|
copterxakias
|
 |
« Απάντηση #90 στις: Δευτέρα, 2 Ιαν 2012, 22:49:30 » |
|
σας ευχάριστο παιδιά ειδικά εσένα MarD που μας βοηθάς με τις μεγάλες γνώσης και τις καλές τιμές στο κατάστημα σου!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
!!!!! LIFE FOR SOMETHING OR DIE FOR NOTHING !!!!!!!! !!!!!!!!!!! GERMANY I'AM BACK !!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #91 στις: Τρίτη, 3 Ιαν 2012, 00:48:41 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
copterxakias
|
 |
« Απάντηση #92 στις: Τρίτη, 3 Ιαν 2012, 11:13:40 » |
|
thanks
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
!!!!! LIFE FOR SOMETHING OR DIE FOR NOTHING !!!!!!!! !!!!!!!!!!! GERMANY I'AM BACK !!!!!!!!!!!
|
|
|
|
copterxakias
|
 |
« Απάντηση #93 στις: Τρίτη, 3 Ιαν 2012, 15:13:30 » |
|
φιλε Μαριε δεν σου χαλάω χατίρι πάρτο και σε HD!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Σωκράτης Δαμουλάκης
|
 |
« Απάντηση #94 στις: Τρίτη, 3 Ιαν 2012, 18:15:49 » |
|
Πολύ καλό μπράβο..με την Gopro 1 η 2 το τράβηξες ?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ...
|
|
|
|
copterxakias
|
 |
« Απάντηση #95 στις: Τρίτη, 3 Ιαν 2012, 20:31:35 » |
|
Πολύ καλό μπράβο..με την Gopro 1 η 2 το τράβηξες ? Δυστυχώς δεν μου περισσεύουν και πολλά λεφτά για το απίστευτο χόμπι που έχουμε και γιαυτό ούτε pan/tilt δεν έχω ούτε GoPro δεν έχω. Με αυτήν κάνω την δουλειά μου προσωρινά: http://www.coolmodels.gr/wing-camera-1280x720p-30fps-cmos-p-1367.html Για τα λεφτά της είναι ότι πρέπει.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
copterxakias
|
 |
« Απάντηση #96 στις: Τρίτη, 3 Ιαν 2012, 20:59:28 » |
|
.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
sakiskoz
|
 |
« Απάντηση #97 στις: Τρίτη, 3 Ιαν 2012, 23:12:40 » |
|
Πολύ καλό μπράβο..με την Gopro 1 η 2 το τράβηξες ? Δυστυχώς δεν μου περισσεύουν και πολλά λεφτά για το απίστευτο χόμπι που έχουμε και γιαυτό ούτε pan/tilt δεν έχω ούτε GoPro δεν έχω. Με αυτήν κάνω την δουλειά μου προσωρινά: http://www.coolmodels.gr/wing-camera-1280x720p-30fps-cmos-p-1367.html Για τα λεφτά της είναι ότι πρέπει. Μπορείς να την χρησιμοποιησεις για FPV
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
copterxakias
|
 |
« Απάντηση #98 στις: Τετάρτη, 4 Ιαν 2012, 13:31:16 » |
|
Πολύ καλό μπράβο..με την Gopro 1 η 2 το τράβηξες ? Δυστυχώς δεν μου περισσεύουν και πολλά λεφτά για το απίστευτο χόμπι που έχουμε και γιαυτό ούτε pan/tilt δεν έχω ούτε GoPro δεν έχω. Με αυτήν κάνω την δουλειά μου προσωρινά: http://www.coolmodels.gr/wing-camera-1280x720p-30fps-cmos-p-1367.html Για τα λεφτά της είναι ότι πρέπει. Μπορείς να την χρησιμοποιησεις για FPV φιλε το δοκίμασα πολύ χλομό η ανάλυση είναι αίσχος στην λειτουργία τις κάμερας
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
copterxakias
|
 |
« Απάντηση #99 στις: Τετάρτη, 4 Ιαν 2012, 14:14:56 » |
|
Μερικά φώτο
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
copterxakias
|
 |
« Απάντηση #100 στις: Τετάρτη, 4 Ιαν 2012, 14:15:25 » |
|
Άλλη μια
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #101 στις: Τετάρτη, 4 Ιαν 2012, 15:36:16 » |
|
Μπραβο φίλε πολυ καλή δουλειά αλλα μια ερώτηση.... Γιατι δεν το φιάχνεις να μην φένονται οι έλικες.  ?? Ειναι κρίμα τοσο καλη δουλειά να χάνεται..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
copterxakias
|
 |
« Απάντηση #102 στις: Τετάρτη, 4 Ιαν 2012, 16:15:33 » |
|
θέλει πολύ μεγάλη πατέντα να μπει το pan/tilt από κάτω αλλα θα γίνει και αυτό μην στεναχωριέσαι. σας ευχάριστο για τα καλά λόγια ακόμα στην αρχή είμαστε είναι το τρίτο μου βίντεο θα γίνουμε και καλύτερη!!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
copterxakias
|
 |
« Απάντηση #103 στις: Παρασκευή, 6 Ιαν 2012, 17:46:28 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
copterxakias
|
 |
« Απάντηση #104 στις: Παρασκευή, 6 Ιαν 2012, 17:49:28 » |
|
και μερικά φώτο
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|