Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.427 μηνύματα σε 12.375 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 2 Μαΐ 2026, 01:28:11

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 2 Μαΐ 2026, 01:28:11

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Χθες στις 23:16]

[Χθες στις 21:05]

από carapis
    [Χθες στις 19:45]

από Yiannis_S
    [Χθες στις 14:36]

από DIGI
    [Χθες στις 10:30]

[Τετάρτη, 29 Απρ 2026, 22:01:54]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309427
    Σύνολο θεμάτων: 12375
    Online σήμερα: 236
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 107
    Συνολικά: 108
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 2 3 4 [5] 6     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: SPARTAN 760 η SPARTAN QUARK  (Αναγνώστηκε 15907 φορές)
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #60 στις: Κυριακή, 23 Μαΐ 2010, 02:33:26 »

Για το Quark εχει ποσταρει μονο ενας που εφυγε το κουμπι και μερικοι αλλοι που δεν μπορουν να το σεταρουν επειδη προφανως δεν ξερουν η επειδη το ελικοπτερο τους ειναι κουδουνιστρα απο κραδασμους...

Ειναι αψογα τα γυροσκοπια...!

Πως........
    Οπα μεγάλε τους έβγαλες όλους άχρηστους.  idiot2   Grin
    Τι έγινε και κατηγορούμε τους έξω, εδώ τους είχες στα όπα όπα, επειδή αντιμετώπισαν κάποια
    προβλήματα τους βγάζουμε άχρηστους? Ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν μπορούν να βγουν όλα τέλεια
    θα έχουν και αυτά κάποιες αστοχίες όπως σε όλα τα πράγματα.
    Μήπως και ο φίλος koumparos αντιμετωπίσει κάποια τέτοια προβληματάκια? Εύχομαι όχι.  Thumbs up

Λοιπον ακουσε να δεις μαθε να διαβαζεις και να μην αλλαζεις τα λογια μου... ΔΕν ειπα οτι ειναι αχρηστοι ουτε κατι τετοιο... ΕΙπα οτι οι συγκεκριμενοι που κατηγορουν το γυροσκοπιο, αποδικνυεται καθαρα αν θες διαβασα τα thread οτι τελικα εφτεγε το στησιμο τους...

ΕΠισης ναι οντως καποιους Guru οι οποιοι ξερουν να πετανε και να φιαχνουν αποδεδειγμενα θα τους εχω στα οπα οπα... Τωρα αν εσυ δεν εμαθες να σεβεσαι its up to YOu...!

Καταγράφηκε
    ΑdamHeli
    Aeromodeller Hero Member

Don't forget the ground....

« Απάντηση #61 στις: Κυριακή, 23 Μαΐ 2010, 08:15:00 »

adamHELI, εαν δεις για ποιό ποστάρουν τώρα στο helifreak, θα δείς μόνο για QUARK και διάφορα προβλήματα που έχουν.

Κοίταξα το θέμα σου που εδω και κάπιοες ημέρες ποστάρης, αλλά βαρέθηκα να κοιτάω τις πίσω σελίδες για να βρώ κάποο
    παρόμοιο πρόβλημα με το δικό σου, και δεν βρήκα τίποτε....μέχρι εκει που κοίταξα, τουλάχιστον.

Μήπως λέω, μήπως είχες κάποια πτώση ? ή μήπως χτύπησες το γυροσκόπιο με κάτι ή έπεσε κάτι επάνω του ?

Μου κάνει εντύπωση, πως η Spartan το βρήκε εντάξει, ενώ εσύ είχε τέτοιο μεγάλο θέμα...

Για να καίει το ένα σέρβο πίσω απο το άλλο, μόνο θέμα με το ρεύμα μπορώ να σκεφτώ. Οσο όμως και να το συζητάμε
    εμείς, δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι έφταιξε, αρα θα ήταν πολύ χρήσιμο νομίζω, να ποστάριζες το θέμα σου έξω, μήπως
    υπάρχει αντίστοιχη περίπτωση, και μάθουμε, έτσι ώστε να προσέχουμε.
    επειδή δεν με ξέρετε και επειδή απέφευγα τα forum τόσα χρόνια για προσωπικούς λόγους λέω το έξεις.6 χρονια το κάνω από χόμπι και επαγγελματικά έχω στήσει πολλά χέλι, αυτά που αναφέρω δεν ειναι αρλούμπες και είναι κάτι που μου συνέβει
     και το μοιράστηκα "μαζισας" αν διαβάσεις τα μηνύματα μου θα δεις πως θέμα ρεύματος δεν υπάρχει, αλλα και να έπεσε όταν πάει το GYRO στην spartan k εγώ πληρώνω σαν μα......ας ξανά servo τις τάξης τον 85 ευρώ και πάνω,και το βάζω και σε άλλο heli πια ρεύματα μου λες??? δεν θέλω να ασχοληθώ αλλο με το θέμα γιατί θα λέμε tα ίδια πράγματα.πάντα φιλικά adamHELI
    « Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 23 Μαΐ 2010, 08:33:17 από adamHELI » Καταγράφηκε

dhiotis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #62 στις: Κυριακή, 23 Μαΐ 2010, 10:30:25 »

adamHELI, και φυσικά δεν σε γνωρίζω.

Ομως το φορουμ υπάρχει για να εκφέρουμε γνώμες, απόψεις, και να ανταλλάσουμε εμπειρίες.
    Δεν είπα οτι δεν ξέρεις απο ελικόπτερα ή κάτι άλλο... Για το ρεύμα, διάβασα... και λοιπόν ? δεν
    μπορώ να πω την γνώμη μου και εγω ?

Νομίζω πως ΔΕΝ καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε εφω μέσα....  Λές να φταίει η οικονομική κρίση
    για τα νεύρα μας ?

>>Μου κάνει εντύπωση, πως η Spartan το βρήκε εντάξει, ενώ εσύ είχε τέτοιο μεγάλο θέμα...
    >>...θα ήταν πολύ χρήσιμο νομίζω, να ποστάριζες το θέμα σου έξω, μήπως
    υπάρχει αντίστοιχη περίπτωση, και μάθουμε, έτσι ώστε να προσέχουμε
    Καταγράφηκε

Μιά φορά και ένα καιρό, υπήρχαν Nitros, flybars & κρύσταλλοι συχνότητας.
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #63 στις: Κυριακή, 23 Μαΐ 2010, 23:56:48 »

Για το Quark εχει ποσταρει μονο ενας που εφυγε το κουμπι και μερικοι αλλοι που δεν μπορουν να το σεταρουν επειδη προφανως δεν ξερουν η επειδη το ελικοπτερο τους ειναι κουδουνιστρα απο κραδασμους...

Πως........
    Τι έγινε και κατηγορούμε τους έξω, εδώ τους είχες στα όπα όπα, επειδή αντιμετώπισαν κάποια
    προβλήματα τους βγάζουμε άχρηστους? Ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν μπορούν να βγουν όλα τέλεια
    Μήπως και ο φίλος koumparos αντιμετωπίσει κάποια τέτοια προβληματάκια? Εύχομαι όχι.  Thumbs up

Λοιπον ακουσε να δεις μαθε να διαβαζεις και να μην αλλαζεις τα λογια μου... ΔΕν ειπα οτι ειναι αχρηστοι ουτε κατι τετοιο... ΕΙπα οτι οι συγκεκριμενοι που κατηγορουν το γυροσκοπιο, αποδικνυεται καθαρα αν θες διαβασα τα thread οτι τελικα εφτεγε το στησιμο τους...

ΕΠισης ναι οντως καποιους Guru οι οποιοι ξερουν να πετανε και να φιαχνουν αποδεδειγμενα θα τους εχω στα οπα οπα... Τωρα αν εσυ δεν εμαθες να σεβεσαι its up to YOu...!

Αλλά αυτό άφησες να εννοηθεί και μάλλον εσύ δεν σέβεσαι όταν αναφέρεις για κάποιον άλλον, που φυσικά δεν
    μπορεί να σου απαντήσει, ότι το ε/κ του το έχει κάνει κουδουνίστρα.
    Φίλε μου μίλησες απαξιωτικά για κάποιους που κατηγορούν το gyro και στο δικό μας φόρουμ υπάρχει ο
     adamHELI που αντιμετώπισε πολλά προβλήματα. Θα ήταν ωραίο και σωστό σε ένα άλλο φόρουμ να πουν
    ότι αυτός δεν ξέρει ή το ε/κ του είναι σαν κουδουνίστρα?
    Λίγο προσοχή στους χαρακτηρισμούς δεν βλάπτει και να μαθεις να σέβεσαι και αυτόν που δεν ξέρει και προπαντός
    όταν δεν μπορεί να σου απαντήσει.
    Καταγράφηκε
    _ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator

« Απάντηση #64 στις: Δευτέρα, 24 Μαΐ 2010, 00:29:56 »

Καλημέρα φίλοι ακι απο μένα,

Δεν ειμαι τροχονόμος αλλά νομίζω ότι ξεφύγατε.

Σας παρακαλώ να πέσουν οι τόνοι, εξάλλου εδώ όπως λέει και ο φίλος, είναι χώρος για να διανείμουμε την γνώση και την εμπειρία.
    Συμπεριφορές του τύπου, εγώ το λέω ή δεν εσύ δεν ξέρεις τι σου γίνεται ΔΕΝ αρμόζουν σε ώριμα άτομα.

Ευελπίστώ να συνεχίσετε απο το σημείο, ποιό GYRO και γιατί  Thumbs up

Για το Αeromodelling.gr
    Καταγράφηκε

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.
    GRE-F-0611
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #65 στις: Δευτέρα, 24 Μαΐ 2010, 00:51:25 »

Πως........

Αλλά αυτό άφησες να εννοηθεί και μάλλον εσύ δεν σέβεσαι όταν αναφέρεις για κάποιον άλλον, που φυσικά δεν
    μπορεί να σου απαντήσει, ότι το ε/κ του το έχει κάνει κουδουνίστρα.
    Φίλε μου μίλησες απαξιωτικά για κάποιους που κατηγορούν το gyro και στο δικό μας φόρουμ υπάρχει ο
     adamHELI που αντιμετώπισε πολλά προβλήματα. Θα ήταν ωραίο και σωστό σε ένα άλλο φόρουμ να πουν
    Λίγο προσοχή στους χαρακτηρισμούς δεν βλάπτει και να μαθεις να σέβεσαι και αυτόν που δεν ξέρει και προπαντός
    όταν δεν μπορεί να σου απαντήσει.

Η δεν θες να καταλαβεις η απλα δεν μπορεις....
    Οταν ειπα κουδουνιστρα δεν ειναι επειδη το λεω εγω αλλα επειδη στο τελος του thread αποδειχθηκε οτι εχει κανει λαθος setup την μια φορα και οι αλλοι οτι ειχαν περιττα Vibration...
    Οποτε δεν κατηγορησα κανεναν ισα ισα που ειναι ετσι οπως τα λεω ειναι η αληθεια...
    Και δευτερον που παλι δεν καταλαβες ιεναι οτι ο Adam ειχε προβλημα στο Ds760 και οχι στο Quark..

Ευχομαι τωρα να καταλαβες...

Φτανει και τα μεταξυ μας ... αν θες καμια βοηθεια στειλε ΠΜ..!

Τελος απο εμενα σεβομενος τους συμφορουμιτες...!
    Καταγράφηκε
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #66 στις: Δευτέρα, 24 Μαΐ 2010, 01:27:21 »

Η δεν θες να καταλαβεις η απλα δεν μπορεις....
    Οταν ειπα κουδουνιστρα δεν ειναι επειδη το λεω εγω αλλα επειδη στο τελος του thread αποδειχθηκε οτι εχει κανει λαθος setup την μια φορα και οι αλλοι οτι ειχαν περιττα Vibration...
    Οποτε δεν κατηγορησα κανεναν ισα ισα που ειναι ετσι οπως τα λεω ειναι η αληθεια...
    Και δευτερον που παλι δεν καταλαβες ιεναι οτι ο Adam ειχε προβλημα στο Ds760 και οχι στο Quark..

Ευχομαι τωρα να καταλαβες...

Φτανει και τα μεταξυ μας ... αν θες καμια βοηθεια στειλε ΠΜ..!

Τελος απο εμενα σεβομενος τους συμφορουμιτες...!

1)Αν θέλεις να μάθεις τι καταλαβαίνω εγώ θα στο πω με απλά λόγια, για να το εμπεδώσεις και ας με
    συγχωρήσουν οι φίλοι για το εκτός θέματος.
    Οταν κάποιος ή κάποιοι εχουν διαφορετικά άποψη από την δικιά σου τους αντιμάχεσαι λες και εσύ
    είσαι ο πάνω από όλους, και προσπαθείς να επιβάλεις την δική σου γνώμη, λες και έχεις το
    αλάνθαστο του Πάπα. Και αυτό έχει φανεί σε πολλά ποστ, κατά την δική μου γνώμη και φάνηκε και στο
    συγκεκριμένο ποστ που κάποιοι είχαν διαφορετική άποψη από την δικιά σου και τους έβγαλες σχεδόν
    «ανίδεους».

2) Το έφερα σαν παράδειγμα το πρόβλημα του adamHELI, δόξα τω Θεό ξέρω να διαβάζω και αν δεις
    αυτά που έγραψα δεν ανάφερα τον τύπο του gyro, πάλι εσφαλμένα συμπεράσματα έβγαλες.  Grin Grin

ΥΓ   Παρακαλώ αν σας πειράζει το μήνυμα μπορείτε να το αφαιρέσετε.
    Καταγράφηκε
    Roinides
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #67 στις: Δευτέρα, 24 Μαΐ 2010, 02:38:26 »

Δε θα τοποθετηθω για ζητηματα αγωγής και σεβασμού. Όποιος διαβαζει βλέπει. Markhelis εχεις απόλυτο δίκιο , αλλά μη χαλάς πληκτρολόγιο ας το ξεπεράσουμε...

Στο θέμα:
    Η μικρή μου γνώμη είναι υπέρ του 760 γιατί αν έχεις και το usb καλώδιο το σετάρεις και πιο εύκολα και με περισσοτερες παραμέτρους ουράς.(π.χ. Επιτάχυνση - επιβράδυνση πιρουέτας κλπ)

Θεωρω ότι αποδίδουν το ίδιο , απλά με βολεύει το software για το 760. Οταν κυκλοφορήσει και το καλώδιο για το quark , βλέπουμε.

Καταγράφηκε

| 700e-MJ3 |
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #68 στις: Δευτέρα, 24 Μαΐ 2010, 02:59:04 »

Τι να πω τι να πω.... BE CAREFULL απλα...!!!

Markhelis απλα αλλο να υποστηριζεις την αποψη σου με επιχειρηματα και αλλο να την επιβαλεις.... Μην το ξεχνας...!

Υ.Γ Οτι δεν πιανει η Αλεπου τα κανει κρεμασταρια??? μμμ μαλλον δικιο ειχαν οταν το λεγαν...!
    Καταγράφηκε
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #69 στις: Δευτέρα, 24 Μαΐ 2010, 08:39:05 »

Καλημέρα...   Μήπως να έλεγα και εγώ με την σειρά μου να χαλαρώσουμε..  
    Αναφέρθηκε ένα "πρόβλημα" απο ένα φίλο συνμοντελιστή, πρός ενημέρωσή μας.  Ας δούμε άν υπάρξει αντίστοιχο περιστατικό στο μέλλον και βλέπουμε περαιτέρω.
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

Δημήτρης Άρτα
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #70 στις: Δευτέρα, 24 Μαΐ 2010, 09:57:10 »

Έχουν πάρει πολλά μυαλά ....αέρα εδώ μέσα.....!!
    Μαζεύω εδώ και καιρό λεφτά για να ανέβω κατηγορία(από ΜΙΝΙ ΤΙΤΑΝ σε T-REX 600-700) και είπα να αρχίσω να παίρνω σιγά-σιγά τα ηλεκτρικά του(έλλειψη σπόνσορα δε), αρχίζοντας από το γυροσκόπιο!Αλλά μου την ψυχολογιά πάλι
    Καταγράφηκε

Πετάμε ?
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #71 στις: Δευτέρα, 24 Μαΐ 2010, 12:50:19 »

Έχουν πάρει πολλά μυαλά ....αέρα εδώ μέσα.....!!
    Μαζεύω εδώ και καιρό λεφτά για να ανέβω κατηγορία(από ΜΙΝΙ ΤΙΤΑΝ σε T-REX 600-700) και είπα να αρχίσω να παίρνω σιγά-σιγά τα ηλεκτρικά του(έλλειψη σπόνσορα δε), αρχίζοντας από το γυροσκόπιο!Αλλά μου την ψυχολογιά πάλι

Παρτο χωρις δευτερη σκεψη ειναι αριστο!!!
    Και για Σπονσορα μην κολλας ΔΝΤ χααχχα!
    Καταγράφηκε
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #72 στις: Δευτέρα, 24 Μαΐ 2010, 15:06:38 »

Τι να πω τι να πω.... BE CAREFULL απλα...!!!

Markhelis απλα αλλο να υποστηριζεις την αποψη σου με επιχειρηματα και αλλο να την επιβαλεις.... Μην το ξεχνας...!

Υ.Γ Οτι δεν πιανει η Αλεπου τα κανει κρεμασταρια??? μμμ μαλλον δικιο ειχαν οταν το λεγαν...!

Για να μην λέμε πολλά λόγια ας ψάξει όποιος θέλει στα μηνύματά μας και να δει ποιός επιβάλει την γνώμη του.
    Εγώ σε πολλά ποστ το επισημαίνω ότι «παιδιά αυτή είναι η γνώμη μου» για τυχόν παρεξηγήσεις ενώ αντίθετε εσύ
    δεν το επισημαίνεις το περνάς σαν ντεφάκτο, και όταν ζοριστείς για επιχείρημα μας λες το γνωστό πλέον σλόγκαν
    " το είπε ο Finless, το είπε ο Αγγελος, κ.λ.π. λες και δεν έχεις δικά σου γνώμη και επιχειρήματα.
    Κάτι σαν παπαγαλία και όχι να το έχεις εμπεδώσεις να το έχεις νιώσει στο πετσί σου, δλδ διαβάζεις τα ξένα φόρουμ
    και καλά κάνεις, αλλά μην μας το παίζεις και «ειδικός». Τέρμα δεν ξανά  ασχολούμαι με σένα, όπως λέει και ένας
    φίλος πιο πάνω, «χαλάς πληκτρολόγιο»  Grin και έχει δίκιο.  Thumbs up

ΥΓ Ας με συγχωρέσουν οι φίλοι συνμοντελιστές για το εκτός θέματος μήνυμα, αλλά είπα την γνώμη μου και
    χωρίς να την επιβάλω σε κανένα.

Φιλικά
    Μάρκος.
    Καταγράφηκε
    koumparos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #73 στις: Παρασκευή, 4 Ιουν 2010, 14:26:50 »

Δεν ξέρω αν κάνω καλά που συνεχίζω αυτό το θέμα γιατι δεν θέλω να ξαναδω τα παραπάνω.Πήρα τελικά το quark.Ξεκόλλησα το 401,κόλλησα το quark και χωρίς να πηράξω κάτι το ε/π είναι τέλειο.Το βρήκα αστείο στις ρυθμίσεις.Το μόνο που μου κάνει,σε normal πτήση με throtle 0-40-50-75-100 και Pitch -4- -2 +4 +7.5 +11 όταν κλείνω το γκάζι και το ε/π πέφτει και ανοίξω απότομα το γκάζι η ουρά κάνει ένα τρανταγμα (2-3 πέρα δώθε γρήγορα) μέχρι να σταθεροποιηθεί.Το gain στο 75% (hitec).Kατεβαίνοντας στο 60% είμαι ΟΚ.
    Να αφήσω το Gain στο 75% και να μην το κάνω αυτό σε normal πτήση ή να το κατεβάσω στο 60%?
    Καταγράφηκε
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #74 στις: Παρασκευή, 4 Ιουν 2010, 15:57:27 »

Δεν ξέρω αν κάνω καλά που συνεχίζω αυτό το θέμα γιατι δεν θέλω να ξαναδω τα παραπάνω.Πήρα τελικά το quark.Ξεκόλλησα το 401,κόλλησα το quark και χωρίς να πηράξω κάτι το ε/π είναι τέλειο.Το βρήκα αστείο στις ρυθμίσεις.Το μόνο που μου κάνει,σε normal πτήση με throtle 0-40-50-75-100 και Pitch -4- -2 +4 +7.5 +11 όταν κλείνω το γκάζι και το ε/π πέφτει και ανοίξω απότομα το γκάζι η ουρά κάνει ένα τρανταγμα (2-3 πέρα δώθε γρήγορα) μέχρι να σταθεροποιηθεί.Το gain στο 75% (hitec).Kατεβαίνοντας στο 60% είμαι ΟΚ.
    Να αφήσω το Gain στο 75% και να μην το κάνω αυτό σε normal πτήση ή να το κατεβάσω στο 60%?

Καλορίζικο και καλές πτήσεις!!! Thumbs up
    Για το Gain εκεί που σε βολεύει καλύτερα εσένα.  Thumbs up
    Καλά έκανες και συνέχισες το θέμα, διότι η «κόντρα» που είχα έχει τελειώσει
    τουλάχιστον από μένα. 
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 2 3 4 [5] 6     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Το αερομοντελιστικό εργαστήρι  |  Ηλεκτρονικά (Συντονιστές: DEPRON MANIAC, kolotoympas)  |  Θέμα: SPARTAN 760 η SPARTAN QUARK
    Μεταπήδηση σε: