Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.362 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 18 Απρ 2026, 11:56:46

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 18 Απρ 2026, 11:56:46

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από ILIASDJ
    [Σήμερα στις 10:47]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 02:21]

[Χθες στις 17:09]

[Χθες στις 12:22]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 15:32:33]

[Πέμπτη, 26 Μαρ 2026, 23:29:08]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309362
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 1108
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 661
    Συνολικά: 661
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 [2] 3 4     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΑΒΟΗΘΗΤΟΣ  (Αναγνώστηκε 14355 φορές)
    mike@$
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Κάποτε θα το πάρω αυτό το αεροπλάνο!

« Απάντηση #15 στις: Πέμπτη, 31 Αυγ 2006, 16:03:30 »

Αν αγοράσω ένα ARF μοντέλο το οποίο δεν θα εχει ενα αναλυτικό σχέδιο αν σπάσει εγώ μετά πως θα το επισκεύασω Undecided !!!!!!!!!!!!! άλλο ενα πρόβλημα μου είναι ότι αν δεν μπορώ να βρω εύκολα καταστημα μοντελισμού και η καλύτερη λύση είναι τα e-shops λογω του οτι έχω simulator έχω μια μικρη γνωση να πετάω δεν είναι όπωσ στην πραγματικότητα αλλά αντίθετες κινήσεις κ.ά τα ξέρω ετσι θα ήθελα ενα εκπαιδευτικό ηλεκτρικό σαν το e-startet αλλά που θα το βρω στο internet!! worry
    Καταγράφηκε

Never give up!
    orck
    Aeromodeller Hero Member

game over :|

« Απάντηση #16 στις: Πέμπτη, 31 Αυγ 2006, 16:29:30 »

εαν εννοεις eshop στην Ελλαδα, γνωριζω τα παρακατω
    εδω, εδω και εδω

προσεξε μονο γιατι τα παραπανω που σου δινω δεν ειναι αμεσα συγκρισιμα γιατι εχουν διαφορετικο μοτερ

« Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 31 Αυγ 2006, 16:32:58 από orck » Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

Φέρε ΕΣΥ την αλλαγή που θά 'θελες να Δείς

« Απάντηση #17 στις: Κυριακή, 3 Σεπ 2006, 10:40:37 »

Οάουου ... Mike ... 14 χρονών ...     Cheesy
    Και είσαι τόσο Καλός ήδη ??  Ά .. θα έχουμε Άριστη συνέχεια . Το Βλέπω ... 

Λοιπόν , Αρχικά θα έλεγα να βάλεις τα 1000+ euro στην Άκρη , γιατί φαντάζομαι με πόσο Κόπο και πόσο χρόνο χρειάστηκες για να τα μαζέψεις ...
    Τί σου κόλλησε βρέ θηρίο να φτιάξεις Χτιστό απο τώρα ? Στην ηλικία σου θα ούρλιαζα μέχρι να βγώ να πετάξω ... Μήπως πρέπει αυτό να κάνεις και 'σύ ??
    Μήν αγχώνεσαι ακόμη με τις Επισκευές . Ένα φελιζολένιο σάν το e-starter που αναφέρθηκε επισκευάζεται εύκολα και θα το συζητήσουμε όταν και ΑΝ έρθει η ώρα . Αυτό είναι το Λιγότερο ...
    Εκείνο που με απασχολεί προσωπικά , είναι να σε πείσω να ξεκινήσεις με τους μικρότερους ενδοιασμούς και τα Λιγότερα χρήματα ... Και , βέβαια , με ένα Ηλεκτρικό εφόσον δέν έχεις βοήθεια απο πουθενά .

Ερωτήσεις :
    *  Κάθε πότε μπορείς να πηγαίνεις στη Ρόδο που πιστεύω πως εκεί είναι πιό οργανωμένα τα πράγματα ?
    *  Αέρα στο νησί έχετε μπόλικο ? (μάλλον ...  )

Προτάσεις :
    *  Συνεργάζομαι με ένα φίλο στην Αθήνα που ειδικεύεται στα Ηλεκτρικά (HMS). Τα παιδιά στο Forum τον ξέρουν . Έχει ωραία εκπαιδευτικάκια όπως το Li-Pol 1 της Scorpio . Άν θέλεις αγοράζεις όλα τα πράγματα π.χ. απο εκεί , μου τα στέλνει εμένα και στο συναρμολογώ Έτοιμο για Πτήση . ΧΩΡΙΣ να με πληρώσεις τίποτα . Θα στο στείλω με το ταχυδρομείο όταν θα είναι Κομπλέ ... (έρχεται κάθε μέρα στο νησί ?) .

Κάθε Αρχή και Δύσκολη , αλλά μήν βουτάς αμέσως στα βαθιά με Κατασκευές κ.λ.π. ... ΜΑΘΕ ΝΑ ΠΕΤΑΣ .

Σκέψου τα όλα και εδώ είμαστε ...

Φιλικά , DM

Καταγράφηκε

Επιτυχία στη Ζωή= Πέφτω "ν" φορές, Ξανασηκώνομαι "ν+1" φορές. Βοήθα τους Έλληνες επαγγελματίες.
    mike@$
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #18 στις: Κυριακή, 3 Σεπ 2006, 15:42:05 »

Σε ευχαριστώ deltaman που προσφέρθηκες να με βοηθήσεις αλλά στάθηκα τυχερός αυτός που είχε πετάξει την ιδέα για τον αερομοντελισμό είναι απο Σύμη το καλό είναι πως αυτός  έχει ήδη μοντέλο μηχανοκίνητο που το έχουν κατασκευασει! αύτος ειναι γυρο στα 40 και έχει και αυτος simulator και μου ειπε να του δειξω τισ ικανοτητες μου εντυπωσιαστικε μολις με είδε και μου προτεινε να πάμε να πεταξουμε μαζι το μοντελο του. . Το μόνο κακο ειναι πως έχει τις ίδιες γνώσεις  με εμενα θεωριτικα και ετσι δεν μπορει να με βοηθησει πολύ ευτηχως πάντος γιατι έτσι θα γλιτωσω έξοδα και ΜΕΤΑ αφου μαθω θα αγοράσω ενα καλυτερο μοντελο στο επόμενο σταδιο για να προπονηθουμε μαζί!! εχω τωρα με καποιον να μιλαω και να πηγαινουμε μαζί για πτήσεις Grin Grin

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ

« Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 1 Οκτ 2006, 15:51:16 από mike@$ » Καταγράφηκε

Never give up!
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #19 στις: Κυριακή, 3 Σεπ 2006, 17:55:21 »

Συγνώμη  Μιχάλη αλλά όταν λες "Αν και έχει τις ίδιες ικανοτητες με εμενα στο πέταγμα εχει πεταξει και αληθινα" τι ακριβώς εννοείς;

Το μοντέλο το πετάει μόνος του ή όχι;
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    mike@$
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #20 στις: Κυριακή, 3 Σεπ 2006, 21:59:48 »

Το μοντέλο το πετάει μόνος του, μόνο που το έχει ρίξει δύο-τρείς φορές laugh απλώς στο simulator εγω κανω αρκετά καλές προσγειώσεις ενω αύτος τα ψιλοκαταφερνει (έχει αρκετο καιρο να πετάξει) 
    « Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 3 Σεπ 2006, 23:10:04 από mike@$ » Καταγράφηκε

Never give up!
    Μιχάλης
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #21 στις: Τετάρτη, 6 Σεπ 2006, 02:06:11 »

ime kenourgios sto site kai tha ithela na rotiso ton kirio Kostopoulo ti gnomi exi gia to super decathlon tis phoenix model me 46 kinitira
    Καταγράφηκε
    v_tolias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #22 στις: Τετάρτη, 6 Σεπ 2006, 12:34:15 »

ime kenourgios sto site kai tha ithela na rotiso ton kirio Kostopoulo ti gnomi exi gia to super decathlon tis phoenix model me 46 kinitira
    Δηλαδη η γνωμη των αλλων δεν σε ενδιαφερει??? knuppel2 knuppel2 tickedoff tickedoff
    Σε τι σταδιο εισαι στον αερομοντελλισμο?Παντως ειναι ωραιο μοντελλο!!Εχω δει το decathlon να πεταει(δεν θυμαμαι να ηταν της phoenix) και ηταν πολυ καλο πτητικα!!Τωρα γενικα τα μοντελλα της phoenix τα θεωρω καλα απ'οτι εχω διαβασει........Αλλα δεν σου λεω τη γνωμη μου Tongue Tongue Tongue Tongue
    Καταγράφηκε

Κανένα δεν έμεινε εκέι πάνω...
    Μιχάλης
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #23 στις: Τετάρτη, 6 Σεπ 2006, 12:42:50 »

Με ενδιαφερει η γνωμη των αλλων απλα την στιγμη που το εστηλα δεν ηταν καποιος αλλος στο site.Πεταγα το e starter με πλοτιρες και το πεταγα μια χαρα και παλιοτερα το piper της kyosho.To μοντελο αυτο ειναι της phoenix model και το εχω ηδη κατασκευασει και ειναι ετοιμο για πτηση,απλα εχω καποιες επιφιλαξεις διοτι δν εχω ξαναπεταξει scale.Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον....!
    Καταγράφηκε
    v_tolias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #24 στις: Τετάρτη, 6 Σεπ 2006, 12:56:59 »

Εγω οταν εχω επιφυλαξεις πεταω................................................ "επιφυλακτικα"!!
    Απαλες κινησεις απο την στιγμη που αρχιζεις να δινεις γκαζι στην απογειωση μεχρι τη στιγμη που θα σταματησει το μοντελλο(με οποιονδηποτε τροπο devil devil devil devil)...Ξερεις απο τετρακαναλα!Ενα απλο μοντελλο ειναι!!Δεν ειναι ακροβατικο ουτε fun fly να σε τρομαζει η νευρικοτητα του(αν και αυτα με μικρες κινησεις πετανε το ιδιο ευκολα)!
    Οπως ολα τα καινουρια μοντελλα προσεχε να μην στολαρει(βοηθανε οι μικρες κινησεις) μεχρι να το συνηθισεις!!!
    Ολα θα πανε μια χαρα........ Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε

Κανένα δεν έμεινε εκέι πάνω...
    Μιχάλης
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #25 στις: Τετάρτη, 6 Σεπ 2006, 13:05:15 »

Ευχαριστω,και κατι αλλο ποιο μοντελοδρομιο μου προτεινεις απο την Πετρουπολη να παρω την εθνικη Αθηνων Λαμιας,το 90ο χιλιομετρο ειναι πιο κοντα?Η μηπως εχει κι αλλο πιο κοντα....?Και παλι ευχαριστω....!!!!
    Καταγράφηκε
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #26 στις: Τετάρτη, 6 Σεπ 2006, 13:38:45 »

Ο χώρος που είναι στο 90 χιλ. ΔΕΝ είναι μοντελοδρόμιο.

Είναι ακατάλληλος χώρος για πτήσεις αερομοντέλων, επειδή είναι διπλα στην Εθνική Οδό.

Δεν καλύπτει τις λογικές αποστάσεις ασφάλειας.

jkon
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    N/JOI
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #27 στις: Τετάρτη, 6 Σεπ 2006, 16:05:41 »

GoRanZi αφού το έχεις ετοιμο το 10thlon να σου πω πως σαν μοντέλλο δεν έιναι και για αρχική εκπαίδευση........... επειδή είναι πίσωροδο είναι και λίγο απότομο στήν απογείωση (βλέπε όλα τα πίσώροδα) θέλει καλό ελενχο με rader . Τωρα στην πτήση είναι αρκετά προβλέψημο με μόνο πρόβλημα ότι θέλει ταχήτητα στην προσγειωση και καλό "κράτημα" στην τελική εως να ακουμπήσει πολύ ήρεμα γιατί στην προσγείωση "βάζει" μούρη. Εάν τα προσέξεις αυτά θα τα πάς καλά  Wink . Για μοντελοδρόμιο μετά το "90" (είναι όντος πολύ κοντά στην εθνική police) υπάρχει το μοντελοδρομιο του Hobby Shop  εκτός εάν θέλεις να έρθεις Λαμία  Cheesy Cheesy Cheesy
    Καταγράφηκε

N/JOI WORKS
    Μιχάλης
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #28 στις: Τετάρτη, 6 Σεπ 2006, 19:44:57 »

Φιλε N/JOI σε ευχαριστω για το ενδιαφερον,εχω αλλο ενα προβλημα πολυ σοβαρο ομως και δεν ξερω αν μπορει να με βοηθησει καποιος εχω πειραξει μια βιδα στο καρμπιρατερ που ειναι για το μιγμα και δεν δουλευει καλα ο 46αρης κιν.της DELTA
    Καταγράφηκε
    Μιχάλης
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #29 στις: Τετάρτη, 6 Σεπ 2006, 19:58:06 »

Για να γινω πιο σαφης στο προβλημα που εχω με τον κιν.της delta(46) ποσες στροφες να δωσω στην βιδα των καυσιμων και ποσες στην βιδα του αερα...Εχω ιδρωσει και δεν μπορω να τα καταφερω....Αν γνωριζει καποιος ας με βοηθησει...
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 [2] 3 4     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΑΒΟΗΘΗΤΟΣ
    Μεταπήδηση σε: