200-300A θελει η μιζα.το ξερω.εγω ελεγα το αλλο σταρτερ που ειναι οταν πεφτει η μπαταρια και μπαινει στην μπριζα!
καλα αυτα τα σχεδια αλλα....
1)ασ μου εξηγησει καποιος τι χρειαζεται ο αερομοντελλιστης την συμμετρικη τροφοδοσια
2)τυπομενο για αυτα?

3)ειπαμε κατι απλο για ασχετους με πολλα αμπερ φτηνο και να κανει δουλεια.εαν θελετε τροφο με σταθεροτητα 0,0000000001% συμμετρικο να σας το στειλω και αν το φτιαξει κανεις αρχαριος εγω θα κατσω να......
4)χαρακτηριστικα για αυτα τα τροφοδοτικα???
5)και τελος δεν νομιζω να ειναι και πολλα αμπερ αυτα τα τροφοδοτικα η εγω δεν τα βλεπω καλα.
dapan,καθε lm350 κανει για 5Α.βαζεις 4 εχεις 20Α.παιρνεις εναν μεγαλο μετασχηματιστη για 20Α και μια γεφυρα και εισαι οκ
ειναι ενα απλο σχεδιο για αρχαριο που μπορει να το φτιαξει συμφωνα με τις αναγκες του.εαν το κανει και λιγο προσεγμενο με εναν τοροειδη μετασχηματιστη για παραδειγμα και με οργανακια κτλ.κτλ θα βγει και μικρο και ομορφο.ειπα και στην αρχη οτι θα του βγει ακριβοτερο απο ενα ετοιμο.σιγουρα.
εγω απο την στιγμη που ηξερα πως να το φτιαξω το εκανα μονος μου και μου αρεσε.επιδη ειναι πολυ απολοο θα ελεγα να το προσπαθησετε και εσεις.
κανε μια ερευνα αγορας και αμα δεις οτι στα λεφτα εισαι οκ εδω ειμαστε για την βοηθεια