Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.840 μηνύματα σε 12.389 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 21:19:36

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 21:19:36

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 18:49]

[Σήμερα στις 00:40]

από CMarkop
    [Χθες στις 19:35]

[Χθες στις 08:57]

από Markhelis
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 23:54:02]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309840
    Σύνολο θεμάτων: 12389
    Online σήμερα: 195
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 3
    Επισκέπτες: 149
    Συνολικά: 152
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 [2] 3 4     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Γιάννης Ζ. - Αίτηση διαγραφής  (Αναγνώστηκε 14149 φορές)
    dapan
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Σάββατο, 19 Μαΐ 2007, 00:53:04 »

Άλλωστε είναι γνωστό πως η ανοησία …είναι ακαταμάχητη!
    Απέναντί της σηκώνω τα χέρια αψηλά.[/i]

έλλειψη επιχειρημάτων... ανυπέρβλητα ΕΓΩ... υπερφίαλος ενικός...συνεχόμενες απειλές... μήπως έχεις χάσει το μέτρο??  ή μήπως θεωρείς πως πρέπει να ανεχτούμε και άλλα μηνύματα σου που θα έπρεπε να πάνε στον κουβά??Aν θες να κάνεις κάτι,  κάντο.   πάψε να απειλείς γιατί μας κούρασε η φλυαρία σου και η αναποφασιστικότητα σου ως προς τι θα κάνεις με την παραμονή σου ή όχι στο forum...
    αρκετά...
    αφού σε χαλάει, τι το θές»??? άντε τα κουβαθάκια σου και σε άλλη παραλία… έχουμε πολλές!!!
    Αν πάλι δεν το αντέχει ο εγωισμός σου … ξέρεις τι πρέπει να κάνεις…. Με τον κηδεμόνα σου και στον διευθυντή για παράπονα που δεν σε παίζουν,,,
    Πάρτο απόφαση όμως και Πήγαινε να παίξεις εκεί που σε παίζουν και άσε στα υπόλοιπα μέλη αυτού του forum να κρίνουν και να αποφασίσουν αν θα μείνουν ή αν θα φύγουν.
    Διαφορετικά μου θυμίζεις για άλλη μια φορά τα σκυλιά που γαυγίζουν πίσω από τα αυτοκίνητα…
    και ξέρεις γιατί το κάνουν… γιατί ξέρουν πως δεν θα τα φτάσουν ποτέ…
    Κρύψε αλλού την γύμνια σου ….. αρκετό στριπτίζ έκανες… ότι ήταν να δούμε το είδαμε…

dapan
    Καταγράφηκε

Όποιος μαθαίνει από τα λάθη του είναι έξυπνος,
    όποιος μαθαινει από τα λάθη των άλλων είναι σοφός
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #16 στις: Σάββατο, 19 Μαΐ 2007, 01:23:47 »

Eιχα αποφασισει να μην λαβω μερος σε καμμια αψιμαχια μετα τα τελευταια μου ποστ . Αλλα δεν γινεται δυστυχώς .

Ο Γιαννης αν και εχει απολυτο δικηο το να ζητα να διαγραφει απο το φορουμ και δεν τολμησε να τον υποστηριξη κανεις .

Και βγαινεις εσυ τωρα dapan  αντιπροσωπεύοντας τι ? Ενα απλο μελος του φορουμ η ενα ανωτατο στελεχος του αερομοντελισμου που ειναι εγκλωβισμενος σε ενα ιδιωτικο φορουμ .

Και ξερεις κατι αλλο .........μαζεψε τον τσαμπουκα σου   και το χερι που γραφει λαικες εκφρασεις διοτι μαλλον ηρθε η ωρα να βρεις τον μαστορα σου .

Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    dapan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #17 στις: Σάββατο, 19 Μαΐ 2007, 01:38:06 »

mastoras  αν σε ενοχλεί που οι αερομοντελιστές με εξέλεξαν σε μια θέση είναι προβλημα δικό σου και όχι δικό μου.
    όταν είναι να πω κάτι ώς μέλος της ΕΠΑΕ υπογράφω σαν μέλος της.
    πάλι προσπαθείς λόγω της ιδιότητας μου να με φιμώσεις... ατύχησες..
    φαίνεται  η δημοκρατικότητα σου δεν αντέχει την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και απόψεων... δυστυχώς για άλλη μια φορά ατύχησες..
    όσο για τον τσαμπουκά σου... αυτός χαρακτηρίζει εσένα και το επίπεδο σου... από απειλές και μαστόρους έχουμε βαρεθεί.,,,
    έχεις να πεις τπτ πιο  ουσιαστικό?Huh διαφορετικά κάνε πράξει τις απειλές σου...

dapan
    Καταγράφηκε

mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #18 στις: Σάββατο, 19 Μαΐ 2007, 01:40:51 »

Γιατρε ..........αποφασισες να μην διαγραψεις ενα μελος του ιδιωτικου σου φορουμ , και τα αποτελεσματα των εγωιστικών πραξεων σου θα τα δεις απο εδω και περα .

Να ξερεις οτι εσυ  εισαι ο μοναδικος υπεύθυνος τις κατάστασης που θα επικρατηση .

Ξεπερασες τα ορια . Εχεις την νοσηρή εντυπωση οτι ειμαστε ολοι κτημα σου ........ καποιος και εσενα θα πρεπει να σε βαλει στην θεση σου .............θα τον καλεσω δημοσια μολις ερθει η ωρα .
    Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    Γιώργος Κανδυλάκης
    Administrator

« Απάντηση #19 στις: Σάββατο, 19 Μαΐ 2007, 01:50:00 »

Προς κο. Γιάννη Ζαφείρη,

μέχρι τώρα δεν ανακατεύθηκα στο όλο θέμα, το οποίο ούτως ή άλλως είναι κάτι για το οποίο δεν μπορούμε να υπερηφανευόμαστε.

Το αν το κάνω τώρα, είναι για να συμφωνήσω μαζί σας σε ένα πράγμα, ότι ο κ. Κωστόπουλος κάνει λάθος. Όχι όμως εκεί που νομίζετε εσείς.

Η διαγραφή των μηνυμάτων που ζητάτε δεν μπορεί να γίνει. Σωστά κρατάει τα μηνύματα που έχετε γράψει, γιατί διαφορετικά θα τινάξει ένα σωρό θέματα στον αέρα. Αν δεν καταλαβαίνετε την έννοια της ιστορικότητας και της συνέχειας, αυτό είναι άλλο θέμα. Ως διαχειριστής όμως οφείλει να την διαφυλάξει.
    Όπως όφειλαν να διαφυλάξουν το περιεχόμενο του forum από ανούσια μηνύματα οι διάφοροι συνάδελφοι συντονιστές, τους οποίους αποπήρατε με αρκετά άσχημο τρόπο και προκλήθηκε όλη αυτή η συνέχεια...

Σε τελική ανάλυση, ότι γράψατε το γράψατε, δεν είναι προσωπικό δεδομένο, είναι προσωπικές δηλώσεις σε ένα κοινό χώρο, για να τις βλέπουν όλοι (ναι, και τα 420 μηνύματά σας). Τα όποια προσωπικά δεδομένα σας είναι γνωστά, τα κοινοποιήσατε μόνος, χωρίς καμία πίεση η εξαναγκασμό. Δεν νομίζω να έχουν βάση τα όσα λέτε για νομικές οδούς, κάτι που θα διαπιστώσετε και μόνος.

Διαγραφή με την έννοια που ζητάτε δεν υφίσταται. Μπορείτε κάλλιστα να μην συμμετέχετε. Μπορείτε κάλλιστα να αγνοήστε την ύπαρξη αυτού του forum. Μπορείτε κάλιστα να αγνοήσετε την ύπαρξη ορισμένων ανθρώπων εδώ, που θεωρείτε ότι σας έθιξαν.
    Το χαρακτήρα και το έργο τους το κρίνατε εσείς και άλλοι που συμφωνούν μαζί σας, οπότε μάλλον έχετε δίκηο.
    Το ίδιο όμως μπορεί να συμβαίνει και με εκείνους που δε συμφωνούν μαζί σας, που μπορεί να είναι αρκετά περισσότεροι...Απλά δεν σας στείλαν αντίστοιχα προσωπικά μηνύματα, ή δεν κατανοήσατε τα όσα έγραψαν στο forum.

Όσο για τον κο. Κωστόπουλο, το λάθος του, χωρίς να γνωρίζω τους λόγους, είναι ότι ενώ έχει τη δυνατότητα, ακόμα δεν σας έχει χαρακτηρίσει ως ανεπιθύμητο μέλος, όπως πιστεύω ότι θα όφειλε. Το έκανε στο παρελθόν όταν χρειάστηκε, που συνέτρεχαν αντίστοιχες προϋποθέσεις. Τώρα μάλλον δείχνει ιδιαίτερη αυτοσυγκράτηση.

Κάτι τέτοιο θα ικανοποιούσε όλους. Εσείς θα είσασταν ουσιστικά διεγραμμένος όπως επιθυμείτε, τα μηνύματα θα παρέμεναν για την ιστορία και όλοι οι υπόλοιποι θα ησυχάζαμε επιτέλους με αυτή την υπόθεση...

Ελπίζω να μην σας κούρασα. Ελπίζω επίσης να βρείτε το περιβάλλον που επιθυμείτε και που σας ταιριάζει. Λυπάμαι που δεν μπόρεσε να γίνει αυτό εδώ, όπως άλλωστε και εσείς.

Θα κάνουμε χωρίς εσάς, όπως και εσείς χωρίς εμάς.

Με κάθε ειλικρίνεια

Γιώργος Κανδυλάκης
    Καταγράφηκε

όσο ελαφρύτερα είναι, τόσο ψηλότερα πάνε

μέτρα με μικρόμετρο, σημάδεψε με κιμωλία, κόψε με τσεκούρι...
    Γιώργος Κανδυλάκης
    Administrator

« Απάντηση #20 στις: Σάββατο, 19 Μαΐ 2007, 02:01:34 »

προς Δημήτρη Ράμμο,

Δημήτρη καλησπέρα,

Θα μου επιτρέψεις τον ενικό, μια και έχουμε μιλήσει τηλεφωνικά, και πιστεύω ότι τα είπαμε ωραία κάποτε...

Δεν θα μπω σε όλα όσα θα μπορούσαμε να συζητήσουμε, θα μείνω μόνο σε δύο.

Θα σε παρακαλέσω να σκεφτείς και να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα που σκέφτεσαι, γιατί νομίζω ότι κάνεις λάθος.

Κτήμα δεν είναι κανένας κανενός. Κτήμα όμως, αλλά και δημιούργημα του Κώστα Κωστόπουλου είναι το παρόν forum, συνεπώς, σε τελική ανάλυση, μπορεί να το διαχειρίζεται όπως κρίνει σκόπιμο αυτός και όσοι δέχτηκαν να τον βοηθήσουν σε αυτό.

Σε όποιον δεν αρέσει, η έξοδος - αποχώρηση (όχι όμως η διαγραφή) είναι ελεύθερη και ανοιχτή. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Επίσης θα σε παρακαλέσω να προσέχεις τις προσωπικές εκφράσεις και επιθέσεις που κάνεις, όσο μπορείς να τις περιορίσεις. Κάνεις κακό πρώτα στον εαυτό σου γιατί πέφτεις σε άλλο επίπεδο. Που δε συμβαδίζει με τις αρχικές διαθέσεις και δηλώσεις σου.

Δεν καταφέραμε να συναντηθούμε ακόμα οι δυο μας (για αυτό φταίω 100% εγώ), είμαι σίγουρος ότι αν μιλούσαμε όλοι από κοντά, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά...

Λυπάμαι που χρειάστηκε να επέμβω και σε τέτοιο ύφος, όμως δεν είναι κάτι που μετανοιώνω, θεωρώ ότι κάπου ξεφεύγουμε πάλι.

Δεν θα πω "φιλικά" (για να μην παρεξηγηθώ) αλλά μόνο ειλικρινά...

Γιώργος Κανδυλάκης
    « Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 19 Μαΐ 2007, 02:06:57 από Γιώργος Κανδυλάκης » Καταγράφηκε

όσο ελαφρύτερα είναι, τόσο ψηλότερα πάνε

μέτρα με μικρόμετρο, σημάδεψε με κιμωλία, κόψε με τσεκούρι...
    Roinides
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #21 στις: Σάββατο, 19 Μαΐ 2007, 02:17:57 »

Για να μιλήσω και γω, γιατί εγώ το ξεκίνησα.

Όλες αυτές τις μέρες δίνω τόπο στην οργή.

Είπα στο Γιάννη ότι δεν θα ήθελα να επεκταθεί το ζήτημα. Γιατί ίσως κάπου θα συναντηθούμε όλοι και πόσο άσχημο θα είναι να μην μιλάμε ή ακόμη και να πλακωθούμε;
    Τί ωραία τροφή για τα κανάλια!!!

Όλες αυτές τις μέρες διέκρινα μία αντιφατική στάση. Κάποιοι διαχειριστές έδειξαν απίστευτη ωριμότητα και επαγγελματισμό και αντιμετώπισαν την κατάσταση τόσο έξυπνα που μας σκλάβωσαν.

Αλλά η παρέμβαση του κ. Κωστόπουλου ήταν καταλυτική.

Η δύναμη του λόγου δεν μπόρεσε να επικρατήσει.

Θεωρώ πως ένα τηλέφωνο του κ. Κωστόπουλου θα έλυνε τα πάντα.

Θεωρώ αυτή τη στιγμή το πιο ώριμο και σωστό που δεν απαντάει νομίζω δεν πρέπει να γίνει άλλο δημόσια.

Άνθρωποι είμαστε και δεν φτάνει ο γραπτός λόγος για να λυθεί το ζήτημα.

Όσο για ανθρώπους και συμπεριφορές  σαν τον κ. dapan τους αξίζει ένα ban σύμφωνα με το σκεπτικό που έγινε και στον κ. Γ.Ζ.

Κάποιοι δεν ξέρουν πότε να μιλάν και πότε όχι.

Παρακαλώ τον κ. Κωστόπουλο επιδεικνύοντας την ανάλογη ευθύνη να λύσει το ζήτημα όπως πρέπει.

Και λέω σε άτομα τύπου dapan ότι τα κουβαδάκια μας είναι γεμάτα αγάπη, όνειρα, φαντασία, πάθος, ενδιαφέρον, δημιουργία, τρέλα, αυθορμητισμό, χαμόγελο!!!

Από αυτά δηλαδή που άδεισαν τα δικά σας.

Και πιστεύω ο κ. Κωστόπουλος είναι αρκετά ευφηής να υπερασπιστεί τον εαυτό του!

Και θα ήθελα κάποτε να συναντηθούμε σε κανένα σόου, και να νιώθουμε σαν νήπια.

Εγώ έχω να ζητήσω συγνώμη από τον κ. Σοφό. Επίσημα και από κοντά αν τύχει!Γιατί ποτέ ξανά δεν παραφέρθηκα.

Αλλά πολλοί άλλοι έχετε να ζητάτε συγνώμες αμέτρητες όσο και οι μικρότητες, προσβολές και κακίες σας σε νέους με νεύρο, όρεξη , πάθος και φαντασία. Που η συνεχής κουβέντα τους για τα ελικόπτερα σας φαίνεται δε ξέρω τι...Αϊ βρε dapanόπροκες που θέτε dapan...

Και να μαζευτούν οι ψευτόμαγκες τύπου dapan γιατί δε πρόκειται να φοβηθούμε.

Κ. Κονδυλάκη σε όλους έχετε μια παρατήρηση αλλά στον πλέον άξεστο και ΚΑΤΆΠΤΥΣΤΟ και μην πω και άλλα θα του τα πω από κοντα όταν βρεθούμε.

Μα δεν ντρέπεται λίγο ο  dapan; Μεγάλος άνθρωπος να μιλάει σαν σε δημοτικό;

ΑΥΤΗ Η ΑΜΕΡΟΛΗΨΙΑ ΣΑΣ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ!!!

Ο κ. Κωστόπουλος αν ήθελε με ένα τηλέφωνο τα έλυνε όλα. Εδώ κάνετε λάθος κ. Κονδυλάκη. Έχετε πλήρη άγνοια από ψυχολογία και ανθρώπους!

Ακούστε τα και διώξτε μας.

Σας φάγαν τα αξιώματα και οι λέσχες.Χαθήκατε ! Αν θέλετε να το δείτε έχει καλώς. Αν όχι συνεχίστε το μικροπαρρεϊστικο δρομάκι σας.

Εμείς πάμε από αυτοινητόδρομο μπροστά και μακρυά και με 1000!

Και δώστε κανα δώρο σους ανθρώπους σας, σαν site.ΚΑΝΑ  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ,  ΞΕΡΕΤΕ ,ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ...

ΛΑΔ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΝΤΙΠ !!!

ΑΝΤΙΟ !

ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΣΤOYΣ ΑΓΩΝΕΣ !

ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ   -  ΟΧΙ ΣΕ ΆΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ !!!

Kαι επειδή τόσες μέρες γλώσσα δεν βάζετε μέσα για εμάς, τέλος τα φιλικά και η υποκρισία. Δεν είμαστε φίλοι.Και δεν έχουμε αναγκη κανέναν και καλά από πάνω να γλύφουμε.
    Γιατί δεν είναι από πάνω αλλά από κάτω!!!

EXΘΡΙΚΑ και ΠΟΛΕΜΙΚΑ αφού έτσι το θέλετε !

ROINIDES

Καταγράφηκε

| 700e-MJ3 |
    Roinides
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #22 στις: Σάββατο, 19 Μαΐ 2007, 02:23:54 »

mastoras  αν σε ενοχλεί που οι αερομοντελιστές με εξέλεξαν σε μια θέση είναι προβλημα δικό σου και όχι δικό μου.
    όταν είναι να πω κάτι ώς μέλος της ΕΠΑΕ υπογράφω σαν μέλος της.
    πάλι προσπαθείς λόγω της ιδιότητας μου να με φιμώσεις... ατύχησες..
    φαίνεται  η δημοκρατικότητα σου δεν αντέχει την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και απόψεων... δυστυχώς για άλλη μια φορά ατύχησες..
    όσο για τον τσαμπουκά σου... αυτός χαρακτηρίζει εσένα και το επίπεδο σου... από απειλές και μαστόρους έχουμε βαρεθεί.,,,
    έχεις να πεις τπτ πιο  ουσιαστικό?Huh διαφορετικά κάνε πράξει τις απειλές σου...

dapan

ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ Κ. ΜΕΛΟΣ ΕΠΑΕ!!!

ΜΕΛΟΣ Ο ΕΝΑΣ , ΜΕΛΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΕΝΑΣ, ΤΟ ΑΛΛΟ Ο ΑΛΛΟΣ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΣΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ;

ROINIDES
    Καταγράφηκε

| 700e-MJ3 |
    dapan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #23 στις: Σάββατο, 19 Μαΐ 2007, 02:53:23 »

roinides
    δημιούργησες μπάχαλο και τώρα αποχωρείς.... φαίνεται πως τόση είναι η δύναμη του δικου σου λόγου...
    πιθανότατα ανέλαβες συνήγορος, για αυτό κρίνεις εξ ιδίων....
    όσο για τα κουβαδάκια σου... μπορεί να είναι γεμάτα με όλα αυτά που λές, αλλά ξέρεις κάτι?? έλενξε τα καλύτερα γιατί είναι χωρίς πάτο.... και όλα τα παραπάνω πέφτουν στο κενό ...μάλλον εκεί καταναλώνείς την οργή σου και όλα τα άλλα... στο απόλυτο κενό... στο απόλυτο 0... σε απειλές κα ύβρεις...σε μεγαλοστομίες και όνειρα απατηλά που καμία σχέση δεν έχουν με ρεαλισμό και πραγματικότητα.
    το σύνολο των αερομοντελιστών, θα πρεπε να είχες καταλάβει τόσο καιρό εδώ μέσα, ενδιαφέρεται για αερομοντελισμό... για  να λύσει τα προβληματά που συναντά στο hobby που αγαπά, όχι τα υπαρξιακά του ... αν ποτέ ενδιαφερθείς για κάτι τέτοιο εδώ είμαστε...
    όσο για το αν είμαστε ίσοι εδώ μέσα η όχι θα πρεπε να με διαβάζεις πιο προσεκτικά, αν και η χαμηλή σου αυτοεκτίμηση αμφιβάλω αν μπορεί να το κάνει.
    17 Γενάρη 2007 ζήτάς βοήθεια για να ξεκινήσεις... 18 Μάι 2007 αυτό που διαβάσαμε παραπάνω....
    ο καθένας μας μπορεί να βγάλει τα συμπερασματά του...

dapan
    « Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 19 Μαΐ 2007, 03:08:03 από dapan » Καταγράφηκε

mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #24 στις: Σάββατο, 19 Μαΐ 2007, 03:03:07 »

Η απειλη μου προς εσενα dapan ειναι οτι ηρθε η ωρα για να αρχισεις να τα μαζευεις σιγα σιγα .

Αρκετα εχεις σφετεριστή αυτην την τοσο σημαντικη θεση που κατεχεις . Η δουλεια σου ειναι να εξυπηρετείς τα συμφεροντα των αερομοντελιστων της Ελλαδος , και αυτο δεν το κανεις διοτι δεν εχεις τα προσοντα .

Τι δουλεια εχεις να υπερασπιζεσαι τα συμφεροντα ενος ιδιωτικου φορουμ ?

Δεν σε επελεξαν οι αερομοντελιστες . Σε επελεξαν τα διοικητικά συμβουλια  των σωματειων που εχουν δικαιωμα εκλογης λογω ενος ορισμενου αριθμου αθλητων . Και αυτα τα σωματεια μετριουνται στα δαχτυλα του ενος χεριου . Wink

Τολμας να μου λες οτι δεν αντεχω εγω την ελευθερη διακινηση ιδεων και αποψεων , για κοιτα γιατι μπηκες σε αυτην την συζήτηση .

Μιλας εσυ για επιπεδο και γυρνας σε εμενα τους "τσαμπουκαδες " μην τρελαθουμε κιολας .

Εμενα dapan δεν με ξερει κανεις , εσενα ομως ολοι και πολυ καλα μαλιστα  Grin

Τι θελεις αλλο πιο ουσιαστικο να πουμε ?
    Καταγράφηκε

dapan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #25 στις: Σάββατο, 19 Μαΐ 2007, 03:27:44 »

mastoras δεν υπερασπίζομαι κανενός το συμφέρον...λέω τα πράγματα με το όνομα τους... στο χω ξαναγράψει αλλά δεν μπορείς να το καταλάβεις μάλλον..  πιθανότατα αυτούς που εκλέγεις εσύ τους θέλεις μαριονέτες και άφωνους...
    όσο για τα προσόντα μου σίγουρα δεν είναι του δικού σου βεληνεκούς!!!! (θα έβαζα ένα icons τώρα αλλά δεν μου το επιτρέπει η αγωγή μου) για αυτό και δεν τα διαφήμιζω όπως εσύ τα δικά σου.
    διαφήμησέ τα ακόμη λίγο και ίσως μπορέσεις να εκλεγείς εσύ σε αυτή τη θέση που από τι μία είναι σημαντική και από την άλλη δεν με επελεξαν οι αερομοντελιστές..
    σε αυτή τη συζήτηση μπήκα και έγραψα την γνώμη μου,είπα ότι νοιώθω αισχος με αυτά που διαβάζω... σε πείραξε και αυτό... όπως  και τόσα άλλα...
    εσύ μπήκες στην κουβέντα τσαμπουκαλεμένος με μένα ...τι πρωτότυπο!!!!
    θα θελα μόνο να ξέρω γιατί τόση φαγούρα?Huh
    πόσες να είναι άραγε οι απειλές σου μόνο σε αυτά τα τελευταία post και προς πόσους?Huh?
    αυτά μάλλον είναι τα ουσιαστικά για σένα....
    α! και όπως στο χω ξαναπεί τα ερωτήματα μου είναι ρητορικά...

dapan
    « Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 19 Μαΐ 2007, 03:35:48 από dapan » Καταγράφηκε

Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #26 στις: Σάββατο, 19 Μαΐ 2007, 09:05:18 »

Γιώργο (Κανδυλάκη) πολλά θα μπορούσα να κάνω σαν administrator και είναι απόλυτα μέσα στην δικαιοδοσία μου.

Δεν θα χαρακτηρίσω κανένα αερομοντελιστή "Ανεπιθύμητο" στο Aerromodelling GR. Μια φορά χρησιμοποιήθηκε για άτομο που δεν ήταν αερομοντελιστής.

To Aeromodelling GR δημιουργήθηκε και συντηρείται για ΟΛΟΥΣ τους έλληνες αερομοντελιστές και τους φίλους μας σ' όλο τον κόσμο. Δεν ελέγχεται από κανένα σύλλογο ή επαγγελματία αλλά μπορούν όλοι να συμμετέχουν. Η αναφορά σε "συμφέροντα ιδιωτικού φόρουμ" είναι αστεία.

Οι επιλογές διαχείρισης έχουν να κάνουν και με τις δυνατότητες του software που χρησιμοποιείται. Τίποτα δεν είναι τέλειο. Στο αρχικό φόρουμ στο Yahoo! η διαγραφή ήταν ελεύθερη. Αν κάποιος διαγραφόταν και επανερχόταν θα είχε όλα τα μηνύματα διαθέσιμα. Είχα περίπτωση όπου είχε γίνει τουλάχιστον 10 φορές διαγραφή και επανεγγραφή  laugh Εκεί όμως ήταν υποχρεωτική η εγγραφή στο Yahoo!.

Στο SMF που χρησιμοποιείται τώρα, η διαγραφή απομονώνει τα μηνύματα. Δεν μπορείς να ψάξεις τα μηνύματα κάποιου και σε περίπτωση επανεγγραφής δεν μπορούν να του αποδοθούν πάλι. Αυτό οδήγησε στην επιλογή του να μην επιτρέπεται η διαγραφή. Είναι καθαρά τεχνικό θέμα και απόλυτα μέσα στις επιλογές του administrator.

Τα λεγόμενα περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων είναι κουραφέξαλα, όχι η επιτροπή, γίνεται μια συνεχής προσπάθεια διαστρέβλωσης των όσων λέω.

Ο Γιάννης Ζ. πρέπει να ξαναβάλει το εμφανιζόμενο όνομα του όπως είχε, ειδικά εφ' όσον, όπως λέει, θέλει να προχωρήσει σε καταγγελία. Διαφορετικά κάποια στιγμή θα το βάλω πάλι εγώ. Είναι παραπλάνηση των υπολοίπων.

Πιστεύω οτι όλοι έχουν προσφέρει κάτι και μπορούν να συνεχίσουν να προσφέρουν. Εδώ ή αλλού, η επιλογή είναι ελεύθερη. Στο Aeromodelling GR γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρονται στον έλληνα αερομοντελιστή. Αυτό που δεν βλέπω να γίνεται από μερικούς είναι να σέβονται την προσπάθεια αυτή και τον χώρο που τους φιλοξενεί.

Απειλητικά και προσβλητικά μηνύματα δεν έχουν θέση σε κανένα φόρουμ. Αν θέλει να κάνει κάποιος κάτι ας το κάνει με αξιοπρέπεια. Οπως έχω γράψει πολλές φορές, αυτά που γράφει κάποιος απεικονίζουν κατ' εξοχήν αυτόν που τα γράφει.

Λυπάμαι που μερικοί έχουν πέσει σε επίπεδο παραληρήματος, τα περί "κομψότητος" έχουν πάει περίπατο πια..

Δεν με ενοχλούν οι προσωπικές επιθέσεις. Πέρασε η εποχή των πολεμικών τσεκουριών. Αυτό που με στενοχωρεί είναι το κλίμα που προσπαθεί να επιβληθεί, χτυπάει τον αερομοντελισμό στο σύνολο του και τις σχέσεις μας.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    evan
    Aeromodeller Hero Member

Ευάγγελος Μιχαηλίδης

« Απάντηση #27 στις: Σάββατο, 19 Μαΐ 2007, 09:44:18 »

Αγαπητοί Γιάννης Ζ. και Roinides,

Δεν συμφωνήσατε με τους κανόνες του aeromodelling.gr και αποχωρήσατε.
    Ο λόγος για τον οποίο δεν γίνεται διαγραφή μηνυμάτων, αν και αυτονόητος, εξηγήθηκε από τον panelpni
    Εάν κάτι που έχετε γράψει δεν σας εκφράζει πλέον, μπορείτε να το δηλώσετε και να το διορθώσετε.
    Για όλους εμάς, που χρησιμοποιούμε το forum για ανταλλαγή απόψεων πάνω στον αερομοντελισμό, οι γενικεύσεις σας και η στάση σας μόνο ώς εμπάθεια μπορεί να χαρακτηρισθεί.

Φιλικά,

Ε.

Καταγράφηκε

Η ύστατη μορφή ελευθερίας είναι η σιωπή. (Γιάννης Ρίτσος)
    NikFrance
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #28 στις: Σάββατο, 19 Μαΐ 2007, 09:55:55 »

Παιδιά είναι ένα "φίλο κυβερνητικό" forum site, όσο πιο γρήγορα το δεχτείτε τόσο πιο γρήγορα θα ηρεμήσετε όλοι σας...

άλληλο υποστηρίζονται μεταξύ τους, δίνουν συγχαρητήρια ο ένας στον άλλον και όλα πάνε καλά...είναι κάτι σαν μια μικρή "αίρεση"...

Μπορείτε να μπαίνετε να διαβάζετε και να συμμετέχετε οποτε σας κάνει κέφι, χωρίς να δίνετε σημασία, άλλωστε είναι ένα ενδιαφέρον forum του χώρου μας με πολύ υλικό!

Ο καθένας κρίνετε και ο καθένας έχει βγάλει τα συμπεράσματα του για τον άλλον!

P.S.
    κύριε κανδυλάκη προς θεού μην ασχοληθείτε μαζί μου ιδιαιτερα με αυτήν την "ειλικρίνεια" που σας χαρακτηρίζει!!!
    Καταγράφηκε

Ο ξάδερφος από Γαλλία...
    v_tolias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #29 στις: Σάββατο, 19 Μαΐ 2007, 10:06:52 »

Mα καλα!!Δεν βαρεθηκατε??
    Ειπαμε....Διαγραφη δεν μπορει να γινει!!Ο κ.Κωστοπουλος ειναι κατηγοριματικος!
    Οποιος νομιζει οτι μπορει να διεκδικησει τη διαγραφη του νομικα ας το κανει Thumbs up
    Δεν χρειαζεται να απειλειται κανενας....
    Εγω προσωπικα ευγνωμωνω τον κ.Κωστοπουλο γιατι εδω και 5 χρονια που ασχολουμε με το χομπυ,το φορουμ του(παλιο και νεο) με εχει βοηθησει αφανταστα!!
    Εδω βρηκα δασκαλο,εδω ελυσα αποριες εδω εκανα τα παντα

Γιαννη...Σαν φιλικη συμβουλη!Αν θες να κανεις κατι νομικα καντο χωρις μνμτα...Και ξερεις γιατι??Γιατι φαινεται οτι προσπαθεις να τρομαξεις τον κ.Κωστοπουλο με σκοπο να σε διαγραψει ,αλλα απο οτι βλεπεις δεν φοβαται...
    Αλλωστε υπαρχει και η παροιμια που λεει "ΣΚυλι που γαυγιζει δεν δαγκωνει".....
    Δεν ξερω τι θα κανεις,και οπως σου ειπα δεν με ενδιαφερει!!!Αλλα μην κανεις τον κοσμο να σε αντιπαθισει!!!Εσυ θα χασεις,και χωρις λογο...
    Γιατι ολα αυτα γινονται χωρις λογο!!

Τελος...
    Ο dapan μιλαει σαν ανθρωπος και οχι σαν μελος καποιου συλλογου.....Εχει αυτο το δικαιωμα!!
    Το αν μπορει να διαχειριζεται ανθρωπους,δεν το γνωριζω γιατι δεν τον ξερω απο κοντα.....
    Απο 5-10-100 ποστ δεν κρινω ανθρωπους εγω!!!!!Αν δεν μιλησω με τον αλλο,εστω στο τηλεφωνο,μπορει να γινω αδικος και δεν το θελω

Και στο κατω κατω δεν ειμαστε υποχρεωμενοι ολοι να χωνευουμε τους παντες!!!
    Ολα αυτα γραφτηκαν με σκοπο να ηρεμησουν λιγο τα ανουσια θεματα,που αφορουν πρακτικα 2-3 ατομα το πολυ και να κοιταξουμε πως να λυσουμε καμια απορια σε αυτους που εχουν αναγκη!!
    Γιατι ειναι κριμα να γραφονται εδω 15 ποστ σε μια μερα και σε αλλα που καποιος χρειαζεται βοηθεια να υπαρχουν μονο 3-4

Ευχαριστω..
    Βασιλης Τολιας

Καταγράφηκε

Κανένα δεν έμεινε εκέι πάνω...
    Σελίδες: 1 [2] 3 4     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Γιάννης Ζ. - Αίτηση διαγραφής
    Μεταπήδηση σε: