Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.841 μηνύματα σε 12.389 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 08:15:20

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 08:15:20

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Χθες στις 22:49]

[Χθες στις 00:40]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

[Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 08:57:25]

από Markhelis
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 23:54:02]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309841
    Σύνολο θεμάτων: 12389
    Online σήμερα: 187
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 3
    Επισκέπτες: 143
    Συνολικά: 146
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 2 3 [4]     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Γιάννης Ζ. - Αίτηση διαγραφής  (Αναγνώστηκε 14172 φορές)
    Roinides
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #45 στις: Σάββατο, 19 Μαΐ 2007, 22:02:19 »

Νομίζω mastoras μπορείς ήδη να αλλάξεις το όνομα του προφίλ σου σε ΜΗ_ΜΕΛΟΣ ή ότι άλλο θες να γράφει.

Δεν χρειάζεσαι κανέναν γι αυτό.

Αν δεν τίθεται θέμα διαγραφής μηνυμάτων, δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.

Για εκείνους που τους χαλάμε την αισθητική, θεωρώ ότι αν δεν θέλει κάποιος να δει τι γράφουμε δεν κοιτάζει.

Δηλαδή αν δε σου αρέσει μία εκπομπή στην τηλεόραση πρέπει να κλείσει το κανάλι ή να σταματήσει η εκπομπή;Άτοπον.
    Αν δεν μου αρέσει η κουβέντα κάποιων για μουσική π.χ. θα μπω και θα τους κάνω παρατήρηση;

Υπάρχει δυνατότητα επιλογής, ας μην το κάνουμε μεσανατολικό.
    Εδώ στο Ιράκ, στην Αφρική και όπου αλλού πεινάνε παιδάκια και σκοτώνονται , και μεις ασχολούμαστε με μικρότητες.
    Ασχολούμαστε τι θα πει ο ένας και τι θα πει ο άλλος και μας ενοχλεί!

Εμένα δεν με ενοχλεί τίποτα αρκεί να μην με υποβαθμίζει, να μην με προσβάλει και να αναγνωρίζει την από καλής πρόθεσης ελάχιστή μου προσπάθεια και συμβολή!

Αν δεν μπορώ να τα έχω ή δεν έχω καταφέρει να τα κερδίσω,(ο σεβασμός κερδίζεται δεν επιβάλλεται) κάτι δεν πάει καλά !

Αν συμβαίνουν συχνά τέτοιες καταστάσεις , πρέπει να κάνουν όλοι όσοι έχουν την ευθύνη για το καράβι, την αυτοκριτική τους.

Από πλευράς μας, οι πέτρες του σκανδάλου, αποδείξαμε πριν τον "2ο Γύρο", ότι σεβόμαστε την επιθυμία των ιδιοκτητών, και δεν ξαναανοίξαμε θέμα,γυρίσαμε εκεί που βρισκόμασταν με τους φίλους μας.Ένα θέμα πολλές φορές γίνεται σημείο συνάντησης - δεν ξέρω γιατί - και όταν έπρεπε να μιλήσουμε χρησιμοποιήσαμε το chat.

Οπότε δεν τίθεται θέμα σεβασμού των κανόνων.

Σας είπα, υπάρχουν και εδώ τα συμπτώματα κάθε λέσχης - σωματείου στην Ελλάδα!Είναι βαθύ το ζήτημα.Οι παλιοί ξέχασαν τον ενθουσιασμό, το πάθος και την τρέλα του νέου που πέφτει με τα μούτρα και τα δίνει όλα!

Θέμα δυσφήμισης από μένα ποτέ δεν θα υπάρξει,  γιατί το φόρουμ έχει πληροφορίες και δεν μπορώ να το αποκρύψω από κανέναν νέο μοντελιστή, μακρυά από μένα μικρότητες και κακίες. Ο hobbitakos που με ξέρει , ξέρει πωςι κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω όπου χρειαστεί, χωρίς ανταλλάγματα και δάφνες.

Τώρα αν είχα να επιλέξω ανάμεσα σε πληροφορίες ή φίλους , θα πάρω το δεύτερο.

Βρε δε μπα να μη πετάξει ποτέ το ρημάδι, έχουμε και έναν φίλο να μιλήσουμε εκεί στους αγώνες που θα πάμε να δούμε.Και θα έχουμε και το θάρρος να κάτσουμε και στο ίδιο τραπέζι.

Roinides

Καταγράφηκε

| 700e-MJ3 |
    zero_IQ
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #46 στις: Σάββατο, 19 Μαΐ 2007, 22:10:26 »

Νομίζω πως κατάλαβα.
    Ο κ.Κωστόπουλος είναι ο αντίχριστος αλλά κανείς δεν έχει το θάρρος να το γράψει καθαρά. Όλοι το λέτε με πλάγια λόγια.
    Έτσι εξηγείται γιατί όλοι οι καλοί Χριστιανοί και άξιοι Έλληνες τα έχουν βάλει με τον κ.Κωστόπουλο.

Μήπως κύριοι χάσατε τον προσανατολισμό σας? Σας προσπέρασε ο χρόνος και έχετε μείνει κολλημένοι στο ένδοξο παρελθόν σας. Θέλετε να κυκλοφορείτε με καινούργια αυτοκίνητα αλλά οι δρόμοι που φτιάχνετε είναι μόνο για κάρα.

Αν σας άγγιξαν με κάποιο τρόπο τα λόγια μου, συμβαίνουν ανάλογα με την περίσταση δύο τινά. Είτε μπορείτε να αναγνωρίσετε τα λάθη σας και άρα έχετε την δυνατότητα να τα διορθώσετε και να μην τα επαναλάβετε είτε ζείτε στη δική σας νιρβάνα την οποία σας διαταράσσω. Για την δεύτερη περίπτωση ακολουθεί επεξήγηση:
    Δεν αρκεί να θέλουμε και να απαιτούμε το καλύτερο για τον εαυτό μας (και κατ’ επέκταση και για το hobby μας), πρέπει να το στηρίζουμε και σε σωστές βάσεις. Οι δύο μήνες ή τα δύο χρόνια στον μοντελισμό είναι λίγα, είναι η αρχή, είναι οι βάσεις. Αν δεν τις στηρίξουμε με ΚΑΝΟΝΕΣ, όσο ψηλά κι αν φτάσουμε, τα πόδια μας δεν θα πατάνε γερά στις βάσεις. Γι’ αυτό υπάρχουν οι ΚΑΝΟΝΕΣ και γι’ αυτό επιβάλλεται να τηρούνται χωρίς διαπραγματεύσεις.
    zero_IQ
    Καταγράφηκε
    v_tolias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #47 στις: Σάββατο, 19 Μαΐ 2007, 22:26:18 »

Βρε Βασιλη τρελλαθηκες και εσυ εδω μεσα  Huh

Για ξαναδιαβασε το ποστ μου προσεκτικα .........αφου σου αναφερα οτι θα χρησιμοποιησω με παραθεση το ποστ σου για να σας δωσω να καταλαβεται ποιος ειναι το αφεντικο του φορουμ που τον υποστηριζετε με τετοιο παθος .

Δεν ειναι για εσενα αυτα που γραφω βρε Βασιλη !!!!!!! Πως το εξελαβες ετσι !!!!!!!! ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΦΙΛΕ δεν θα ηταν δυνατον με τιποτα να επιτεθω προς εσενα !!!!!!!!

Οτι διαβασετε μεσα στην παραθεση που εκανα για τον v-tolias δεν ειναι οι απαντησεις μου για εκεινον . ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΛΑΘΟΣ  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ .

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Γραφουμε γραφουμε γραφουμε και δεν μπορουμε να συνενοηθουμε .

Το μονο θεμα εδω ειναι το ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ   .....ΟΧΙ ΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ
    Thumbs up
    Τωρα εγινες πιο κατανοητος...

Θελω να σε ενημερωσω πως γνωριζω οτι υπαρχουν "Αφεντικα" οπως τα αποκαλεις,και το θεωρω σωστο!!
    Καποιος πρεπει να συντονιζει τις συζητησεις(εχω δει αλλα φορουμ που ο καθενας γραφει οτι θελει και γινεται χαμος οποτε προτιμω εναν που να βαζει καξη και ας ειναι και αυστηρος) !!
    Αλλωστε παντου υπαρχουν συντονιστες...Ακομα και σε ενα κρατος ο Πρωθυπουργος κυβερνα και που και που αλλοι 299 laugh
    Καταγράφηκε

Κανένα δεν έμεινε εκέι πάνω...
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #48 στις: Σάββατο, 19 Μαΐ 2007, 22:52:45 »

Tασο γεια σου . Σαν καινουργιος στο φορουμ δικαιως τα βλεπεις ετσι τα πραγματα , και απο  την αλλη μερια δεν ψαχτηκες καθολου με το τι συμβαίνει  με τον αερομοντελισμο  στην Ελλαδα .

Παραδειγμα εχεις δει τι τραβαμε στο μοντελοδρομιο και στις προπονησεις , και ποσο μας κοστιζουν οι ζημιες , τα μοντελα, οι καθημερινες μετακινησεις , καυσιμα κτλ , και εγω ακομα τωρα αρχισα , τι να πουνε αυτοι που το κανουν αυτο χρονια .
    Χωρια που σε λιγο δεν θα εχουμε χωρο να πεταξουμε , παρολο που προσπαθουμε να μεγαλωσουμε την αθλητικη ομαδα του συλλογου .
    Και απο την αλλη μερια , να βγαινουν τυποι στυλ dapan και  "εργαζονται " υποστηρίζοντας με μένος αυτο το φορουμ ,αντι να δουλευει για το καλο των αθλητων η να προσπαθει να κανει καποιες ενέργειες  για να αποκτησουμε κανενα μοντελοδρομιο .

Μπορει άλλωστε και να μην σε ενδιαφέρουν καθολου αυτα . Εγω εχω το δικαίωμα να μαθω εφοσον ειμαι μελος οπως και εσυ  ενος συλλογου και παραλληλα αθλητης .

Θα μπορουσα να στελνω διαφορα link απο αλλα φορουμ που εχουν γινει ομηρικοί καυγαδες  , οπως και link απο φορουμ που αφορουν τους διαχειριστες προγραμματων που συνομιλουν για το πως θα φερνουν η θα διαχειριζονται τα μελη τους  [καραμελες ] και αλλα πολλα , και τοτε εαν θελεις θα μπορεσουμε να μιλησουμε και για "αντιχριστους" και τακτικες .

Κανε κράτει  διοτι εαν ενημερωθείτε θα  πεσουν τα μαλλια απο ολους .

Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    coolvag
    Aeromodeller Hero Member

Ευάγγελος Κουλάδης

« Απάντηση #49 στις: Σάββατο, 19 Μαΐ 2007, 23:42:06 »

Παναγία μου και χριστέ μου τι πάθατε βρε παιδιά Huh??

Ηρεμήστε σας παρακαλώ ολους, δεν εχει νοημα αυτο που κάνετε ολοι σας, 

Ψηφίζω σε αυτο που εγραψε ο φίλος orck να βρεθουμε ολοι για καφε και θα δειτε οτι δεν εχει νοημα να γραφετε αυτα που γράφετε,  ρε παιδια τοσο καιρο τα λεμε εδω μέσα, μην ριχνετε το επίπεδο  σας παρακαλω

... ειναι μάταιο, χαλατε τις καρδιες σας χωρις λογο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολύ Φιλικά προς ολους

Βαγγέλης
    Καταγράφηκε
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #50 στις: Σάββατο, 19 Μαΐ 2007, 23:50:17 »

Νομίζω mastoras μπορείς ήδη να αλλάξεις το όνομα του προφίλ σου σε ΜΗ_ΜΕΛΟΣ ή ότι άλλο θες να γράφει.

Oχι δεν ειναι ετσι ........αυτο θελω !!!! Να ενεργοποιηθεί το κουμπι διαγραφης μελους .

https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=234.msg1042#msg1042

Ούτε τι ιδιότητα έχεις στο φόρουμ, ούτε πόσα μηνύματα, ουτε να μπορει ο καθένας να μπαινει στο προφιλ σου και να διαβαζει τα μηνυματα σου μαζεμενα.

Αυτο σημαινει διαγραφη μελους.
    Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    Roinides
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #51 στις: Κυριακή, 20 Μαΐ 2007, 00:07:57 »

Μαζί σου.

Όπως έχεις την επιλογή εγγραφής να έχεις και διαγραφής!

Τίμιο !
    Καταγράφηκε

| 700e-MJ3 |
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #52 στις: Κυριακή, 20 Μαΐ 2007, 02:57:00 »

Νομίζω οτι ήρθε η ώρα να κλείσει το θέμα.

Σας δόθηκε αρκετός χρόνος και ελευθερία για να γράψετε ακόμα και για να βγάλετε την χολή σας.

Ως εδώ.

Κύριοι

Ούτε το software που χρησιμοποιείται είναι τέλειο, ούτε εγώ ως διαχειριστής τέλειος, ούτε η ομάδα συντονισμού τέλεια. Συνεχώς όμως όλα τα παραπάνω στοιχεία εξελίσσονται και υπάρχει συνεχής φροντίδα για το καλύτερο.

Ακουσα πολλές προτάσεις για διαχείριση κ.τ.λ. από ανθρώπους που δεν ξέρουν καν πως στήνεται ένας τέτοιος χώρος. Αν θέλουν ας το επιχειρήσουν αλλού.

Από το 1997 ξεκίνησα από το μηδέν μια προσπάθεια για ένα χώρο για όλους τους έλληνες αερομοντελιστές. Μην μου μιλάτε λοιπόν για έλλειψη οραμάτων και φαντασίας. Τα οράματα θέλουν δουλειά για να γίνουν και ανθρώπους άξιους και εργατικούς.

Η ζωή μου με έφερε σε επαφή με πολλούς άξιους αερομοντελιστές και με την βοήθεια τους σιγά σιγά χτίστηκε το Aeromodelling GR. Ολο και περισσότεροι έρχονται και χαίρομαι που βλέπω και πολλούς άξιους νέους σε ηλικία. Αξιους και σε γνώσεις και σε ήθος και συμπεριφορά.

Ο αερομοντελισμός ταλανίζεται από την μουρμούρα και τις προσωπικές έριδες, κάτι που προσπαθώ όλη μου την ζωή να μειώσω και συνάμα να συμφιλιώσω. Δεν το πετυχαίνω πάντα.

Ολοι σας έχετε κάτι να προσφέρετε, μερικοί όμως βάζουν το εγώ τους και την προσωπική τους προβολή πάνω από το κοινό καλό. Κάποιοι είναι συμπαθείς μεν αλλά πολύ θορυβώδεις μέχρι ενοχλητικοί για τους άλλους.

Αν μπορείτε να συμμετέχετε και να πειθαρχήσετε σε απλούς κανόνες έχει καλώς. Δυστυχώς οποιαδήποτε συζήτηση χωρίς συντονιστή, πέρα από ανούσια, μπορεί να καταλήξει σε άσκοπους διαπληκτισμούς και διαμάχες, που οξύνουν τις σχέσεις μας, χωρίς να προσφέρουν τίποτα στον χώρο.

Οι επιλογές διαχείρισης αφορούν κατ' εξοχήν τον ή τους administrator(s), και είναι απόλυτα θεμιτές. Μπορεί να διαφέρουν στα σημεία από άλλα φόρουμ με ίδιο ή διαφορετικό software. Κανένα γνωστό software δεν δίνει παράνομες επιλογές.

Για το θέμα δώρων που τέθηκε, πολλές φορές έχω ζητήσει από επαγγελματίες να αφαιρέσουν το "έκπτωση Χ% για τα μέλη του Aeromodelling GR" και να το αντικαταστήσουν με "έκπτωση Χ% για τα μέλη ελληνικών συλλόγων με αερομοντελιστική δραστηριότητα". Οι επαγγελματίες έχουν τον χώρο τους, δεν θα υποχρεωθείτει όμως το Aeromodelling GR να δείτε κάτι που δεν θέλετε.

Εχω δεχτεί απειλές για καταγγελίες, αν κάποιος νομίζει οτι θα βγάλει άκρη έτσι ας κάνει οτι νομίζει.

Το θέμα έχει εξαντληθεί και κλειδώνει εδώ. Προσπάθεια αναζωπύρωσης θα αντιμετωπισθεί διαφορετικά.
    « Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 20 Μαΐ 2007, 03:03:00 από Κώστας Κωστόπουλος » Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    Σελίδες: 1 2 3 [4]     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Γιάννης Ζ. - Αίτηση διαγραφής
    Μεταπήδηση σε: