copterxakias ακριβως σε αυτο το επιπεδο πτησης βρισκομαι και με ενδιαφερει πολυ το θεμα.
Απλα προσπαθω να καταλαβω τις αναλογιες στα βαρη για να δω σε τι setup μπορω να καταληξω .
Απο την μια φτηνο setup με μικρα βαρη απο την αλλη βαρυτερο setup (και ακριβωτερο) αλλα με την δυνατοτητα μελλοντικης τοποθετησης καμερας
Απο οτι εχω δει το ακριβοτερο setup εχει esc 25a και μοτερ 80gr. και το ελαφρυ esc12a και Μοτερ 28gr
Y.Γ. η καρτα λογικα δεν επηρεαζεται απο τα αμπερ των μοτερ-Esc σωστα?
Ηλία καλημέρα
Για το κόστος κινητήρων esc,s κτλ της σειρας, είναι ίδο πάνω κάτω είτε μεγάλο είτε μικρο setup, τό κόστος είναι ποιά κάρτα θα επιλέξεις και το βάρος της κάμερας ή οτοιδήποτε άλλο θέλεις να σηκώσεις για να επιλέξεις setup.
Κάπου είδα το ίδιο σκάφος να το έχει δοκιμάσει με 3 διαφορετικά setup κινητήρες, esc και με 2 κάρτες.
Ανάλογα με το είδος πτήσης που θες να κάνεις επιλέγεις την κάρτα ΕΆΝ θέλεις σταθερότητα στο χόβερ για φωτο ή βιντεο, Gps και πολλά άλλα πας σε ακριβότερες επιλογές για ακροβατικά και γυρω γύρω όλοι σε ποιο φθηνή σημειωτέων οι ακριβές τα κάνουν όλα
Και το κυριότερο όλων παράδες υπαρχουν;;;;;;
Για τον υπολογισμό που έκανες παραπάνω, βάρος και δύναμη κινητήρα κάποιος σοβαρός μοντελιστής μου είπε ότι η αναλογία αυτή δεν ισχύει, ετοιμάζομαι να κάνω την δική μου μέτρηση και τότε θα σου πω.
Καλή επιλογή
Σάκης