|
har28
|
 |
« Απάντηση #75 στις: Παρασκευή, 30 Δεκ 2011, 20:01:36 » |
|
Μέσα έχει 2 ή 3 μεταλλικά σωληνάκια? Γιατί αν έχεις έξω 3 πρέπει να έχεις και μέσα 3
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΧΑΡΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑ!!!
|
|
|
|
adam_raps
|
 |
« Απάντηση #76 στις: Παρασκευή, 30 Δεκ 2011, 20:59:24 » |
|
3 εξω 3 μεσα...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
adam_raps
|
 |
« Απάντηση #77 στις: Παρασκευή, 30 Δεκ 2011, 21:12:45 » |
|
Μέσα έχει 2 ή 3 μεταλλικά σωληνάκια? Γιατί αν έχεις έξω 3 πρέπει να έχεις και μέσα 3
εχει δυο σωληνακια που ειναι καμπυλωτα και ενα που ειναι ευθεια..το ευθεια ειναι για καρμπυρατερ..τα δυο καμπυλωτα πρεπει να κοιτανε στην ιδια μερια η το ενα πανω και το αλλο κατω?    ?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
geoli
|
 |
« Απάντηση #78 στις: Σάββατο, 31 Δεκ 2011, 10:27:00 » |
|
Καλημέρα σε όλη την παρέα.Τα σωληνάκια είναι το ένα το ίσιο για την παροχή καυσίμου στη μηχανή,το άλλο για να δημιουργεί υποπίεση απο την εξάτμιση και το τρίτο για την πλήρωση καυσίμου. Τα δύο λυγισμένα κοιτάνε πρός τα πάνω. Στο manual δεν δείχνει ; Καλή Χρονιά .
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
adam_raps
|
 |
« Απάντηση #79 στις: Σάββατο, 31 Δεκ 2011, 11:40:57 » |
|
Καλημέρα σε όλη την παρέα.Τα σωληνάκια είναι το ένα το ίσιο για την παροχή καυσίμου στη μηχανή,το άλλο για να δημιουργεί υποπίεση απο την εξάτμιση και το τρίτο για την πλήρωση καυσίμου. Τα δύο λυγισμένα κοιτάνε πρός τα πάνω. Στο manual δεν δείχνει ; Καλή Χρονιά .
καλη χρονια αδελφε..το manual διχνει για τοποθετηση του ενος λυγισμενου οχι και των δυο..απλα απο λαθος τριπισα το πλαστικο και αναγκαστηκα να βαλω και το τριτο..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
stamatis
|
 |
« Απάντηση #80 στις: Κυριακή, 1 Ιαν 2012, 10:05:12 » |
|
καλημερα και καλη χρονια! ενα ευθεια για παροχη καυσιμου στον κινητηρα ενα προς τα πανω για δημιουργια πιεσης στο ρεζερβουαρ ενα προς τα κατω (να ακουμπαει στον πατο) για να βαζεις και να βγαζεις καυσιμο
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
<<Οποιος νομιζει οτι κρεμομαστε απο τα αρ**δια του, ας τα κοψει για να πεσουμε!!!>>
|
|
|
|
adam_raps
|
 |
« Απάντηση #81 στις: Κυριακή, 1 Ιαν 2012, 13:50:23 » |
|
καλημερα και καλη χρονια! ενα ευθεια για παροχη καυσιμου στον κινητηρα ενα προς τα πανω για δημιουργια πιεσης στο ρεζερβουαρ ενα προς τα κατω (να ακουμπαει στον πατο) για να βαζεις και να βγαζεις καυσιμο
καλη χρονια σταμάτη με υγεια..και απλα βάζω και μια ταπα οπου απο κει τροφοδοτω το δοχειο καυσιμου..οκ ευχαριστω
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
stamatis
|
 |
« Απάντηση #82 στις: Κυριακή, 1 Ιαν 2012, 16:16:18 » |
|
σωστα 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
<<Οποιος νομιζει οτι κρεμομαστε απο τα αρ**δια του, ας τα κοψει για να πεσουμε!!!>>
|
|
|
|
spv(spirosvar)
|
 |
« Απάντηση #83 στις: Δευτέρα, 2 Ιαν 2012, 11:24:17 » |
|
συγνωμη για την παρμβαση στο θεμα να ρωτησω πηρε ενας ξαδερφος μου ενα thunder Tiger ready και γιατι εγω ειμαι αχετος με τα αεροπλανα βρηκαμε ενα καινουριο κυνητηρα σε απιστευτη τιμη απο ενα γνωστο O.S. Engines FS 52 4stroke θα ειναι ενταξει...   ?? ευχαριστω
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
adam_raps
|
 |
« Απάντηση #84 στις: Δευτέρα, 2 Ιαν 2012, 14:21:46 » |
|
ο κινητηρας εχει μια προεκτση στην ενωση του με την εξατμηση..χρειάζεται φλαντζα και απο τις τις δυο πλευρες ?? γιατι μου δινει μονο μια φλατζα..να την βάλω την προεκταση?? καθεται πιο καλα με αυτην...θυμιζω οτι εχω τον os 46
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
adam_raps
|
 |
« Απάντηση #85 στις: Δευτέρα, 2 Ιαν 2012, 15:18:41 » |
|
υπαρχει προβλημα αν η εξατμηση ακουμπαει στο αεροπλανο?  ??χωρις την προεκταση ακουμπαει....με την προεκταση δεν ακουμπάει...απλα η προεκταση ειναι λεει το manual για τον συγγεκριμενο κινητηρα του αεροπλανου...απλα κανει και στον os 46
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
sakis art
|
 |
« Απάντηση #86 στις: Τρίτη, 3 Ιαν 2012, 00:22:09 » |
|
υπαρχει προβλημα αν η εξατμηση ακουμπαει στο αεροπλανο?  ??χωρις την προεκταση ακουμπαει....με την προεκταση δεν ακουμπάει...απλα η προεκταση ειναι λεει το manual για τον συγγεκριμενο κινητηρα του αεροπλανου...απλα κανει και στον os 46 Την προέκταση την είχε μέσα το κιτ του αεροπλάνου; Δεν είναι του os 46; Πόσο ακουμπάει αν δε βάλεις την προέκταση; Σε ποιο σημείο ακουμπάει;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
adam_raps
|
 |
« Απάντηση #87 στις: Τρίτη, 3 Ιαν 2012, 20:33:51 » |
|
ναι σακη μεσα στο κιτ του αεροπλανου ηταν η προεκταση για τον μαμα κινιτηρα...ακουμπαει φιλε στο πλαινο κατω μερος...κατω δεξια κανει ενα λακο για την εξατμηση εκει μεσα ακουμπαει...απλα η προεκταση καθεται τελεια στον κινιτηρα ασχετα οτι ειναι για αλλον
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
sakis art
|
 |
« Απάντηση #88 στις: Τρίτη, 3 Ιαν 2012, 23:09:05 » |
|
ναι σακη μεσα στο κιτ του αεροπλανου ηταν η προεκταση για τον μαμα κινιτηρα...ακουμπαει φιλε στο πλαινο κατω μερος...κατω δεξια κανει ενα λακο για την εξατμηση εκει μεσα ακουμπαει...απλα η προεκταση καθεται τελεια στον κινιτηρα ασχετα οτι ειναι για αλλον
Ο κινητήρας που προτείνει λογικά θα είναι Thunder tiger όπως και στο cessna.Εγώ στο cessna είχα κόψει λίγο από την άτρακτο για να χωρέσει ο OS 61,δεν ακουμπούσε όπως εσένα απλώς δεν χωρούσε.Τώρα για την προέκταση που λες δεν ξέρω αν θα επηρεάσει τη λειτουργία του os 46(στις επιδόσεις),μπορεί ναι μπορεί και όχι.Πάντως αν ακουμπάει λίγο και σε παίρνει "φάε" το σημείο που ακουμπάει,ειδάλλως βάζεις την προέκταση και δοκιμάζεις τη λειτουργία του.Λογικά δε θα υπάρχει πρόβλημα με την προέκταση αν είναι μικρή.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
har28
|
 |
« Απάντηση #89 στις: Τετάρτη, 4 Ιαν 2012, 09:10:36 » |
|
Η προέκταση θα επηρεάσει λίγο την απόδοση του κινητήρα , το γράφει και το manual, μην φανταστείς μεγάλη διαφορά όμως! Πάντως δεν θα καταλάβεις διαφορά, γιατί ο κινητήρας είναι υπεραρκετός για το μοντέλο. Το δικό μου το Beaver το πετούσα με μια os 55ax και το πήγαινε σφαίρα, αφού δεν μπορούσα να το προσγειώσω, έπρεπε να κλείσω τον κινητήρα για να κατέβει. Ακόμη και στο ρελαντί το πετούσε κανονικά. Από τότε έβαλα έναν os46άρι που και πάλι είναι αρκετός για το μοντέλο, το πετάει με μισό γκάζι και κάνει κι όλα τα ακροβατικά (που μπορεί να κάνει ένα υψηλοπτέρυγο) με ευκολία.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΧΑΡΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑ!!!
|
|
|
|