Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.363 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 18 Απρ 2026, 22:36:44

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 18 Απρ 2026, 22:36:44

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 13:02]

από ILIASDJ
    [Σήμερα στις 10:47]

[Χθες στις 17:09]

[Χθες στις 12:22]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 15:32:33]

[Πέμπτη, 26 Μαρ 2026, 23:29:08]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309363
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 1108
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 172
    Συνολικά: 173
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6 ... 18     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Κανονισμός Πτήσεων Αερομοντέλων  (Αναγνώστηκε 66327 φορές)
    jp
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #30 στις: Κυριακή, 7 Μαρ 2010, 20:36:14 »

ειδα τον κανονισμο παιδια

καταρχην να πω οτι οι νομοι δεν ειναι τιποτα αλλο απο ενα ευρημα των ανθρωπων για να εξυπηρετουν διαφορα συμφεροντα αυτο μπορειτε να το δειτε καθημερινα
    οι νομοι οι οποιοι οντως κανουν καλο ειναι οι ηθικοι νομοι οι οποιοι εχουν γινει και νομικοι ασ πουμε

το μονο που θελω να ρωτησω ειναι πρεπει να ασφαλισω τα μοντελα μου?
    διοτι και αν πρεπει δεν θα το κανω
    πολλοι και πολλοι μεγαλυτεροι απο μενα λενε παμε να παιξουμε  οταν πετανε  τιποτα αλλο
    θελω να ειμαι ειλικρινης να πω οτι δεν εχω διαβασει ολες τις σελιδες για το θεμα, μονο τους νομους

μην ξεχασοω να πω οτι καμια εταιρια δεν προκειτε να ασφαλισει 1000000 μοντελα διοτι αν μπουμε σε θεμα ασφαλειας θα ζητησουμε ρε παιδι μου και αποκατασταση ζημιων σημερα ασφαλιζω αυριο πεφτει θελω καινουριο μοντελο καταλαβαινετε 
    εδω οι ασφαλιστικες κλεινουν , ασε για κλαματα τελος παντων ωραια ειναι να φανταζεσε τι θα γινοταν αν σαν ζωα υπακουγαμε,αντε μιλαω και για λογαριασμο των εχοντων τουρμπινε Cheesy
    « Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 7 Μαρ 2010, 21:01:22 από tsoutsouni » Καταγράφηκε
    "PAPPY"
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #31 στις: Κυριακή, 7 Μαρ 2010, 20:54:17 »

Φίλε Γιάννη,

Εμένα δεν με πείθει κανείς πάντως ότι εγώ πρέπει να Γερμανοποιηθώ και να προσπαθήσω να θέσω σε στενά θεσμικά πλαίσια αυτό που με κάνει να χαλαρώνω.
    Εχεις ζήσει και έχω ζήσει στο εξωτερικό.
    Εσύ στην Αυστραλία (αν δεν απατώμαι) και γω στην Γερμανία.
    Στην Γερμανία λοιπόν οι εκεί μοντελιστές ακόμα και το χόμπυ τους που υποτίθετ  ιότι  τους χαλαρώνει τους αρέσει να το θέτουν σε στενά θεσμικά πλαίσια(πες το βίτσιο πες το καταλοιπό της φασιστικής τους νοοτροπίας πες το ανεπτυγμένο αίσθημα οργανωτισμού). Ακόμα και το πότε θα πιούν ή πότε θα διασκεδάσουν είναι θέμα οργάνωσης.
    Φαντασου λοιπόν το πιό πάνω προσαρμοσμένο στα Ελληνικά πλαίσια.
    Θέλω να είμαι μπροστά σε τέτοια διένεξη που θα προκαλέσουν οι κανονισμοί αν ποτέ εφαρμοστούν.
    Θα γελάει και ο κάθε πικραμένος.
    Επαναλαμβάνω για σας που ζορίζεστε και σας καταλαβαίνω βγάλτε όσους νόμους θέλετε.
    Αυτοί που θα ζοριστούν θα είναι αυτοί που έχουν τον αερομοντελισμό σαν αθλητική ενασχόληση και αυτοί που δεν έχουν τους ιδιοκτήτες του μοντελοδρόμιου κολλητούς.
    Τους υπόλοιπους νομίζεις ότι τους καίγεται καρφί?
    Αρκεί να σου πω ότι σε ακτίνα 20 χλμ από την Εδεσσα έχουμε την δυνατότητα να πετάξουμε σε τουλάχιστον 5 διαφορετικά φυσικά μοντελοδρόμια.
    Ούτε διερχόμενα αεροπλάνα έχουμε ούτε παρακείμενα ορνιθοτροφία ούτε βενζiνάδικα με ρουφιάνους ιδιοκτήτες.
    Διευκρινίστε όμως ότι αυτοί οι κανονισμοί είναι για τους μοντελιστές των αστικών κέντρων και γενικά των περιοχών με πολλούς κατοίκους και λίγα μοντελοδρόμια.
    Στην Κοζάνη δηλαδή που δεν υπάρχουν ούτε και κει διερχόμενα αφη και είναι πολύ μακρυά από το χωριό τι σημασία θα έχει αν η επιφάνεια είναι 500 τετραγωνικές παλάμες ή 700 τετραγωνικές παλάμες συνολική επιφάνεια;
    Εν ολίγοις:
    Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους!!!
    Οι κανονισμοί μας μαράνανε!!!
    Φτιάξαμε τα Μοντελοδρόμια και μας λείπει τώρα ο κανονισμός για να τα κουμανταρουμε!!!!
    Μου θυμίζει την Λήμνο και τους.....γκασμάδες!!!
    Ξέρεις στην Λήμνο φώναξαν τον κόσμο να πάει να βοηθήσει για να φτιάξουν το αεροδρόμιο και πήγαν όλοι με γκασμάδες και κανείς με φτιάρια ή αξίνες!!!
    Εξ'ού και ή ...Γκασμαδία!!!!
    Έτσι και δώ!!!
    Μεγάλο κατόρθωμα η θέσπιση των κανονισμών!!!!!
    Δηλαδή αφού δεν υπάρχουν μοντελοδρόμια και ο κόσμος πετάει μόνο σε παρκινγκ ή αλάνες (εκτός των 2 ιδιόκτητων μοντελοδρομίων) τότε θα βγούν οι μπάτσοι της αλάνας να κυνηγούν τους παράνομους?
    Θα κάνει καταγγελία ποιός σε ποιόν και θα του κόβουν πρόστιμο ποιοί?Αρα δηλαδή οι κανονισμοί θα χρησιμοποιηθούν από τους εκάστοτε ιδιοκτήτες κατα βούληση. Εκτός και αν στην είσοδο για να βαρέσεις κάρτα στο Δούνηγια να μπείς να πετάξεις σε μετρούν και σε ζυγιάζουν!!!! χαχαχαχα!!!καλό εεεε?Huh?
    Αυτά φίλε Γιάννη!
    Εγώ προτιμώ να μείνω ερασιτέχνης!!!
    Τον επαγγελματισμό τον αφήνω σε αυτούς που τους αξίζει να είναιιιι...... "επαγγελματίες" του....χόμπυ που λέγεται μοντελισμός!!!

Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #32 στις: Κυριακή, 7 Μαρ 2010, 21:08:16 »

Φίλε Pappy, δεν εχω ζήσει στην Αυστραλία, με μπερδεύεις με κάποιον άλλο ίσως...

Φίλε Tsoutsouni,

Ο νέος νόμος αναφέρει κάτι που εδώ και χρόνια έχει γίναι πράξη, και είναι πολύ λογικό.

Η ασφάλιση αφορά την κάλυψη του χειριστή για αστική ευθύνη, σε περίπτωση ζημιάς ή τραυματισμού προς τρίτους που μπορεί να προκαλέσει το αερομοντέλο του.

Δεν εννοεί την ασφάλιση των μοντέλων αν π.χ. σπάσουν κ.λ.π.

Εσύ θα ήθελες να κάνει ζημιά στο αυτοκίνητό σου ένας άλλο αυτοκίνητο που δεν είναι ασφαλισμένο, και ο ιδιοκτήτης του δεν έχει περιουσιακά στοιχεία για να αποζημιωθείς απ' ευθείας;

Αυτό που δεν μπορών να καταλάβω είναι γιατί όλοι αντιδρούν σε αυτά που ήδη ίσχυαν είτε δια νόμου είτε με την κοινή λογική, απλά καταγράφτηκαν όλα μαζί σε ένα χαρτί.

Οι κανόνες αεροπλοϊας έχουν θεσπισθεί για την ασφάλεια όλων που μοιράζονται τον εναέριο χώρο. Και ο νόμος δίνει τις δυνατότητες να επιτραπούν μετά από συνεννόηση νέες προδιαγραφές χώρων και ύψους.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    φαεθων
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #33 στις: Κυριακή, 7 Μαρ 2010, 21:18:55 »

Nα ρωτησω  κατι  και εγω ,για της πτησης  των υδροπλανων ποια  ειναι  τα πεδια ?  και ποις  θα μου δωση  την  απαραιτητη  εκπαιδευση   στον  χειρισμο  του συγκεκριμενου σε καθε  περιπτωση  αερομοντελου ?  γιατι  εχω καταλαβαινω   οτι  πρεπει  να  εχω  αλλη  αδεια  γιια   το μηχανοκινητο  αεροπλανω και αλλη  για  το  ανεμοπτερο,  ειναι  ετσι ?  
    Καταγράφηκε

Κώστας Μαμασούλας
    fly rabbit
    Aeromodeller Full Member

http://www.youtube.com/watch?v=3G1PFLuTrgM&fe

« Απάντηση #34 στις: Κυριακή, 7 Μαρ 2010, 21:28:42 »

Ξέρεις στην Λήμνο φώναξαν τον κόσμο να πάει να βοηθήσει για να φτιάξουν το αεροδρόμιο και πήγαν όλοι με γκασμάδες και κανείς με φτιάρια ή αξίνες!!!

Φίλε Pappy συμφωνώ στο σύνολο των γραφομένων σου.  Μία μικρή διόρθωση όμως, γκασμαδία είναι η Μυτιλήνη και όχι η Λήμνος.
    http://el.wiktionary.org/wiki/%CE%93%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1%CE%B4%CE%AF%CE%B1
    Καταγράφηκε

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΤΑΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    jp
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #35 στις: Κυριακή, 7 Μαρ 2010, 21:29:04 »

γεια σας χαιρομαι που δεν ισχυουν ξερετε τωρα με τα μετρα φοβηθηκα μην το παρουν σοβαρα

ο αερομοντελισμος για μενα ειναι παιχνιδι λιγο σοβαροτερο απο οταν ημουν μικρος
    το αμαξι δεν ειναι παιχνιδι ειναι περιουσιακο στοιχειο ειναι φονιας  

δεν φταιω εγω οταν ειμαστε 10 αμαξια στην αναβυσσο και  μερικοι ανοητοι περνανε με γουρουνες και αμαξια και μηχανακια μπροστα μας αν συμβει κατι μην σας πω οτι θα με πληρωσουν κιολας  αν ειναι αρκετα ανοητοι να μου ζητησουν τον λογο, ο νομος λεει μακρια απο ανθρωπους ολοι μας μακρια παμε οι ανθρωποι ερχονται σε μας  βεβαια η στραβη αν γινει εγινε

εγω γιατι δεν στηνομαι μπροστα στα παιδια που κανουν μοτοcross , εδω οταν πεταω κοιταω και τα αλλα αεροπλανα μην τρακαρω

και αν το θελετε ετσι γιατι οντως σε κατι ασχημο τα συναισθηματα ειναι αναμεικτα ας οργανωσουν εναν χωρο νομους μπορω να βγαλω και εγω

και κατι αλλο εδω κανενας δεν ενδιαφερετε για τους ανθρωπους που πετανε με ανεμοπλανο με την μηχανη πισω, μιλαγα με ενα κυριο και τον ρωτησα σε ποια σχολη πηγατε και μου λεει σε καμια οτι κανεις μονοσ σου και αν σκοτωθεις πας σαν το σκυλι στ αμπελι δεν ξερω κατα ποσο ειχε δικιο αλλα μου φανηκε περιεργο
    Καταγράφηκε
    argiris_big
    Aeromodeller Hero Member

...........

« Απάντηση #36 στις: Κυριακή, 7 Μαρ 2010, 21:36:48 »

Nα ρωτησω  κατι  και εγω ,για της πτησης  των υδροπλανων ποια  ειναι  τα πεδια ?  και ποις  θα μου δωση  την  απαραιτητη  εκπαιδευση   στον  χειρισμο  του συγκεκριμενου σε καθε  περιπτωση  αερομοντελου ?  γιατι  εχω καταλαβαινω   οτι  πρεπει  να  εχω  αλλη  αδεια  γιια   το μηχανοκινητο  αεροπλανω και αλλη  για  το  ανεμοπτερο,  ειναι  ετσι ?  
    εσυ φιλε μου ,εχεις μπλεξει ακομα χειροτερα....πρεπει να παρεις αδεια εκτος των αλλων και απο το Λιμεναρχειο....και  αν  αποθαλασσωνεσαι απο λιμανι ή Μαρινα και απο το αντιστοιχο Λιμενικο Ταμειο που το εκμαιταλευεται  Grin Grin Grin
    Καταγράφηκε

When flying inverted..... "Down" is "Up" , and "Up"  is   "VERY EXPENSIVE"
    "PAPPY"
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #37 στις: Κυριακή, 7 Μαρ 2010, 21:38:03 »

Φίλε Pappy συμφωνώ στο σύνολο των γραφομένων σου.  Μία μικρή διόρθωση όμως, γκασμαδία είναι η Μυτιλήνη και όχι η Λήμνος.
    http://el.wiktionary.org/wiki/%CE%93%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1%CE%B4%CE%AF%CE%B1

ΟΥΠΣ!!! Ναι έχεις απόλυτο δίκιο!!! Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Ντροπή μου!!! Επρεπε και λόγω επαγγέλματος να το γνωρίζω!!!!
    Καταγράφηκε

argiris_big
    Aeromodeller Hero Member

...........

« Απάντηση #38 στις: Κυριακή, 7 Μαρ 2010, 21:44:53 »

γεια σας χαιρομαι που δεν ισχυουν ξερετε τωρα με τα μετρα φοβηθηκα μην το παρουν σοβαρα

ο αερομοντελισμος για μενα ειναι παιχνιδι λιγο σοβαροτερο απο οταν ημουν μικρος
    το αμαξι δεν ειναι παιχνιδι ειναι περιουσιακο στοιχειο ειναι φονιας  

δεν φταιω εγω οταν ειμαστε 10 αμαξια στην αναβυσσο και  μερικοι ανοητοι περνανε με γουρουνες και αμαξια και μηχανακια μπροστα μας αν συμβει κατι μην σας πω οτι θα με πληρωσουν κιολας  αν ειναι αρκετα ανοητοι να μου ζητησουν τον λογο, ο νομος λεει μακρια απο ανθρωπους ολοι μας μακρια παμε οι ανθρωποι ερχονται σε μας  βεβαια η στραβη αν γινει εγινε

εγω γιατι δεν στηνομαι μπροστα στα παιδια που κανουν μοτοcross , εδω οταν πεταω κοιταω και τα αλλα αεροπλανα μην τρακαρω

και αν το θελετε ετσι γιατι οντως σε κατι ασχημο τα συναισθηματα ειναι αναμεικτα ας οργανωσουν εναν χωρο νομους μπορω να βγαλω και εγω

και κατι αλλο εδω κανενας δεν ενδιαφερετε για τους ανθρωπους που πετανε με ανεμοπλανο με την μηχανη πισω μιλαγα με ενα κυριο και τον ρωτησα σε ποια σχολη πηγατε και μου λεει σε καμια οτι κανεις μονοσ σου και αν σκοτωθεις πας σαν το σκυλι στ αμπελι δεν ξερω κατα ποσο ειχε δικιο αλλα μου φανηκε περιεργο
    φιλε  tsoutsouni , μην παιρνεις τα πραγματα αψηφιστα. Ισως δεν εχεις δει ατυχημα  με πτωση  πανω σε αυτοκινητο ή ανθρωπο, αλλα συμβαινει και μαλιστα ακομα και στους πιο ικανους. Το κακο ειναι οτι η ασφαλεια ισχυει μονο σε οργανωμενους χωρους και τη δηλωση την κανει στην ουσια  ο συλλογος που καλυπτει το γεγονος ή ο ιδιοκτητης του χωρου
    Καταγράφηκε

When flying inverted..... "Down" is "Up" , and "Up"  is   "VERY EXPENSIVE"
    "PAPPY"
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #39 στις: Κυριακή, 7 Μαρ 2010, 21:56:09 »

Η αντίδραση οφείλεται στο ότι δεν μπορείς ας πούμε να εκδίδεις τον κανονισμό λειτουργίας του αεροδρομίου των Σπάτων το 1958 και να το κατασκευάζεις τον επόμενο αιώνα!!
    Είναι τουλάχιστον εξοργιστικό και προκλητικό!!!
    Και για να δώσω ένα τέλος στα δικά μου γραφόμενα:
    Είμαι διατεθειμένος να ακολουθήσω οποιοδήποτε κανονισμό αερομοντελισμού σχεδιαστεί εφόσον δημιουργηθεί τουλάχιστον ένα δημοτικό μοντελοδρόμιο με Δημόσιους πόρους (ή και δημοτικούς) σε κάθε πόλη άνω των 15000 κατοίκων.

Αν τρέχεις τα 100 μέτρα στην αλάνα του χωριού σου σε 7,2 sec δεν μετράει έτσι δεν είναι ? χρειάζεσαι στάδιο με ειδικό τάπητα με χρονόμετρα, εξοπλισμό photo-finish ζωγραφισμένα κουλουάρ κριτές κλπ κλπ κλπ. Ε στο μοντελισμό γιατί να ακολουθείς κανονισμούς στην αλάνα ή στο πάρκινγκ?

Αυτά τα ολίγα!!

Καταγράφηκε

dim sofos
    Aeromodeller Hero Member

..Καλύτερα να πετάς παρά να μιλάς.

« Απάντηση #40 στις: Κυριακή, 7 Μαρ 2010, 22:13:49 »

Καλησπέρα

Παίδες δέν υπάρχει περίπτωση να μας σταματήσει κανένας να προάγουμε το hobby μας
    με τις κατασκευές μας και τις πτήσεις μας ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ!.
    Όλα αυτά γράφονται απλά για να υπάρχουν..
    Με χαλάνε πολλά πράγματα για τα οποία θα μπορούσα να γράφω ώρες,αλλά το βλέπω σαν ένα σπυρί
    απο παιδική αρρώστια. Grin laugh
    Καταγράφηκε
    φαεθων
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #41 στις: Κυριακή, 7 Μαρ 2010, 22:23:28 »

Παιδια  χαλαρα  .συμφωνω  με τον  dim sofos  και pappy  γκασμαδια λενε  την Μυτιληνη γιατι  με  γκασμαδες  κατεβασανε  εναν  λοφο  για  την δημιουργια  αεροδρομιου!!!!!!!
    Καταγράφηκε

Κώστας Μαμασούλας
    bladekiller
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #42 στις: Κυριακή, 7 Μαρ 2010, 23:11:57 »

Οχουουουου, πάλι αυτή η κουβέντα? Βρε καλά σας λεει ο Σοφός. Τι φανταστήκατε? Οτι θα σας κάνουν ντου τα ΜΑΤ με ζυγαριές για να δούνε ποιος πετάει super lama 400 γραμμαρίων ανασφάλιστος? Δεν πρόκειται. Πολύ πιο πιθανό είναι να βάλουν κανένα τεκμήριο στον κυβισμό των θερμικών  Grin Grin .  Οπότε πετάτε εκεί πέρα και μη μασάτε. Το "άμα πιάσει" του ταβερνιάρη στο λογαρισμό δεν το ξέρετε?
    Καταγράφηκε
    Dimitris Kriti
    Aeromodeller Hero Member

Βενζίνη, τσόκ, δυο σχοινιές και φύγαμε!!!

« Απάντηση #43 στις: Δευτέρα, 8 Μαρ 2010, 02:49:27 »

Ολα καλα βρε παιδια αλλα εγω εχω μια απορια:
    Τα 400 ποδια, με τι νουμερο παπουτσι να τα μετραω;  worry   Το 42 που φοραω κανει;
    Βρε δεν μας παρατατε λεω 'γω, δουλεια δεν ειχε ο διαολος και γ.....ε τα παιδια του...
    Καταγράφηκε

Καποιοι λενε "οτι δεν εχει πτερυγα δεν πεταει".
    Λαθος, πεταει αλλα ειναι λιγααακι ποιο δυσκολο...
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #44 στις: Δευτέρα, 8 Μαρ 2010, 07:57:54 »

Ας θέσουμε το υποθετικό σενάριο...

Αν είσαστε εσείς αρμόδιος για την παροχή συμβουλών στην σύνταξη του κανονισμού, τι θα προτείνατε να αφαιρεθεί και τι να προστεθεί στα κείμενα;

Δεν ισχύει η απάντηση - "δεν θα έφτιαχνα κανένα κανονισμό", γιατί ο κανισμός πρέπει να υπάρχει, στην περίπτωση αυτή τότε τον κανονισμό θα τον συνέτασε άτομο δημόσιος υπάλληλος, που δεν έχει ιδέα περί αερομοντελισμού, με ότι αυτό θα συνεπάγετο.

Απλά θα αναφέρω ότι στο αρχικό προσχέδιο του κανονισμού υπήρχε : Κάθε αερομοντέλο πρέπει να έχει βιβλίο με οδηγίες συντήρησης και ο ιδιοκτήτης να τηρεί ημερολόγιο συντήρησης..... και ότι Ο αερομοντελιστής πρέπει να έχει περάσει ιατρικές εξετάσεις.
    Δεν είσαστε ικανοποιημένοι που δεν περιελήφθησαν τελικά κάτι τέτοιες διατάξεις;   
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6 ... 18     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Ανακοινώσεις (Συντονιστές: Γιώργος Κανδυλάκης, andreas)  |  Θέμα: Κανονισμός Πτήσεων Αερομοντέλων
    Μεταπήδηση σε: