναι η ουρά σου σταθερή θα προσαρμόζει το βήμα της ουράς σε συνάρτηση με τις στροφές που θα δίνεις εσύ με το γκάζι.
    Το αποτέλεσμα θα είναι σαν να έχεις σταθερό βήμα και θα ελέγχεις εσύ μετά την ουρά με το στικ του rudder.
    Μην συνδέεις το ότι θα έχεις σταθερές μοίρες στο κεντρικό στροφείο ότι θα επηρεάζει και την ουρά. Είναι τελείως διαφορετικά πράγματα.
    Η ουρά επηρεάζεται από τις αλλαγές στις στροφές του κεντρικού στροφείο και όχι από τις μοίρες.
    Αν ήταν σταθερό το βήμα στην ουρά μόλις θα γκάζωνες για να ανέβεις θα τράβαγε περισσότερο η ουρά και το αντίθετο.
    Επίσης κατα την γνώμη μου δεν θα πρέπει να κάνεις σταθερό το στροφείο. βάλε μία ομαλή καμπύλη και θα πετάει πολύ καλύτερα. 
    Δεν θα καταλάβεις διαφορά. Πάλι το ε/π με το γκάζι θα ανεβαίνει και όταν κόβεις θα κατεβαίνει.
    Μην σε φοβίζουν αυτά. Αυτά περισσότερο σε βοηθάνε στην πτήση παρά στην δυσκολεύουν.
    Καταγράφηκε

Trex 100 ~ Trex 450 pro v2 BeastX ~ Futaba T7C
    ilias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #227 στις: Παρασκευή, 31 Μαΐ 2013, 11:19:41 »

Ησουν κατανοητος.Αρα το στικ του γκαζιου θα ειναι παλι στην κατω θεση και οχι στο κεντρο και καθως θα αυξανονται οι στροφες θα αυξανεται και το βημα του στροφειου;
    Καταγράφηκε

Velox 26cc
    Last down xxxl
    Polaris seaplane
    Bard glider
    TopModel CZ Stinger
    Pilot Q.B. 10L
    Bladedancer
    Aeromodeller Sr. Member

Θέλω να πετάξω τώρα!!!!

« Απάντηση #228 στις: Παρασκευή, 31 Μαΐ 2013, 11:43:11 »

Ησουν κατανοητος.Αρα το στικ του γκαζιου θα ειναι παλι στην κατω θεση και οχι στο κεντρο και καθως θα αυξανονται οι στροφες θα αυξανεται και το βημα του στροφειου;

Σε νορμάλ ναι. Το γκάζι ξεκινάει απο το τέρμα κάτω με 0 στροφές και ανεβαίνοντας ανεβάζει και στροφές. Ταυτόχρονα το γκάζι κάνει δύο δουλειές. Αλλάζει και μοίρες στο στροφείο.
    Απο  τέρμα κάτω γκάζι έχουμε αρνητικές μοίρες, Όχι πολλές 4 με 6 μοίρες για να κρατάει το ε/π κάτω ώσπου να πάρει στροφές. Στο κέντρο του γκαζιού και αφού οι στροφές έχουν ανέβει έχεις 0 μοίρες ή λίγες θετικές και από εκεί και πάνω ανεβαίνουν οι στροφές και μαζί και οι θετικές μοίρες.
    Δηλαδή στο δικό μου για νορμάλ πτύση το γκάζι είναι:

1/5 τέρμα κάτω, 3/5 μέση, 5/5 τέρμα πάνω.

θέση στίκ γκαζιου    1/5      2/5      3/5      4/5      5/5
    καμπύλη γκαζιού     0%     35%     60%    70%     80%
    καμπύλη μοιρών      30%   40%     50%    75%    100%

το γκάζι ξεκινάει από 0 και φτάνει μέχρι 80% γιατί δεν θέλω πολλές στροφές και στο 100% θα ήταν πάρα πολλές. Απ'ο ε/π σε ε/π και ανάλογα τα γρανάζια αυτό αλλάζει.
    Οι μοίρες ξεκινούν από 30% και όχι απ 0% γιατί στο 0% έχουμε φουλ αρνητικές και δεν χρειάζεται και ανεβαίνουν μέχρι 100% φουλ +12 μοίρες. Ώστε όταν χρειαστεί το ε/π να ανέβει γρήγορα για να αποφύγεις κάποια πτώση ή ατύχημα χρειάζεται.
    Οι καμπύλες είναι θέμα γούστου. Μπορείς να τις κάνεις ομαλές για να μην σε φοβίζουν ή πολύ απότομες για γρήγορα κόλπα.
    Τα ποσοστά που σου λέω είναι για Futaba.
    Καταγράφηκε

Trex 100 ~ Trex 450 pro v2 BeastX ~ Futaba T7C
    ilias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #229 στις: Παρασκευή, 31 Μαΐ 2013, 11:52:03 »

ευχαριστω πολυ για το μηνυμα
    Καταγράφηκε

Velox 26cc
    Last down xxxl
    Polaris seaplane
    Bard glider
    TopModel CZ Stinger
    Pilot Q.B. 10L
    AlexVag
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #230 στις: Τρίτη, 10 Σεπ 2013, 21:37:37 »

Επειδη προκειται να στησω και εγω σε λιγες μερες ενα tarot 450 με zyxsα ηθελα να ρωτησω λιγο κατι που με απασχολει και δεν μπορω να βρω απαντηση. Δεν εχω καταλαβαι τη σειρα των βηματων για να ολοκληρωσουμε τις ρυθμισεις. Τι εννοω?

Αφου λοιπον δεσουμε το ελικοπτερο και τοποθετησουμε και συνδεσουμε τα παντα μετα τι κανουμε? Βασικα συνδεουμε τα σερβο πριν ρυθμισουμε τον τυπο των σερβο στο zyx?

Χρησιμοποιουμε subtrims απο την τ/κ για να ρυθμισουμε τα σερβο σε 90 μοιρες? Αλλαζουμε το μηκος των συνδεσμων για να εχουμε 0 μοιρες στο 1/2 του γκαζιου?  Ανοιγουμε την τκ για να ισιωσουμε το swash? ρυθμιζουμε τα travel adjust των σερβο για να εχουμε ισιο swash σε low και up stick?

Δηλαδη τι πρεπει να κανουμε ΠΡΙΝ συνδεσουμε του zyx με το pc και ακολουθησουμε τον οδηγο? Ρωταω επειδη ειδα σε φωτο οτι το travel adjust πχ ρυθμιζεται απο τον οδηγο.
    ευχαριστω
    Καταγράφηκε
    Fer De Lance
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #231 στις: Τρίτη, 10 Σεπ 2013, 22:42:35 »

Επειδη προκειται να στησω και εγω σε λιγες μερες ενα tarot 450 με zyxsα ηθελα να ρωτησω λιγο κατι που με απασχολει και δεν μπορω να βρω απαντηση. Δεν εχω καταλαβαι τη σειρα των βηματων για να ολοκληρωσουμε τις ρυθμισεις. Τι εννοω?

Αφου λοιπον δεσουμε το ελικοπτερο και τοποθετησουμε και συνδεσουμε τα παντα μετα τι κανουμε? Βασικα συνδεουμε τα σερβο πριν ρυθμισουμε τον τυπο των σερβο στο zyx?

Χρησιμοποιουμε subtrims απο την τ/κ για να ρυθμισουμε τα σερβο σε 90 μοιρες? Αλλαζουμε το μηκος των συνδεσμων για να εχουμε 0 μοιρες στο 1/2 του γκαζιου?  Ανοιγουμε την τκ για να ισιωσουμε το swash? ρυθμιζουμε τα travel adjust των σερβο για να εχουμε ισιο swash σε low και up stick?

Δηλαδη τι πρεπει να κανουμε ΠΡΙΝ συνδεσουμε του zyx με το pc και ακολουθησουμε τον οδηγο? Ρωταω επειδη ειδα σε φωτο οτι το travel adjust πχ ρυθμιζεται απο τον οδηγο.
    ευχαριστω

Αυτό με την σύνδεση των σέρβο, πριν ρυθμίσουμε το ΖΥΧ, είναι πολύ καλή ερώτηση... δεν θυμάμαι τι έκανα εγώ, όμως μπορείς να τρέξεις τον οδηγό ρυθμίσεων και χωρίς να είναι συνδεδεμένα τα σέρβο επάνω, οπότε μπορείς πρώτα να επιλέξεις τον τύπο τους, και μετά να τα συνδέσεις. Επίσης δεν είναι ανάγκη να τρέξεις τον οδηγό ρυθμίσεων μέχρι τέλους, μπορείς να φτάσεις μόνον μέχρι τις σελίδες που σε ενδιαφέρουν κάθε φορά.

Για τα υπόλοιπα τώρα. Για κάθε σέρβο, έχει τριμς χωριστά και το πρόγραμμα. Αυτά χρησιμοποίησα. Ναι, πείραξα το μήκος τον συνδέσμων όπου χρειαζόταν για να έχω όσο μπορώ μηδέν στο κέντρο. Τις λεπτοδουλειές, τις έκανα με τα τριμς του προγράμματος.

Για το swash δεν κατάλαβα την ερώτηση. Εγώ πάντως όλες τις ρυθμίσεις τις κάνω με την τηλεκατεύθυνση ανοιχτή. Θέλω να βλέπω τι φτιάχνω σε ζωντανή μετάδοση. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ να βγάζεις τα καλώδια από το μοτέρ.

Όσο για το travel adjust από την τηλεκατεύθυνση, το χρησιμοποίησα μόνον για να αυξήσω λίγο της ταχύτητα της πιρουέτας, ανεβάζοντας την τιμή στο 125% για το rudder, και επίσης μείωσα και λίγο το pitch στο 90%. Άλλη διόρθωση δεν είδα να έχω κάνει στα travel adjust, και λογικό μου φαίνεται, άμα ρυθμίσεις σωστά το 0 στο κέντρο, και είναι κάθετα τα μπρατσάκια στις ντίζες, γιατί να χρειαστείς να πειράξεις επιλεκτικά το ένα ή το άλλο άκρο;

Αυτά.. ελπίζω να κατάλαβα σωστά αυτά που ρώτησες, αλλά σίγουρα θα επέμβουν και πολύ εμπειρότεροι από εμένα έτσι και αλλιώς.
    Καταγράφηκε
    AlexVag
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #232 στις: Τετάρτη, 11 Σεπ 2013, 11:39:53 »

Ευχαριστω για την απαντηση. Αυτο που δεν καταλαβα, δηλαδη αν βαλω subtrims απο το προγραμμα της tarot και μπω στο μενου των subtrims απο την τ/κ οι τιμες θα ειναι 0 η θα φαινονται τα subtrims? Αυτο που λεω για το swash ειναι οτι εσυ μπορει να το εχεις "ισιωσει" στο 50% του γκαζιου αλλα πρεπει να το τσεκαρεις και στο φουλ γκαζι και στο 0 γκαζι για να δεις εαν ειναι ισιο. Εαν καποιο σερβο κανει καποια παραπανω κινησω η λιγοτερη τοτε το swash δεν θα ειναι ισιο σε αυτες τις ακραιες θεσεις και πρεπει να διορθωθει απο το travel adjust. Δηλαδη εστω οτι δεν εχω συνδεσει τα σερβο, μπαινω στον οδηγο και τσεκαρω το ειδος των σερβο και μετα βγαινω. Πριν μπω ξανα στον οδηγο και τον ολοκληρωσω τι θα πρεπει να εχω ρυθμισει μηχανικα και τι απο την τ/κ?
    Καταγράφηκε
    Fer De Lance
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #233 στις: Τετάρτη, 11 Σεπ 2013, 15:32:59 »

Ευχαριστω για την απαντηση. Αυτο που δεν καταλαβα, δηλαδη αν βαλω subtrims απο το προγραμμα της tarot και μπω στο μενου των subtrims απο την τ/κ οι τιμες θα ειναι 0 η θα φαινονται τα subtrims? Αυτο που λεω για το swash ειναι οτι εσυ μπορει να το εχεις "ισιωσει" στο 50% του γκαζιου αλλα πρεπει να το τσεκαρεις και στο φουλ γκαζι και στο 0 γκαζι για να δεις εαν ειναι ισιο. Εαν καποιο σερβο κανει καποια παραπανω κινησω η λιγοτερη τοτε το swash δεν θα ειναι ισιο σε αυτες τις ακραιες θεσεις και πρεπει να διορθωθει απο το travel adjust. Δηλαδη εστω οτι δεν εχω συνδεσει τα σερβο, μπαινω στον οδηγο και τσεκαρω το ειδος των σερβο και μετα βγαινω. Πριν μπω ξανα στον οδηγο και τον ολοκληρωσω τι θα πρεπει να εχω ρυθμισει μηχανικα και τι απο την τ/κ?

Ναι, αν βάλεις subtrims από το πρόγραμμα, οι τιμές στην τηλεκατεύθυνση θα φαίνονται μηδέν.

Εγώ όλα μαζί τα έκανα με την τηλεκατεύθυνηση ανοιχτή και το ΖΥΧ συνδεδεμένο (εκτός ίσως από την δήλωση που τύπου των σέρβο). Μετά άμα δεν έχεις την τηλεκατεύθυνση ανοιχτή, και το σέρβο βαλμένα στο ΖΥΧ, πως θα βλέπεις αν έχεις ακριβώς το μισό γκάζι ανοιχτό, για να ρυθμίσεις το σέρβο; Με το μάτι μπορεί να κάνει λάθος και να είσαι 2-3% πάνω - κάτω, ενώ το πρόγραμμα σου δείχνει πότε είσαι πράγματι ακριβώς στο μηδέν. Το πρόγραμμα σου δείχνει γραφικά και το γκάζι, και το Pitch και όλα, οπότε εγώ το βρήκα λογικό και σωστό να έχω ανοιχτή την τηλεκατεύθυνση ταυτόχρονα με την σύνδεση και ρύθμιση του ΖΥΧ. Αυτό με το swash δεν μου έτυχε να έχω τέτοιο πρόβλημα, οπότε δεν ξέρω. Για το σέρβο της ουράς πάντως έχει ξεχωριστή επιλογή που ρυθμίζεις πόσο αριστερά και πόσο δεξιά θα πηγαίνει.
    Καταγράφηκε
    AlexVag
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #234 στις: Δευτέρα, 30 Σεπ 2013, 23:08:51 »

Καλησπερα,
    Προσπαθω και εγω πελον να σεταρω το zyx και ειχα το εξης προβλημα. Στην πρωτη οθονη που σου ζηταει να ρυθμισεις τα sub trims απο την τ/κ για να εχεις 0 input σε ολα τα καναλια και μετα πρεπει να ρυθμισεις το travel adjust ωστε να εχεις 100% κινηση σε μεγιστη κινηση των στικ δεν μπορω να κανω τις παραπανω ρυθμισεις στο καναλι του gyro. Εχω σε ολα τα καναλια 0 στο κεντρο και 100% στις ακραιες θεσεις ενω εαν ρυθμισω μεσω της τ/κ το gyro στο 36% στο μονιτορ του προγραμματος αντι να δω -36% βλεπω -39. Και οταν ρυθμιζω το gyro απο την τ/κ στο 50% αντι να δω 0% στο μονιτορ του προγραμματος βλεπω -4%. Πως μπορω να το καλιμπραρω και αυτο? Δοκιμασα και subtrims στο καναλι του gyro και τραβελ ατζαστ αλλα τιποτα. Εχω μια dx6i καιχρησιμοποιω το προγραμμα απο αυτη τη σελιδα http://fbl.net.nz/ που το εχει μεταφρασει στα Ελληνικα καποιος απο το φορουμ. Η καρτελα για την οποια μιλαω ειναι εδω http://fbl.net.nz/screenshots (Η setup monitor).
    Ευχαριστω
    Καταγράφηκε
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #235 στις: Τρίτη, 1 Οκτ 2013, 01:22:20 »

Σε αυτή την φωτό λέει για Spektrum 7 τι ποσοστό θα βάλεις στην τ/κ στο gyro, πιστεύω
    ότι θα κάνει και για την 6άρα!!!  Wink

* 3zer4zzbr.jpg (68.93 KB, 800x546 - εμφανίστηκε 253 φορές.)
    Καταγράφηκε
    AlexVag
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #236 στις: Τρίτη, 1 Οκτ 2013, 12:05:18 »

Ευχαριστω για την απαντηση.
    Τη λυση την βρηκα εχθες το βραδυ κατα τη 1 γιατι ειχα σκυλιασει απο το κακο μου. Τελικα οταν σου λεει να βαλεις 36% δεν εννοει απο την τ/κ αλλα ουσιαστικα σου λεει βαλε την αντιστοιχη τιμη στην τ/κ ωστε στη μπατα του προγραμματος να εχεις 36%. Δεν υπαρχει καποια αντιστοιχεια αναμεσα στην τιμη της τ/κ και της μπαρας του προγραμματος. Και οντως οι τιμες στην τ/κ βγαινουν σχεδον ιδιες με αυτες της φωτο. Αν και η συγκεκριμενη φωτο δεν υπηρχε στο "ελληνικο" προγραμμα, ωστοσο την ειχα δει γιατι χρησιμοποιησα το γνωσιο για να αναβαθμισω το zyx.
    ΥΓ. Για να πατησω το κουμπι και ταυτοχρονα να δωσω ρευμα στο zyx ωστε να ειναι ετοιμο για αναβαθμιση χρειαστηκα και τα χερια μου και τα ποδια μου. Δεν βρηκαν κανενα πιο ευκολο τροπο?
    Καταγράφηκε
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #237 στις: Τρίτη, 1 Οκτ 2013, 15:57:46 »

Ακριβώς έτσι Alex, για αυτό και εγώ αναφέρθηκα μόνο στα ποσοστά που βάζεις στην τ/κ!!!  Wink
    Καταγράφηκε
    AlexVag
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #238 στις: Κυριακή, 6 Οκτ 2013, 21:29:16 »

Σημερα λοιπον εστησα και ρυθμισα το ε/π. Αλλα αυτο που βλεπω ειναι οτι οταν το βαζω πανω στο τραπεζι ανοιγω την τ/κ και δινω ρευμα τα σερβο κουνιουντια απο μονα τους σιγα σιγα. Δλδ απο εκει που το swash ειναι ισιο μεσα σε 1 λεπτο ισως και λιγοτερο εχει στραβωσει χωρις να κανω εγω τιποτα. Ειναι λογικο? Τι μπορει να φταιει? Με βλεπω να κουραζομαι αρκετα μεχρι να το τελειωσω τελικα. Επισης αν αλλαξω θεση στο διακοπτη του gyro το swash επανερχεται στην ευθεια και μετα αρχιζει παλι να στραβωνει. Ειναι το πρωτο ε/π που στηνω και ειμαι λιγο ψαρωμενος.
    Καταγράφηκε
    Fer De Lance
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #239 στις: Κυριακή, 6 Οκτ 2013, 22:10:09 »

Μπας και το ΖΥΧ που πήρες έχει μέσα γυροσκόπιο από 130Χ???  Grin Πλάκα κάνω, αλλά πράγματι αυτό συμβαίνει σε μερικά 130Χ.

Λοιπόν, το πιο πιθανό, και αν συνεχώς το swash πάει πάντα προς την ίδια κατεύθυνση, είναι ότι έχει μπει subtrim σε κάποιες κινήσεις στην τηλεκατεύθυνση. Μια ιδέα λέω...
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 ... 13 14 15 [16] 17 18 19 ... 22     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα ηλεκτρικά (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: Tarot FBL Controller
    Μεταπήδηση σε: