Kαι το μονοκομματο σκελος μπορει να στραβωσει μονο απο τη μια πλευρα!!Δεν προκειται να αλλαξει κατι με την αλλαγη αυτη!
Μπορεις να βαλεις carbon σκελη αλλα πιστευω οτι δεν αξιζει να δωσεις παραπανω χρηματα για αυτο το μοντελλο!!
Απλα τα ισιωνεις μετα απο καθε πτηση(με το χερι) και οταν μαθεις καλα το μοντελλο και το κατεβαζεις γλυκα δεν θα εχεις προβλημα...
Και εγω το ιδιο προβλημα ειχα αλλα τωρα που το συνηθισα το κατεβαζω σαν πουπουλο και δεν στραβωνει καθολου

Βασικα προσπαθησε να κρατησεις το αεροπλανο σε υψος 10-15 ποντων μεχρι να κοψει ταχυτητα και να ερθει να ακουμπησει μονο του και θα δεις τρομερη διαφορα

Αυτο το αεροπλανο φυσικα και δεν ειναι F3Α..
Το rudder για το ΚΕ θα το βρεις σιγα σιγα

Αν εχεις ψηφιακη τηλ/ση φτιαξε μια μιξη rudder με aileron και ετσι δεν θα εχεις προβλημα με ρολλ στο ΚΕ

Τελος μην βιαζεσαι να τα κανεις ολα μαζι!!
Σιγα σιγα θα το ρυθμισεις και θα το τριμαρεις και μετα θα κανει πολλα πραγματα σχεδον μονο του!!Απλα να ξερεις οτι οταν αλλαζεις κατι,επηρεαζεται και κατι αλλο

Εγω ακομα δεν ειμαι απολυτα ευχαριστιμενος αλλα σε καθε πτηση ολο και κατι αλλαζω ωστε να βρω αυτο που πραγματικα θελω...Και επισης ετσι μονο μαθαινεις!
Καλη η θεωρια και το διαβασμα αλλα χρειαζομαστε και "εργαστηριο"

Καλες πτησεις