Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.901 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 7 Αυγ 2026, 02:52:16

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 7 Αυγ 2026, 02:52:16

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Stargazer
    [Χθες στις 16:11]

από Markhelis
    [Τρίτη, 4 Αυγ 2026, 16:24:10]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309901
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 122
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 77
    Συνολικά: 78
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 43 44 45 [46] 47 48 49 50     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: LOGO 600 SE Special Edition - Παρουσιαση  (Αναγνώστηκε 166669 φορές)
    hellitop
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

achten!!!!!!!!!!!!!!!

« Απάντηση #675 στις: Σάββατο, 14 Απρ 2012, 16:41:01 »

Ασε ρε παπι που δεν εισαι αιμοδοτης  Cheesy Cheesy Εισαι και παρα εισαι στην hirobo  teasing
    Καταγράφηκε
    pagani
    Aeromodeller Sr. Member

Kostas Laliotis

« Απάντηση #676 στις: Σάββατο, 14 Απρ 2012, 17:11:31 »

εβγαλε τις αναβαθμισουλες της για το 600 μετα απο τοσο καιρο, παντα στο πνευμα της εποχης με χαμηλωμτα και πιο γερα γραναζια, το αν αξιζουν η οχι θα εξαρτηθει απο την τιμη, ΣΙΓΟΥΡΑ παντως δεν εβγαλε αναβαθμισεις στο πρωτο 15ημερο για αδυναμα pulley σε ελικοπτερο που αντεχει 10000 w μοτερια και ειναι τεσταρισμενο απο τον tareq και to bert στις πιο μα πιο αποτομες φιγουρες που κανενας αλλος δεν μπορει να κανει απλα και μονο να τεσταριστει, μην αναφερω κατι θεατρα με ταινιες για κατι boom strike.
    η mikado απο οτι φαινεται κραταει το 600αρι με αυτο τον τροπο γιατι κατα πολλους ειναι απο τα καλυτερα ηλεκτρικα.
    οσο για το 700 ειναι πολυ ομορφο και πολυ πιο ισοροπημενο απο αυτο γουρουνοπουλο το 800, φτανει να δουμε το βαρος και το σετ απ που σηκωνει 12s? 14s?  και ποσο δυνατα μοτερ,

Καταγράφηκε
    ΑdamHeli
    Aeromodeller Hero Member

Don't forget the ground....

« Απάντηση #677 στις: Σάββατο, 14 Απρ 2012, 17:34:29 »

νικο εχεις 4 λιπο κανεις 4 πτησης      Thumbs up

'νταξει...εγω εχω 6 li-po.....αλλα κανεις 4.5 λεπτα αντε βαρια 5.5 λεπτα.Και πηρα 6 για να μην εχω να φορτιζω στο μοντελοδρομιο.Αλλιως θες γεννητρια κτλ κτλ.Ενω με το καυσιματακι εγω που ειμαι χομπιστας θα πεταξω 5-6 δεκαλεπτες χωρις ανχος για το αν τελειωσε η μπαταρια μιας και βλεπω την σταθμη του καυσημου.Τωρα θα μου πεις ''χρονομετρο δεν εχεις''?
    Το εχω ξαναπει.....Ο Αντωνιαδης πχ ο ανθρωπος ειναι διαβητης.Θα κανει 10 πτησεις F3C απο τις οποιες και οι 10 θα ειναι ακριβως ολοιδιο χρονο.Το προγραμμα το πεταει παντα το ιδιο.Δεν προκειτε να μην τον βγει καλη μια ασκηση και να χρειαστει να κατσει περισοτερη ωρα σε καποιο σημαιακι (hovering).Εκει ναι το λεω....τον βοηθαει το ηλεκτρικο setup μιας και εχεις δυναμη-ροπη και πετας-κατεβαινεις με ιδιο βαρος χωρις να αλλαζει το τριμ.

Ποσοι ομως ειμαστε ετσι?Εγω ξερω 6 ατομα που πετανε ετσι (βλεπε κατηγορια C). Thumbs up

Απο την αλλη μετα θες την τελειωτητα και δωστου φορτιστες revolectrix 8v2 και καλα τροφοδοτικα κτλ κτλ....Ασε δεν θα παρω.Ετσι και αλλιως χομπιστας ειμαι οχι αιμοδοτης (το ειπα και παραπανω οποιος γελασει να παει το βραδυ να μεταλαβει 3 φορες). Grin

Αντε καλη Ανασταση παιδια.Για 3 μερες δεν θα εχω internet.Τα λεμε απο τριτη λοιπον. Thumbs up

Διαφωνώ κάθετα σε όλα όσα λες....τι θα πει χομπίστας?ο θερμικός είναι χομπίστας και ο ηλεκτρικός τουρίστας? και κάποιος που δεν θα έπρπε να μιλάει για αιμοδοσία σίγουρα δεν είσαι εσύ..... για ξεσκόνισε το τεφτέρι σου να δεις τι έχεις πλήρωση σε αναβαθμίσεις..ξέρω και για αυτό λέω. καλο πάσχα !
    Καταγράφηκε

SOP
    Aeromodeller Sr. Member

agios nikolaos aeromodeling club

« Απάντηση #678 στις: Σάββατο, 14 Απρ 2012, 17:37:03 »

ωραία όλα αυτά αλλα αν κάνουν σαν τo carbon σασί της migado 320 ευρώ το puley 50 ευρώ το swasplate 70ευρώ να τα χαίρονται

cauderbiaring 60 eyrv
    tail new 90 eyro
    katio tetio mirizi pali
    Καταγράφηκε
    SOP
    Aeromodeller Sr. Member

agios nikolaos aeromodeling club

« Απάντηση #679 στις: Σάββατο, 14 Απρ 2012, 17:40:11 »

ωραία όλα αυτά αλλα αν κάνουν σαν τo carbon σασί της migado 320 ευρώ το puley 50 ευρώ το swasplate 70ευρώ να τα χαίρονται

cauderbiaring 60 eyrv
    tail new 90 eyro
    katio tetio mirizi pali

μενουμε με τησ πλαστικουρες που πετανε και μια χαρα
    Καταγράφηκε
    kostas72
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #680 στις: Σάββατο, 14 Απρ 2012, 19:21:08 »

επειδη βλεπω οτι μερα με την ημερα οι αντιπαραθεσεις δινουν και περνουν ,θα ελεγα οτι οκαθενας βλεπει τον αερομοντελισμο οπως θελει απο δικη του σκοπια. ειτε ειναι ηλεκτρικος ειτε με καυσιμο. καποιοι ειναι ανταγωνιστικοι και καποιοι χομπιστες . καλως η κακος καποιοι εχουν χρηματα να εχουν το ακριβο και καποιοι οχι. και πολλα αλλα . το θεμα ειναι να χαιρομαστε αυτο που κανουμε και ας εχουμε και το πιο φτηνο μοντελο της αγορας. μην κοιταμε τι εχει ο αλλος και τι κανει. φετος εφτιαξα ενα μοντελο ηλεκτρικο για να πεταξω στους αγωνες. πραγματικα δεν με ενδιαφερει ποσως τι θεση θα καταλαβω , ουτε εαν θα μου πεσει το ε/π . με ενδιαφερει ομως να παω στους αγωνες για να βρεθω μετα αλλα παιδια και να προωθησουμε το χομπι οσο ειναι δυνατον.μονο για αυτο θα εκανα τα παντα για να βρεθω εκει εστω και σαν θεατης .δεν εχω ουτε γεννητρια ουτε ακριβους φορτιστες ουτε 100 μπαταριες. εχω ομως την διψα και την χαρα να βρεθω εκει και να χαρω μαζι με τους αλλους.καλη ανασταση και καλο πασχα σε ολους.
    Καταγράφηκε
    LampoLiS
    Aeromodeller Hero Member

Το Σήμερα Είναι Το Αύριο Για το Οποίο Ανησυχούσα Χ

« Απάντηση #681 στις: Σάββατο, 14 Απρ 2012, 19:39:34 »

επειδη βλεπω οτι μερα με την ημερα οι αντιπαραθεσεις δινουν και περνουν ,θα ελεγα οτι οκαθενας βλεπει τον αερομοντελισμο οπως θελει απο δικη του σκοπια. ειτε ειναι ηλεκτρικος ειτε με καυσιμο. καποιοι ειναι ανταγωνιστικοι και καποιοι χομπιστες . καλως η κακος καποιοι εχουν χρηματα να εχουν το ακριβο και καποιοι οχι. και πολλα αλλα . το θεμα ειναι να χαιρομαστε αυτο που κανουμε και ας εχουμε και το πιο φτηνο μοντελο της αγορας. μην κοιταμε τι εχει ο αλλος και τι κανει. φετος εφτιαξα ενα μοντελο ηλεκτρικο για να πεταξω στους αγωνες. πραγματικα δεν με ενδιαφερει ποσως τι θεση θα καταλαβω , ουτε εαν θα μου πεσει το ε/π . με ενδιαφερει ομως να παω στους αγωνες για να βρεθω μετα αλλα παιδια και να προωθησουμε το χομπι οσο ειναι δυνατον.μονο για αυτο θα εκανα τα παντα για να βρεθω εκει εστω και σαν θεατης .δεν εχω ουτε γεννητρια ουτε ακριβους φορτιστες ουτε 100 μπαταριες. εχω ομως την διψα και την χαρα να βρεθω εκει και να χαρω μαζι με τους αλλους.καλη ανασταση και καλο πασχα σε ολους.

πολύ σωστά το εθεσες φίλε μου και μπράβο σου, αυτή είναι και η ουσία του χόμπι μας. καλή ανάσταση να έχουμε!!
    Καταγράφηκε

Τrex 450 sport fbl,copter cx450 se v2,copterx 450 scale body ce-135,e-sport phoenix glider,blade mcpx                              Karistos Fly Team[/size
    spv(spirosvar)
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #682 στις: Σάββατο, 14 Απρ 2012, 21:43:42 »

κωστακι σωστο σε βρισκο...και μιας και το εθεσες αν και σε λαθος θεμα καλο θα ηταν ολοι εμεις οι ελικοπτεραδες και ολοι αυτοι που εχουν την δυνατοτιτα να παρουν καλα μοντελα πολλες μπαταριες καλους φορτιστες καλο θα ηταν να κρατανε 200-300 ευρο(δεν ειναι και τιποτα 1-2 μπαταριες λιγοτερες) και να ερχονται και στους αγωνες εστω και σαν θεατες για να στηριζουμε και αυτο το αγωνιστικο μερος τον ελικοπτερων.... 28-29 απριλιου ολοι στη λαρισα...
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #683 στις: Σάββατο, 14 Απρ 2012, 21:46:14 »

κωστακι σωστο σε βρισκο...και μιας και το εθεσες αν και σε λαθος θεμα καλο θα ηταν ολοι εμεις οι ελικοπτεραδες και ολοι αυτοι που εχουν την δυνατοτιτα να παρουν καλα μοντελα πολλες μπαταριες καλους φορτιστες καλο θα ηταν να κρατανε 200-300 ευρο(δεν ειναι και τιποτα 1-2 μπαταριες λιγοτερες) και να ερχονται και στους αγωνες εστω και σαν θεατες για να στηριζουμε και αυτο το αγωνιστικο μερος τον ελικοπτερων.... 28-29 απριλιου ολοι στη λαρισα...

Καλα τα λες αλλα ας μην βγουμε Offtopic..!
    Αν θες ανοιξε νεο θέμα και πες τα.. Μαζι σου..!
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #684 στις: Σάββατο, 14 Απρ 2012, 21:49:25 »

Στό θέμα μας τώρα...

Μαλλον πρεπει να ανοίξω νεο θέμα αλλά το αφήνω εδώ μιας και δν έχει βγει ακόμα..

* logo700011111.jpg (82.56 KB, 745x429 - εμφανίστηκε 261 φορές.)
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #685 στις: Σάββατο, 14 Απρ 2012, 21:49:50 »

συνεχειααα

* logo7002222.jpg (34.57 KB, 559x559 - εμφανίστηκε 261 φορές.)
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #686 στις: Σάββατο, 14 Απρ 2012, 21:50:13 »

συνεχεια..!

* logo70003333.jpg (72.46 KB, 745x352 - εμφανίστηκε 237 φορές.)
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #687 στις: Σάββατο, 14 Απρ 2012, 21:50:36 »

και τελος..!

* logo700444.jpg (104.87 KB, 745x495 - εμφανίστηκε 254 φορές.)
    Καταγράφηκε
    hellitop
    Aeromodeller Hero Member

achten!!!!!!!!!!!!!!!

« Απάντηση #688 στις: Σάββατο, 14 Απρ 2012, 22:13:51 »

Αντε παλι εξοδα Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Grin
    Καταγράφηκε
    sakis.sofianos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #689 στις: Σάββατο, 14 Απρ 2012, 22:15:55 »

Εδώ τα θαλάσσωσε λίγο η MIGATO πρώτα έπρεπε να βγάλει αυτό και μετά το 800 το μάρκετιν που έχουν δεν είναι και ότι καλλίτερο ας είναι όμως κάλιο αργά παρα ποτε αν εξαιρέσουμε την ουρα που σίγουρα την εφιαξε έτσι για να σου ποuληση την αναβαθμιση μετά το ελικόπτερο είναι τούμπανοοοοοοοοοοοο Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up     Καλή ανάσταση σε όλους με υγεία και αγάπη
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 ... 43 44 45 [46] 47 48 49 50     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα ηλεκτρικά (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: LOGO 600 SE Special Edition - Παρουσιαση
    Μεταπήδηση σε: