Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.839 μηνύματα σε 12.389 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 17:55:27

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 17:55:27

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 00:40]

[Χθες στις 22:45]

από CMarkop
    [Χθες στις 19:35]

[Χθες στις 08:57]

από Markhelis
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 23:54:02]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309839
    Σύνολο θεμάτων: 12389
    Online σήμερα: 195
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 107
    Συνολικά: 108
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 2 [3] 4     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Γιάννης Ζ. - Αίτηση διαγραφής  (Αναγνώστηκε 14146 φορές)
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

AKA "agridoc"

« Απάντηση #30 στις: Σάββατο, 19 Μαΐ 2007, 10:12:34 »

Thumbs up
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #31 στις: Σάββατο, 19 Μαΐ 2007, 12:59:08 »

Βασιλη καλημερα . Θα κανω παράθεση μερικες φρασεις απο το ποστ σου , να για μπορεσω να σας δωσω να καταλάβετε οτι αυτο που συμβαινει εδω ειναι ενα μικρο παραδειγμα απο τους κινδύνους που αντιμετωπίζει καθημερινα η κοινωνια μας , η δημοκρατια γενικα , αλλα και οι απλοι ανθρωποι που γινονται έρμαια τρελλων εξουσιαστων , για να μην πω τιποτα περισσότερο  που πλασαρουν "γη και υδωρ " με σκοπο να αποπροσανατολίσουν τον νου , την σκεψη , και στο τελος την ελευθερια του ανθρώπου .

Τετοιοι ανθρωποι υπαρχουν σε ολον τον κοσμο υπήρχαν   στο παρεθλον αλλα και θα υπαρχουν  και στο μελλον . Προσπαθουν σιγα σιγα να καταλαβουν σημαντικες  θεσεις , να δημιουργήσουν θερμους υποστηρικτές [δηλαδη ορκισμενους στρατιωτες] και ετσι να αποκτησουν ολοκληρωτικο ελεγχο .

Τα παλαιοτερα χρονια  αυτοι οι εξυπνοι ανθρωποι που χειρίζονταν αψογα τον λογο και κατεύθυναν τις μαζες , επρεπε να εχουν  και το θαρος να παρουσιαστούν μπροστα στον κοσμο  και να πουνε αυτα που θελουν .
    Σημερα ομως , και εδω ειναι ο μεγαλυτερος κινδυνος που γνωριζει η ανθρωπότητα , εχουν στα χερια τους το μεγαλυτερο εργαλειο διαχείρισης μαζων . Και αυτο λεγεται διαδίκτυο και τηλεοραση .

Δεν μπορειτε να φανταστείτε τι περιμένει  την ανθρωποτητα απο εδω και μπρος . Μην καθεστε με σταυρωμενα τα χερια , προς θεου αντισταθείτε , και προπάντων μην τους υμνείτε και τους υποστηρίζεται .

Αυτο που γινεται εδω δεν εχει σχεσει με τον αερομοντελισμο σε καμιά περιπτωση . απλώς εδω υπαρχουν μερικοι εξυπνοι που χρησιμοποιούν αυτην την μικρη κοινωνια , για να ικανοποιήσουν τις ανωμαλες ορεξεις τους .

Ειπαμε....Διαγραφη δεν μπορει να γινει!!Ο κ.Κωστοπουλος ειναι κατηγοριματικος!

Ειναι δυνατον να συμφωνειτε ολοι ? Ποιο συμβολαιο υπογραψαμε που αναγράφονταν αυτο ? Μπηκαμε στο φορουμ , κάναμε εγγραφή , και τωρα αυθαίρετα σου λεει "τωρα φιλε την πάτησες δεν μπορεις να διαγραφείς " διοτι εδω ειναι ιδιωτικος χωρος και εγω κανω κουμαντο [καπετανιος ]

Για δειτε τα υπολοιπα δημοκρατικα φορουμ . Οποτε θελησεις ενα κλικ , και εφυγες , και εσυ και η υπογραφη σου .

Οποιος νομιζει οτι μπορει να διεκδικησει τη διαγραφη του νομικα ας το κανει Thumbs up
    Δεν χρειαζεται να απειλειται κανενας....

Εαν δεν μπορεις να βρεις το δίκαιο   σου με την συνεση και τη λογικη , η επομένη κίνηση ειναι τα δικαστηρια . Αλλα ειδατε ποσο του αρεσε αυτη η φραση του v-tolias , μετα το ποστ του  ,εδωσε σε ολους μας ενα μήνυμα μεσα απο μια φατσουλα  Thumbs up  Δηλαδη δεν πατε να χτυπιεστε , δεν θα βρειτε το δικιο σας πουθενα , ξερει τι κανει ειναι εκπαιδευμενος .

Εγω προσωπικα ευγνωμωνω τον κ.Κωστοπουλο γιατι εδω και 5 χρονια που ασχολουμε με το χομπυ,το φορουμ του(παλιο και νεο) με εχει βοηθησει αφανταστα!!
    Εδω βρηκα δασκαλο,εδω ελυσα αποριες εδω εκανα τα παντα

Ωραια !!!! Και εγω βρηκα πληροφοριες εδω μεσα . Και λοιπον .......ειναι λογος να τον ευγνωμονώ η αλλιως να τον προσκυνώ ........υπαρχουν αλλα πραγματα στην ζωη πιο σημαντικα που πρεπει να ευγνωμονούμε και να προσκυνούμε .
    Δεν πιστευω να θεωρησουμε και δασκαλο τον ιδιοκτητη του φορουμ . Ουτε καν αερομοντελιστη . Τον ειδατε πουθενα σε καμμια εκδηλωση ? Τον ειδατε πουθενα σε κανεναν αγωνα ? Τον ειδατε πουθενα με τα μοντελα του ? Οχι φυσικα ..........αυτοι που ξερουν ξερουν .

Αλλωστε υπαρχει και η παροιμια που λεει "ΣΚυλι που γαυγιζει δεν δαγκωνει".....

Για σας παρακαλω συνέλθετε   ............πολλα για σκυλια ακουστηκαν τωρα τελευταια .

Ο dapan μιλαει σαν ανθρωπος και οχι σαν μελος καποιου συλλογου.....Εχει αυτο το δικαιωμα!!
    Το αν μπορει να διαχειριζεται ανθρωπους,δεν το γνωριζω γιατι δεν τον ξερω απο κοντα.....

Ενα υψηλο στελεχος του Ελληνικου αερομοντελισμου δεν μπορει να βγαίνει  δημόσια  και να εκτίθεται με τα γραφομενα του . Προσβάλει  αυτους που τον επελεξαν και γενικα το οργανο που αντιπροσωπεύει   . Δεν ειναι ενα απλο μελος ενος συλλογου ουτε και προεδρος  ειναι κατι ποιο σημαντικο . Ενημερωθείτε οσοι δεν ξερεται διοτι εαν δεν ενημερωθειτε και δεν προσπαθήσετε  και εσεις να βοηθήσετε  το χομπυ σας , με το εισχωρήσετε  σε καποιο συλλογο , δεν θα αργησει η μερα που θα σας μαζευει η αστυνομια απο τις αλανες . Και πιστεψτε με οτι  ειναι κοντα αυτη η μερα .

Λοιπον επειδη βαρεθηκα να γραφω , και εαν δεν θέλετε  να συνεχισω , θα πρεπει να με διαγραψετε απο το φορουμ ΑΜΕΣΑ .

Δεν εχω θεση αλλο εδω .......η θεση μου ειναι διπλα στους ανθρωπους που αγαπουν αυτο το χομπυ και συναμα αυτο το συναρπαστικο αθλημα , και αρχισα ηδη εδω και καιρο να δουλευω και να ερχομαι σε επαφη με πραγματικους αερομοντελιστες που προσπαθουν για το καλο ολων χωρις να αυτοπροβαλονται και να διαφημίζονται  η να προσπαθουν να παρουν εξουσια με το ζορι .

Διοτι τετοιου ειδους ατομα υπαρχουν αναμεσα μας και αρχιζουν να ξηλώνονται  σιγα σιγα απο καποια προεδριλίκια  που προσπαθουσαν να κατεχουν εδω και χρονια .  Thumbs up

Παρακαλω να διαγραφω απο αυτο το φορουμ οσο γινεται πιο συντομα , σας το ζητω απο ολους ευγενικα να υποστηρίξετε  αυτην μου την επιθυμια . Δεν απειλω .......απλως το ζητω ευγενικα .

Εκτος εαν θελετε να  βλέπετε  και να ακουτε εναν αντιδραστικο νεο μοντελιστη που εχει θαρρος  , τιμιότητα  , και δεν πρόκειται   ποτε να κρυψει τιποτα  εστω και αυτα  δεν τον συμφερουν ακομα , ουτε να ενταχθεί  στο πλευρο καποιων που τον θελουν στρατιωτη τους .

"mastoras"   ειναι η υπογραφη μου  γιατι εδω ειναι διαδυκτιο και μονο .

« Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 19 Μαΐ 2007, 13:16:57 από mastoras » Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    Roinides
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #32 στις: Σάββατο, 19 Μαΐ 2007, 13:37:47 »

dapan,

Τον Ιανουάριο ξεκίνησα, και τί έγινε πρέπει να φάω και ξύλο;Να δέχομαι ότι μου προσάπτουν και να μην μιλάω;Δεν είναι όνειρα απατηλά όταν θες να πας πας μπροστά.Αλλιώς μένεις στάσιμος.

Όσο αφορά την αδυναμία του λόγου μου δεν με δυσκολεύεις καθόλου, πίστεψέ με είσαι πανεύκολος "αντίπαλος".

Λέτε ότι δεν μιλάμε για αερομοντελισμό, ενώ όταν μιλάτε εσείς για μουσική και συναυλίες και να μην σας παραβάλλω συζητήσεις σας...!

Να θυμίσω το θέμα ήταν ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ-ΘΕΡΜΙΚΩΝ. Αυτό γιατί είναι, για μοτοσυκλέτες;Έλεος.

Η αυτοεκτίμησή μου είναι μια χαρά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Απειλές και ύβρις όχι εγώ. Ζήτησα να διαγραφώ, μου εξήγησε ο κ. Κωστόπουλος ότι δεν είναι δυνατό και το δέχτηκα γιατί ξέρω τι μπάχαλο και ζόρι είναι να γίνει, να μην σας κουράζω.Όλα τα άλλα είναι περιτά, μην μας παραμυθιάζετε.
    Δεν το ξαναζήτησα σε δικαστήρια να τρέχω έχω και δουλειές. Αν και είναι δικαίωμά μου, και ηθικό, όταν με λεν άχρηστο να μην θέλω να υπάρχει η προσωπικότητά μου εκτεθειμένη σε κάποιους που θέλουν να με δυσφημούν συνέχεια και να με χρησιμοποιούν σαν παράδειγμα προς αποφυγή και να δακτυλοδελιχνουν συνέχεια!
    Έδωσα τόπο στην ρογή.
    Δεν ξαναεπανήλθα. Παρέμεινα , παρακολουθώντας και απαντώντας με pm σε κάποιον που -όσο και αν σου φαίνεται αδύνατο- μπορούσα να βοηθήσω.

Η κριτική μου, δεν είναι οργισμένη, δεν είμαι μνησίκακος και η δύναμη του λόγου μου, δεν έχει κανένα πρόβλημα να αντιμετωπίσει επιθέσεις χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα.Όσοι με κατάκαβαν με κατάλαβαν.

Απλά επειδή λέω πράγματα που δεν αρέσουν , και δεν είμαι ο μόνος, τα ακούω.
    Και μιλάω σε απάντηση και μόνο και δεν έχω καμία διάθεση να ασχολούμαι και να ξεκινάω συνέχεια ζητήματα.

Όσο αφορα στα υπαρξιακά μου, είμαι μια χαρά στη ζωή μου , ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να το γυρίσει σε προσωπικό.

" Μετά το παραπάνω ξεκατίνιασμά σου που ήταν ποιότητας κάτω του μετρίου , τώρα πετάς και ένα  " ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του" και τι σημαίνει αυτό.; Πολιτική κλισέ έκφραση είναι όταν δεν μπορείς να αποδείξεις κάτι , ελπίζεις να υπάρχει κόσμος που θα συμφωνήσει μαζί σου.Και αυθαίρετα μάταια πολλές φορές προδιαγράφεις την κρίση τους. Και δίκιο να χεις , το χασες δεν μιλάει ένας άνθρωπος έτσι!

Νομίζω είστε σε άλλη συχνότητα εσείς και άλλη εμείς. Άλλη θέση εσείς, άλλη εμείς.

Δηλαδή αν έγραφα υπογραφή κύπελο στον Ολυμπιακό θα μου λέγατε να πάω σε κανά ποδοσφαιρικό φόρουμ. Αυτός που φώναζε κύπελο στη Λάρισα , είπαμε τίποτα;
    Δικαιολογημένη η χαρά και ωραίο να υπάρχουν και αλλα θέματα . Άνθρωποι είμαστε. Αλλά κάποιοι μπορούν να λένε ότι νιώθουν, άμα πουμε κάποιοι άλλοι κάτι , είναι υπαρξιακό και χαλάει το φόρουμ...
    Η μήπως δεν φώναζε κάποιος όταν το πήρε η Λάρισα; (Και δεν με ενόχλησε εμένα, αλλά αν φώναζα εγώ;)

Και κάτι άλλο.Παγκοσμίως η φήμη του runryder δεν είναι η καλύτερη.Ναι έχει πολύ κόσμο, και φέρνει λεφτά στους ιδιοκτήτες. Γι αυτό καλό είναι.Για τα λεφτά!!!
    Αλλά για τους απλούς και πολλούς, είναι απαράδεκτο, αστυνομοκρατούμενο!
    Ξέρω τι θα πείς πάλι , που τα έμαθα σε 3 μήνες.
    Μα με ατελείωτο διάβασμα και ενασχόληση πολλών ωρών την ημέρα! Παίζει ρόλο και η αντίληψη.Άλλοι σε 2 μήνες τσουλάν και άλλοι πετάν.

Δεν κρύβομαι και δεν εγκαταλείπω dapan. Ένα μπάχαλο δεν δημιουργείται από έναν, θέλει πολλούς.Η εύκολη λύση είναι να τα ρίξετε επάνω μου και να μην κάνετε αυτοκριτική .

Τα κουβαδάκια μας λοιπόν στο ξαναλέω είναι γεμάτα μόνο από πάθος, όρεξη , φλόγα και αγάπη γι αυτό που κάνουμε. Τίποτα άλλο δεν χωράει. Και ο πάτος είναι γερός! Αλλά και τρύπιος να ήταν, έχουμε μπόλικο απόθεμα να το γεμίζει συνέχεια!

Μάστορα ο καθένας διαλέγει το δρόμο του.Εγώ διάλεξα από πολύ καιρό, τον δύσκολο.

Roinides
    Καταγράφηκε

| 700e-MJ3 |
    mike@$
    Aeromodeller Full Member

Κάποτε θα το πάρω αυτό το αεροπλάνο!

« Απάντηση #33 στις: Σάββατο, 19 Μαΐ 2007, 13:43:20 »

Ειπαμε....Διαγραφη δεν μπορει να γινει!!Ο κ.Κωστοπουλος ειναι κατηγοριματικος!

Ειναι δυνατον να συμφωνειτε ολοι ? Ποιο συμβολαιο υπογραψαμε που αναγράφονταν αυτο ? Μπηκαμε στο φορουμ , κάναμε εγγραφή , και τωρα αυθαίρετα σου λεει "τωρα φιλε την πάτησες δεν μπορεις να διαγραφείς " διοτι εδω ειναι ιδιωτικος χωρος και εγω κανω κουμαντο [καπετανιος ]

Για δειτε τα υπολοιπα δημοκρατικα φορουμ . Οποτε θελησεις ενα κλικ , και εφυγες , και εσυ και η υπογραφη σου .

Ποιος τα λεει αυτα??? μα συγνωμη ποιος σου ειπε οτι μπορεις να διαγραφεις απο το forum οποτε σου καπνισει Huh και συγνωμη τα μυνηματα σου ας λενε οτι λενε οι υπολοιποι που απαντησαν τι θα γινουν Huh(σε αυτο το θεμα ξερω)
    Οποιος νομιζει οτι μπορει να διεκδικησει τη διαγραφη του νομικα ας το κανει Thumbs up
    Δεν χρειαζεται να απειλειται κανενας....
    Εαν δεν μπορεις να βρεις το δίκαιο   σου με την συνεση και τη λογικη , η επομένη κίνηση ειναι τα δικαστηρια . Αλλα ειδατε ποσο του αρεσε αυτη η φραση του v-tolias , μετα το ποστ του  ,εδωσε σε ολους μας ενα μήνυμα μεσα απο μια φατσουλα  Thumbs up  Δηλαδη δεν πατε να χτυπιεστε , δεν θα βρειτε το δικιο σας πουθενα , ξερει τι κανει ειναι εκπαιδευμενος .

Πια δικαστηρια ρε παιδια παμε καλα πόσο χαζός(το ειπα ευγενικα) πρεπει να ειναι καποιος για να το κανει αυτο συγνωμη κιολας αλλα δεν θα καταφερει τιποτα μονο να γινει ΡΕΖΙΛΙ.

Όσο για τα στρατιωτακια και μ@λ@κιες ας μην το σχολιασω καλυτερα αλλα δεν μου λετε μπορειτε να φυγετε δεν σας κραταμε .
    Και στο κάτω κάτω αν π.χ φυγω εγω απο το forum ποιος πιστευετε οτι θα χασει εγώ η το forum (σκεφτητε το λιγο ολοι εσεις που θελεται να φυγετε)

Φιλικά
    Μιχάλης

Καταγράφηκε

Never give up!
    mitsos55
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #34 στις: Σάββατο, 19 Μαΐ 2007, 13:49:00 »

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ........... Γ Ι Ν Α Τ Ι......... Β Γ Α Ζ Ε Ι....... Μ Α Τ Ι....
    Ο.... Ε Γ Ω Ι Σ Μ Ο Σ........ Σ Κ Ω Τ Ω Ν Ε Ι
    δωστε ολοι τοπο στην οργη και γινετε και παλι μοντελιστες........
    μπαινετε ολοι σε ενα δρομο που οδηγει σε γκρεμο
    ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΕΡΕΟΔΡΟΜΙΟ......... ΚΑΙ ΤΩΤΕ?HuhHuh??
    Καταγράφηκε

Ο χρονος και η υπομονη σου θα δικαιωσουν τις προσπαθειες
    σου
    Roinides
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #35 στις: Σάββατο, 19 Μαΐ 2007, 13:57:07 »

Φίλε Μήτσο το σίγουρο είναι ότι το κεφάλι μου θα είναι ψηλά και η συνειδησή μου ήσυχη!

Και με ένα χαμόγελο που δεν το χάνω ποτέ !

Δεν θα συμβιβαστώ και θα κάνω μόκο!

Για να πω μια καλημέρα; Έχω φίλους πολλούς! Και όχι επιπέδου κουβαδακίων!!!
    Καταγράφηκε

| 700e-MJ3 |
    orck
    Aeromodeller Hero Member

game over :|

« Απάντηση #36 στις: Σάββατο, 19 Μαΐ 2007, 14:45:41 »

να προτεινω κατι;
    μηπως θα θελατε να παμε ολοι για καφε; (φερτε και τα οπλα σας θα ακολουθησει πολεμος μετα)

ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο "ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ" ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΕΝΤΑΝΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ

εγω παντως ειμαι μεσα (για Αθηνα) να γνωρισω οσα πιο πολα nickname γινεται
    Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #37 στις: Σάββατο, 19 Μαΐ 2007, 14:54:25 »

Σε μια μακρινή καφετέρια γιατί όταν αρχίσει το ξύλο δε θέλω να με χωρίσει κανείς  devil
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    GiannisX
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #38 στις: Σάββατο, 19 Μαΐ 2007, 16:00:20 »

Καλησπέρα αξιότιμοι αερομοντελιστές.
    Από τα 1114 μέλη προσωπικά δεν γνωρίζω κανέναν
    Όταν όμως floodareis και spammareis και σε πμ,καταλαβαίνω ότι θέλεις να κανεις κακό στο φόρουμ.
    Αν έχεις κάποιο προσωπικό με κάποιον μην ενοχλείς τους άλλους.
    Δηλαδή και να ήθελα να μην διαβάσω αυτο το ποστ δεν γινόταν αλλιώς.ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΦΙΛΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ.
    Έχεις δίκιο,έχεις άδικο δεν με αφορά γιατί δεν είσαι στο αντικείμενο του φορουμ.Αυτα προς το συνhobbista ΓίαννηΖ.
    Όσο για τους υπολοίπους που ασχολούνται ακόμα με το θέμα,συνεχίστε τα ποστ !! Thumbs up μαρέσει..
    αντί να βλέπω τη Λαμπίρη στο σταρ διαβάζω τα ποστ εδώ.
    Αιντε ρε παληκάρια αφήστε τους εγωισμούς και δώστε αερομοντελιστική τροφή όχι σκ@τ@
    Αφήστε τις κόντρες τι κερδίζετε με αυτό?

ΥΓ όταν τα ban πέφταν σύννεφο σε irc και σε παλιότερα forum το διασκέδαζες,τώρα τι?Huh??
    ΥΓ2 προς τον φίλο μάστορα. Η τηλεόραση ναι .. το διαδίκτυο όχι.Είναι ελεύθερο όσο θα υπάρχει ακόμα η καλή θέληση από κάποια τσακάλια.
    Καταγράφηκε

Aeolus-Rc
    mrkaza
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #39 στις: Σάββατο, 19 Μαΐ 2007, 16:10:02 »

Εγω παλι ξερω οτι απο τα 1114 μελη που αναφερθηκαν Postαρουν τα 10 αντε 20 αντεε 100 οποτε 914 μελη απλα για καποιο λογο δεν απαντουν δεν δεν δεν ... δεν Sad ή απλα δεν ενδιαφερονται η κατι αλλο παιζει Sad Κανεις καμια ιδεα του τι μπορει να συνβενει ? ειναι κριμα να βλεπεις κατι που θα μπορουσε να ειναι γεματο απο ζωη και αποψεις απο 1000+ ατομα να εχει μονο 20 συνηθεις υποπτους Sad
    « Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 19 Μαΐ 2007, 17:05:49 από mrkaza » Καταγράφηκε

Κώστας Ζαπαντιώτης
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #40 στις: Σάββατο, 19 Μαΐ 2007, 17:45:05 »

ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο "ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ" ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΕΝΤΑΝΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ

Αυτό ξαναπέστο!Είναι ο γραπτός λόγος και η προστασία της τηλεπικοινωνίας που μας κάνει πολλές φορές και παρεξηγούμε ο ένας τον άλλο.Σε αυτό το σημείοαγνοούμε την ισχύ που έχει ο γραπτός λόγος.
    Και εκεί το παρατραβάμε.
    Ο καθένας μας είναι ξεχωριστή προσωπικότητα.Όλοι εδώ μέσα όμως έχουμε την ίδια ΑΓΑΠΗ! smitten
    Καταγράφηκε
    fouriozos
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #41 στις: Σάββατο, 19 Μαΐ 2007, 18:42:37 »

Καθισα και διαβασα σχεδον τα παντα. Οι περισσοτεροι εδω λοιπον μοιαζουν με πιονια και όλα οσα γινονται βατερλω.
    Γιατι τρωτε ο ενας τον αλλον χωρις να γνωριζεστε. Προσβαλεστε και θιγεστε με έναν επικεφαλης χειροτερο ολων.
    Τα γλειψιματα δινουν και παιρνουν με ανταλλαγμα ένα καμμενο μπουζι!
    Εκτος αν τους εταξαν, το εξοχικο της μπαρπυ;
    Νταπάν, Τόλιες, Μόλιες, ορκες και το κακο συναπαντημα. Πιονια παντου. Μεχρι και τσαμπουκαδες βρισκεις εδώ. Τσαμπουκαδες της «κυριακης χαρας και της δευτερας λυπης». 
    Ο Γιαννης Ζ. που μου ηταν αντιπαθεστατος, εριστικος και ειρωνικος εδώ και μερες, δικαιωθηκε με τον τροπο που λειτουργειτε. Εσεις τον δικαιωσατε.  Μηπως τελικα ειχε δικιο κιολας;
    Εγω ειμαι σχεδον σιγουρος πια ότι ειχε, γιατι εστρωσα τον αποπισινο μου και διαβασα.
    Ποιοι εχουν κοτσια να πουν την αληθεια; Έναν «μαστορα» ειδα και έναν «ροινιδι». Προεδροι λεσχες και κρυφα σχολεια! Οι μισοι είναι  προεδροι και οι αλλοι μισοι θενε να γινουν! 
    Σε δεκα  μερες εδώ εχω βαρεθει να ακουω από διαφορους για κλικα. Ολοι λενε για την κλικα σας εδω μεσα.
    Επιτελους βαρεθηκα ταχατες να ακουω μοντελιστες ότι ενοχλουνται.
    Και εγω ενοχλουμε με αυτά που βλεπω αλλα επειδη δεν ανηκω στην κλικα σας ολως τυχαιος εχω διαφορετικη αποψη!!

υ.γ. Επειδη κατα πασα πιθανοτητα θα δεχτω κανενα ban προλαβαινω και την ...κανω μοναχος μου! Οσο για τα μυνηματα μου,χαρισμα σας! Ευτυχος δε προλαβα να γραψω αρκετα!

Αντε γεια...

Καταγράφηκε
    v_tolias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #42 στις: Σάββατο, 19 Μαΐ 2007, 19:43:37 »

Καθισα και διαβασα σχεδον τα παντα. Οι περισσοτεροι εδω λοιπον μοιαζουν με πιονια και όλα οσα γινονται βατερλω.
    Γιατι τρωτε ο ενας τον αλλον χωρις να γνωριζεστε. Προσβαλεστε και θιγεστε με έναν επικεφαλης χειροτερο ολων.
    Τα γλειψιματα δινουν και παιρνουν με ανταλλαγμα ένα καμμενο μπουζι!
    Εκτος αν τους εταξαν, το εξοχικο της μπαρπυ;
    Νταπάν, Τόλιες, Μόλιες, ορκες και το κακο συναπαντημα. Πιονια παντου. Μεχρι και τσαμπουκαδες βρισκεις εδώ. Τσαμπουκαδες της «κυριακης χαρας και της δευτερας λυπης». 
    Ο Γιαννης Ζ. που μου ηταν αντιπαθεστατος, εριστικος και ειρωνικος εδώ και μερες, δικαιωθηκε με τον τροπο που λειτουργειτε. Εσεις τον δικαιωσατε.  Μηπως τελικα ειχε δικιο κιολας;
    Εγω ειμαι σχεδον σιγουρος πια ότι ειχε, γιατι εστρωσα τον αποπισινο μου και διαβασα.
    Ποιοι εχουν κοτσια να πουν την αληθεια; Έναν «μαστορα» ειδα και έναν «ροινιδι». Προεδροι λεσχες και κρυφα σχολεια! Οι μισοι είναι  προεδροι και οι αλλοι μισοι θενε να γινουν! 
    Σε δεκα  μερες εδώ εχω βαρεθει να ακουω από διαφορους για κλικα. Ολοι λενε για την κλικα σας εδω μεσα.
    Επιτελους βαρεθηκα ταχατες να ακουω μοντελιστες ότι ενοχλουνται.
    Και εγω ενοχλουμε με αυτά που βλεπω αλλα επειδη δεν ανηκω στην κλικα σας ολως τυχαιος εχω διαφορετικη αποψη!!

υ.γ. Επειδη κατα πασα πιθανοτητα θα δεχτω κανενα ban προλαβαινω και την ...κανω μοναχος μου! Οσο για τα μυνηματα μου,χαρισμα σας! Ευτυχος δε προλαβα να γραψω αρκετα!

Αντε γεια...

Aγαπητε fourioze!
    Γιατι για μενα εισαι αγαπητος!!
    Μπορεις να με βρισεις αν θες,μπορεις να θεωρησεις οι ανηκω σε καποια κλικα,που δεν γνωριζω να υπαρχει καποια,μπορεις να νομισεις οτι θελω να γινω προεδρος καποια λεσχης,μπορεις να νομισεις οτι ειμαι στρατιωτακι....Δεν σε παρεξηγω!!!Δεν νευριαζω!!Δεν ανυσηχω!!
    Αλλωστε ουτε σε καποιο συλλογο δεν ανηκω...Ανεξαρτητος ειμαι μακρυα απο ολους!!!
    Απο το φορουμ γνωριζω προσωπικα 2-3 ατομα και απο αυτα που τα ποστ τους ειναι λιγα και ουσιαστικα Thumbs up
    Τα γλειψιματα δεν τα χαραμιζω για ενα μπουζι ουτε για την ευνοια καποιων!!Προτιμω να τα αφιερωνω μονο στις γκομενες(θελατε να τα ακουσετε) Azn
    Προσωπικα η μπαρμπυ δεν μου αρεσει και προτιμω τον ηλιακο θερμοσιφωνα του τζον τζον laugh
    Οσο για το σκακι και τα στρατιωτακια ποτε δεν μου αρεσε ιδιαιτερα!!Σαν χαζος προτιμω πιο λαικα παιχνιδια,οπως ταβλι,παντομιμα και ποδοσφαιρο...
    Αν διαβαζες καλυτερα το προηγουμενο ποστ θα καταλαβαινες οτι σκοπος μου δεν εινα να συνεχισω κατι ουτε να κερδισω την ευνοια καποιου!!Σκοπος μου ειναι να τελειωσει αυτη η κουβεντα και να ασχοληθουμε με πιο σοβαρα θεματα και να αφησουμε να το λυσουν μεταξι τους αυτοι που εχουν σχεση!!

Και εγω μεσα για καφεδακι!!! beer beer
    Sfyris...Εγω θα αρχισω να τρεχω!!Ευτυχως που παιζω μπαλα και ειμαι λιγο γρηγορος!!Ελπιζχω να μην με παρουν στο κυνηγι με κανενα compat laugh laugh

Δημητρη Ραμμο!!
    Σε εκτιμω και σενα παρα πολυ γιατι αυτο που κανεις το κανεις με την ψυχη σου και αυτο το θαυμαζω!!
    Σιγουρα αν μιλαγαμε απο κοντα θα αλλαζες γνωμη για μενα!!

Η φατσουλα που αναφερεις σημαινει αυτο που λες οχι γιατι ειμαι εκπαιδευμενος αλλα γιατι ειμαι γνωστης και λογω σπουδων!!!Απλα λεω την αληθεια...Δηλαδη αν σου πει καποιος οτι θα πας φυλακη αν κλεψεις μια τραπεζα θα του πεις οτι ειναι εκπαιδευμενος απο τις τραπεζες???

Οσο για το αν αγαπω αυτο που κανω,δεν ξερω...Το αγαπω???Μηπως νομιζω οτι το αγαπω???Μαλλον..Αλλιως δεν θα εδινα σε ατομο που δεν εχει καμια σχεση με τον αερομοντελλισμο και τα αεροπλανα το καινουριο μου ακροβατικο να πεταξει ΜΟΝΟΣ του,μονο και μονο για να εθιστει!!!!Επειδη δεν το αγαπω δεν με ενδιεφερε αν θα σπασει...Δικιο εχεις!!

Το θαρρος μου αρεσει...Και το θρασος ενιοτε!!!

Τελος αν αγαπατε ταν αερομοντελλισμο ΠΡΕΠΕΙ να απαιτησετε να μην διαγραφειται για να μην χαθουν τα μνμτα σας και ετσι πολλα θεματα δεν θα καταστραφουν και ετσι θα εχετε αφησει κατι για τους νεους!!!

Ψαχνωντας(οχι εκτεταμενα) στο rcuniverse ειδα οτι δεν μπορω να κανω διαγραφη...Μηπως μπορειτε να μου πειτε αν μπορω και πως γινεται???Εκτος και αν ουτε αυτο ειναι δημοκρατικο!!!

Εσεις με κρινατε για κατι που δεν καταλαβα....Δεκτο!!!
    Κανεις ομως δεν σχολιασε αυτο
    Και στο κατω κατω δεν ειμαστε υποχρεωμενοι ολοι να χωνευουμε τους παντες!!!
    Ολα αυτα γραφτηκαν με σκοπο να ηρεμησουν λιγο τα ανουσια θεματα,που αφορουν πρακτικα 2-3 ατομα το πολυ και να κοιταξουμε πως να λυσουμε καμια απορια σε αυτους που εχουν αναγκη!!
    Γιατι ειναι κριμα να γραφονται εδω 15 ποστ σε μια μερα και σε αλλα που καποιος χρειαζεται βοηθεια να υπαρχουν μονο 3-4

Ευχαριστω..
    Βασιλης Τολιας
    Αυτο ειναι η ουσια!!!
    Εγω χωνευω τον κ.Κωστοπουλο,εσεις οχι!!
    Εγω χωνευω εσας,εσεις μαλλον οχι εμενα!!
    Καλα κανετε...Ειναι επιλογη σας και δεν σαν κρινω για αυτο....Εσεις γιατι λοιπον με κρινετε??? idiot2

Φιλια πολλα,καλες πτησεις,χαρουμενο Σαββατοβραδο  smitten smittenκαι ειπαμε...Εγω δεν παρεξηγω κανενα γιατι ετσι εχω μαθει απο μικρος....Αλλωστε οσο παιζω μπαλα ολο βρισιμο ακουω,οποτε εχω συνηθισει και τους αγνοω!! uglystupid2
    Καταγράφηκε

Κανένα δεν έμεινε εκέι πάνω...
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #43 στις: Σάββατο, 19 Μαΐ 2007, 20:49:27 »

Βρε Βασιλη τρελλαθηκες και εσυ εδω μεσα  Huh

Για ξαναδιαβασε το ποστ μου προσεκτικα .........αφου σου αναφερα οτι θα χρησιμοποιησω με παραθεση το ποστ σου για να σας δωσω να καταλαβεται ποιος ειναι το αφεντικο του φορουμ που τον υποστηριζετε με τετοιο παθος .

Δεν ειναι για εσενα αυτα που γραφω βρε Βασιλη !!!!!!! Πως το εξελαβες ετσι !!!!!!!! ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΦΙΛΕ δεν θα ηταν δυνατον με τιποτα να επιτεθω προς εσενα !!!!!!!!

Οτι διαβασετε μεσα στην παραθεση που εκανα για τον v-tolias δεν ειναι οι απαντησεις μου για εκεινον . ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΛΑΘΟΣ  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ .

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Γραφουμε γραφουμε γραφουμε και δεν μπορουμε να συνενοηθουμε .

Το μονο θεμα εδω ειναι το ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ   .....ΟΧΙ ΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ
    Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #44 στις: Σάββατο, 19 Μαΐ 2007, 21:18:02 »

Για οσους δεν καταλαβαν ακομα μια φορα

Οταν ζηταμε διαγραφη  δεν διαγραφονται τα μηνυματα .

Οταν θα εμφανιζεται το ποστ μου , επανω αριστερα θα λεει ΜΗ ΜΕΛΟΣ αλλα το κειμενο θα υπαρχει .

ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ , ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ

Εχουμε δικαιωμα ολοι να διαγραφουμε  , οχι ομως και οτι εχουμε γραψει στα ποστ .

Καταγράφηκε

Σελίδες: 1 2 [3] 4     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Γιάννης Ζ. - Αίτηση διαγραφής
    Μεταπήδηση σε: