chrsriea
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #60 στις: Τετάρτη, 16 Μαΐ 2012, 21:08:09 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
GOBLIN 700 carbon Goblin 380
|
|
|
chrsriea
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #61 στις: Τετάρτη, 16 Μαΐ 2012, 21:09:36 » |
|
Καμπύλη έχω 0 45 75 75 80
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
billiano
|
 |
« Απάντηση #62 στις: Τετάρτη, 16 Μαΐ 2012, 21:15:13 » |
|
Το εχεις προγραμματισει σε governor ή σε airplane mode?
Επισης αν δεν ακουμπαει το pinion στο main gear και περιστραφει το μοτερ μονο του εχει κραδασμο?
Εχεις πμ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Sponsored Απο Την Τσεπη Μου.....Και τα Λεφτα Απο Τα Καλαντα Γιατι Με Συμπαθει Η Γειτονια.....
|
|
|
|
thomasprevere
|
 |
« Απάντηση #63 στις: Τετάρτη, 16 Μαΐ 2012, 21:17:54 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
thomasprevere
|
 |
« Απάντηση #64 στις: Τετάρτη, 16 Μαΐ 2012, 21:35:13 » |
|
αφου λεει και ειδαμε σε βιντεο οτι χωρις tail blades δεν κανει τιποτα!! τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβετε η δεν θελετε?  τι καμπυλες, governor και μ .....ς !!! μηχανικα το ελικοπτερο εχει προβλημα και αυτο το προβλημα βρισκεται στην ουρα, το οτι ειμαι σχετικα πιο νεος μοντελιστης δεν σημαινει οτι δεν βλεπω και δεν ακουω!! στο βιντεο φαινετε ,απο τον κραδασμο φευγει η ουρα και στις 2 περιπτωσεις οχι απο μικρο ποσοστο gain!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
billiano
|
 |
« Απάντηση #65 στις: Τετάρτη, 16 Μαΐ 2012, 21:44:16 » |
|
Θωμα δεν εχεις δικιο. Μαλλον ειναι το governor gain. Δηλαδη επειδη το παλικαρι δεν εχει καρτα προγραμματισμου, το ESC ισως ειναι σε governor mode και αυτος βαζει τιμες σε καμπυλη λες και ειναι σε airplane mode ,αυτο στο λεω γιατι και ο ιδιος δεν ξερει σε τι ειναι. Γι'αυτο χτυπαει η ουρα.Αρα οχι μηχανικο αλλα σετ απ προβλημα. μηχανικα το ελικοπτερο εχει προβλημα και αυτο το προβλημα βρισκεται στην ουρα, το οτι ειμαι σχετικα πιο νεος μοντελιστης δεν σημαινει οτι δεν βλεπω και δεν ακουω!!
Για να ξερεις λεει ενα πραγμα που δεν μπορεις να αγορασεις ειναι η εμπειρια.Ολοι ρωταμε και μαθαινουμε. Σε λιγο θα ξερουμε. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Sponsored Απο Την Τσεπη Μου.....Και τα Λεφτα Απο Τα Καλαντα Γιατι Με Συμπαθει Η Γειτονια.....
|
|
|
|
thomasprevere
|
 |
« Απάντηση #66 στις: Τετάρτη, 16 Μαΐ 2012, 21:59:10 » |
|
η ουρα του παντως δεν χτυπαει για να φταει το esc, ΔΟΝΗΣΗ εχει! εγω ρωτησα, εμαθα, βλεπω και ακουω και συν οτι αυτο το αντιμετωπισα προσφατα και βλεπω τι φταιει! το θεμα ειναι να το φτιαξει αλλα μην τον απομακρυνουμε απο το προβλημα και το λυσει ολο το 500 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
thomasprevere
|
 |
« Απάντηση #67 στις: Τετάρτη, 16 Μαΐ 2012, 22:02:54 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
chrsriea
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #68 στις: Τετάρτη, 16 Μαΐ 2012, 22:10:00 » |
|
Billiano έκανα αυτό που μου είπες και κουρεψε Το main gear
Έβαλα σταθερή καμπύλη 45
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
chrsriea
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #69 στις: Τετάρτη, 16 Μαΐ 2012, 22:22:47 » |
|
Θωμά συμφωνώ μαζί σου ότι είναι δόνηση Αλλα τα blades είναι ζυγισμενα απο που προέρχεται;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
billiano
|
 |
« Απάντηση #70 στις: Τετάρτη, 16 Μαΐ 2012, 22:23:08 » |
|
Χρηστο σου ειπα. Ειτε σφιχτο ειτε χαλαρο θα στο κουρεψει. Τωρα το σφιχτο ή χαλαρο οπως το ερμηνευεις βαζουμε χαρτακι διπλο Α4 και παταμε το πινιον με δυναμη πανω στο main gear. Αλλιως εφημεριδα διπλη και το παταμε χαλαρα.
Καταρχην το αγορασες απο καποιον και δεν ξερεις πως ειναι σεταρισμενο.Και η λογικη λεει να διαβασεις το manual και να το προγραμματισεις. Αρα δεν εχει ουτε soft start.
Δεν ειναι κανενας Πυθεια αμα και εσυ δεν ξερεις τι εχεις στα χερια σου.
Λοιπον βαλτο αμα θελεις στο κτελ αυριο θα στο φτιαξω και στο στελνω (και εγω Futaba εχω)
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
billiano
|
 |
« Απάντηση #71 στις: Τετάρτη, 16 Μαΐ 2012, 22:31:24 » |
|
Αλλιως δεν υπαρχει αλλη λυση και φταιει το tail hub δεν εχει τρυπηθει στο κεντρο 'η τα tail grips δεν εχουν το ιδιο βαρος.
Σου προτεινα λυση..Κτελ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
thomasprevere
|
 |
« Απάντηση #72 στις: Τετάρτη, 16 Μαΐ 2012, 22:39:50 » |
|
Θωμά συμφωνώ μαζί σου ότι είναι δόνηση Αλλα τα blades είναι ζυγισμενα απο που προέρχεται;
σου ειπα τι να κανεις ,ελπιζω να μην χαλασες και τιποτα αλλο και να ειναι το 500 οπως το δαμε στα βιντεο! αμα δεν τα καταφερεις... ΚΤΕΛ 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
chrsriea
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #73 στις: Τετάρτη, 16 Μαΐ 2012, 22:41:18 » |
|
Έχω δυο grip Kai hub αποκλείεται και τα δυο να είναι Χαλασμενα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
thomasprevere
|
 |
« Απάντηση #74 στις: Τετάρτη, 16 Μαΐ 2012, 22:45:32 » |
|
εχεις αλλο main gear,βαλτο οπως σου ειπε ο billiano, αν εχεις αλλα tail blade βαλτα και βαλε και την καμπυλη οπως την ειχες και κανε δοκιμη
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|