Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.362 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 18 Απρ 2026, 11:56:45

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 18 Απρ 2026, 11:56:45

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από ILIASDJ
    [Σήμερα στις 10:47]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 02:21]

[Χθες στις 17:09]

[Χθες στις 12:22]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 15:32:33]

[Πέμπτη, 26 Μαρ 2026, 23:29:08]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309362
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 1108
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 661
    Συνολικά: 661
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: [1] 2 3 4     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΑΒΟΗΘΗΤΟΣ  (Αναγνώστηκε 14352 φορές)
    mike@$
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Κάποτε θα το πάρω αυτό το αεροπλάνο!

« στις: Τετάρτη, 30 Αυγ 2006, 19:41:13 »

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΩ KIT. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΥΤΕ ΜΟΝΤΕΛΟΔΡΟΜΙΟ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΟΝΤΕΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ!!!!!!!! ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ ARF ΤΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑ. ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΩ ΑΥΤΑ Huh
    Καταγράφηκε

Never give up!
    coolvag
    Aeromodeller Hero Member

Ευάγγελος Κουλάδης

« Απάντηση #1 στις: Τετάρτη, 30 Αυγ 2006, 19:45:50 »

Σε ποια περιοχή είσαι φίλε μου, ετσι ωστε καποιοσ που ειναι κοντά σου να σε βοηθησει, αλλα πρωτα απο ολα ξεκινα να διαβαζεις  τον ΄΄Πατάκη ¨
    του αερομοντελισμου το βιβλιο στην πρωτη σελιδα .!!!!
    και μετα καποια πραγματα στο φορουμ

βαγγελης
    Καταγράφηκε
    mike@$
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #2 στις: Τετάρτη, 30 Αυγ 2006, 19:50:10 »

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΩ KIT. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΥΤΕ ΜΟΝΤΕΛΟΔΡΟΜΙΟ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΟΝΤΕΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ!!!!!!!! ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ ARF ΤΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑ. ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΩ ΑΥΤΑ Huh
    ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΣΥΜΗ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Grin
    Καταγράφηκε

Never give up!
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

Φέρε ΕΣΥ την αλλαγή που θά 'θελες να Δείς

« Απάντηση #3 στις: Τετάρτη, 30 Αυγ 2006, 20:17:10 »

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ Φιλαράκο ... 

Καινούργιος Ναί ... ΑΒΟΗΘΗΤΟΣ Γιατί ?? Και εμείς τί κάνουμε εδώ ??   laugh

Κάνε ένα μπανάκι , φτιάξε ένα Καφεδάκι , ηρέμησε, άραξε & σκέψου Κατ'αρχάς :

*  Με τί θέλω πραγματικά να ασχοληθώ στον Τηλ/νο Αερομοντελισμό ?? Με τα Ηλεκτρικά ? Με τα Καυσιμοκίνητα ? Με τί μεγέθους μοντέλα ? Πόσα λεφτά διαθέτω (για Αρχή  ) ?

Είναι πολύ σημαντικό να κουβεντιάζουμε ένα κομματάκι κάθε φορά . Και να προχωράμε Βήμα-Βήμα . Άν ήμουνα δίπλα σου π.χ. θα σου έλεγα πως είτε το θέλεις είτε όχι θα ξεκινήσεις με ένα Υψηλοπτέρυγο Εκπαιδευτικό .
    Μία επίσης καλή ιδέα είναι να ασχοληθείς με έναν Εξομοιωτή στο PC σου . Όταν εμείς ξεκινάγαμε Δέν είχαμε τέτοια πράγματα ...     
    Ψάξε επίσης στις Αγγελίες του Φόρουμ , εδώ ή αλλού , μήπως βρεθεί κάτι μεταχειρισμένο σε καλή τιμή .

Ηρεμία και όχι βιασύνες ...  Wink 
    Θα είμαστε πάντα κοντά σου για Απορίες ...

DM

Καταγράφηκε

Επιτυχία στη Ζωή= Πέφτω "ν" φορές, Ξανασηκώνομαι "ν+1" φορές. Βοήθα τους Έλληνες επαγγελματίες.
    mike@$
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #4 στις: Τετάρτη, 30 Αυγ 2006, 22:26:27 »

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΟΚΙΝΗΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΧΩΡΟΥ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ. laugh  Wink ΕΧΩ ΗΔΗ ΕΝΑ SIMULATOR G3 ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΕΙΩΣΕΙΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΒΕΒΑΙΟΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΜΕ ΕΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΩ ΝΑ ΠΑΡΩ KIT Η  ARF ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΟΙΜΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΑ ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΦΤΑΣΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΙ ΚΑΝΩ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΜΕΝΟΣ ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΤΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΑΚΟΜΑ!!!! Cheesy

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Grin

Υ.Γ ΔΙΑΘΕΤΩ ΓΥΡΟ ΣΤΑ 1000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
    « Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 30 Αυγ 2006, 22:28:42 από mike@$ » Καταγράφηκε

Never give up!
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #5 στις: Τετάρτη, 30 Αυγ 2006, 22:43:44 »

Καλωσόρισες στο Aeromodelling GR.

Αν δεν έχεις βοήθεια τα μικρά ηλεκτρικά είναι μονόδρομος.

Δες στον πίνακα των ηλεκτρικών τα σχετικά θέματα.

1000 € είναι πάρα πολλά για αρχή.

Υ.Γ. Προσπάθησε να μην χρησιμοποιείς όλο κεφαλαία, στο δίκτυο σημαίνουν οτι φωνάζεις. Δεν έγινε και τίποτα αν ξεφύγει και κανένας τόνος.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    Γιώργος Κανδυλάκης
    Administrator

« Απάντηση #6 στις: Τετάρτη, 30 Αυγ 2006, 22:49:25 »

Μιχάλη καλωσήρθες  
    πράγματι μικρός, στα 14 ! Κάπου εκεί ξεκίνησα και εγώ (πριν από αρκετά χρόνια όμως).

Δεν θα σε βοηθήσω άμεσα σε αυτό που ζητάς, γιατί δεν μπορώ. Μπορώ όμως να σου προτείνω να κάνεις 4 πράγματα, πριν ξοδέψεις έστω και 1 € σε εξοπλισμό:

Το πρώτο, να διαβάσεις βιβλίο του jkon.
    Το δεύτερο, να διαβάσεις ξανά το βιβλίο του jkon.
    Το τρίτο, να διαβάσεις ξανά το βιβλίο του jkon.
    Τέλος, να διαβάσεις τα σχετικά topic του forum, που πραγματεύονται το θέμα του μοντέλου για αρχάριους. Υπάρχουν αρκετά.

Σχημάτισε πρώτα μια εικόνα στο μυαλό σου, ρώτα έπειτα ότι θες να μάθεις (μην ανησυχείς για απαντήσεις, θα έχεις αρκετές και σωστές), και μετά προχώρα στην επιλογή σου.

Ειδικά εάν δεν έχεις κάποιο να σε βοηθήσει από κοντά, πήγαινε πολύ προσεκτικά, βήμα-βήμα, για να πας σωστά και να μην απογοητευτείς, ή και να μην ξοδέψεις άδικα χρήματα σε λάθος επιλογές. Πράγματι, 1000€ είναι πάρα πολλά, μπορείς να ξεκινήσεις με λιγότερα, κράτα και κάποια για αναπόφευκτες "αντικαταστάσεις".

Αρκετοί ήταν στη θέση σου και θα χαρούν να σε βοηθήσουν.

φιλικά

Γιώργος Κανδυλάκης
    Καταγράφηκε

όσο ελαφρύτερα είναι, τόσο ψηλότερα πάνε

μέτρα με μικρόμετρο, σημάδεψε με κιμωλία, κόψε με τσεκούρι...
    Nikolas K
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #7 στις: Τετάρτη, 30 Αυγ 2006, 23:21:09 »

Επίσης, θα πρέπει, για να πάρεις μια απόφαση τί μοντέλο θα πάρεις, να σκεφτείς πού μπορείς να το πετάς, τί υποστήριξη θα έχεις (πού θα βρίσκεις π.χ. ξυλεία- μπάλσα για τις επισκευές, καύσιμο, ανταλλακτικά) και τέλος αν θα έχεις κάποιον να σου δείχνει τελικά.
    Αυτό το τελευταίο είναι και πολύ σημαντικό. Αν σου δείξει κάποιος τότε σίγουρα τα λάθη θα είναι λιγότερα και φυσικά θα χαρείς το μοντέλο περισσότερο.
    Καταγράφηκε

Το να φτιάξεις ένα αεροπλάνο είναι εύκολο. Το θέμα είναι να φτιάξεις το αεροπλάνο που ΘΕΛΕΙΣ!

Δεδομένων των συνθηκών, μία μόνο σχεδίαση πληρεί τις προδιαγραφές, ανεξάρτητοι δε σχεδιαστές θα συγκλίνουν σε αυτήν την σχεδίαση μετά από εξελικτική διαδικασία.
    v_tolias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #8 στις: Τετάρτη, 30 Αυγ 2006, 23:58:50 »

Εγω θα σε συμβουλεψω ολα τα παραπανω και κατι ακομα!Αν παρεις ηλεκτρικο(λεω αν) θα σου προτεινα 4-καναλο και οχι 3-καναλο για να μπορεις πιο ευκολα να πας στα θερμικα!!!Τελος αφου εχεις τον εξομοιωτη κανε οσο περισσοτερες πτησεις μπορεις...Αν καταφερεις να γινεις τελειος εκει θα μπορεσεις να μην σπασεις το μοντελλο σου με την πρωτη..Και δεν σου λεω οτι δεν θα το σπασεις ποτε, γιατι ολοι σπασαμε ακομα και οταν μαθαμε να πεταμε και συνεχιζουμε να σπαμε!!Το θεμα ειναι να μπορεις  να το ριξεις με τις λιγοτερες δυνατες ζημιες.............Οτι ακομα χρειαστεις εδω ειμαστε!!!
    Οσο για τα ΚΙΤ αστα για αργοτερα γιατι θελουν πολυ δουλεια!!Δεν ειναι δυσκολα αλλα θελουν ΔΟΥΛΕΙΑ..
    Διαβασε και θα καταλαβεις:
    http://www.airmodelling.gr/smf/index.php?topic=580.0
    Καταγράφηκε

Κανένα δεν έμεινε εκέι πάνω...
    Κώστας Ζαπαντιώτης
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #9 στις: Πέμπτη, 31 Αυγ 2006, 00:09:56 »

Όλα καλά ρε v_tolia αλλά μη τον τρομοκρατείς τπ παιδί με τα σπασίματα! laugh
    Αερομοντελλισμό κάνουμε,όχι διαγωνισμό σπασιμάτων Grin
    Καταγράφηκε
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #10 στις: Πέμπτη, 31 Αυγ 2006, 00:28:30 »

Βασίλη (v_tolias) με τα ηλεκτρικά δεν έχεις εμπειρία και παιδευόσουν χρόνια για να μάθεις με μηχανή με καύσιμο.

Για έναν που ξεκινάει μόνος του χωρίς βοηθό, ακόμα περισσότερο στις μικρές ηλικίες, το τρικάναλο υψηλοπτέρυγο ηλεκτρικό είναι ιδανικό. Το κόστος με το μοτεράκι είναι 35-45€ οπότε δεν συζητιέται. ΜΕΤΑ ένα τετρακάναλο που θα μάθει πτήση και βασική ακροβασία και μετά θα δει.

Οσον αφορά τα κιτ ή και την κατασκευή από σχέδια. Ξεκίνησα στην ηλικία του Μιχάλη, σχεδόν μόνος στο Αγρίνιο και το πρώτο μου μοντέλο έγινε από σχέδιο με χτιστό φτερό (συμμετρικό, όχι επίπεδο) και άτρακτο. Από τα 12 έψαχνα να βρω υλικά και είχα φτιάξει δυό ανεμοπτεράκια με χαρτόνι αντί για μπάλσα και επικάλυψη με χαρτί που προσπαθούσαν  Grin να πετάξουν τα καϋμένα.

Στις περασμένες δεκαετίες πάρα πολλά παιδιά ξεκίνησαν τον αερομοντελλισμό κατασκευάζοντας απλά μοντέλα και προχώρησαν σιγά σιγά. Τα πράγματα έχουν απλοποιηθεί αρκετά αλλά οι ίδιες αρχές ισχύουν και σήμερα.

Μιχάλη ο Γιώργος Κανδυλάκης σου απάντησε να προχωρήσεις αφού δεις τι είναι ο αερομοντελισμός.

Θα ξεκινήσεις, όταν αποφασίσεις, με κάτι απλό και φθηνό. Τα καλύτερα θα έρθουν μετά.
    Καταγράφηκε

Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    v_tolias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #11 στις: Πέμπτη, 31 Αυγ 2006, 00:40:14 »

Tα λεω τωρα που ειναι αρχη για να μην βρεθει προ εκπληξεων!!!Αλλωστε δεν ειπα κατι κακο..Την αληθεια!!
    Μεγαλη προσοχη πρεπει να δωθει δε,στο οτι ειπα ""Το θεμα ειναι να μπορεις  να το ριξεις με τις λιγοτερες δυνατες ζημιες.......""
    Εγω ξεκινισα νομιζοντας οτι ολα ειναι ιδανικα και ετσι για τρια χρονια το μονο που εκανα ηταν να σπαω..Αλλα ημουν μονος,με εναν ψευτο FMS και χωρις καταλληλους χωρους..........Αυτο δεν με εκανε να τα παρατησω!Ετσι θεωρω καθηκον τη σωστη ενημερωση........... Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Παντως αν γινοταν διαγωνισμος σπασιματων θα ειχα σιγουρο το χρυσο!! Cheesy Cheesy Cheesy
    Εχω τεχνικη

ΥΓ.mike@$ ποσο χρονων εισαι?
    Καταγράφηκε

Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #12 στις: Πέμπτη, 31 Αυγ 2006, 00:51:32 »

Δες το προφίλ του.

Πάντως αν τα πάει με τον αερομοντελισμό όπως με τα PC, θα εξελιχθεί γρήγορα  Wink

Χωρίς υπερβολικές βιασύνες όμως 
    Καταγράφηκε

mike@$
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #13 στις: Πέμπτη, 31 Αυγ 2006, 13:19:25 »

Σας ευχαριστώ όλουσ για τισ συμβουλές σας και έχω ήδη να διαβάζω το βιβλίο του jkon !!!!!!!!!!!  Οσο για τα kits το μόνο που δεν ειναι προβλημα για μένα είναι ο χρόνος που θα μου πάρει να το φτιάξω γιατί εχω άφθονο με τις απαρέτητες γνωσεις και την υπομονη θα μπορέσω να τα καταφερω!!!!!! αν κάποιος θέλει να μου προτείνει κάποιο καλό μοντέλο για να αρχίσωπου να κατασκευαζεται εύκολα και ας είναι λιγο ακριβό

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ

ΜΙΧΑΛΗΣ
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 31 Αυγ 2006, 13:47:43 από mike@$ » Καταγράφηκε

Never give up!
    v_tolias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #14 στις: Πέμπτη, 31 Αυγ 2006, 15:29:03 »

Δυσκολα θα βρεις σε κιτ εκπαιδευτικο!!Τουλαχιστον ολα οσα εχω δει εινα fun fly,ακροβατικα,scale αλλα ποτε εκπαιδευτικα!!!Αν θες εκπαιδευητικα μπορει να βρεις κανενα σχεδιο στο ιντερνετ και να το εκτυπωσεις σε κανενα βιβλιοπωλειο..Αλλα σε αυτο πρεπει να κοψεις μονο σου τα ξυλα.....
    Τελος θα σου στοιχησει το ιδιο,μπορει και περισσοτερο, απο ενα ARF και μπορει να μην βγει και σωστο!!!
    Ο κ.Κωστοπουλος σου εστειλε
    "Καλωσόρισες στο Aeromodelling GR.

Αν δεν έχεις βοήθεια τα μικρά ηλεκτρικά είναι μονόδρομος.

Δες στον πίνακα των ηλεκτρικών τα σχετικά θέματα."
    Ακολουθησε το!!!
    Καταγράφηκε

Σελίδες: [1] 2 3 4     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΑΒΟΗΘΗΤΟΣ
    Μεταπήδηση σε: