Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.839 μηνύματα σε 12.389 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 18:44:09

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 18:44:09

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 00:40]

[Χθες στις 22:45]

από CMarkop
    [Χθες στις 19:35]

[Χθες στις 08:57]

από Markhelis
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 23:54:02]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309839
    Σύνολο θεμάτων: 12389
    Online σήμερα: 195
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 3
    Επισκέπτες: 92
    Συνολικά: 95
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 [2] 3 4     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Κανόνες (καλής) συμεριφοράς  (Αναγνώστηκε 14832 φορές)
    Uncle's Dad
    ΜΗ ΜΕΛΟΣ
    Aeromodeller Sr. Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Τρίτη, 10 Απρ 2007, 22:08:35 »

Τα φόρουμ είναι καφενεία και τίποτε άλλο. Όποιος θέλει να κάνει μοντελισμό τον κανει μακριά από το φορουμ με κυανο, μπαλσα κτλπ. Εδώ ειναι το καφενείο μας που δεν έχει και καπνό. Φανταστείτε ότι ο κάθε νέος και απαίδευτος δημιουργεί καινούργια θέματα με ερωτήσεις που έχουν χιλιοαπαντηθει. Ούτε τον χρόνο να κανει μια αναζήτηση δεν αφιερώνει. Και αν η απάντηση δεν τον βολεύει στραβώνει κιόλας. Οποιος πιστεύει οτι θα βρει λύσεις στα προβλήματα του στο φορουμ δεν εχει και πολύ σχέση με το μοντελισμο. Οι μοντελιστες λύνουν τα προβληματα μόνοι τους, επί τόπου, την ίδια ώρα.
    Καταγράφηκε

Ιδιόρρυθμος αερομοντελιστής
    dapan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #16 στις: Τρίτη, 10 Απρ 2007, 22:17:40 »

Καλησπέρα
    Νομίζω πως δεν χρειάζεται να συγκριθεί κανείς και για τπτ...όλοι μας κρινόμαστε από τα γραφόμενα, αλλά και από τις πράξεις μας.
    Δυστυχώς, πολλές φορές όταν γράφεις σε ένα forum, μη μπορώντας αυτός που διαβάζει να αντιληφθεί τον τόνο της φωνής αντιλαμβάνεται άλλα αντί άλλων με συνέπεια να δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Είναι μια κατάσταση που την αντιμετωπίζει ο καθένας από εμάς.
    Όσον αφορά τα of topic θέματα θα συμφωνήσω με τον Γιάννη Παξιμαδάκη, τον serafim, και το zero IQ, και αυτό γιατί όταν θέτεις ένα ερώτημα που σε απασχολεί άμεσα και περιμένεις με ανυπομονησία να δείς κάποια απάντηση από κάποιον που γνωρίζει, είναι άσχημο να βλέπεις απάντηση ένα smile icon ή οτιδήποτε άλλο που είναι of topic.
    Δυστυχώς έχω χάσει πολύ σημαντικά θέματα του forum λόγω των παραπάνω ενεργειών, (και όχι μόνο του Κοσμά), τα οποία όταν βρίσκω χρόνο προσπαθώ να τα ξαναδιαβάσω μπας και μάθω κάτι χρήσιμο. Θεωρώ πως δεν είμαι ο μόνος που το παθαίνει....
    Επίσης θα ήθελα να τονίσω πως κατά την προσωπική μου άποψη θα έπρεπε να χρησιμοποιείται το chat αλλά και τα pm, έτσι ώστε όλα αυτά τα of topic, «ο χαβαλές»,και τα σχετικά να γίνονται στο chat και έτσι το forum να είναι καθαρό από περιττά μηνύματα που τπτ δεν προσφέρουν, παρά μόνο ενοχλούν.

ΥΓ : και για να απαντήσω σε αυτά που λέει ο Βαγγέλης, (τα οποία δεν με βρίσκουν σύμφωνω), καφενείο είναι το chat Βαγγέλη και ναι, χωρίς καπνό. Το forum είναι βιβλιοθήκη...και μάλιστα ζωντανή που ανανεώνεται καθημερινά..τουλάχιστο έτσι θα πρέπει να είναι.

dapan

Καταγράφηκε

Όποιος μαθαίνει από τα λάθη του είναι έξυπνος,
    όποιος μαθαινει από τα λάθη των άλλων είναι σοφός
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #17 στις: Τρίτη, 10 Απρ 2007, 22:27:28 »

Μη μου πεις τώρα ότι αποσυντονίσαμε και σένα θα τρελαθώ. Δε βρήκες άκρη καημένε Παντελή; Κρίμα μωρέ χάθηκε το παιδί στον λαβύρηνθο που του ανοίξαμε πωπω.... Μας δουλεύεις ή αποφάσισες πάλι να γεμίσει ο σκουπιδοτενεκές ε;
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    3DJunk
    Board moderator

« Απάντηση #18 στις: Τρίτη, 10 Απρ 2007, 22:30:50 »

Οσο καφενειο μπορει να ειναι ή να μην ειναι ενα αερομοντελιστικο εργαστηριο αλλα τοσο μπορει να ειναι ή να μην ειναι και το/τα forum/fora.

H αληθεια ειναι οτι τα ελληνικα fora πολλες φορες τεινουν στο να γινουν καφενεια...

Απο προσωπικη πειρα και ενασχοληση μου με τον αερομοντελισμο τα τελευταια 2 χρονια (μετα απο πολυετη απουσια απο το hobby), μπορω να πω οτι τα forum (ξενα κυριως) και το Ιντερνετ γενικοτερα με εχουν βοηθησει αρκετα στο να μαθω πραγματα που για να μαθω απο φιλους αερομοντελιστες  σε επιπεδο "αερομοντελιστικου καφενε" η στο εργαστηριο, θα μου επαιρνε καμια 10ετια.

Ελπιζω αυτη  η μοντερνα ή ακομα "ετοιματζιδικη" αντιμετωπιση, να μη πειραζει καποιους...

Φιλικα,
    Νικος

Καταγράφηκε
    dapan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #19 στις: Τρίτη, 10 Απρ 2007, 22:41:57 »

Ευτυχώς που τα μηνύματα είναι επώνυμα και χαρακτηρίζουν αυτών που τα γράφει...

dapan
    Καταγράφηκε

Όποιος μαθαίνει από τα λάθη του είναι έξυπνος,
    όποιος μαθαινει από τα λάθη των άλλων είναι σοφός
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #20 στις: Τρίτη, 10 Απρ 2007, 22:44:13 »

Κι έλεγα δε θα ξεμουδιάσω; Ρε δε μας παρατάς λέω γω; teasing
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #21 στις: Τρίτη, 10 Απρ 2007, 22:45:28 »

Μήλισε και το επίπεδο...της γραμματικής  laugh
    Καταγράφηκε

mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #22 στις: Τρίτη, 10 Απρ 2007, 22:47:29 »

Καλησπερα σας σε ολους σας . Χωρις να διαβασω λεξη απο τα παραπανω ποστ , αλλα γνωριζοντας καλα το τι εχει συμβει , εχω να σας πω οτι κανετε λαθος ολοι σας που τα εχετε βαλει με τον Κοσμα και προσπαθειτε να του υποδειξετε κανονες και νομους του φορουμ . 

Το θεμα εχει να κανει προσωπικα με τον Σεραφειμ και τον Κοσμα και τιποτα παραπανω . Τωρα οι υπολοιποι τι ψαχνετε να βρειτε ?

Αναρωτιεστε εαν εχει προσφερει ο sfyris ? Μα ειμαστε σοβαροι ? Εναν ελικοπτερα εχουμε ολο και ολο εδω στο φορουμ που εχει το ΘΑΡΡΟΣ και τα ΚΟΤΣΙΑ να δινει συμβουλες απλοχερα , κατι που οι υπολοιποι , ελαχιστοι μεν , ειναι ολιγολογοι ο καθενας για τους δικους του λογους . 

Μην τρελαθουμε τωρα !!!!!!!!

Serafim ξερεις ποσο σε παω αλλα εκανες "πατατα" και θα μπορουσε να ειχε κλεισει το θεμα με ενα Π/Μ . MR Pax jon γνωριζω οτι εισαι ανθρωπος με χιουμορ και για αυτο μερικες φορες "χτυπας τα σημαντρα" αλλα δεχεσαι και το κραξιμο . Zero -IQ μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα τοσο γρηγορα ,βαλε φρενο .Οrc . Καλα εμεις τα εχουμε ασε τον sfyri εαν θελεις να κραξεις κανεναν εδω ειμαι  . Mr kaza ξεχασες να ριξεις μια διεύθυνση . Εμεινε κανενας που δεν τον ανεφερα ?

Γιατρε θα μας τρελλανεις ολους ουτε Πασχα μπορουμε να κανουμε πλεον σαν απλοι Χριστιανοι . Grin Μερα του Πασχα εβγαλες λογο !!!!! Wink Και εχεις και εναν λογο που "Τσακιζει κοκκαλα "  Ποιος να τα βαλει μαζι σου  Grin

Αντε δωστε ενα τελος εδω . Φτανει πια . Ξερω οτι σε ολους αρεσουν να χαζευουν τους καυγαδες οταν γινονται   , για αυτο ας αφησουμε κατα μερος τα καθως πρεπει και τους κανονες και ας ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ !!!!!!!!!

Πηγα να στειλω το ποστ και να 7 μηνυματα !!!!!!! Σας ΑΡΕΣΕΙ ΒΛΕΠΩ !!!!!! Κοσμα εχεις πολυ κοσμο που σε παει και μην χαλας την ζαχαρενια σου αδικα . Αυτοι που ξερουν ξερουν , οι αλλοι θα μαθουν  Thumbs up

Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #23 στις: Τρίτη, 10 Απρ 2007, 23:16:26 »

Τι να πω βρε mastora. Θαρρείς και περίμεναν την ευκαιρία. Έτοιμα τα είχαν αυτά που θα πουν; Εγώ μια παρέα αναζήτησα ο έρμος και κοίτα πού έφτασα. Έβρισα κανένα και δεν το κατάλαβα;
    Καταγράφηκε

zero_IQ
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #24 στις: Τρίτη, 10 Απρ 2007, 23:17:05 »

Αντε δωστε ενα τελος εδω . Φτανει πια . Ξερω οτι σε ολους αρεσουν να χαζευουν τους καυγαδες οταν γινονται   , για αυτο ας αφησουμε κατα μερος τα καθως πρεπει και τους κανονες και ας ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ !!!!!!!!!
    Τέλος από τώρα? ΓΙΑΤΙΙΙΙ? Sad
    Καταγράφηκε
    Uncle's Dad
    ΜΗ ΜΕΛΟΣ
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #25 στις: Τρίτη, 10 Απρ 2007, 23:20:06 »

Οσο καφενειο μπορει να ειναι ή να μην ειναι ενα αερομοντελιστικο εργαστηριο αλλα τοσο μπορει να ειναι ή να μην ειναι και το/τα forum/fora.

H αληθεια ειναι οτι τα ελληνικα fora πολλες φορες τεινουν στο να γινουν καφενεια...

Απο προσωπικη πειρα και ενασχοληση μου με τον αερομοντελισμο τα τελευταια 2 χρονια (μετα απο πολυετη απουσια απο το hobby), μπορω να πω οτι τα forum (ξενα κυριως) και το Ιντερνετ γενικοτερα με εχουν βοηθησει αρκετα στο να μαθω πραγματα που για να μαθω απο φιλους αερομοντελιστες  σε επιπεδο "αερομοντελιστικου καφενε" η στο εργαστηριο, θα μου επαιρνε καμια 10ετια.

Ελπιζω αυτη  η μοντερνα ή ακομα "ετοιματζιδικη" αντιμετωπιση, να μη πειραζει καποιους...

Φιλικα,
    Νικος

Παντα υπαρχουν οι εξεραισεις Νικολα.
    Νομιζω παντως οτι μαθαινεις περισσοτερα αν αντι για την ωρα που εισαι στο ιντερνετ εχεις τα χερια σου απασχολημενα με μοντελα.
    Καταγράφηκε

Ιδιόρρυθμος αερομοντελιστής
    mike@$
    Aeromodeller Full Member

Κάποτε θα το πάρω αυτό το αεροπλάνο!

« Απάντηση #26 στις: Τρίτη, 10 Απρ 2007, 23:41:56 »

Δεν είχα σκοπο να γραψω καθως δεν ειμαι καθόλου σημαντικο μέλος αλλα είδα αυτό το post και θέλω να εκφράσω την άποψη μου.

Τα φόρουμ είναι καφενεία και τίποτε άλλο. Όποιος θέλει να κάνει μοντελισμό τον κανει μακριά από το φορουμ με κυανο, μπαλσα κτλπ. Εδώ ειναι το καφενείο μας που δεν έχει και καπνό. Φανταστείτε ότι ο κάθε νέος και απαίδευτος δημιουργεί καινούργια θέματα με ερωτήσεις που έχουν χιλιοαπαντηθει. Ούτε τον χρόνο να κανει μια αναζήτηση δεν αφιερώνει. Και αν η απάντηση δεν τον βολεύει στραβώνει κιόλας. Οποιος πιστεύει οτι θα βρει λύσεις στα προβλήματα του στο φορουμ δεν εχει και πολύ σχέση με το μοντελισμο. Οι μοντελιστες λύνουν τα προβληματα μόνοι τους, επί τόπου, την ίδια ώρα.

Διαφωνω καθως γιατί είναι καφενεια??? εγώ στα καφενεια μόνο χρησιμα πραγματα δεν βλεπω εδω όμως δεν συμβαινει αυτό Wink
    Ναι πραγματι κάθε νέος δημιουργει καινουργιο θέμα και ας έχουν χιλιοαπαντηθεί αλλά αλήθεια τι να κάνει αναζητηση???
    Εγω όταν μπηκα στο forum για πρωτη φορά δεν ήξερα τι ειναι εψαχνα στο google αερομοντελισμος και με εβγαζε εδω αλλα δεν ηξερα τι θα πει εγγραφη και τι είναι ενα forum...
    Γραφτηκα λοιπόν εψαχνα για βιβλίο μου το έκανα σε λάθος section  μετά βρηκα το ευαγγελιο και αφου καταλαβα κάποια πραγματα εκανα μια ερωτηση στο forum ναι οσο χαζο και αν φαινετε οταν καταλαβα οτι εχω από κάπου να στηριχτω όταν είδα το πόστ του deltaman δεν μπορειτε να καταλαβετε πως ενιωσα ...
    https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=1070.0(για όσους δεν καταλαβαν)
    Όπότε ναι βρήκα λυσεις στο forum και αληθεια δεν εχω πολύ σχεση με τον μοντελισμό

Συνεχίζω στο θέμα μας γιατί βγηκα λίγο off topic
    Το μόνο που με πειραξε είναι ότι πραγματι κάποιοι κάνουν άσχετα posts χωρις κάτι ουσιαστικό ή κάνουν πολλά posts στην σειρά που δείχνει ότι δεν εχουν κάνει μια ολοκληρομένη απάντηση (αλλα για αυτό υπαρχει και η τροποποιηση)

Τωρα το να βάλουμε και warn και rules για να μην ξεφευγουμε ειναι υπερβολικο η λύση είναι τα pm μιληστε εκει!!!

Κάτι τελευταιο αυτό που μου άρεσει σε αυτό το forum είναι ότι δεν έχει off topic section γιατί εγώ εδώ μπαίνω για να μάθω για τον αερομοντελισμό και τιποτα άλλο άλλωστε υπάρχουν άλλα forums για αλλα θέματα ...

Φιλικά
    Μιχάλης Μιχαλαριάς
    Καταγράφηκε

Never give up!
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #27 στις: Τρίτη, 10 Απρ 2007, 23:47:09 »

Mike@$ είσαι νέος στο φόρουμ και δεν το γνωρίζεις οτι κάποτε οι τροποποιήσεις ενόχλησαν κάποιους. Τελικά δεν ξέρεις πώς να φερθείς.
    Καταγράφηκε

mike@$
    Aeromodeller Full Member

Κάποτε θα το πάρω αυτό το αεροπλάνο!

« Απάντηση #28 στις: Τετάρτη, 11 Απρ 2007, 00:03:06 »

Συγνωμη αν νομίζεις οτι σε προσεβαλα αλλα δεν μιλουσα για σένα μιλάω γενικά απλώς όταν δίνει κάποιος με απάντησει και ειναι πολύ χρησιμες πληροφοριες (που πολλοι εδω μέσα δινουνε χρησιμες πληροφορίες) τότε καλύτερα οι απαντήσεις καλυτερα να είναι όσο δυνατόν καλύτερες!!!
    Δεν μιλάω για κανέναν προσωπικά αν και δεν βρισκω τον λόγο που κάποιος ενοχληται αν δωσεις παραπανω πληροφορίες κάνοντας τροποποιηση (που φαινεται πως έχεις τροποποιησει ενα θεμα) από το να κάνεις άλλο ένα post.

Συγνωμη και πάλι αν ενοχλησα

ΥΓ1 Είμαι νέος στο forum δεν θα μπορουσα να ειμαι παλαιοτερος καθως είμαι μόλις 14 χρονων

ΥΓ2Ελπίζω αυτη η συζητηση να μην καταληξει σε λογομαχια...
    Καταγράφηκε

Never give up!
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #29 στις: Τετάρτη, 11 Απρ 2007, 00:08:26 »

Μην επηρρεάζεσαι mike@$ πάρε ότι χρήσιμο μπορείς από εδώ μέσα και άσε τα άσχημα πίσω σου. Αυτά κάποτε ξεχνιούνται, οι γνώσεις μένουν. Wink
    Καταγράφηκε

Σελίδες: 1 [2] 3 4     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Κανόνες (καλής) συμεριφοράς
    Μεταπήδηση σε: