Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.696 μηνύματα σε 12.383 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 9 Ιουλ 2026, 22:10:05

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 9 Ιουλ 2026, 22:10:05

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 17:11]

από Markhelis
    [Χθες στις 13:59]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]

από AKISSSS
    [Πέμπτη, 2 Ιουλ 2026, 09:25:10]

[Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 22:36:48]

από SV 1 BTA
    [Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 14:24:54]

από spirost
    [Κυριακή, 28 Ιουν 2026, 20:23:34]

[Δευτέρα, 22 Ιουν 2026, 11:19:02]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 17 Ιουν 2026, 22:24:37]

από carapis
    [Δευτέρα, 8 Ιουν 2026, 21:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309696
    Σύνολο θεμάτων: 12383
    Online σήμερα: 159
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 185
    Συνολικά: 185
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 2 [3]  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Εγγύηση Προϊόντων.  (Αναγνώστηκε 10202 φορές)
    MarD
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #30 στις: Σάββατο, 23 Οκτ 2010, 02:40:58 »

Εγώ στην Ράμπερκον έστειλα aurora τ/κ και την επόμενη μέρα είχα καινούρια. (οκ με εμπιστεύτηκαν πως είναι όντως ελαττωματική, σε άλλον άντε να καθυστερούσαν κανά δυο μέρες)
    Έστειλα Scorpion ESC σε αντιπρόσωπο αμερικάνο, επειδή μου το συνέστησε το readyheli.com απ' όπου έγινε και η αρχική αγορά του. (τυχαίο; μάλλον... ξένοι είναι άρα επαγγελματίες) και μου ανέφερε πως δεν το παρέλαβε ποτέ, χάθηκε ή εξαυλώθηκε... only god really knows. Ρε μήπως όλοι οι Αμερικάνοι είναι ανεύθυνοι απατεώνες;

Πέρα από την πλάκα όμως υπάρχουν σοβαροί που μπορείτε να τους εμπιστευτείτε και για τους υπόλοιπους βούρδουλας...
    Καταγράφηκε

“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.”
    - Igor Sikorsky

http://www.coolmodels.gr
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #31 στις: Σάββατο, 23 Οκτ 2010, 02:46:03 »

Εγώ στην Ράμπερκον έστειλα aurora τ/κ και την επόμενη μέρα είχα καινούρια. (οκ με εμπιστεύτηκαν πως είναι όντως ελαττωματική, σε άλλον άντε να καθυστερούσαν κανά δυο μέρες)
    Έστειλα Scorpion ESC σε αντιπρόσωπο αμερικάνο, επειδή μου το συνέστησε το readyheli.com απ' όπου έγινε και η αρχική αγορά του. (τυχαίο; μάλλον... ξένοι είναι άρα επαγγελματίες) και μου ανέφερε πως δεν το παρέλαβε ποτέ, χάθηκε ή εξαυλώθηκε... only god really knows. Ρε μήπως όλοι οι Αμερικάνοι είναι ανεύθυνοι απατεώνες;

Πέρα από την πλάκα όμως υπάρχουν σοβαροί που μπορείτε να τους εμπιστευτείτε και για τους υπόλοιπους βούρδουλας...

Μαριε μην μου λες τετοια γαιτι δυο πραγματα μου ταξιδευουν τωρα το ενα για αγγλια και το αλλο για Αμερικη..

Καλα δεν ειχες Tracking number??! κανονικα μπορεις να βρεις ακρη αν το ψαξεις..

BTW  Μπραβο σου που προσπαθησες να βοηθησεις τον πελατη..

Και εδω ολοι μας αυτο ζηταμε δεν ζηταμε τπτ παραλογο..!
    Καταγράφηκε
    MarD
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #32 στις: Σάββατο, 23 Οκτ 2010, 02:57:31 »

Είναι απόλυτα λογικό να ζητάς ευθύνες από το κατάστημα από το οποίο προμηθεύεσαι το προϊόν.
    Μαυρίστε λοιπόν τους ανεύθυνους και αναδείξτε τους υπεύθυνους. Αυτό μόνο λέω και ειλικρινά δεν θέλω να ακούσω τίποτα θετικό για μένα προσωπικά παρά μόνο να δω να αλλάζει το κλίμα για την Ελληνική αγορά σε όλους τους τομείς.

Για να καταλάβεις μέχρι τις 11 σήμερα παιδευόμουν με τον πελάτη μου να καταφέρουμε να ρυθμίσουμε έναν δύστροπο κινητήρα σε τ/κ αυτοκίνητο χωρίς αποτέλεσμα. Αν ήταν περίεργος ή κακοπροαίρετος θα τα έβρισκα πολύ σκούρα (μου έχει τύχει) αλλά αυτός είναι υπομονετικός και αντιλαμβάνεται πως εγώ δεν κατασκεύασα τον κινητήρα αλλά και δεν μπορώ να το στείλω πίσω και να μου φέρουν ένα καλορυθμισμένο κινητήρα και επίσης βλέπει πως αναλώνω τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο μου στο να προσπαθώ να του το φέρω στα ίσια. Αυτό είναι η εγγύηση του καταστήματος δίπλα σου, η εγγύηση του φυσικού προσώπου που αν σε προδώσει μπορείς να του πεις και καμιά κουβέντα.

Υ.Γ.: Το tracking number το έχασα, αφού οι χρόνοι που απαιτούνται είναι τεράστιοι και η χαρτούρα που έχω μεγάλη. Το hobbycity από την άλλη που τα έστειλα την ίδια μερα, αν και πήρε περίπου 3 μήνες  μου έκανε αντικατάσταση έναν φορτιστή. Θέλω να πω πως τα λαμόγια είναι διεθνές φαινόμενο, απλά μας συμπεριφέρονται με το γάντι και αυτό μας ξεγελά...
    Καταγράφηκε

“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.”
    - Igor Sikorsky

http://www.coolmodels.gr
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #33 στις: Σάββατο, 23 Οκτ 2010, 02:58:58 »

Υ.Γ.: Το tracking number το έχασα, αφού οι χρόνοι που απαιτούνται είναι τεράστιοι και η χαρτούρα που έχω μεγάλη. Το hobbycity από την άλλη που τα έστειλα την ίδια μερα, αν και πήρε περίπου 3 μήνες  μου έκανε αντικατάσταση έναν φορτιστή. Θέλω να πω πως τα λαμόγια είναι διεθνές φαινόμενο, απλά μας συμπεριφέρονται με το γάντι και αυτό μας ξεγελά...

Παντα κανω το εξης αφου στειλω το δεμα στελνω emailκαι τους λεω το tracking ειναι αυτο... Οποτε υπαρχει γραμμενο στα email..!

Πανω στην Ωρα πριν λιγες ωρες απο οτι ειδα συμφωνα με USPS tracking  εφτασε ο Ys56 μου στην Ysengines...! Oyf...!
    « Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 23 Οκτ 2010, 03:31:52 από PaNt » Καταγράφηκε
    socratesb
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #34 στις: Τρίτη, 1 Φεβ 2011, 14:28:45 »

Καλησπέρα, αλλά μερικές φορές μας δίνετε η εντύπωση καταστήματα δεν θέλουν να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσωπική εμπειρεία σε Τ/Κ έσπασε ένα απο τα διακοπτάκια των τριμ από πτώση της Τ/Κ. Το επισκεύασα πρόχειρα αλλά αποζητούσα την ορθή αποκατάσταση.Το κατάστημα προσφέρθηκε να στείλουμε την Τ/Κ με δικά μας έξοδα σε χώρα Κ. Ευρώπης προς επισκευή σε χρόνο θα έπερνε ίσως και 2 μήνες συνολίκά και αυτό γιατί ισχυρίστηκε ότι δεν στέλνουν ανταλλακτικά για τέτοια είδη. Επειδή δίστασα να αποχωριστώ την Τ/Κ για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα δεν την άφησα στο κατάστημα αλλά σκέφτηκα να δοκιμάσω να επικοινωνήσω κατευθείαν μόνος μου με την κατασκεύαστρια εταιρία ζητώντας τους να πληρώσω ανταλλακτικά και μεταφορικά. Το αποτέλεσμα ήταν ότι μία εβδομάδα μετά η εταίρία είχε στείλει ανταλλακτικά και για τα 4 τριμ της Τ/Κ Δωρεάν.
    Τα συμπεράσματα δικά σας!
    Καταγράφηκε
    ilias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #35 στις: Τρίτη, 1 Φεβ 2011, 16:46:29 »

δεν μας λες την εταιρια να την ξερουμε??
    Καταγράφηκε

Velox 26cc
    Last down xxxl
    PrecisionAerobatics Addiction
    Polaris seaplane
    Bard glider
    TopModel CZ Stinger
    Pilot Q.B. 10L
    Tarot 450PRO V2 Flybarless
    ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
    hondos
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #36 στις: Κυριακή, 13 Φεβ 2011, 16:49:52 »

Εγω παντως δεν καταφερα ποτε να βγαλω ακρη με τις εγγυησεις....
    Ο καθενας μου ελεγε το μακρυ και το κοντο του
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 2 [3]  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Εγγύηση Προϊόντων.
    Μεταπήδηση σε: