Τρύφωνααα,
1.Μιλάς για τα warbirds κάτι που είμαι φάουλ μιας και και τα μισά από τα μοντέλα που αναφέρονται πολλά ΔΕΝ ήταν καν στην παραγωγή το 97 αλλά αργότερα.Δεν έδωσα βάρος στον τίτλο αλλά σε γενικές γραμμές για τις μάρκες και τα μοντέλα που βγάζουν.
2.Και τα μεν και τα δε είναι μαζικές κατασκευές στα γνωστά μέρη με τα συν και τα πλην.
3. Δεν μπορώ να έχω άποψη για τα warbirds γιατί ποτέ μου δεν έφτιαξα μιας και ποτέ δεν μου άρεσαν! Μόνο να τα πετάω (full size) απολάμβανα στην Αγγλία τα έτη που ήμουν εκεί.
4.Το ποσοστό 15% είναι μέσα από το SAGE ACCOUNTS kai είναι το επίσημο πρόγραμμα που είχαμε τότε στο μαγαζί για να μας δίνει την δυνατότηα παρακολούθησης στόκ αλλά και παραπόνων σε συνεργασία με το Arena (Discreet Event Simulation). Αυτό λοιπόν είχε την δυνατότητα να κάνει προσομείωση των πωλήσεων ανά μήνα και ανά 3μηνο, όπου με βάση τις επιστροφές και τον ανάλογο κωδικό επιστροφής μας έδινε αποτελέσματα se Constractual Defects, Preference,Covering, Characteristics, Packaging & Hardware.
Results που μπορώ να θυμηθώ γιατί τα έχω από το 2000:
1. Flair ARF => 22% Defects (Tα οποία ήταν Jamara με συμβόλαιο με τον τότε ιδιοκτήτη Patrick για 13 χρόνια & CMpro gia 8 χρόνια)
2. YT Int => 14.8% Defects (Ξεκίνησε τις εισαγωγές στην Αγγλία το 1998 με αντιπρόσωπο Μαλαισιανό με Bond της Modeltech gia 10 eth)
3. H9 ARF => 13% Defects (Ξεκίνησε τις εισαγωγές στην Αγγλία από τον Μark Varley/CML gia 3 χρόνια. Μετά πήγε στην Helger μιας και ήμουν μεσάζων & Φίλος)
4. TT => 4% Defects (Amerang εδώ και πολλά έτη!
5. Kyosho=> Δεν θυμάμαι αλλά κοντά στηνΤΤ (Ripmax mexri kai prin apo 18 mhnes)
6. Top Flite kit =>2% defects (DEN EXW IDEA!)
αυτά είναι ότι θυμάμαι...
Τώρα για να μν παρεξηγηθώ διότι
είμαι εξαρχής φάουλ που μιλάω στο φόρουμ ενώ έχω κατάστημα...
Ανέφερες ότι...
"...δεν είμαι επαγγελματίας ( δεν πουλάω προϊόντα μοντελισμού) αλλά την βρίσκω με το να πετάω μοντέλα "κλίμακας", και δεν έχω κανένα λόγο να "θάψω" καμμία απο τις εν λόγω εταιρείες..."
1. Το ότι είμαι επαγγελματίας δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να θάβω τα προιόντα που πουλάω.

(H9, YT, DA, MINTOR, QS,TC,KYOSHO,C.HYDE, MEJZLIK klp klp). Όλα έχουν προβλήματα και είμαι πρώτος που θα τα πω εάν τα δω μιας και έχουν περάσει από τα χέρια μου λόγω δουλειάς και μόνο, εκατοντάδες μοντέλα που είχα και την ευκαιρία να σπάσω!
2. WARBIRDS => Σηκώνω τα χέρια ψηλα! ΠΟΤΕ μου δεν έφτιαξα ή θα φτιάξω γιατί δεν μου αρέσει κανένα από τα έτοιμα, και δεν έχω χρόνο κ όρεξη να φτιάξω κιτ!
3. Να είσαι σίγουρος ότι και εγώ την βρίσκω με το να πετάω μοντέλα! Είναι άσχημο να νομίζει ο κόσμος ότι επειδή έχω μαγαζί προμοτάρω ή θάβω μέσα από thread με συγκεκριμένο σκοπό! Δεν μιλάω για εσένα προσωπικά!
Μάνος