νικο εχεις 4 λιπο κανεις 4 πτησης

'νταξει...εγω εχω 6 li-po.....αλλα κανεις 4.5 λεπτα αντε βαρια 5.5 λεπτα.Και πηρα 6 για να μην εχω να φορτιζω στο μοντελοδρομιο.Αλλιως θες γεννητρια κτλ κτλ.Ενω με το καυσιματακι εγω που ειμαι χομπιστας θα πεταξω 5-6 δεκαλεπτες χωρις ανχος για το αν τελειωσε η μπαταρια μιας και βλεπω την σταθμη του καυσημου.Τωρα θα μου πεις ''χρονομετρο δεν εχεις''?
Το εχω ξαναπει.....Ο Αντωνιαδης πχ ο ανθρωπος ειναι διαβητης.Θα κανει 10 πτησεις F3C απο τις οποιες και οι 10 θα ειναι ακριβως ολοιδιο χρονο.Το προγραμμα το πεταει παντα το ιδιο.Δεν προκειτε να μην τον βγει καλη μια ασκηση και να χρειαστει να κατσει περισοτερη ωρα σε καποιο σημαιακι (hovering).Εκει ναι το λεω....τον βοηθαει το ηλεκτρικο setup μιας και εχεις δυναμη-ροπη και πετας-κατεβαινεις με ιδιο βαρος χωρις να αλλαζει το τριμ.
Ποσοι ομως ειμαστε ετσι?Εγω ξερω 6 ατομα που πετανε ετσι (βλεπε κατηγορια C).

Απο την αλλη μετα θες την τελειωτητα και δωστου φορτιστες revolectrix 8v2 και καλα τροφοδοτικα κτλ κτλ....Ασε δεν θα παρω.Ετσι και αλλιως χομπιστας ειμαι οχι αιμοδοτης (το ειπα και παραπανω οποιος γελασει να παει το βραδυ να μεταλαβει 3 φορες).

Αντε καλη Ανασταση παιδια.Για 3 μερες δεν θα εχω internet.Τα λεμε απο τριτη λοιπον.