καλησπερα φιλοι ελικοπτεραδες, και οχι μονο..
δεν ξερω εαν θυμαστε καποια στιγμη που ειχα στον αιολο ενα drift στην ουρα που δεν μπορουσα να μαζεψω με τιποτε...λοιπον ακουστε την ιστορια μου...
το ε/π φορουσε spartan ds760 -align ds650 στην ουρα και μαμα tail blades...
το πρωτο που εκανα ηταν να αλλαξω τα blades με carbon...τιποτε ...τα ιδια..
κατοπιν ψαχνοντας λιγο παραπανω την ουρα μου ανακαλυπτω οτι τα links απο το slider στα grips ειναι λιγο σφικτα...αυτο ειναι ειπα...το βρηκα...τα λασκαρω και παλι τιποτε....*&^%)&^%Ρ&(*ΤΤ(*%#(&_+)&*&^@$#*^....
αποφασιζω να αλλαξω γυροσκοπιο...τοποθετω ενα 401 ....τα ιδια....το αλλαζω θεση και το βαζω πισω στην μπουμα...τα ιδια....
τοτε αποφασιζω να αλλαξω και το σερβο της ουρας με ενα 9254 που ομως δεν ειχα ευκαιρο....τι να κανω, τι να κανω που με τρωει και το θελω τωρα το πειραμα..
σκεφτομαι λοιπον και θυμαμαι οτι ειχα κατι mi hk σερβο απο τον κινεζο, με ταχυτητα 0.07 στα 6v...λεω, και δεν το τολμαω???
το βαζω επανω και τραβαω για το κοδρα(ξερουν οι ντοποι) αφου γινεται ενα σεταρισμα σε rate mode, κατεβαινω, σεταρω σε avcs και ως εκ θαυματος η ουρα κοκκαλο, οπως επισης κοκκαλο και εγω....

το σερβο ειναι αυτο..
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=14832ειναι λιγο βαρυτερο και αυτο που δεν γνωριζω ειναι εαν τα ms ειναι συμβατα με το 401...παντως η ουρα κοκκαλο...τρελαθηκα...
και ο επιλογος της ιστοριας ειναι , οτι εκει που πεταξα, εφαγε τοση σκονη το ε/π, που οπου ειχε λιγο λαδακι εγινε λασπη...ευκαιρια λοιπον για ανοιγμα του μοτερ, επιθεωρηση και καθαρισμα...το μοτερακι μου παιδες ηταν κρυσταλλο μεσα..ουτε την παραμικρη γρατζουνια και γενικοτερα σε κατασταση σουπερ...
χωρις να θελω να διαφημισω το καυσιμο, απλα πληροφοριακα πεταω με 20-20 optifuel στην 1-2/5 στην μεγαλη βελονα....