Για προσπαθησε να το γυρισεις αντιστροφα να δεις αν γυρναει...

Ειναι μονοδρομικο (γυρναει μονο προς μια κατευθηνση).
Φιλε, βρες καποιον ποιο εμπειρο να σου πει καποια πραγματα.
Ωπα ρε παιδια ψυχραιμια
Ενταξει τελικα ειχατε δικαιο ειναι μονοδρομικο και γυρναει μονο απο την μια πλευρα...

Δεν θα παω για πτηση χωρις εναν εμπειρο...μην ανησυχειτε...

Λοιπον 1 τελευταια μηχανικη απορια...Ειπα να βγαλω τα blade holders για να δω σε τι κατασταση βρισκονται τα ρουλεμαν απο μεσα....Ξεβιδωσα το ενα blade holde αφου επρεπει πρωτα να κραταω την αλλη βιδα απο την αλλη πλευρα για να κραταεει κοντρα...ξεβιδωσα την βιδα...ειδα το ρουλεμαν...αλλα το blade holder δεν βγαινει...Ρωτησα εναν φιλο μου και μου ειπε πως υπαρχουν 2 περιπτωσεις...Η ο αξονας που βιδωνουν οι βιδες απο τα blade holders ειναι στραβος απο την πλευρα που ξεβιδωσα το ενα blade holder η εχει κανει πατουρα το ρουλεμαν επανω στον αξονα και δεν βγαινει...και πραγματικα δεν βγαινει.
Αυτην την στιγμη ειμαι στο σχολειο αλλα με το που θα γυρισω σπιτι θα βγαλω φωτο για αν δειτε τι εννοω...Μην ανησυχειτε ολα τα εβλεπα γραμμα κατα γραμμα απο το manual ...δεν χαλαασ τιποτα...
Ειπα να δοκιμασω να ξεβιδωσω και το αλλο blade holder αλλα ξεβιδωνοντας την βιδα γυρναει και ο αξονας μαζι....Τι να σφινωσω μεσα στον αξονα η με τι αν τον πιασω για να μην γυρναει μαζι με την βιδα?Δοκιμασα με μυτοτσιμπιδο αλλα τιποτα...Θελω να βγαλω και αυτο για να δω...θα βγει με την μια η θα κολλησει οπως το αλλο blade hodler απο την αλλη πλευρα...
Καμια βοηθεια ρε σεις?