|
studiopetros
|
 |
« Απάντηση #120 στις: Τετάρτη, 2 Ιουν 2010, 18:33:38 » |
|
Υπάρχει κάποια πρόταση για αλλαγή μοτέρ σε κάτι ποιο δυνατό?
Δεν έχω ψάξει. Σίγουρα κάτι καλύτερο θα υπάρχει.γιαυτο βάζω τσίτες του Γιάννη μπας και το κάψει και βρει καλύτερο μοτέρ. Και μετά θα το πει φυσικά και σε μας. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
studiopetros
|
 |
« Απάντηση #121 στις: Τετάρτη, 2 Ιουν 2010, 18:47:57 » |
|
Το έχεις? Το έχεις πετάξει? Δεν νομίζω ότι είναι γρήγορο αλλα και ούτε ότι θα γίνει pylon με μια καλύτερη προπέλα και ένα καλύτερο μοτέρ.Το FOX είναι ένα ακροβατικό ανεμόπτερο και για να είναι αυτό, του αρμόζει ένα καλύτερο setup. Απλός θα ανεβαίνει όπως πρέπει και δεν θα χρειάζεται να περιμένεις μια ώρα να ανεβεί στα 300 πόδια που είναι και το μέγιστο επιτρεπόμενο ύψος. Αν νομίζεις ότι τα 140watt που βγάζει είναι αρκετά για 700+γραμμάρια ακροβατικό μοντέλο τότε το δικό σου μην το πειράξεις καθόλου. Εγώ το setup της μαμάς το βρίσκω λίγο αδύναμο και ήδη το έχω βελτιώσει. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
asterixx25
|
 |
« Απάντηση #122 στις: Τετάρτη, 2 Ιουν 2010, 19:33:29 » |
|
Δεν έχω το fox της st models,  έχω το fox της hype. Οφείλω να ομολογήσω οτι τα ηλεκτρονικά που έρχονται πακέτο με το μοντέλο είναι οτι πιό άχρηστο υπάρχει.  αλλά για κάνουν τη δουλειά τους...τουλάχιστον στην αρχή. Τα ηλεκτρονικά του Κινέζου είναι κλάσης ανώτερα.  Για τα λεφτά του νομίζω όμως οτι τα αξίζει αλλά με τις αναβαθμίσεις που θα θέλει να κάνει κάποιος θα του κοστίσει πολύ περισσότερο.  Θα το προτιμούσα σε κιτ και να αναλάβω εγώ τις κολλήσεις και τα ηλεκτρονικά. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
DEPRON MANIAC
|
 |
« Απάντηση #123 στις: Τετάρτη, 2 Ιουν 2010, 20:36:23 » |
|
Ομολογώ οτι δεν το έχω, ούτε το έχω πετάξει  Ξέρω όμως οτι ένα ανεμόπτερο (έχω πετάξει άλλου τύπου), έστω και ακροβατικό, το να το βαρύνεις αλλάζεις πολλά πράγματα. π.χ. έτσι όπως είναι ανεβαίνει αργά μεν αλλά τα ακροβατικά (χωρίς μοτέρ) διαρκούν περισσότερο μέχρι να κατέβει επειδή είναι και ελαφρύ. Αν βαρύνει αποκτά μεγαλύτερη δυναμική ενέργεια κάνει πιο γρήγορα τα ακροβατικά, κατεβαίνει όμως και πιο γρήγορα Αν βέβαια στη δεύτερη περίπτωση θα σου άρεσε έτσι η πτήση τότε εκεί πάω πάσο 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Τα καύσιμα κάποτε θα τελειώσουν. Τα ηλεκτρόνια δεν τελειώνουν ποτέ
Βρε μανία με το depron
Ο flight controller είναι θαυμάσιο μηχάνημα αλλά δεν κάνει θαύματα και προπαντώς δεν έχει νοημοσύνη, γι'αυτό χρησιμοποίησε την δική σου
Όσο πιο smart γίνεται η τεχνολογία τόσο πιο χαζός γίνεται ο άνθρωπος
|
|
|
|
argiris_big
|
 |
« Απάντηση #124 στις: Τετάρτη, 2 Ιουν 2010, 22:23:27 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
When flying inverted..... "Down" is "Up" , and "Up" is "VERY EXPENSIVE"
|
|
|
|
studiopetros
|
 |
« Απάντηση #125 στις: Τετάρτη, 2 Ιουν 2010, 22:29:50 » |
|
 Πολύ ωραίο το setup με την 10x8 προπέλα αλλα λίγο ακριβό για το συγκεκριμένο μοντέλο. Τώρα που έριξα μια ματια στον Κινέζο υπάρχουν και φτηνότερες λύσεις. Όσον αφορά το βάρος θα παραμείνει το ίδιο απλά θα έχει τα διπλάσια γκάζια. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
argiris_big
|
 |
« Απάντηση #126 στις: Τετάρτη, 2 Ιουν 2010, 22:50:23 » |
|
προσεξε στις αναδιπλουμενες του Κινεζου,μαλλον εχει πολυ αισιοδοξα νουμερα. Πηρα μια 10Χ6 για να αντικαταστησω τη δικια του και ειναι πολυ λεπτη.Σαν αποτελεσμα δεν το τραβαει και προ ημερων,με σχετικα δυνατο αερα δεν μπορουσα καν να ανεβω. Τωρα περιμενω μια 11Χ8 για δοκιμη
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
When flying inverted..... "Down" is "Up" , and "Up" is "VERY EXPENSIVE"
|
|
|
|
studiopetros
|
 |
« Απάντηση #127 στις: Τετάρτη, 2 Ιουν 2010, 22:56:34 » |
|
 Παιδιά, Όχι folding από τον κινέζο.Είναι άχρηστες.Έχω σπάσει 3 μοντέλα στο εργαστήριο από κραδασμούς και κομμένη προπέλα.Στο τέλος έβαλα μυαλό.Για folding μονο επώνυμες.τέλος.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #128 στις: Τετάρτη, 2 Ιουν 2010, 23:04:49 » |
|
 Παιδιά, Όχι folding από τον κινέζο.Είναι άχρηστες.Έχω σπάσει 3 μοντέλα στο εργαστήριο από κραδασμούς και κομμένη προπέλα.Στο τέλος έβαλα μυαλό.Για folding μονο επώνυμες.τέλος. σωστος . Την πατησα και εγω οπου το νουμερο που εγραφε δεν επαιζε με τιποτα. 40% μικροτερη αποδοση
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
Iannis
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
Ηράκλειο Κρήτης
|
 |
« Απάντηση #129 στις: Πέμπτη, 3 Ιουν 2010, 09:47:23 » |
|
Υπάρχει κάποια πρόταση για αλλαγή μοτέρ σε κάτι ποιο δυνατό?
Δεν έχω ψάξει. Σίγουρα κάτι καλύτερο θα υπάρχει.γιαυτο βάζω τσίτες του Γιάννη μπας και το κάψει και βρει καλύτερο μοτέρ. Και μετά θα το πει φυσικά και σε μας.  αυτο το moter εχουν βαλει σε FOX http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=664folding προπέλες μονο Aeronault ή Graupner βαζω
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 15 Ιουν 2010, 14:00:57 από Iannis »
|
Καταγράφηκε
|
ΕΝΩΣΗ ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ (ΕΑΗΚ) Μοντελοδρόμιο : Κοψά Ανωπόλεως E-mail : eahkmail@gmail.com Website : www.eahk.grΜέλος της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας (ΕΛ.Α.Ο.)
|
|
|
|
asterixx25
|
 |
« Απάντηση #130 στις: Δευτέρα, 7 Ιουν 2010, 21:01:10 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #131 στις: Δευτέρα, 7 Ιουν 2010, 22:48:02 » |
|
δεν ξερω πως ειναι το fox αλλα βρες ενα μοτερ ΟΧΙ τυπου καμπανας αλλα καποιο που να μπορει να μπει μεσα στην ατρακτο σε διαμετρο οση ειχε το προηγουμενο μοτερ που ειχες. Πιστευω κατι σε 1000Kv 20-25 A θα ηταν υπεραρκετο
ΚΑι κατι ακομα. Οτι μοτερ και να παρεις κοιτα να εχει ανταλλακτικους αξονες γιατι την εχω παθει (KD A22-20L)
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|
asterixx25
|
 |
« Απάντηση #132 στις: Δευτέρα, 7 Ιουν 2010, 22:54:19 » |
|
Επειδή ήδη έχει καμπάνα μέσα, γιαυτό ρωτάω...  Να το αντικαταστήσω με δυνατότερη καμπάνα, ώστε να μπορεί να πάρει και πιο μεγάλη έλικα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
studiopetros
|
 |
« Απάντηση #133 στις: Τρίτη, 8 Ιουν 2010, 02:05:51 » |
|
όλες οι καμπάνες το ίδιο χαλια είναι.πρέπει να βρείς μοτέρ με βάρος περίπου 65γραμμάρια και διάμετρο 28mm που να τραβάει καμιά 20αριά αμπέρ στα 1000-1100kva και να αποδίδει περίπου 200-220watt αλλά θα έχεις μπέρδεμα με το spinner διότι έτσι όπως είναι η βάση, το μοτέρ θα πρέπει να μπει απ έξω και μετά να βιδώσεις τον έξτρα άξονα που σου δίνουνε συνήθως οι κινέζοι αλλα αυτός έχει βόλτες και δεν νομίζω ότι πάνω σε αυτές θα μπορέσει να κάτσει οποιοδήποτε spinner σωστά. οποτε κρατα το μοτέρ που έχει και βάλε του μια graupner 12χ6 folding για 3-ari άξονα όπου θα χρειαστεί να τον κοντύνεις λίγο και θάσε ok. δεν θέλει τίποτα άλλο. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
asterixx25
|
 |
« Απάντηση #134 στις: Κυριακή, 13 Ιουν 2010, 22:37:42 » |
|
Σύφμωνα νε την ταχύτητα που πετάει θα μπορούσε να μπεί στα "χωράφια" ενός hotliner ανεμοπτέρου?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|