Καλημέρα !!
Για παράδειγμα το θέμα με το bec που έχει πρόλημα με κάποια σέρβο οταν δίνει πάνω από 5.6V. Έχει και κάποια ζητηματάκια με την κάρτα προγραμματισμου του...
Το θέμα λύνεται απλά όπως λέει και στο manual : buffer pack ! Ή αν θες μπορείς να πάρεις και το PJazz που δεν έχει bec και μάλιστα αντέχει και μέχρι 15 στοιχεία (bulletproof

) αν θες να πειραματιστείς με θορυβώδει σέρβο.
Επίσης δεν θεωρώ ότι ένα bec πρέπει και μπορεί να ελέγχει τα επίπεδα θορύβου όλων το σέρβο της αγοράς και να φιλτράρει ανάλογα: αντίθετα πιστεύω πως ο κατασκευαστής των σέρβο είναι υπεύθυνος για το προϊόν του. Πραγματικά η align/savox θα μπορούσε να είχε κάνει καλύτερη δουλειά σ'αυτό το θέμα (όπως και με τα περισσότερα ηλεκτρονικά τους

)
Με την κάρτα τί πρόβλημα είχες ;
Eπίσης το ότι δεν έχει auto rotation feature , να σου δίνει άμεση διαφυγή από ένα άσχημο auto επίσης είναι ένα μείον έναντι της Castle.
Όχι μόνο έχει, αλλά και δεν χρειάζεται μία ώρα ρύθμιση των endpoints όπως το άλλο και επίσης δεν ζορίζει τόσο το gear train

Start-up στα 6s και τελειώνει η υπόθεση...
Επίσης η εξυπηρετηση πελατών της CC είναι καλύτερη. Εκ πείρας.
Η εξυπηρέτηση που είχα από την CC ήταν όντως πολύ καλή και άμεση, όμως πολύ ακριβή (μου ζητήθηκαν μεταφορικά και κόστος επισκευής για κοντρόλερ που ήταν πρακτικά καινούργιος).
Απ'την άλλη οι Γερμανοί κάνουν δουλειά στον δικό τους ρυθμό όπως και οι περισσότεροι βορειο-Ευρωπαίοι

Έχει τύχει να κάνουν και βδομάδες να απαντήσουν σε email. Όμως το θέμα πάντα βρίσκει την άκρη του : συγκεκριμένα:
ανέλαβα να μιλήσω μαζί τους για έναν γνωστό του οποίου το κοντρόλερ κάηκε ολοσχερώς (μετά από πρόσκρουση σε ηλεκτροφόρο καλώδιο

). Μετά από ομολογουμένως αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα (2 βδομάδες και) μου ζήτησαν να τους στείλω ότι πειστήρια έχω, τους έστειλα μία φωτό (μόνο αυτό είχα) και μου απάντησαν ότι ευχαρίστως θα αναλάβουν αντικατάσταση αρκεί να τους στείλω την απόδειξη αγοράς και τα μεταφορικά !

έμεινα παγωτό ....
*άλλη περίπτωση*
είχα ένα 55/10/32 με ένα tango, τα είχα στο razor ούτε καν θυμάμαι από πότε. τους έστειλα email μήπως μπορούν να αναλάβουν αναβάθμιση μιας και πλέον το βρίσκω λίγο μικρό (είπα μπας και..) και πάλι απάντησαν θετικά !(αρκεί φυσικά να πληρώσω την διαφορά συν το κόστος επισκευής των παλιών σε περίπτωση που είναι χαλασμένα). Ήδη είναι στο ταχυδρομείο

Τί πρόβλημα σου δημιούργησαν οι Γερμανοί εσένα, είμαι περίεργος να μάθω

Πολύ σύντομα πάντως από ότι διαβάζω το ατού του governor της κοντρονικ θα είναι παρελθόν.
Ήδη μπορείς να έχεις πολύ καλά αποτελέσματα αν ασχοληθείς και μετρήσεις το μοτέρ σου, μέχρι και με εξωτερικό gov + κινέζικο esc έχουν αρκετοί καλά αποτελέσματα. Το ατού όμως δεν είναι μόνο εκεί, υπάρχουν και άλλοι κατασκευαστές με εξ ίσου καλά govs όμως ούτε η μάνα τους τους ξέρει
http://www.yge.de/Όλους μας ενοχλούν οι τιμές του Γερμανού και όλους θα μας συνέφερε κάποιος να 'έσπαγε' το μονοπώλιο. Όμως αυτό θα γίνει μόνο αν
δεν ρίξουμε τις απαιτήσεις μας !
Αυτό που θα ήθελα να δώ από την castle πχ που εμένα πραγματικά μου λείπει είναι η αξιοπιστία. Δεν είναι δυνατόν να δίνουν 85Α esc το οποίο στα 86 σβήνει (αν δεν καεί) ...

Α, μη ξεχάσω να πω πως το Jive 80HV έφτασε 126Α peak χωρίς να κλείσει...Απλά αναβοσβήνει το λαμπάκι για να σου πει με εφτασε στα όρια ...! Καλό !!!!!

Ακριβώς.... αν είσαι της 'εκτόξευσης' και όχι της πτήσης όπως λέει και ένας φίλος δεν υπάρχει άλλος κοντρόλερ

Καλά τα φρου φρου αλλά στην εκτόξευση θες ουσία

Τέλος, απλά να πώ ότι δεν φανταζόμουν πόσο πτώση τάσης δημιουργούν τα φθαρμένα βύσματα μέχρι που το είδα από πρώτο χέρι .... πάντως παρ'όλα αυτά με καλά βύσματα ακόμα και χωρίς anti-spark δεν υπάρχει θέμα μιας και η φθορά δεν γίνεται στο σημείο επαφής.
Ε,ρε τί έγραψα πάλι... καλό κουράγιο αναγνώστες