Να πω και γω τη γνωμη μου :

Καθε ελικοπτερο , κατι εχει να σου δωσει .
Αυτο μπορει να ειναι Δυναμη , ευελιξια ρυθμισεων , Ταχυτητα , Ομορφια , οικονομικα ανταλλακτικα , Μικρο μεγεθος αρα ευκολη μεταφορα κλπ.
Ο καθε ενας εχει τα δικα του κριτηρια αγορας , που σαφως ειναι σεβαστα .
Το θεμα ειναι οτι στην αγορα υπαρχουν τοσα πολλα ελικοπτερα που εξυπηρετουν πολλα κριτηρια αγορας οπως ειπα και πιο πανω .
Τωρα , το τι θα αγορασει ο καθενας και γιατι , ειναι τεκμηριωμενο στο μυαλο του και δυσκολα μπορει να αλλαξει .
Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι λαθος επιλογη .
Ισως ετσι το βλεπουμε οι αλλοι . Αλλα αυτος πιστευει οτι κανει την καλυτερη επιλογη .
Και γω εχω γεμισει ελικοπτερα , παρ ολα αυτα πιστευω οτι οι επιλογες μου , για μενα , ειναι σωστες .

Οσον αφορα το Logo , για καποιους ειναι ασχημο , οποτε πιθανων να μην το αγορασουν μονο και μονο γι αυτο .

Καποιος αλλος ομως κοιταει τα πτητικα του χαρακτηριστικα , και θα το παρει γι αυτον το λογο .

Ετσι γινεται με τα περισσοτερα ελικοπτερα στην αγορα . Σε αλλους αρεσουν για καποιους λογους , και αλλοι το απορριπτουν για τους ιδιους λογους .
Τωρα , οσον αφορα τους επαγγελματιες πιλοτους , αυτο που εχω να πω ειναι οτι οπως εγω ειμαι στη δουλεια μου 8 ωρες την ημερα και πουλαω τηλεορασεις , DVD ,φωτογραφικες κλπ , ετσι και αυτοι , πιθανων τις ιδιες ωρες , καθε μερα , να πετανε για να βελτιωσουν καποια μοντελα .
Ειναι λογικο , οπως και γω μεσα απ τη δουλεια μου εξελησωμαι και γινομαι καλυτερος , μερα με τη μερα , ετσι και αυτοι γινονται καλυτεροι μερα με τη μερα σε αυτο που κανουν . ( Ο καθε ενας στο ποσοστο που μπορει )
Πιιστευω οτι αν μπορουσε καποια εταιρια να παρεχει σε καποιον απο μας καυσιμα , μπουζι , μπαταριες ελικοπτερα και εξοπλισμο , σιγουρα το πτητικο μας επιπεδο θα ανεβαινε κατακορυφα και η αναπτυξη μας σε 6 μηνες , θα ηταν αναλογη με αυτη που θα εχουμε
ΠΙΘΑΝΟΝ σε δυο ή τρια χρονια .
Τελοσπαντων , για να μη μακρυγορω , πιστευω οτι ολα τα ελικοπτερα ειναι καλα και ολα πετανε .

Απο κει και περα εχουμε παραδειγματα πιλοτου που πεταει 4 διαφορετικα ελικοπτερα ( διαφορετικων εταιριων ) και τα πεταει το ιδιο και τα 4.
Αρα πολυ μεγαλο ρολο παιζουν και τα χερια . ( Ισως το μαγαλυτερο ) .

Αυτα προς το παρον .

Υ.Γ. Να πω οτι αυτες ειναι προσωπικες μου σκεψεις .

Τα πιο πανω ισχυουν μονο για μενα και δεν χρειαζεται να ειναι σωστα .

Απλα , αυτο πιστευω ........