|
adam_raps
|
 |
« Απάντηση #30 στις: Κυριακή, 25 Δεκ 2011, 17:08:47 » |
|
κακο αεροπλανο κατασκευαστικά..και έμπειρος για πρώτη φορά στο συγγεκριμένο αεροπλάνο θα έκανε λάθος..ασαφείς οδηγίες δεν ξεκαθαρίζεις απο ποια μεριά κολάς τι..ελπίζω πτητικά να με αποζημιώσει...οοοοοταν τελειώσει
Εγω που το εφτιαξα σαν πρωτο μου αεροπλανο δεν ταλαιπωρηθηκα ιδιαιτερως....... τι να σου πω ρε αδερφε δεν ξερω...εγω εκανα ενα δυο λαθη...δεν ξερω
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
extenge
|
 |
« Απάντηση #31 στις: Κυριακή, 25 Δεκ 2011, 17:21:48 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
adam_raps
|
 |
« Απάντηση #32 στις: Κυριακή, 25 Δεκ 2011, 17:24:12 » |
|
ξερεις τι μαλακια εκανα?ειχε ενα ξυλο στρογγυλο μακρυ το οποιο προοριζοταν για το elevetor up και down..και ο εξυπνος το εβαλα μεσα στο κεντρικο φτερο για να τα ενωσω...ετσι μου ειπαν απο το helliland...και εχω ξενερωσει την ζωη μου σε σημειο να το ξαναπαραγγειλω..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
adam_raps
|
 |
« Απάντηση #33 στις: Κυριακή, 25 Δεκ 2011, 17:27:36 » |
|
και οκ τα 75 ευρω που κανει δεν μας περισευουν αλλα θα τα βρω...την δουλεια μου 3 μερες να το παλευω νευριαζω
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
extenge
|
 |
« Απάντηση #34 στις: Κυριακή, 25 Δεκ 2011, 19:26:54 » |
|
ξερεις τι μαλακια εκανα?ειχε ενα ξυλο στρογγυλο μακρυ το οποιο προοριζοταν για το elevetor up και down..και ο εξυπνος το εβαλα μεσα στο κεντρικο φτερο για να τα ενωσω...ετσι μου ειπαν απο το helliland...και εχω ξενερωσει την ζωη μου σε σημειο να το ξαναπαραγγειλω..
Πηγαινε στο heliland και ζητα να σου βρουνε λυση ....... φταινε κιαυτοι
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
adam_raps
|
 |
« Απάντηση #35 στις: Κυριακή, 25 Δεκ 2011, 19:30:00 » |
|
Πηγαινε στο heliland και ζητα να σου βρουνε λυση ....... φταινε κιαυτοι απο ηράκλειο?  ? αν εμενα αθήνα ήξερα ρε φιλαράκι τι να κάνω...το θέμα είναι με αυτο το ξυλαράκι στα φτερά θα έχει κανένα θέμα στην πτήση?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
extenge
|
 |
« Απάντηση #36 στις: Κυριακή, 25 Δεκ 2011, 20:00:17 » |
|
Πηγαινε στο heliland και ζητα να σου βρουνε λυση ....... φταινε κιαυτοι απο ηράκλειο?  ? αν εμενα αθήνα ήξερα ρε φιλαράκι τι να κάνω...το θέμα είναι με αυτο το ξυλαράκι στα φτερά θα έχει κανένα θέμα στην πτήση? που ακριβως το εβαλες?δεν θα εχεις προβλημα..........αρκει να μην εχεις αφησει τιποτα αλλο εκτος
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
adam_raps
|
 |
« Απάντηση #37 στις: Κυριακή, 25 Δεκ 2011, 20:03:24 » |
|
αν θυμασαι τα δυο φτερα που ενόνονται για να κάνουν το πάνω φτερό της ατράκτου είχαν δυο τριπες μικρες σαν υποδοχή ράβδου...το μισό ξύλο στο ένα φτερό και το άλλο μισό στο άλλο...και η φάση είναι οτι έμπαινε κουτί μέσα λες και ήταν γι αυτόν το λόγο
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
extenge
|
 |
« Απάντηση #38 στις: Κυριακή, 25 Δεκ 2011, 20:07:22 » |
|
δε θα εχεις θεμα προχωρα.................
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
adam_raps
|
 |
« Απάντηση #39 στις: Κυριακή, 25 Δεκ 2011, 20:13:00 » |
|
δε θα εχεις θεμα προχωρα.................
ναι αλλα πρέπει να παραγγείλω άλλο τέτοι ξυλαράκι για να το βάλω στο elevator...οκ το φτερό πες πως το έκανα πιο δυνατό 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Μike pr
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #40 στις: Κυριακή, 25 Δεκ 2011, 20:19:05 » |
|
Kαι πιστευεις οτι θα υπαρχει αντ/κο αυτο το ξυλαρακι !! ? Πηγαινε σε ενα ξυλεμπορικο και παρε κατι αναλογο. Ημαρτον ενα ARF ειναι.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
stamatis
|
 |
« Απάντηση #41 στις: Κυριακή, 25 Δεκ 2011, 20:22:47 » |
|
οι πτερυγες με το ξυλαρακι που εβαλες σχηματιζουν καθολου διεδρο γωνια? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
<<Οποιος νομιζει οτι κρεμομαστε απο τα αρ**δια του, ας τα κοψει για να πεσουμε!!!>>
|
|
|
|
adam_raps
|
 |
« Απάντηση #42 στις: Κυριακή, 25 Δεκ 2011, 20:41:12 » |
|
οι πτερυγες με το ξυλαρακι που εβαλες σχηματιζουν καθολου διεδρο γωνια?  τι ακριβως ενοείς? ειμαι και λιγο ασχετος..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
stamatis
|
 |
« Απάντηση #43 στις: Κυριακή, 25 Δεκ 2011, 20:46:01 » |
|
οταν κοιτας την πτερυγα απο μπροστα, το δεξι με το αριστερο κομματι κανουν καθολου γωνια ή ειναι ευθεια?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
<<Οποιος νομιζει οτι κρεμομαστε απο τα αρ**δια του, ας τα κοψει για να πεσουμε!!!>>
|
|
|
|
adam_raps
|
 |
« Απάντηση #44 στις: Κυριακή, 25 Δεκ 2011, 20:49:00 » |
|
οταν κοιτας την πτερυγα απο μπροστα, το δεξι με το αριστερο κομματι κανουν καθολου γωνια ή ειναι ευθεια?
ναι το είδα στο διαδυκτιο...κοιτα τα φτερά εχουν γωνια ναι....το ξυλο ομος που είναι μέσα τους ειναι πλήρως οριζόντιο..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|