Τι μπαταριες θα του βαλεις??
Για αρχή έχω παραγγείλει τρείς Turnigy 4000mAh 6S 40C και όσο αντέξουν, μετά καλοβλέπω τις VOLTZ σαν τις δικές σου.
Επισης το BEc ειναι το CC PRO?? αν ναι ελεγξε μηπως ειναι το V1 και οχι το V2 οπου θα πρπεει να το στειλεις εργοστασιο εχει γινει recall στα περισσοτερα..

Ναι το BEC είναι το CC PRO αλλα δεν έχω προσέξει τι έκδοση είναι. Υπάρχει κάποιο σημείο που το γράφει γιατί δεν έχω το καλώδιο σύνδεσής του με pc.
Aκομα καλα ειναι να ανοιξεις 2 τρυπες στο frame και με ενα velcro να σφιξεις το beast X...! το beastX δν ειναι για απαλα jelpads κτλ κτλ θελει καλο δεσιμο για να παιξει τελεια..
ΔΕν το εχω δοκιμασει σε ηλεκτρικο αλλα στα νιτρο ειχα ενα θεματακι και ειδικα με sketo jel ηταν χαλια..!
Στο RJX που έχω βάλει και εκεί το beast μόνο με gel χωρίς velcro δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα, θα δοκιμαστεί και αν χρειαστεί θα γίνει και αυτό.
Αν και έχω την αίσθηση οτι, αν το δέσεις με velcro, στην ουσία ακυρώνεις το gel γιατί το σταθεροποιείς στο σασί με αποτέλεσμα όλοι οι κραδασμοί να μεταφέρονται στο beast...
Όπως και να έχει ευχαριστώ για τις συμβουλές