Ναι συμφωνώ και μάλιστα να βάλεις ένα ball link γιά να έχεις μηδέν τζόγο και ηλεκτρική μόνωση και να αποφύγεις τυχόν παρεμβολές. Μιά άλλη λύση γιά αρμό είναι να κόψεις ένα arm απο ένα κομμάτι εποξικής πλακέτας (αυτής που χρησιμοποιείται στις κατασκευές ηλεκτρονικών κυλωμάτων). Ετσι είναι τα περισσότερα που βλέπουμε, δεν ξέρω ποιός τα πουλάει αλλά γίνοντα εύκολα.
Η εποξική πλακέτα θέλει λίγο προσοχή, μου έχει τύχει μετά από ένα χρόνο πτήσεων να έχει φθαρεί η
τρυπούλα από τη βίδα και να έχει βγάλει τρελλό τζόγο.
Αν η μηχανή είναι μέσα σε cowl δε θα φαίνεται.
Στο γκαζι εχεις κραδασμους αλλα οχι φορτιο ....συνεπως δεν κινδυνευεις να κουρεψεις δοντια σε ενα νορμαλ ποιοτητας σερβο ,,ποσο μαλλον σε ds821 που προσωπικα το εχω δοκιμασει σε φορτια ακομα και πανω απο τις δυνατοτητες του .
Οσον αφορα τα metal gear σερβο ,δεν κουρευουν δοντια τοσο ευκολα αλλα εκει στο γκαζι μεσα στον καραδασμο μαλλον αποκτουν πολλα κενα πολυ συντομα ...
Αποψη μου ,στο γκαζι θελεις κατι γρυγορο με composite gears
Πολύ πιθανόν να είναι έτσι όπως τα λες Ανδρέα.
Οπότε με συρματόσχοινο και πλαστικά γρανάζια είναι μια χαρά και το κεφάλι μας ήσυχο.
Μάλλον δε σε βοηθάει ο τρόπος που είναι βαλμένα τα αυτάκια του γκαζιού και του τσοκ στο καρμπ ε;
Έχω δει πολύ διαστημικές λύσεις σε ξένα φόρουμ κυρίως με μοχλούς και κόντρα μοχλούς και έχω ρίξει πολύ γέλιο.
Αυτό που κάνω όταν δε με βολεύει η διάταξη είναι να βγάζω το αυτάκι και στη θέση του να τοποθετώ
ένα κέρμα των 5 λεπτών. Μετά ανοίγω περιφερειακά τρύπα όπου με βολεύει και έτσι παίρνω κίνηση από όποια
γωνία θέλω και βάζω το σέρβο όπου με βολεύει.
Απλώς για να κουμπώσει το κέρμα στη θέση, πάρε μια ψιλή λίμα και δώσε στην κεντρική τρύπα που θα
ανοίξεις στο κέρμα ωοειδές σχήμα ώστε να ασφαλίζει και είσαι οκ.
Η όλη δουλειά είναι ζήτημα 5 λεπτών (της ώρας και του €

)
φωτο???

Φωτό προσεχώς.