Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.841 μηνύματα σε 12.389 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 04:57:11

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 04:57:11

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Χθες στις 22:49]

[Χθες στις 00:40]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

[Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 08:57:25]

από Markhelis
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 23:54:02]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309841
    Σύνολο θεμάτων: 12389
    Online σήμερα: 187
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 145
    Συνολικά: 145
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 2 [3] 4     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Κανόνες (καλής) συμεριφοράς  (Αναγνώστηκε 14837 φορές)
    zero_IQ
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #30 στις: Τετάρτη, 11 Απρ 2007, 00:14:50 »

Έλα !
    Προσπάθησε λίγο περισσότερο… κοντεύεις τα χίλια!
    zero_IQ
    Καταγράφηκε
    Serafim
    Administrator

« Απάντηση #31 στις: Τετάρτη, 11 Απρ 2007, 00:17:13 »

Το θεμα εχει να κανει προσωπικα με τον Σεραφειμ και τον Κοσμα και τιποτα παραπανω .

Serafim ξερεις ποσο σε παω αλλα εκανες "πατατα" και θα μπορουσε να ειχε κλεισει το θεμα με ενα Π/Μ .

Ο Κοσμάς είχε γράψει ένα πολύ μικρό ποσοστό από τις 3 σελίδες.  Το να επιμένετε ότι έκανα την παρέμβαση μόνο για τον Κοσμά είναι μάλλον αστείο.  Τώρα για το αν μπορούσε να κλείσει με ένα PM, ναι, θα μπορούσε να κλείσει με 4-5 PM, αλλά δεν υπήρχε λόγος να γίνει κάτι τέτοιο.  Όταν λυγίζεις τους κανόνες πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς και τις επιπτώσεις.  Και θα πρέπει να είσαι και ευχαριστημένος που σε αφήνουν να τους λυγίζεις, όχι να λες 'Γιατί δεν με αφήνετε να τους σπάσω;'

Τέλος για το αν ήταν 'πατάτα', θα κριθεί εκ του αποτελέσματος.

Σεραφείμ
    Καταγράφηκε

There is no greater force in the world than wrong rudder
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #32 στις: Τετάρτη, 11 Απρ 2007, 00:27:08 »

Έλα !
    zero_IQ
    Ρε συ τι έπαθες μαζί μου;
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #33 στις: Τετάρτη, 11 Απρ 2007, 01:02:54 »

Serafim δεν ενοουσα οτι εκανες παρεμβαση μονο για τον Kοσμα , ουτε οτι εχεις κατι προσωπικο μαζι του . Απλως ηθελα να πω οτι εκεινες οι δυο απλες λεξουλες θα μπορουσαν να ειχαν διευθετηθεί με Π/Μ .

Σεβομαστε ολοι τους κανονες και κανεις δεν θελει να τους σπασει . Εξαλου ο σκουπιδοτενεκες για ποιο λογο υπαρχει ? Και κανεις δεν θα ελεγε τιποτα εαν μεταφερονταν τα ποστ που δεν εχουν σχεσει με το θεμα , αλλου η ακομα και στον καδο .

Τι να κανουμε μερικες φορες μερακλωνομαστε και πεταμε και κανενα χαζο . Δεν παει να πει οτι θελουμε να σπασουμε κανονες

Έξαλλου εδω υπαρχουν μοντελιστες απο καθε καρυδιας καρυδι , θα υπαρχουν και ασχετα μηνυματα αρκετες φορες .
    Οι moderator καλουνται να βαζουν τα ποστ σε μια ταξη και ολα καλα !!!

Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    Γιώργος Κανδυλάκης
    Administrator

« Απάντηση #34 στις: Τετάρτη, 11 Απρ 2007, 01:06:41 »

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά !

Υγεία, ευτυχία και καλή καρδιά !!

Δεν θα ήθελα η γενικότερη σιωπή μου τον τελευταίο καιρό να εκληφθεί ως αποχή ή έλλειψη ενδιαφέροντος, δυστυχώς άλλοι λόγοι με κρατάνε σε αυτή τη στάση. Όχι βέβαια ότι πρέπει ντε και καλά να πετάγομαι και να λέω κάτι, (σαν άτομο πάντα).

Μιλώντας όμως και σαν moderator (ο γιατρός φταίει που με έβαλε...), αλλά και σαν μέλος, οφείλω να πω τα εξής.

Ο Σεραφείμ έκανε το αυτονόητο, θεωρώ μάλιστα καθυστερημένα. Έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα, και μάλιστα όχι από τον ίδιο, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμα moderator για ελικόπτερα. Μάλλον φταίει ο global moderator...

Δεν ήταν επίθεση εναντίον κανενός, μια απλή και συγκεκριμένη επισήμανση. Όποιος πειράζεται, κακώς πειράζεται.

Από εκεί και πέρα, καταφέρνουμε όλοι να βγάλουμε για άλλη μια φορά τα απωθημένα που έχουμε, ο ένας με τον άλλο, ανακατεύοντας παλιές ιστορίες και αντιπάθειες.

Αν διαβάσουμε ξανά όλα τα προηγούμενα μηνύματα, ακόμα και τα δικά μας, είμαι σίγουρος ότι θα μετανιώσουμε για κάποια που γράψαμε και δεν μας τιμούν. Δεν χρειάζεται να τα αναφέρω ξεχωριστά, όλοι έχουμε γνώση και κρίση (θέλω να πιστεύω).

Το παρόν δεν το γράφω από moderat-ική αλληλεγγύη, απλά πιστεύω ότι τόσο ο Σεραφείμ όσο και ο Γιάννης Παξ. έχουν δίκηο. Σχεδόν σε όλα όσα έγραψαν. Δική μου άποψη, αλλά αυτή είναι.

Όσο για το forum και τι ακριβώς είναι, θα έλεγα ότι είναι όλα τα παραπάνω, αλλά με μέτρο και ισορροπία. Ούτε ένα αμιγώς τεχνικό και κρύο εγχειρίδιο χρήσης, ούτε όμως και να γράφουμε οτιδήποτε για να περάσει η ώρα.

Δεν το βλέπω σε καμία περίπτωση ως καφενείο, προτιμώ να το βλέπω ως εργαστήριο λέσχης, όπως αυτό που είχαμε στη Θεσσαλονίκη επί Αερολέσχης, πριν την Ε.Α.Θ. Πηγαίναμε για να μάθουμε μόνοι μας, να ρωτήσουμε να μας βοηθήσουμε, αλλά και να κάνουμε παρέα και χαβαλέ... Ωραία χρόνια, κρίμα που τα εργαστήρια έχουν σβήσει. Υπάρχουν όμως τα μοντελοδρόμια. Και τα forum...

Ας μην τα χαλάμε λοιπόν, οπότε ας αναλογιστούμε :

* πρώτον, αν είμαστε εντάξει με τους άλλους,
    * δεύτερον αν οι άλλοι είναι εντάξει μαζί μας
    * και τρίτον, αν δεχόμαστε τους ελάχιστους άγραφους και απλούς κανόνες που υπάρχουν, όχι γιατί κάποιου του κάπινσε, αλλά γιατί πρέπει να υπάρχουν. Και ευτυχώς, σε πολύ μεγάλο ποσοστό το καταφέρνουμε.

Δεν θα έκλεινα ποτέ ένα θέμα, όσο άσχημα και αν πήγαινε, ούτε και τώρα μπορώ να το διανοηθώ, δεν υπάρχει και λόγος άλλωστε. Προσωπικές αντεκλήσεις και χαρακτηρισμοί όμως δεν μου αρέσουν, δεν θέλω να τις διαβάζω ούτε εγώ, ούτε και 14-χρονα παιδιά (Μιχάλη κράτα γερά και δίνε μας παράδειγμα).

Αν κάποιος έχει να συνεισφέρει θετικά ας το κάνει. Αν είναι να κατηγορήσει, έστω και σε άμυνα, ας το κρατήσει μέσα του. Και ας αφήσουμε το θέμα να σβήσει. Άλλο ένα που θα διαβάζουμε μετά από καιρό και δεν θα θυμόμαστε ποιός είπε τι, ποιός παρεξηγήθηκε και γιατί, και συμπέρασμα μηδέν...

Καλό βράδυ σε όλους

Υ.Γ. Ευάγγελε, έχεις δίκηο μερικώς, ότι μαθαίνουμε κάνοντας. Πρέπει όμως που και που να διαβάσουμε ή να ρωτήσουμε, δε συμφωνείς ?

Και κάτι γενικό, μια και είμαστε ελαφρώς τοπικιστές, λίγα λόγια για την Ε.Α.Θ.
    « Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 11 Απρ 2007, 01:11:49 από Γιώργος Κανδυλάκης » Καταγράφηκε

όσο ελαφρύτερα είναι, τόσο ψηλότερα πάνε

μέτρα με μικρόμετρο, σημάδεψε με κιμωλία, κόψε με τσεκούρι...
    zero_IQ
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #35 στις: Τετάρτη, 11 Απρ 2007, 01:14:07 »

Έλα !
    zero_IQ
    Όπως είπα και στο πρώτο μου post σ’αυτό το θέμα, δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα sfyris αλλά σε χρησιμοποιώ σαν κακό παράδειγμα. Με ενοχλούν τα άσχετα post που με αναγκάζουν να ανοίγω ένα topic που παρακολουθώ, μόνο για να δω ένα καινούργιο smilie ή μια άσχετη με το θέμα κουβέντα. Συγνώμη αν αναγκάζομαι να χρησιμοποιήσω εσένα σήμερα αλλά θέλω να δείξω ότι τα πολλά post δεν είναι πάντα ενδεικτικά της συμβολής του καθενός μας στον σκοπό του forum. Τα ποιοτικά post είναι.
    (Το τραβάω και λίγο βέβαια γιατί τα παιχνίδια στις λάσπες μου άρεσαν πάντα)
    zero_IQ
    Καταγράφηκε
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #36 στις: Τετάρτη, 11 Απρ 2007, 01:22:40 »

Μην επηρρεάζεσαι mike@$ πάρε ότι χρήσιμο μπορείς από εδώ μέσα και άσε τα άσχημα πίσω σου. Αυτά κάποτε ξεχνιούνται, οι γνώσεις μένουν. Wink

Πού είδες το κακό και μου απάντησες καταυτό τον τρόπο;:
    "Έλα !
    "
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #37 στις: Τετάρτη, 11 Απρ 2007, 01:32:10 »

Έλα !
    zero_IQ
    σένα sfyris αλλά σε χρησιμοποιώ σαν κακό παράδειγμα. Με ενοχλούν τα άσχετα post που με αναγκάζουν να ανοίγω ένα topic που παρακολουθώ, μόνο για να δω ένα καινούργιο smilie ή μια άσχετη με το θέμα κουβέντα. Συγνώμη αν αναγκάζομαι να χρησιμοποιήσω εσένα σήμερα αλλά θέλω να δείξω ότι τα πολλά post δεν είναι πάντα ενδεικτικά της συμβολής του καθενός μας στον σκοπό του forum. Τα ποιοτικά post είναι.
    (Το τραβάω και λίγο βέβαια γιατί τα παιχνίδια στις λάσπες μου άρεσαν πάντα)
    zero_IQ
    Λυπάμαι αλλά μάλλον χρησιμοποίησες τον πιο ανίσχυρο εδώ μέσα, που δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα. Για δοκίμασε και με κανέναν άλλο...
    Καταγράφηκε

mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #38 στις: Τετάρτη, 11 Απρ 2007, 01:40:03 »

Μην επηρρεάζεσαι mike@$ πάρε ότι χρήσιμο μπορείς από εδώ μέσα και άσε τα άσχημα πίσω σου. Αυτά κάποτε ξεχνιούνται, οι γνώσεις μένουν. Wink

Εγω ειδα τι χρησιμο πηρε ο mike@$ . Μικρος μικρος αλλα "ασπάστηκε το ευαγγέλιο " σε λιγο θα φιλήσει και το χερι του πατριαρχη !!!!! Grin Grin

Αυτο δεν ενοχλησε κανεναν    Κανα δυο ποστ με φατσουλες και κανενα ωωωωπαααα !!!!! ενοχλησαν πολλους .

Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    zero_IQ
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #39 στις: Τετάρτη, 11 Απρ 2007, 07:59:40 »

Λυπάμαι αλλά μάλλον χρησιμοποίησες τον πιο ανίσχυρο εδώ μέσα, που δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα. Για δοκίμασε και με κανέναν άλλο...
    Μην το παίρνεις προσωπικά. Και οι δικές σου αντιδράσεις για τα δικά μου σχόλια δεν ήταν ευγενικές. Αποδέξου, όπως αποδέχομαι και εγώ, ότι αν δεν σέβεσαι τους υπόλοιπους (αυτό δείχνει ο τρόπος συμμετοχής σου) δεν περιμένεις να σε σεβαστούν κι αυτοί. Από τις παρατηρήσεις μου στα παραπάνω post περιμένω να βρεις κάποια στοιχεία και να τα χρησιμοποιήσεις για να βοηθηθείς εσύ και όλοι μας. Σε καμιά περίπτωση δεν σε θεωρώ ανίσχυρο, κατέθεσα την άποψή μου για το ποια θεωρώ σωστή συμπεριφορά στο forum και σε χρησιμοποίησα σαν κακό παράδειγμα. Έχεις κάποιο επιχείρημα για να με πείσεις ότι ήταν λάθος το παράδειγμά μου?
    zero_IQ
    Καταγράφηκε
    guest853
    Επισκέπτη
    « Απάντηση #40 στις: Τετάρτη, 11 Απρ 2007, 10:23:45 »

Αρχίζουμε....
    Γιάννη Ζ., θα ήθελα να σε ρωτήσω κι εσένα κάτι, και το κάνω εδώ για να μην συνεχίζω να γεμίζω ένα topic με μηνύματα που καμία σχέση δεν έχουν με τον τίτλο του.  Χαρακτηρίζεις 'άκομψη' την παρέμβασή μου.  Γιατί, μια και μπαίνεις σ' αυτή την διαδικασία, δεν χαρακτηρίζεις κάπως και το να γράφονται 3 σελίδες post εκτός θέματος, και περιορίζεσαι μόνο στην παρέμβασή μου;

"...Ξεκινώ λοιπόν λέγοντας πως επιμένω στην άποψη μου περί "άκομψης" σύστασης, γιατί πράγματι ήτο άκομψη και δε βρίσκω άλλον καταλληλότερο χαρακτηρισμό.
    Ασφαλώς ομοίως επιμένω ότι αυτή έπρεπε να γίνει! Τι το μεμπτόν; Νομίζω η αλήθεια και η σαφήνεια της άποψης μου είναι -αν μη τι άλλο- τίμια και αντρίκεια...".

Αυτό είχα γράψει και το καταθέτω ξανά ως απάντηση, προκειμένου να μην πλατειάσω με σαχλαμάρες. Είμαι καλός γνώστης της Ελληνικής. Παρατηρώ ότι είσαι και εσύ. Ένας καλός γνώστης, τριτευόντως γράφει. Εν αρχή ο λόγος, μετά η ανάγνωση και τέλος η γραφή.
    Αναρωτιέμαι λοιπόν, αν πράγματι δε διάβασες αυτά που έγραψα ή μήπως συνέβη κάτι άλλο;
    Το μέγα λάθος που συμβαίνει εδώ από όλους, είναι ότι απαντάτε επί προσωπικού.
    Εγώ όμως, -και αυτό το ξεκαθαρίζω-, δε γνωρίζω κανέναν σας. Ούτε εσένα, ούτε τον σφυρή. Θα μπορούσαμε να είμαστε ή να γίνουμε αχώριστοι φίλοι, αν κάποτε συναντηθούν τα χνώτα μας. Δεν υπάρχει προσωπική εμπάθεια λοιπόν, ούτε είχα σκοπό να ξεκινήσω μια "λεκτική κόντρα"  (που συνήθως τα πάω καλά εκεί), αλλά να καταθέσω αβιάστως αυτό που  ΚΑΤ' ΕΜΕ χαρακτηρίζει ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ με τον οποίο έγινε η σύσταση σου και όχι τη σύσταση αυτή καθ'αυτή!
    Επειδή λοιπόν σε θεωρώ (και είσαι) έξυπνο, η "επιστροφή" που κάνεις σε εμένα είναι λάθος. Είναι το δεύτερο λάθος σου, μετά την άκομψη παρέμβαση σου.
    Κρίνοντας από τις μέχρι τώρα αντιδράσεις σου, επειδή ενδέχεται ΠΑΛΙ να παρεξηγηθώ, θα ζητήσω συγγνώμη πρώτος, γιατί θα μπορούσα να είχα κάνει ΚΑΙ ΕΓΩ αυτό που έπρεπε να είχες κάνει εσύ (εσύ ειδικά λόγω ιδότητος).
    Να χαρακτήριζα δηλαδή "άκομψη" την άκομψη σου παρέμβαση, αλλά σε προσωπικό μήνυμα.

Συνεχίζουμε....
    Και επίσης αυτό που δεν κατάλαβα είναι σε τι ακριβώς δίνεις δίκιο στον Κοσμά.  Είσαι σχετικά νέος στο forum και έχεις χάσει πολλές 'κομψές' και μη παρεμβάσεις που ανάλογα με το πότε και σε ποιον έγιναν είχαν και την ανάλογη αντιμετώπιση (δεν ξέρω βέβαια αν διάβαζες το forum πριν γραφτείς μέλος, οπότε λογικά δεν τις έχεις χάσει).  Το μόνο λάθος που αναγνωρίζω ότι έκανα είναι ότι άφησα τα off-topic posts να γίνουν 3 σελίδες, ενώ αν είχα παρέμβει 2 σελίδες νωρίτερα δεν θα είχα εκνευριστεί τόσο πολύ, οπότε και η 'κομψή' μου παρέμβαση θα είχε μια αντιμετώπιση του τύπου 'καφεδάκι ήπιαμε' και θα τελείωνε η υπόθεση, μέχρι την επόμενη φορά.
    Σεραφείμ
    Το "θα είχα εκνευριστεί λιγότερο" είναι ένα θέμα που αφορά εσένα. Όπως "κλινικά"  αφορά και εμένα συχνά πυκνά και το αντιμετωπίζω με αποχή, με γιόγκα ή με χάπια. Το αφήνουμε λοιπόν στην πάντα.
    Το ότι είμαι νέος στο forum, είναι γεγονός. Υπάρχει κάτι μεμπτόν και εδώ; Θα έπρεπε να είχα παλιώσει πρώτα για να μπορώ να έχω μια γνώμη; Αν ήμουν παλιός, σάμπως πάλι δε θα ενοχλούσε αυτή;
    Κάνουμε σοβαρή συζήτηση τώρα ή παίζουμε τις κουμπάρες;
    Και τέλος γιατί μου "χρεώνεις" αβάσιμα μια είδους "φιλικής συνεργασίας" με κάποιο μέλος που δε γνωρίζω καν;
    Γιατί να χρεώνομαι ένα είδος "σκοτεινής αδερφοσύνης" προκειμένου να δημιουργηθεί θέμα από το πουθενά;
    Ασφαλώς και Δίκιο δεν έδωσα σε κανέναν!
    Δε θα σου ζητήσω να ανακαλέσεις γιατί παραθέτω ο ίδιος ακριβώς αυτό που έγραψα στον Σφυρή και θα καταλάβουν ...τουλάχιστον οι υπόλοιποι:

"...Δε θα έπρεπε να αποχωρήσεις έτσι, ασχέτως αν στη θέση σου εγώ ίσως βροντούσα και την πόρτα!
    Η αλήθεια είναι ότι, έγινε -ουκ αδίκως- μιά (σχετικά "άκομψη" όμως) σύσταση από τον Σεραφείμ, τη στιγμή που το μέλος το οποίο έθεσε το αρχικό ερώτημα δεν παραπονέθηκε. Επικαλούμαι αυτό το μέλος, γιατί αυτό επικαλέσθηκε και ο Σεραφείμ.
    Τώρα αν πρέπει να εστιαζόμαστε στο θέμα -για τους επισκέπτες γενικότερα-, αυτό είναι άλλο και ΝΑΙ πρέπει.
    Ωστόσο μιά και δυό και τρείς σαχλαμάρες, -αν μπορεί κάποιος να τις χαρακτηρίσει έτσι- ας επιτραπούν. Έχουν και αυτές τη χρησιμότητα τους...".

Αυτό είναι η δεύτερη απόδειξη ότι υπήρξα υπέρ της κίνησης σου. Σάμπως έγραψα και τίποτα άλλο; Αυτά έγραψα όλα και όλα ο κερατάς.
    Άν αυτά ήταν ικανά να σε θίξουν ως ανθρώπινη υπόσταση, τότε πρέπει να απολογηθώ γιατί αστόχησα να πείσω πως πραγματικά ήταν άκομψη η παρέμβαση σου και όχι εσύ!

Πριν ανάψουν μπουρλότα και βεγγαλικά, δηλώνω και πάλι πως ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ δε στοχεύω επουδενί.
    Αν ενοχλώ ως "υποκινητής" και "πυροδοτητής" άσχημων καταστάσεων, επαναλαμβάνω ότι μπορώ να απουσιάσω εφόσον μου ζητηθεί. Θα το καταλάβω,θα το εκτιμήσω και θα το σεβαστώ χωρίς πολλές κουβέντες.

Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας.
    Καταγράφηκε
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #41 στις: Τετάρτη, 11 Απρ 2007, 10:55:40 »

Λυπάμαι sfyris αλλά από τα 900 post σου ελάχιστα έχουν πληροφορίες χρήσιμες για τους υπόλοιπους μοντελιστές. Η ποιότητα των post σου θα έλεγα ότι είναι χάλια. Αν κάνεις μια αναδρομή στο τι έχεις καταθέσει μέχρι τώρα στο forum αυτό και διαλέξεις μόνο τα εποικοδομητικά θα δεις ότι είναι μόλις το 10%.
    zero_IQ

Ποιος από τους δυο μας να μηλίσει πρώτος για σεβασμό; Περίμενες να μείνω με σταυρωμένα χέρια; Είχα αρκετά να σου πω αλλά βαριέμαι. Δες πρώτα ποια είναι η πραγματική συνεισφορά μου στο φόρουμ σύγκρινέ την με τη δικιά σου (πήρες ένα ηλεκτρικό, μας είπες δυο λόγια για το Bell - Hiller mix και για τις μπαταρίες lipo και νομίζεις πως έχεις δικαίωμα να μας χέζεις πατόκορφα εδώ μέσα και χωρίς να μας γνωρίζεις μάλιστα). Βάλε πρώτα κανα βίντεο, καμιά φωτογραφία - δικές σου εμπειρίες όμως όχι μασημένη τροφή - σκύψε σε κάποιου το πρόβλημα σαρώνοντας το ιντερνετ για να κατεβάσεις εγχειρίδια να τον βοηθήσεις, δείξε συμμετοχή στις χαρές και τις λύπες αυτού του φόρουμ, κάνε καμιά προσφορά σε κάποιον αγώνα που ανακοινώνεται εδώ μέσα χωρίς να έχεις να αποκομίσεις το ελάχιστο από αυτό, κατέβα σε κάποια εκδήλωση ή αγώνα και μετά κατέθεσε τις εμπειρίες σου γιαυτό, διαφήμισε το φόρουμ στα άλλα που τυχόν συμμετέχεις, ΔΕΙΞΕ γενικά τη χαρά να βρήσκεσαι εδώ μέσα και μετά έλα να μας πεις για ποιότητα μηνυμάτων....παλικάρι της λάσπης. Κατάλαβες; Και εντέλει, αρκετά ασχολήθηκα μαζί σου μπορεί να μην αξίζεις κιόλας μια και δε σε γνωρίζω....παλικάρι της λάσπης. laugh Α! και κάτι ακόμα...πρόσεξε γιατί έθιξες με τα λεγόμενά σου πολλούς εδώ μέσα, των οποίων η συνεισφορά είναι κλάσεις ανώτερη από τη δικιά μου και τη δική σου και αν συνεχίσεις δεν την βγάζεις καθαρή. Παλικάρι της λάσπης  laugh laugh laugh
    « Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 11 Απρ 2007, 11:42:02 από sfyris » Καταγράφηκε

mrkaza
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #42 στις: Τετάρτη, 11 Απρ 2007, 11:36:28 »

Παιδια είμαστε στο καφέ μην το κάνουμε western σε λίγο θα βγάλετε και περίστροφα ήρεμα .

Εγώ λεω κάποια στιγμή να βρεθούμε όλοι κάπου μαζί και είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι θα λυθούν ολα .

Ο γραπτώς λόγος δεν έχει τόνο αίσθημα χροιά κτλ κτλ, όποτε γίνονται παρεξηγήσεις ιδικά αν αυτός που γραφή δεν είναι ειδήμον στο ειδώς (όπως εγώ ) . Για να μπορέσεις να δόσεις στον άλλο να καταλάβει ακριβώς αυτό που θες να πεις είναι δύσκολο εως αδύνατο και αν κάποιος το κάνει τότε του υποκλίνομαι ακόμα και αν  με βρίζει .

Επίσης ο κάθε Moderator είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ να κάνει παρεμβάσεις και να γίνετε κακώς πολύ συχνά, αν είναι κάθε φορά που προσπαθεί να κάνει τι δουλεία του να έπρεπε να γράψει εξηγήσεις, τότε  θα έπρεπε να ήταν ολοι μέρα στο forum και να έγραφε αντί για 1 γραμμή 20 πράγμα που δεν ξέρουμε αν έχει το χρόνο να το κάνει, όποτε δεν μπορούμε να το απαιτήσουμε 
    Καταγράφηκε

Roinides
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #43 στις: Τετάρτη, 11 Απρ 2007, 11:47:54 »

Kαλημέρα σε όλους.

Να πω και εγώ την ταπεινή μου γνώμη;

Σίγουρα σε έναν χώρο με πολλούς χαρακτήρες θα υπάρχουν διαμάχες και παρεξηγήσεις.

Δύσκολα τα ζητήματα αυτά.

Αν μαζευτούμε κάποτε να πάμε να πετάξουμε στους αγρούς, να ψήσουμε κανά κοψίδ, να γελάσουμε , να σπάσουμε όλους τους κανόνες....

Αλήθεια όλοι εδώ μέσα σέβεστε τους κανόνες; Πετάτε μόνο σε ελεγχόμενους χώρους που δεν υπάρχουν άνθρωποι για χιλιόμετρα, και ο καπνός σας δεν πάει σε κατοικημένη περιοχή;
    Δεν περάσατε ποτέ με κόκκινο, όταν ο δρόμος είναι άδειος;

Ε πιστεύω ότι ο αναμάρτητος....

Ττέλος
    Ψηφίζω Αλήθεια, Αυθορμητισμό και Απλότητα! Τα 3 Α !!! 

Ο καθένας ας διαλέξει τους φίλους του και με τους διαφορετικούς δεν είναι ανάγκη να αγαπηθούμε. Απλά συμπορευόμαστε!!!

Καταγράφηκε

| 700e-MJ3 |
    Serafim
    Administrator

« Απάντηση #44 στις: Τετάρτη, 11 Απρ 2007, 13:47:04 »

Γιάννη θα προσπαθήσω να εξηγήσω με όσο λιγότερα λόγια μπορώ.

Όταν κάτι χαρακτηρίζεται 'άκομψο' εγώ καταλαβαίνω ότι θα έπρεπε να είχε διατυπωθεί με άλλο τρόπο.  Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο τρόπος που έγινε στο σημείο που έγινε ήταν ο σωστός.  Αν πάλι το 'άκομψο' δηλώνει κάτι διαφορετικό τότε συγνώμη κι από μένα που συνέχισα το θέμα.

Ο μοναδικός λόγος που ρώτησα σε τι πιστεύεις ότι έχει δίκιο ο Κοσμάς είναι η παρακάτω φράση σου στο άλλο θέμα:

Παράθεση
    σθεναρά πιστεύω πως ο Σφυρής δικαίως ενοχλήθηκε.

Και τώρα γράφεις:

Παράθεση
    Ασφαλώς και Δίκιο δεν έδωσα σε κανέναν!

Είναι μάλλον ξεκάθαρο ότι δίνεις δίκιο, εκτός αν και πάλι δεν κατάλαβα κάτι καλά.  Τα υπόλοιπα που γράφεις είναι άσχετα με την πραγματικότητα, εγώ τουλάχιστον δεν κατηγόρησα κανέναν για συνομωσίες, φιλίες κ.λ.π.  Δεν σου χρεώνω καμία φιλική συνεργασία, απλά επειδή με εντυπωσιάζει η στάση του Κοσμά και έγραψες ότι δικαίως ενοχλήθηκε, ήθελα να μου εξηγήσεις γιατί ενοχλήθηκε δικαίως.  Έτσι κι αλλιώς κι εγώ ξέρω ελάχιστους προσωπικά και δεν έχω κανέναν λόγο να έχω κάτι με σένα, με τον Κοσμά ή με οποιονδήποτε άλλο.

Τέλος, το σημαντικότερο νομίζω.  Η αναφορά ότι είσαι νέος user στο forum δεν έγινε για να σου αφαιρέσει το δικαίωμα να πεις την γνώμη σου.  Απλά είναι λογικό να μην μπορείς να έχεις ολοκληρωμένη άποψη για κάποια πράγματα.  Αυτό, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.  Είναι ένα γεγονός, δεν είναι κατηγορία.  Όπως είναι γεγονός ότι δεν μπορείς να ξέρεις αν κάνω προσωπικές επιθέσεις.  Δεν μίλησα για κανέναν προσωπικά χωρίς να έχει αυτός αναφερθεί προσωπικά σε κάτι που έγραψα εγώ.

Όλα τα παραπάνω γράφτηκαν με ύφος ήρεμο, και χωρίς καμία διάθεση για αντιπαράθεση, μόνο για διευκρίνηση.  Δεν θέλω να παρεξηγώ, όπως δεν θέλω να παρεξηγούμαι.  Δεν έχω τίποτα προσωπικά με κανέναν, δεν θέλω κανένας να σταματήσει να γράφει στο forum, και θα ήθελα να υπάρχει και προσωπική επαφή με όλους κάποια στιγμή γιατί πραγματικά η παρανόηση κάποιων πραγμάτων όταν είναι γραπτά και χωρίς εικόνα είναι εύκολη.

Σεραφείμ
    « Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 11 Απρ 2007, 14:04:33 από Serafim » Καταγράφηκε

There is no greater force in the world than wrong rudder
    Σελίδες: 1 2 [3] 4     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Κανόνες (καλής) συμεριφοράς
    Μεταπήδηση σε: