Φίλε Γιάννη,
Εμένα δεν με πείθει κανείς πάντως ότι εγώ πρέπει να Γερμανοποιηθώ και να προσπαθήσω να θέσω σε στενά θεσμικά πλαίσια αυτό που με κάνει να χαλαρώνω.
Εχεις ζήσει και έχω ζήσει στο εξωτερικό.
Εσύ στην Αυστραλία (αν δεν απατώμαι) και γω στην Γερμανία.
Στην Γερμανία λοιπόν οι εκεί μοντελιστές ακόμα και το χόμπυ τους που υποτίθετ ιότι τους χαλαρώνει τους αρέσει να το θέτουν σε στενά θεσμικά πλαίσια(πες το βίτσιο πες το καταλοιπό της φασιστικής τους νοοτροπίας πες το ανεπτυγμένο αίσθημα οργανωτισμού). Ακόμα και το πότε θα πιούν ή πότε θα διασκεδάσουν είναι θέμα οργάνωσης.
Φαντασου λοιπόν το πιό πάνω προσαρμοσμένο στα Ελληνικά πλαίσια.
Θέλω να είμαι μπροστά σε τέτοια διένεξη που θα προκαλέσουν οι κανονισμοί αν ποτέ εφαρμοστούν.
Θα γελάει και ο κάθε πικραμένος.
Επαναλαμβάνω για σας που ζορίζεστε και σας καταλαβαίνω βγάλτε όσους νόμους θέλετε.
Αυτοί που θα ζοριστούν θα είναι αυτοί που έχουν τον αερομοντελισμό σαν αθλητική ενασχόληση και αυτοί που δεν έχουν τους ιδιοκτήτες του μοντελοδρόμιου κολλητούς.
Τους υπόλοιπους νομίζεις ότι τους καίγεται καρφί?
Αρκεί να σου πω ότι σε ακτίνα 20 χλμ από την Εδεσσα έχουμε την δυνατότητα να πετάξουμε σε τουλάχιστον 5 διαφορετικά φυσικά μοντελοδρόμια.
Ούτε διερχόμενα αεροπλάνα έχουμε ούτε παρακείμενα ορνιθοτροφία ούτε βενζiνάδικα με ρουφιάνους ιδιοκτήτες.
Διευκρινίστε όμως ότι αυτοί οι κανονισμοί είναι για τους μοντελιστές των αστικών κέντρων και γενικά των περιοχών με πολλούς κατοίκους και λίγα μοντελοδρόμια.
Στην Κοζάνη δηλαδή που δεν υπάρχουν ούτε και κει διερχόμενα αφη και είναι πολύ μακρυά από το χωριό τι σημασία θα έχει αν η επιφάνεια είναι 500 τετραγωνικές παλάμες ή 700 τετραγωνικές παλάμες συνολική επιφάνεια;
Εν ολίγοις:
Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους!!!
Οι κανονισμοί μας μαράνανε!!!
Φτιάξαμε τα Μοντελοδρόμια και μας λείπει τώρα ο κανονισμός για να τα κουμανταρουμε!!!!
Μου θυμίζει την Λήμνο και τους.....γκασμάδες!!!
Ξέρεις στην Λήμνο φώναξαν τον κόσμο να πάει να βοηθήσει για να φτιάξουν το αεροδρόμιο και πήγαν όλοι με γκασμάδες και κανείς με φτιάρια ή αξίνες!!!
Εξ'ού και ή ...Γκασμαδία!!!!
Έτσι και δώ!!!
Μεγάλο κατόρθωμα η θέσπιση των κανονισμών!!!!!
Δηλαδή αφού δεν υπάρχουν μοντελοδρόμια και ο κόσμος πετάει μόνο σε παρκινγκ ή αλάνες (εκτός των 2 ιδιόκτητων μοντελοδρομίων) τότε θα βγούν οι μπάτσοι της αλάνας να κυνηγούν τους παράνομους?
Θα κάνει καταγγελία ποιός σε ποιόν και θα του κόβουν πρόστιμο ποιοί?Αρα δηλαδή οι κανονισμοί θα χρησιμοποιηθούν από τους εκάστοτε ιδιοκτήτες κατα βούληση. Εκτός και αν στην είσοδο για να βαρέσεις κάρτα στο Δούνηγια να μπείς να πετάξεις σε μετρούν και σε ζυγιάζουν!!!! χαχαχαχα!!!καλό εεεε?

?
Αυτά φίλε Γιάννη!
Εγώ προτιμώ να μείνω ερασιτέχνης!!!
Τον επαγγελματισμό τον αφήνω σε αυτούς που τους αξίζει να είναιιιι...... "επαγγελματίες" του....χόμπυ που λέγεται μοντελισμός!!!