Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.938 μηνύματα σε 12.395 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 29 Αυγ 2026, 17:51:18

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 29 Αυγ 2026, 17:51:18

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:25]

από topg
    [Χθες στις 21:45]

[Κυριακή, 23 Αυγ 2026, 12:13:06]

από carapis
    [Σάββατο, 22 Αυγ 2026, 10:15:19]

[Παρασκευή, 21 Αυγ 2026, 15:32:58]

από coach
    [Παρασκευή, 21 Αυγ 2026, 14:40:09]

από TheLurker
    [Κυριακή, 9 Αυγ 2026, 12:27:54]

από Stargazer
    [Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 16:11:02]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309938
    Σύνολο θεμάτων: 12395
    Online σήμερα: 85
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 34
    Συνολικά: 34
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 [2] 3  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Εγγύηση Προϊόντων.  (Αναγνώστηκε 10391 φορές)
    jp
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Πέμπτη, 21 Οκτ 2010, 21:59:26 »

Το θέμα φίλε Γιάννη όμως είναι ότι συγκρίνεις τον Κωτσόβολο που η επιστροφή μιάς οθόνης είναι μία τρίχα από τα μαλιά του (που παρεπιπτόντως θα το στείλει για επιστροφή χερσαία εντός Ελλάδος) με την Ατομική Επιχείρηση του Δημήτρη,Μανώλη κτλ.Θέλω να πώ άλλοι τζίροι,άλλα ρίσκα και γενικά διαφορετικά μεγέθη.
     Πάντως όταν εγώ αγόρασα από Κωτσόβολο την οθόνη μου Samsung με ενημέρωσαν προφορικώς και κατόπιν διάβασα και υπέγραψα το έγγραφο της εγγύησης ότι σε ενδεχόμενο βλαβης επικοινωνώ κατευθείαν με Samsung κι έρχονται κατευθείαν σπίτι για παραλαβή και παραδοση.

Τέλος πάντων πιστεύω ότι τα περί Αστικού Κώδικα που αναφέρεις το μόνο που θα προσφέρουν είναι ότι  θα ενισχύσουν την  ήδη υπερενισχυμένη απόφαση όσων ασχολούνται με τον μοντελισμό να αγοράζουν από έξω γιατι από τώρα ακούω τη φράση ‘‘Τι,δεν με καλύπτεις με εγγύηση ΕΣΥ προσωπικά?Αφού βάσει του ΑΚ 123344 οφείλεις.Και ύστερα θές να ψωνίζουμε από εσένα?Πάω στον κινέζο....

Αλήθεια άν έρθει ελλατωματικό προιόν από τον Bobby King εκεί τί θα έπρεπε να γίνετε?Θα τον υποχρέωνε κάποιος Έλληνας για τον Αστικό Κώδικα?

Γιώργος

Την καλησπέρα μου σε όλους.

Διάβασα κ. Γιώργο τα γραφόμενά σας,

Εγω προσωπικά είχα περιστατικό με τον κινέζο, με χαλασμένα πακέτα μπαταριών, μου ζήτησαν μια φωτογραφία απο την παραλαβή της παραγγελίας και μου αντάλλαξαν τα ελλατωματικά προιόντα.
    Με την επόμενη παραγγελία δε, μου έστειλε και μπαταρίες free of charge για να με ικανοποιήσει ως πελάτη.

Εκτιμώ ότι σκέφτονται περισσότερο την αξιοπιστία τους και λιγότερο τα προιόντα και το κόστος τους.

Εδώ Ελλάδα φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο αναίμακτα.

Δυστυχώς

οπως και να χει  το στελνεις εξω αν ειναι μεγαλο προβλημα  διοτι μαλλον κανενα μοντελομαγαζο δεν θεωρειτε εδω αποκλειστικος αντιπροσωπος της futaba  πχ
    αυτο δεν το λεω ξεκαρφωτα μονο εγω το εχουν αναφερει και αλλα παιδια

η διαδικασια ειναι το στελνεις και το φτιαχνουν η σου στελνουν καινουριο
    ειτε ιδιωτης ειτε καταστημα εισαι ,απλα το καταστημα ισως πληρωνει τα ταχυδρομικα
    αν υπηρχε αντιπροσωπος δεν θα τα στελναμε εξω

το παραδειγμα της τηλεορασης δεν ειναι αστοχο διοτι η αντιπροσωπεια της sony της siemens και οποιας αλλης υπαρχει εδω
    της futaba δεν υπαρχει

Μα καλά την αντιπροσωπεία της Futaba αλλα και της OSMax δεν την έχει ο κ. Στέλιος Κουτσός ?
    Ακόμα νομίζω έχει και Great Planes.

δεν ξερω μπορεις να ρωτησεις απο την εμπειρια μου με την spectrum οι επιλογες ηταν αυτες που ανεφερα απλα την γλυτωσα φτηνα
    αν υπαρχει εδω αντιπροσωπεια  futabas  μαλλον κατι εγω δεν ξερω ,συγκεκριμενο μαγαζι μου χε πει οτι ειχε στειλει μια 10καναλη εξω
    και εκανε 2 βδομαδες και ακομα περιμενε  πρεπει να ταν futaba αλλα για να μην παρω στο λαιμο μου κατι που δεν ξερω μπορουν να σε ενημερωσουν καποιοι που γνωριζουν περι futaba

αλλο να φερνεις προιντα παντως καποιας εταιριας και αλλο να τα υποστηριζεις πληρως 
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 21 Οκτ 2010, 22:12:58 από jp » Καταγράφηκε
    skopos-Komotini
    Aeromodeller Hero Member

ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

« Απάντηση #16 στις: Πέμπτη, 21 Οκτ 2010, 23:17:11 »

www.rcmodelshop.gr

Άψογος επαγγελματίας παράδειγμα προς μίμηση .

αγόρασα την FUTABA 6EX 2.4 GHZ σε πολύ καλή τιμή (και δωρεάν μεταφορικά ) ,μετά από λίγο καιρό χάλασε η μπαταρία και τώρα μου αντικαθιστούν την μπαταρία χωρίς κανένα κόστος .
    Τι να πω μπράβο και πάλι μπράβο .
    Να σας πω ότι τον άνθρωπο ούτε τον γνωρίζω ούτε τον έχω δει ποτέ  άσε που είμαστε ο ένας στην μια άκρη της Ελλάδος και ο άλλος στην άλλη παρο όλα αυτά 10 φορές πηρε τηλέφωνο .

Τον ευχαριστώ λοιπόν δημόσια και του εύχομαι καλές δουλειες !
    Το πακ ηρθε και ειναι και SANYO 2500  mA Ευχαριστω !

copy paste απο τον ιουλιο !
    Καταγράφηκε

Δημήτρης Άρτα
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #17 στις: Πέμπτη, 21 Οκτ 2010, 23:50:16 »

Καλό θα ήταν να μην αρχίσουμε να αναφέρουμε  τέτοια περιστατικά και ευχαριστίες!
    Όλοι μας έχουμε  καλά και κακά παραδείγματα!
    Το θέμα μας είναι, αν τελικά ο νόμος ισχύει και για τα Ελληνικά Καταστήματα Αερομοντελισμού ή όχι !?
    Και άν σε περίπτωση βλάβης ή ελλατωματικής λειτουργείας μπορεί (ή θέλει) το κατάστημα να μας βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο(είτε διορθώνοντας τη βλάβη το ίδιο ,είτε στέλνοντας το προιόν  έξω, είτε αντικαθιστώντας το με άλλο καινούργιο).
    Καταγράφηκε

Πετάμε ?
    skopos-Komotini
    Aeromodeller Hero Member

ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

« Απάντηση #18 στις: Πέμπτη, 21 Οκτ 2010, 23:52:37 »

Αυτο ειπα και εγω οτι το καταστημα μου αντικατέστησε το πακ της τ/κ εντελώς δωρεαν και μαλιστα με δεκα φορες καλυτερο πακ ! ! !

Απο κατω εγραψα copy paste απο τον ιουλιο ΑΝ το ειδατε !
    Καταγράφηκε

Tsalg.
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #19 στις: Πέμπτη, 21 Οκτ 2010, 23:56:37 »

Καλησπέρα
    Θα  ήθελα να σας αναφέρω  ότι:
    1.  Ο  Αστικός κώδικας  και γενικότερα οι νόμοι ισχύουν  για  όλους  τους  πολίτες  (και τα  καταστήματα  εννοείται)  αυτής της χώρας και  όχι  μόνο  για  κάποια
      μαγαζιά. Οι κουβέντες του  τύπου  "μπα  όχι  ποια  εγγυηση"  ή  ''εγώ δεν  ξέρω  τίποτα" υπάρχουν  και  λέγονται  λόγω  ανοχής των εκάστοτε καταναλωτών.
    2. Για οτιδήποτε  άλλο  εντός Ευρώπης μας  καλύπτει  το  Ευρωπαϊκό δίκαιο, το  οποίο στις  περισσότερες  περιπτώσεις  είναι  και αυστηρότερο.
    3.Για μια  πιο εμπεριστατωμένη  γνώμη  ένα  τηλέφωνο  στην  ΕΚΠΟΙΖΩ  ή  σε  οποιαδήποτε  ένωση καταναλωτών  θα  σας  έλυνε  κατά 99.9% το  πρόβλημα
        σας

Αυτά   τα  ολίγα     

Καταγράφηκε
    Δημήτρης Άρτα
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #20 στις: Παρασκευή, 22 Οκτ 2010, 00:05:27 »

Δηλ. ότι κι αν αγοράσουμε από κατάστημα στην Ελλάδα και παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα ,το κατάστημα αυτό είναι υποχρεωμένο να μας διορθώσει(λύσει) το πρόβλημα ? και όχι να μας πεί  "μπά,  όχι  ποιά  εγγύηση"  και  να μας παραπέμψει ακόμα και  στην επίσημη κατασκευάστρια εταιρία στο Εξωτερικό???
    Καταγράφηκε

Πετάμε ?
    pissas
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #21 στις: Παρασκευή, 22 Οκτ 2010, 00:09:34 »

θεωρητικα οτι πουλιετε εντος ΕΕ εχει 2 χρονια εγγυηση. Βλεπουμε ωστοσο αυτο να μην τηρειτε ουτε καν απο εταιριες κολοσους χωρις προστιμα...
    Καταγράφηκε

esky kob
    copter x 450 se v2
    copterx 450 pro  belt
    eflite msr
    rjx xtream 50
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #22 στις: Παρασκευή, 22 Οκτ 2010, 00:39:39 »

... .....

Καταγράφηκε
    MarD
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #23 στις: Παρασκευή, 22 Οκτ 2010, 04:24:29 »

Πέρα από τις φαμφαρολογίες υπάρχουν νομικοί όροι τουλάχιστον στα ηλεκτρονικά καταστήματα. Διαβάστε τους και εκμεταλλευτείτε τους.
    Ο ένας λέει ότι πρέπει ανεξάρτητα από που παίρνεις το προϊόν, θα πρέπει να επικοινωνείς με τον κατασκευαστή για την εγγύηση επειδή του το είπε ή το είδε να το κάνει αυτό ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΓΑΖΙ. Αυτό μας το παραθέτει ως κανόνα...
    Ο άλλος λέει ότι ως επί το πλείστον τα Ελληνικά μαγαζιά κάνουν την πάπια όταν το προϊόν βρεθεί ελαττωματικό έτσι αόριστα, επειδή προφανώς οι Έλληνες είναι απατεώνες και οι ξένοι είναι καλύτεροι σε όλα.
    Διαβάζω επίσης πως χωρίς κόστος έγινε αντικατάσταση κινεζικού προϊόντος ανέξοδα.

Εγώ γιατί αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και όταν είναι προφανές ελαττωματικό το προϊόν ή από δικό μου λάθος, πληρώνω μεταφορικά και έξοδα αντικατάστασης;
    Επίσης γιατί όταν στέλνω στο hobbycity προϊόν για αντικατάσταση (ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ!) δεν αναλαμβάνει το κόστος απόστολής μου; (20 ευρώ για ελικοπτεράκι 60 δολλαρίων).
    Για του λόγου του αληθές παραθέτω κείμενο των νομικών όρων του καταστήματος:
    "Products MUST be returned to us for replacement. No matter the cost or state of the product.
    Shipping fees are non-refundable."
    λινκ: http://hobbycity.com/hobbyking/store/faq.asp
    Καταγράφηκε

“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.”
    - Igor Sikorsky

http://www.coolmodels.gr
    Tsalg.
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #24 στις: Παρασκευή, 22 Οκτ 2010, 09:34:33 »

Δηλ. ότι κι αν αγοράσουμε από κατάστημα στην Ελλάδα και παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα ,το κατάστημα αυτό είναι υποχρεωμένο να μας διορθώσει(λύσει) το πρόβλημα ? και όχι να μας πεί  "μπά,  όχι  ποιά  εγγύηση"  και  να μας παραπέμψει ακόμα και  στην επίσημη κατασκευάστρια εταιρία στο Εξωτερικό???

Ετσι  ακριβως.
    Ειμαστε  λιγο περιεργος λαος  απλα γκρινιαζουμε   χωρις  να  ασχολουμαστε  με  το  βασικο μας προβλημα, αν  το  δουμε  ομως  πιο  ζεστα παντα υπαρχει λυση.
    Αν  θυμαμαι καλα  ενας βασικος νομος  για  ολα  αυτα  ειναι και ο  2251/1994  σχετικα με την προστασια καταναλωτων.
    Καταγράφηκε
    cu19x
    Aeromodeller Sr. Member

Μωραΐτης Γιώργος

« Απάντηση #25 στις: Παρασκευή, 22 Οκτ 2010, 10:43:58 »

Το θέμα φίλε Γιάννη όμως είναι ότι συγκρίνεις τον Κωτσόβολο που η επιστροφή μιάς οθόνης είναι μία τρίχα από τα μαλιά του (που παρεπιπτόντως θα το στείλει για επιστροφή χερσαία εντός Ελλάδος) με την Ατομική Επιχείρηση του Δημήτρη,Μανώλη κτλ.Θέλω να πώ άλλοι τζίροι,άλλα ρίσκα και γενικά διαφορετικά μεγέθη.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ΠΑΝΤΑ το θέμα είναι ο τζίρος, ή τα τεράστια έξοδα, ή σύγκριση μικρού καταστήματος με κάποιο μεγάλο ή δεν ξέρω τι άλλο. Από την στιγμή που αποφασίζει ο Κυρ Δημήτρης, Μανώλης, Γιώργος κτλ να ανοίξει μία ατομική επιχείρηση και να κερδοφορίσει ή να ζημιωθεί μέσω αυτής, πρέπει να σέβεται τους νόμους και αυτούς που του εμπιστεύονται το πορτοφόλι τους για το προϊόν που εμπορεύεται. Αν δεν είναι ικανός τότε ας ασχοληθεί με κάτι που του ταιριάζει καλύτερα. Δηλαδή θέλετε να μας πείτε ότι αν εσείς, σαν καταναλωτής, επιλέγατε να στηρίξετε το ηλεκτρομάγαζο της γειτονιάς και όχι ένα πολυκατάστημα, αγοράζοντας μια τηλεόραση που ήταν ελαττωματική, δεν την επιστρέφατε αλλά θα την κοιτάζατε στο σαλόνι σας λέγοντας ότι "έλα μωρέ, μην τον επιβαρύνουμε τον άνθρωπο, πόσα να βγάζει και αυτός".

Τέλος πάντων πιστεύω ότι τα περί Αστικού Κώδικα που αναφέρεις το μόνο που θα προσφέρουν είναι ότι  θα ενισχύσουν την  ήδη υπερενισχυμένη απόφαση όσων ασχολούνται με τον μοντελισμό να αγοράζουν από έξω γιατι από τώρα ακούω τη φράση ‘‘Τι,δεν με καλύπτεις με εγγύηση ΕΣΥ προσωπικά?Αφού βάσει του ΑΚ 123344 οφείλεις.Και ύστερα θές να ψωνίζουμε από εσένα?Πάω στον κινέζο....

Αν φτάσαμε να πιστεύουμε ότι η γνώση των δικαιωμάτων μας θα προκαλούν αναταράξεις, τότε ........
    Καταγράφηκε

Trex 600NSP
    HDX 450 V3
    Walkera 36
    Kyosho EP Caliber M24
    ROTORHEAD
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #26 στις: Παρασκευή, 22 Οκτ 2010, 15:59:48 »

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ΠΑΝΤΑ το θέμα είναι ο τζίρος, ή τα τεράστια έξοδα, ή σύγκριση μικρού καταστήματος με κάποιο μεγάλο ή δεν ξέρω τι άλλο. Από την στιγμή που αποφασίζει ο Κυρ Δημήτρης, Μανώλης, Γιώργος κτλ να ανοίξει μία ατομική επιχείρηση και να κερδοφορίσει ή να ζημιωθεί μέσω αυτής, πρέπει να σέβεται τους νόμους και αυτούς που του εμπιστεύονται το πορτοφόλι τους για το προϊόν που εμπορεύεται. Αν δεν είναι ικανός τότε ας ασχοληθεί με κάτι που του ταιριάζει καλύτερα. Δηλαδή θέλετε να μας πείτε ότι αν εσείς, σαν καταναλωτής, επιλέγατε να στηρίξετε το ηλεκτρομάγαζο της γειτονιάς και όχι ένα πολυκατάστημα, αγοράζοντας μια τηλεόραση που ήταν ελαττωματική, δεν την επιστρέφατε αλλά θα την κοιτάζατε στο σαλόνι σας λέγοντας ότι "έλα μωρέ, μην τον επιβαρύνουμε τον άνθρωπο, πόσα να βγάζει και αυτός".

Αν φτάσαμε να πιστεύουμε ότι η γνώση των δικαιωμάτων μας θα προκαλούν αναταράξεις, τότε ........

Αναφέρομαι στους τζίρους γιατί πολύ απλά μία πολύ μεγαλη εταιρία μπορεί  να δημιουργήσει τεχνική υποστήριξη με προσωπικό για τέτοια θέματα.Μία μικρή επιχείρηση μπορεί κατα απαίτηση του πελάτη να επιδιορθώσει πχ μία ΤΚ χωρίς να έχει είτε τις γνώσεις είτε την τεχνική υποστήριξη?
     Έπειτα λές ότι πρέπει τα μαγαζιά να σέβονται τους νόμους.Τα μαγαζιά σέβονται τους νόμους γιατί είναι υποχρεομένα να το κάνουν και το κάνουν.Ο σεβασμός αυτός είναι όμως μονόπλευρος.Απαιτείς από τον Μανώλη,Δημήτρη,Γιώργο κτλ να σέβονται τους νόμους για τα προιόντα που πουλάνε, στα τελωνεία που γίνεται της υποτιμολόγησης το κάγκελο καθώς επίσης η μοναδική αυτή επίθεση φιλίας από τους Κινέζους πρός Ελλάδα με τα τόσα δέματα ώς Gift πώς το εξηγείς?Εκεί υπάρχει σεβασμός απέναντι στούς νόμους?

[/quote]
    [/quote]

Όχι να μή προκληθούν αναταράξεις αλλά μαζί με τα δικαιώματα να αντιληφθούμε και τις υποχρεώσεις μας....χέρι χέρι πανε αυτά τα δύο.
    Καταγράφηκε

ROTORHEAD RC HELI STORE  www.e-rotorhead.com
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #27 στις: Παρασκευή, 22 Οκτ 2010, 17:01:25 »

Κανείς νομίζω δεν ζητάει απο ένα κατάστημα να έχει εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη. Νομίζω ότι αυτό θα ήταν λίγο παράλογο.

Ομως ζητάει....... όπως πολύ απλά ήρθε μια ωραία πρωία ή ένα ωραίο απόγευμα και χωρίς πολλά πολλά πήρε μια τ/κ για παράδειγμα, τό ίδιο απλά και χωρίς πολλά πολλά, άν παρουσιάσει κάτι να την επιστρέψει απο εκεί που την πήρε και να αναλάβει το κατάστημα τα υπόλοιπα.
    Ετσι απλά όπως ακούγεται...   Βλέπεις κάτι παράλογο το οποίο δεν διακρίνω ίσως;

Γιατί όταν είναι να αγοραστεί κάτι, δεν μας "λέτε" να το πάρουμε απο έξω, ενώ όταν είναι για εγγύηση μας "λέτε" να το στείλουμε εμείς έξω, η να το πάμε στην αντιπροσωπία.

Και για τυχόν παρεξήγηση, αναφέρομαι γενικά.  Οπως επίσης το φαινόμενο παρατηρείται γενικώς σε όλα τα είδη εμπορίου.

Οταν είναι για αγορά, ο καταστηματάρχης είναι έτσι.........
    Και όταν είναι για αλλαγή η εγγύηση ο καταστηματάρχης είναι έτσι..... Sad

Τυχαίο...  11888 δεν νομίζω..Και ένα περίεργο πράγμα ρε παιδί μου.  Ολοι ακριβώς το ίδιο κάνουν.
    Τι να πώ.. μήπως παρακολουθούν τα ίδια σεμινάρια όλοι μαζί.
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

cu19x
    Aeromodeller Sr. Member

Μωραΐτης Γιώργος

« Απάντηση #28 στις: Παρασκευή, 22 Οκτ 2010, 17:24:50 »

Αναφέρομαι στους τζίρους γιατί πολύ απλά μία πολύ μεγαλη εταιρία μπορεί  να δημιουργήσει τεχνική υποστήριξη με προσωπικό για τέτοια θέματα.Μία μικρή επιχείρηση μπορεί κατα απαίτηση του πελάτη να επιδιορθώσει πχ μία ΤΚ χωρίς να έχει είτε τις γνώσεις είτε την τεχνική υποστήριξη?
    Δεν νομίζω με τα γραφόμενα μου να έδωσα την εντύπωση ότι "απαιτώ" από τον κάθε Δημήτρη, Μανώλη, Γιώργο ή ακόμα και Κωτσόβολο να βάλει "χέρι" σε μία ελαττωματική συσκευή γιατί πρώτον δεν έχει την ικανότητα να το κάνει και δεύτερον δεν μπορούν τα χρήματα της αρχικής αγοράς να ισοδυναμούν με ένα επισκευασμένο προϊόν. Αυτό που απαιτώ είναι να έχω στα χέρια μου το προϊόν που ήθελα να αγοράσω εξ' αρχής και ο εκάστοτε πωλητής είναι υποχρεωμένος να βρει την λύση. Αν δεν είναι ικανός να το κάνει τότε ας σταματήσει να το εμπορεύεται.

Έπειτα λές ότι πρέπει τα μαγαζιά να σέβονται τους νόμους.Τα μαγαζιά σέβονται τους νόμους γιατί είναι υποχρεομένα να το κάνουν και το κάνουν.Ο σεβασμός αυτός είναι όμως μονόπλευρος.Απαιτείς από τον Μανώλη,Δημήτρη,Γιώργο κτλ να σέβονται τους νόμους για τα προιόντα που πουλάνε, στα τελωνεία που γίνεται της υποτιμολόγησης το κάγκελο καθώς επίσης η μοναδική αυτή επίθεση φιλίας από τους Κινέζους πρός Ελλάδα με τα τόσα δέματα ώς Gift πώς το εξηγείς?Εκεί υπάρχει σεβασμός απέναντι στούς νόμους?
    Δηλαδή για την κακή συμπεριφορά-συνεργασία εμπόρου/καταναλωτή (που και για αυτή γίνεται όλος ο κακός χαμός εδώ και σε άλλα 100 topic) πάλι φταίει ο νέζος, η υποτιμολόγηση, τα τελωνεία, τα πάγια έξοδα, το κράτος και δεν ξέρω τι άλλο? Πραγματικά δεν ξέρω τι να απαντήσω.
    Καταγράφηκε

Trex 600NSP
    HDX 450 V3
    Walkera 36
    Kyosho EP Caliber M24
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #29 στις: Παρασκευή, 22 Οκτ 2010, 17:28:18 »

Θα κρατηθω να μην απαντησω αυθορμητα γιατι θα γινω λιγο κακος κια δεν θελω...

Θα πω μονο καποιες εμπειριες που ειχα με Εγγυησης....

Λοιπον Kontronik Esc...
    Στελνω στο Fast Lad μου λεει αν θες το στελνεις σε εμας να το στειλουμε η να θες το στελνεις απευθειας....

Vbar
    Η Readyheli μου ειπε η το στελνεις σε εμας να το στειλουμε ΣΤην Αμερικη  η το στελνεις Γερμανια απεθυειας...
    Εδω να πω οτι η αντικατασταση εγινε αμεσα αλλα τα χρηματα που ζητουσα επειδη ειχα πτωση δυσκολευτικα αλλα τα πηρα...!

Scorpion Motor
    Το εστειλα στην Fast Lad  και εκεινοι εκει που πρεπει..

Ys 56
    ΜΟυ εστειλαν RMA απο Helidirect να τους το στειλω... Αλλα εγω προτιμησα για αλλο λογο να το στειλω απευθειας στην Ys...

Eξάτμιση Outrage 56 + μπαταρια Outrage + 2  αλλα μικρα ανταλλακτικα
    Τα συγκεκριμενα το ειπα μεσω email  και αμεσως μου τα εστειλε χωριε δευτερη σκεψη και απλα μου ειπαν οταν τα παραλαβεις στελνεις τα χαλασμενα..!

Α και τελος σε καποια Ελληνικα καταστηματα μου βγαλανε την Ψυχη και στο τελος σε καποια κατι εγινε σε αλλα το ανελαβα εγω μεσω internet να κανω κατι(αν δεν ξερεις αγγλικα χαθηκες.) και σε αλλα δεν εγινε τπτ...!
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 22 Οκτ 2010, 18:04:06 από PaNt » Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 [2] 3  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Εγγύηση Προϊόντων.
    Μεταπήδηση σε: