Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.427 μηνύματα σε 12.375 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 23:45:42

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 23:45:42

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 23:16]

[Σήμερα στις 21:05]

από carapis
    [Σήμερα στις 19:45]

από Yiannis_S
    [Σήμερα στις 14:36]

από DIGI
    [Σήμερα στις 10:30]

[Τετάρτη, 29 Απρ 2026, 22:01:54]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309427
    Σύνολο θεμάτων: 12375
    Online σήμερα: 235
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 215
    Συνολικά: 216
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: SPARTAN 760 η SPARTAN QUARK  (Αναγνώστηκε 15860 φορές)
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #45 στις: Παρασκευή, 21 Μαΐ 2010, 15:26:09 »

Δεν μιλάω απο Ελλάδα.Για τον Η.Κ μιλάω που το έχει 120$ το spartan και 140$ το futaba
    Για το ποιο είναι καλύτερο,δεν νομίζω όι έγω είμαι αυτός που μπορεί να μιλήσει αλλα κάποιος που τα έχει δοκιμάσει και έχει άποψη

Κοιτα δεν υπαρχει καλυτερο και τα 2 κρατανε τελεια..
    Απλα στο σπαρταν θα βρεις περισσοτερεσ πληροφοιριες εδω Απο εμας γιατι το εχουμε περισσοτεροι...
    Εγω προσωπικα θα ελεγα Σπαρταν οπως καταλαβες..! +- μετα μεταφορικα θα βγεις στο ιδιο με Ελλαδα..!
    Καταγράφηκε
    ΑdamHeli
    Aeromodeller Hero Member

Don't forget the ground....

« Απάντηση #46 στις: Παρασκευή, 21 Μαΐ 2010, 15:41:09 »

εγώ με το spartan 760 είχα μια περιπέτεια,η οποια είναι η έξεις...πριν 3 μήνες το 760 άρχιζε k μου χαλούσε τα ποντισιομετρα από τα servo,πρώτα ένα jr 8900 καπάκι του βάζω s251 καινούργιο πάει και αυτό,ξανά προσπαθώ με align 650 στα 3 λεπτά πτήσης χαλάει k σε αυτό το ποντισιομετρο,στέλνω emal στον άγγελο και το στέλνω στην εταιρία,έρχεται ξανά ότι k καλά δεν έχει πρόβλημα,το βάζω σε άλλο heli k ξανά μου χαλάει servo. αυτήν τι στιγμή ξανά βρίσκετε στην spartan και μου λένε ότι είναι ok.οποτε αποφάσισα να τους δώσω τα μισά λεφτά και να πάρω το quark,γιατί το σιηγκεκριμενο 760 θα με έβαζε φιλακι. Cheesy Cheesy Cheesyπάντως είμαι fan τις εταιρίας και ας είχα αυτά τα προβλήματα.... Thumbs up
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 21 Μαΐ 2010, 15:54:08 από adamHELI » Καταγράφηκε

vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #47 στις: Παρασκευή, 21 Μαΐ 2010, 20:26:53 »

εγώ με το spartan 760 είχα μια περιπέτεια,η οποια είναι η έξεις...πριν 3 μήνες το 760 άρχιζε k μου χαλούσε τα ποντισιομετρα από τα servo,πρώτα ένα jr 8900 καπάκι του βάζω s251 καινούργιο πάει και αυτό,ξανά προσπαθώ με align 650 στα 3 λεπτά πτήσης χαλάει k σε αυτό το ποντισιομετρο,

Φίλε adamHELI, θα ήθελα να σε ρωτήσω σε αυτο που αναφέρεις, τι reg χρησιμοποιείς, και σε τι volt το δουλεύεις.
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #48 στις: Παρασκευή, 21 Μαΐ 2010, 20:29:12 »

εγώ με το spartan 760 είχα μια περιπέτεια,η οποια είναι η έξεις...πριν 3 μήνες το 760 άρχιζε k μου χαλούσε τα ποντισιομετρα από τα servo,πρώτα ένα jr 8900 καπάκι του βάζω s251 καινούργιο πάει και αυτό,ξανά προσπαθώ με align 650 στα 3 λεπτά πτήσης χαλάει k σε αυτό το ποντισιομετρο,

Φίλε adamHELI, θα ήθελα να σε ρωτήσω σε αυτο που αναφέρεις, τι reg χρησιμοποιείς, και σε τι volt το δουλεύεις.
    και να μην τα επαιζε στα 5 ετσι και αλλιως το 650 παιζει στα 6 αρα δεν ειανι εκει το προβλημα.. Wink
    Καταγράφηκε
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #49 στις: Παρασκευή, 21 Μαΐ 2010, 20:36:18 »

Ρέ PaNt, τί έγινε.......   έβαλες και δεύτερο  το nickname.. idiot2
    Καταγράφηκε

Γκούσκος Διονύσιος
    Board moderator

Ζάκυνθος

« Απάντηση #50 στις: Παρασκευή, 21 Μαΐ 2010, 20:38:18 »

Ρέ PaNt, τί έγινε.......   έβαλες και δεύτερο  το nickname.. idiot2

θα βάλει και τρίτο....

Rapano....

Grin Grin Grin Grin Grin
    Καταγράφηκε

ΑdamHeli
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #51 στις: Παρασκευή, 21 Μαΐ 2010, 20:46:32 »

αυτό ακριβώς που λέει και o pant. αλλα πλην ότι έχει τσεκαριστεί το reg. τις align μπήκε k σε άλλο χέλι, και τα ίδια ακριβώς,το γυροσκόπιο φαινόταν ότι δούλευε καλά,αλλα μετά από 3 με 5 λεπτά άρχιζαν τα servo να κάνουν ότι νάνε.μεγάλο φάντασμα το σιηγκεκριμενο gyro...μετά έβαλα το quark k τελειωσαν όλα Thumbs up
    Καταγράφηκε

vtr
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #52 στις: Παρασκευή, 21 Μαΐ 2010, 21:29:36 »

Ναι............. δεν διαφωνώ με τα παραπάνω, αλλά έχω απορία πως γίνεται να σου χαλάει τόσα servo.   Μήπως το έψαξες να δείς τι γίνεται και απο που προέρχεται το "πρόβλημα", ώστε να είμαστε ενήμεροι και οι υπόλοιποι.

Τό έχεις μπροστά, τό έχεις πίσω, μήπως πήρε τίποτε λάδια απο την θύρα του usp και την άκουσε...  κ.λ.π.
    Εχει αναφερθεί τίποτα στα ξένα forum.....
    Καταγράφηκε

ΑdamHeli
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #53 στις: Σάββατο, 22 Μαΐ 2010, 14:32:35 »

Ναι............. δεν διαφωνώ με τα παραπάνω, αλλά έχω απορία πως γίνεται να σου χαλάει τόσα servo.   Μήπως το έψαξες να δείς τι γίνεται και απο που προέρχεται το "πρόβλημα", ώστε να είμαστε ενήμεροι και οι υπόλοιποι.

Τό έχεις μπροστά, τό έχεις πίσω, μήπως πήρε τίποτε λάδια απο την θύρα του usp και την άκουσε...  κ.λ.π.
    τα servo μπαίνανε καινούρια,όχι λάδι ούτε σκόνη δεν προλάβαινε να κάτσει πάνω.εννοείτε ότι τα ηλεκτρονικά τα έψαξα μέχρι εκεί που δεν πάει,αλλα το γεγονός ότι μου έκαψε τόσα servo,k βαζονταστο και σε άλλο heli πάλι τα ίδια. πλέον για μένα δεν υπήρχε aλλη αμφιβολία το σιηγκεκριμενο 760 ήτανε k είναι προβληματικό...δεν έχω γράψει σε ξένα forum για το πρόβλημα αυτό γιατί πρώτα ήθελα να σιγουρευτώ πως το πρόβλημα είναι στο gyro.....
    Καταγράφηκε

PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #54 στις: Σάββατο, 22 Μαΐ 2010, 14:34:01 »

τα servo μπαίνανε καινούρια,όχι λάδι ούτε σκόνη δεν προλάβαινε να κάτσει πάνω.εννοείτε ότι τα ηλεκτρονικά τα έψαξα μέχρι εκεί που δεν πάει,αλλα το γεγονός ότι μου έκαψε τόσα servo,k βαζονταστο και σε άλλο heli πάλι τα ίδια. πλέον για μένα δεν υπήρχε aλλη αμφιβολία το σιηγκεκριμενο 760 ήτανε k είναι προβληματικό...δεν έχω γράψει σε ξένα forum για το πρόβλημα αυτό γιατί πρώτα ήθελα να σιγουρευτώ πως το πρόβλημα είναι στο gyro.....

εγω σου πρωτεινω να το βαλεις να ακουσουμε ιδεες.. δεν γινεται θα εχει συμβει και σε αλλον..!
    Καταγράφηκε
    ΑdamHeli
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #55 στις: Σάββατο, 22 Μαΐ 2010, 14:39:30 »

εγω σου πρωτεινω να το βαλεις να ακουσουμε ιδεες.. δεν γινεται θα εχει συμβει και σε αλλον..!
    μάλλον pant,κάπως έτσι θα γίνει....
    Καταγράφηκε

dhiotis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #56 στις: Σάββατο, 22 Μαΐ 2010, 22:52:56 »

adamHELI, εαν δεις για ποιό ποστάρουν τώρα στο helifreak, θα δείς μόνο για QUARK και διάφορα προβλήματα που έχουν.

Κοίταξα το θέμα σου που εδω και κάπιοες ημέρες ποστάρης, αλλά βαρέθηκα να κοιτάω τις πίσω σελίδες για να βρώ κάποο
    παρόμοιο πρόβλημα με το δικό σου, και δεν βρήκα τίποτε....μέχρι εκει που κοίταξα, τουλάχιστον.

Μήπως λέω, μήπως είχες κάποια πτώση ? ή μήπως χτύπησες το γυροσκόπιο με κάτι ή έπεσε κάτι επάνω του ?

Μου κάνει εντύπωση, πως η Spartan το βρήκε εντάξει, ενώ εσύ είχε τέτοιο μεγάλο θέμα...

Για να καίει το ένα σέρβο πίσω απο το άλλο, μόνο θέμα με το ρεύμα μπορώ να σκεφτώ. Οσο όμως και να το συζητάμε
    εμείς, δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι έφταιξε, αρα θα ήταν πολύ χρήσιμο νομίζω, να ποστάριζες το θέμα σου έξω, μήπως
    υπάρχει αντίστοιχη περίπτωση, και μάθουμε, έτσι ώστε να προσέχουμε.
    Καταγράφηκε

Μιά φορά και ένα καιρό, υπήρχαν Nitros, flybars & κρύσταλλοι συχνότητας.
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #57 στις: Σάββατο, 22 Μαΐ 2010, 23:03:05 »

Για το Quark εχει ποσταρει μονο ενας που εφυγε το κουμπι και μερικοι αλλοι που δεν μπορουν να το σεταρουν επειδη προφανως δεν ξερουν η επειδη το ελικοπτερο τους ειναι κουδουνιστρα απο κραδασμους...

Ειναι αψογα τα γυροσκοπια...!
    Καταγράφηκε
    dhiotis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #58 στις: Σάββατο, 22 Μαΐ 2010, 23:21:36 »

Δεν είπα οτι ΔΕΝ είναι άψογο..... Για προβλήματα μίλησα.
    Το θέμα ομως είναι να το ποστάρη ο adamHELI μήπως και βρεθεί κάποια άκρη.
    Καταγράφηκε

Μιά φορά και ένα καιρό, υπήρχαν Nitros, flybars & κρύσταλλοι συχνότητας.
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #59 στις: Κυριακή, 23 Μαΐ 2010, 01:40:16 »

Για το Quark εχει ποσταρει μονο ενας που εφυγε το κουμπι και μερικοι αλλοι που δεν μπορουν να το σεταρουν επειδη προφανως δεν ξερουν η επειδη το ελικοπτερο τους ειναι κουδουνιστρα απο κραδασμους...

Ειναι αψογα τα γυροσκοπια...!

Πως........
    Οπα μεγάλε τους έβγαλες όλους άχρηστους.  idiot2   Grin
    Τι έγινε και κατηγορούμε τους έξω, εδώ τους είχες στα όπα όπα, επειδή αντιμετώπισαν κάποια
    προβλήματα τους βγάζουμε άχρηστους? Ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν μπορούν να βγουν όλα τέλεια
    θα έχουν και αυτά κάποιες αστοχίες όπως σε όλα τα πράγματα.
    Μήπως και ο φίλος koumparos αντιμετωπίσει κάποια τέτοια προβληματάκια? Εύχομαι όχι.  Thumbs up
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Το αερομοντελιστικό εργαστήρι  |  Ηλεκτρονικά (Συντονιστές: DEPRON MANIAC, kolotoympas)  |  Θέμα: SPARTAN 760 η SPARTAN QUARK
    Μεταπήδηση σε: