|
adam_raps
|
 |
« Απάντηση #60 στις: Δευτέρα, 26 Δεκ 2011, 17:16:00 » |
|
αν καταλαβα καλα (γιατι χωρις φοτο λιγο δυσκολο  ) δεν θα εχεις κανενα θεμα...στο δικο μου σκεψου οι βασεις που λες ηταν κολλημενες με λιγο κυανοκρυλικη...αργοτερα βιδωσα δυο βιδες απο πανω για περισσοτερη ασφαλεια..  τι αεροπλάνο?? το φτερο μου εχει μια υποδοχή μεγάλη στην οποια μπαινει το σερβο...απλα εχει και δυο πλαστικα τα οποια τα βιδώνεις εκει που χρειαζεται για να κατσει πανω τους το σερβο και μεσα στην υποδοχη..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
takis
|
 |
« Απάντηση #61 στις: Δευτέρα, 26 Δεκ 2011, 17:20:38 » |
|
το ιδιο αεροπλανο...ready αλλα απο την ARC... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
sakis art
|
 |
« Απάντηση #62 στις: Δευτέρα, 26 Δεκ 2011, 19:06:55 » |
|
Έτσι είναι και στο Ready; Η φωτογραφία είναι από cessna 177
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
adam_raps
|
 |
« Απάντηση #63 στις: Δευτέρα, 26 Δεκ 2011, 21:33:48 » |
|
ακροβως το ιδιο ειναι ναι....αυτα τα ασπρα πλαστικα που στιριζεις τα σερβο αυτα ειναι που λεω οτι εκανα μεγαλες τριπες και τα κολησα...μονο που εγω εβαλα ενα σερβο
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
adam_raps
|
 |
« Απάντηση #64 στις: Τετάρτη, 28 Δεκ 2011, 22:16:55 » |
|
τα αυτακια του σερβο για να τα φερω εκει που θελω μπορω να τα κοψω?? εχω σταυρους και εγω θελω ενα διπλο....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
extenge
|
 |
« Απάντηση #65 στις: Τετάρτη, 28 Δεκ 2011, 22:23:31 » |
|
τα αυτακια του σερβο για να τα φερω εκει που θελω μπορω να τα κοψω?? εχω σταυρους και εγω θελω ενα διπλο....
Ναι αλλα μην τα ξακρισεις και κοψεις κομματι του δακτυλιου ασε περιπου 1 mm προεξοχη απ το καθε αυτακι
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
adam_raps
|
 |
« Απάντηση #66 στις: Πέμπτη, 29 Δεκ 2011, 17:03:07 » |
|
Ναι αλλα μην τα ξακρισεις και κοψεις κομματι του δακτυλιου ασε περιπου 1 mm προεξοχη απ το καθε αυτακι οκ thanks φιλος
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
adam_raps
|
 |
« Απάντηση #67 στις: Πέμπτη, 29 Δεκ 2011, 19:11:29 » |
|
ερωτηση πρώτη: το λαστιχο του ντεποζιτου με το ντεποζιτο δεν μπαινει με τιποτα στην υποδοχη του αεροπλανου να βάλω λιγο λάδι και να πιέσω παραπάνω?  δευτερη ερώτηση η βίδα του ντεποζίτου πρέπει να σφιχτεί πολύ για να μην βγαίνει το καπάκι του ντεποζιτου???
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
har28
|
 |
« Απάντηση #68 στις: Πέμπτη, 29 Δεκ 2011, 20:17:16 » |
|
Φαντάζομαι το βάζει ξεβίδωτο πρώτα και μετά βιδώνεις έτσι? Θέλει λίγη πίεση
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΧΑΡΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑ!!!
|
|
|
|
extenge
|
 |
« Απάντηση #69 στις: Πέμπτη, 29 Δεκ 2011, 21:46:55 » |
|
ερωτηση πρώτη: το λαστιχο του ντεποζιτου με το ντεποζιτο δεν μπαινει με τιποτα στην υποδοχη του αεροπλανου να βάλω λιγο λάδι και να πιέσω παραπάνω?  δευτερη ερώτηση η βίδα του ντεποζίτου πρέπει να σφιχτεί πολύ για να μην βγαίνει το καπάκι του ντεποζιτου??? H αληθεια ειναι πως εχει λιγο ζορι για να μπει....... μην διαννοηθεις ομως να καργαρεις πολυ τη βιδα στο τεποζιτο γιατι αν θυμαμαι καλα ειναι πλαστικο το πισω μερος της ταπας που ειναι μεσα στο τεποζιτο και αν ξεχαρβαλωθει το πλαστικο απ τη βιδα θα μπεις σε περιπετειες..............
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
adam_raps
|
 |
« Απάντηση #70 στις: Πέμπτη, 29 Δεκ 2011, 23:41:43 » |
|
το ντεποζιτο το βιδώνω πρώτα και μετα βάζω το λάστιχό του για να το βάλω στην υποδοχή...αρα δεν βιδώνω πολύ την βίδα του...και μετα πιέζω για να βάλω μέσα στην υποδοχή...οκ έκανα μια προσπάθεια με λίγο λάδι στο λάστιχο αλλα δεν πάει τερμα με την καμοία...όπου πάει...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
adam_raps
|
 |
« Απάντηση #71 στις: Πέμπτη, 29 Δεκ 2011, 23:43:27 » |
|
σήμερα παρέλαβα και το calmato 40 κατωπτέριγο..με μιας δυο θερμικα....είναι εθισμός το άτιμο
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
adam_raps
|
 |
« Απάντηση #72 στις: Παρασκευή, 30 Δεκ 2011, 18:45:41 » |
|
τα τρια σωληνακια του ντεποζιτου πρεπει να σφραγίσω το ένα??? και απο κει να βάζω καυσιμο?  ??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
har28
|
 |
« Απάντηση #73 στις: Παρασκευή, 30 Δεκ 2011, 18:55:10 » |
|
Κοίτα εδώ στην φωτό φίλε μου
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΧΑΡΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑ!!!
|
|
|
|
adam_raps
|
 |
« Απάντηση #74 στις: Παρασκευή, 30 Δεκ 2011, 19:58:30 » |
|
ωραιος...αρα απο κει το γεμιζω....τα σωληνακια τα μεταλικα που ειναι μεσα στο ντεποζιτο τα δυο που λυγιζουν πρεπει να μπουν στην ιδια φόρα?  ?η το ενα κοιταει πανω και το αλλο κατω?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|